abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 13 juni 2003 @ 10:20:18 #26
55075 Atalanta
Flying high
pi_11079535
* Atalanta volgt Lord Dreamer naar buiten en gaat bij de vijver zitten.

Ik voel me inderdaad wat beter, heb even met mijn moeder overlegt, die op de godenberg woont en die zou de boodschap van de waarzegger onderzoeken op waarheid.
De boodschap is dat er een slechte geest op weg is hier naartoe, het punt is dat de waarzegger alleen een gevoel weer kan geven en niet meer details. Ik moet op het ogenblik gewoon afwachten wat mijn vader hier van zal zeggen, ik wacht dus rustig af, iets meer op mijn hoede, gelukkig zijn de dieren altijd op hun hoede en zodra ze iets vreemds opmerken komen ze het meteen vertellen, uw komst hadden ze ook aangekondigt.
Wilt u misschien nog wat drinken? Voelt u zich al wat sterker?
Wilt u misschien iets speciaals in de omgeving zien?
Een bepaald verhaal horen?
Ik ben me er van bewust dat ik een slechte gastvrouw was, en zou het graag goed willen maken.

* Atalanta wacht af, wat de wensen van Lord Dreamer zijn, misschien wil hij wel even alleen zijn of anders kunnen we misschien eten bij de waterval? Er zijn toch genoeg mogelijkheden om even de tijd te vergeten? Atalanta laat de rustige omgeving op haar inwerken.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 11:26:08 #27
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11081198
* Lord Dreamer laat het bericht op zich inwerken. Een slechte geest, het wordt steeds leuker. Een mooie rustgeven de plaats en dan weer een bedreiging. Het lijkt wel of overal waar ik haan ga iets duisters op de loer ligt.

Z'on slechte gastvrouwe bent u helemaal niet hoor, Ik klaag niet.

* Lord Dreamer weet niet wat hij met de situatie aan moet, aan de ene kant komt hij tot rust en wil hij blijven, aan de andere kant zou hij er vandoor moeten gaan. Weg van deze plaats in de hoop dat die slechte geest hem volgt ipv van het rustgevende landgoed te bedreigen.

Dit hele gebied doet me denken aan het vroegere rijk waar ik vandaan kom en het rijk waar de gruwel toesloeg toen ik er niet was. Het brengt herinneringen te boven die eigenlijk alleen diep in m'n gedachten zouden mogen bestaan.

* Hij gooit weer een nootje naar de voorbij springende eekhoorn en denkt even na

Hmm misschien is een hapje eten ergens niet eens zo'n slecht. Aangesterkt ben ik dan al wel maar eten gaat er altijd in.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 11:43:31 #28
55075 Atalanta
Flying high
pi_11081654
Goed dan maak ik wat te eten klaar en nemen we het mee naar de waterval en het meertje, kunnen we misschien wat zwemmen en zonnenbaden, het is er mooi weer voor, ook kunt u dan nog wat meer tot rust komen, door de rustgevende sfeer daar en het geluid van de waterval.
U hoeft zich overigens over wat ik heb gezegt niet ongerust te maken hoor, het is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn, dat hier een slechte geest is geweest, dit gebied lijkt kwetsbaar, maar zoals u weet kan schijn bedriegen, de dieren hebben geleerd om te vechten voor hun leven en er wonen nog meer wezens in de buurt.
Dit gebied trekt soms ook kwade geesten aan, omdat het juist zo rustig is hier, dat kunnen sommige niet hebben.
We slaan er ons wel gewoon doorheen.
Ik maak me alleen zorgen, omdat ze soms achter mij aan zitten, omdat ik de dochter ben van twee goden, dan denken ze kracht over de goden te krijgen, door mij te ontvoeren.
Dat is helaas de tol die ik moet betalen, als ik op aarde wil blijven wonen, de onzekerheid.

* Nadat Atalanta het eten in een mand heeft gedaan, gaan ze op weg naar de waterval, waar Atalanta een kleedje op de grond legt en het eten en wat te drinken uit stalt.

Gaat u gang, dat het mag smaken

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 13:09:39 #29
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11084020
Dames eerst, Ik ben dan wel een vechter en krijgsheer, maar ook een kasteel heer en manieren zijn me niet vreemd.
* Lord dreamer schenkt een glaasje fruitig sap en en biedt dat Atalanta aan. Zelf neem hij ook een glaasje

Proost

Tja een dochter van twee goden, dat is altijd lastig. goden zijn sowieso lastig , zowel de goede als de kwaden. Altijd proberen ze zelf mensen voor hun karretje te spannen. Zelf zijn ze vaak te laf om wat te doen. de kwadere goden willen zich nog wel eens laten zien en hun machten tonen, maar de goede , neuh die laten alles aan hun menselijke pionnen over. Ik vraag me af waar ze waren toen de duistere krachten mijn gezin vermoorde en m'n rijk in het verderf stortte. En dat terwijl ik voor hun het vuile werk opknapte in het territorium van het duistere zelf.

Maar daar kan jij niets aan doen.

* Hij doet z'n shirt uit en laat de zon op z'n huid branden.. z'n gouden amulet van de draak glinstert in het zonnetje en Lord Dreamer ziet in de lucht de ouwe drakenrijders van vroeger vliegen. hele vleugels met strijders trekken voorbij op weg naar de duistere regionen om daar te strijden in de naam van het goede. Hij zucht even en keert terug uit z'n mijmeringen

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 13:25:55 #30
55075 Atalanta
Flying high
pi_11084424
* Verschrikt kijkt Atalanta op van de harde woorden van Lord Dreamer, dit wist ze niet.
Hadden haar ouders hier ook mee te maken? Op de godenberg ging het er toch anders aan toe?
Maar ze had er speciaal voor gekozen om op aarde te leven, doordat ze gelijk als mensen en de dieren op aarde wilde zijn.
Er komt een verdrietige trek op Atalanta's gezicht, wat zal deze man geleden hebben en als het de schuld van haar familie is? Wat moet hij dan wel niet van haar denken? Haar ouders zijn goede goden, maar spannen zij dan ook mensen voor hun karretje?

Op dat moment doet Lord Dreamer zijn shirt uit en de gouden amulet schittert in de zon, erdoor gefacineert, buigt ze dichterbij om hem eens goed te bekijken.

Mag ik je vragen wat dit amulet betekent? Als je hem zo draagt, moet hij veel waarde voor je hebben? Het spijt me wat er met je familie is gebeurd en met je rijk, ik wilde dat ik je kon helpen.

* Tranen glinsteren in de ogen van Atalanta als ze aan het leed denkt, dat deze man heeft moeten doorstaan en nog wel zal doorstaan, want dat blijft in je leven meespelen.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 13:53:55 #31
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11085170
Het hoeft je niet te spijten, wat gebeurt is is gebeurt. Mijn rijk is veilig, de overgebleven drakenrijders heersen er in mijn naam. Het geloof in de goden is alleen helaas voor de goden weg. Zelfs het duistere laat dat rijk nu met rust. Mijn tijd is hier en nu.

M'n amulet, is het zelfde symbool als op de vlag onder welke wij allen strijden. Als een onzichtbare aanwezigheid van de oude waarden en normen is het het symbool van de vrije macht. ook wat spottend tegen de oude en nieuwe goden. Alles en iedereen konden zij voor hun karretje spannen, behalve de draak, een wezen dat ouder is dan de goden zelf. En als drakenheerser en berijder van Quantarianth kan ik het symbool van de draak vrijelijk gebruiken.

Het amulet op zich heeft een grote emotionele waarde voor mij om dat het staat voor alles wat ik uitdraag. Het is het een zintuig dat soms voor bovennatuurlijke reflexen kan zorgen. Daarnaast versterkt het gevoelens en geeft innerlijk rust en een zienend oog.
* Even ziet hij het visioen weer voor zich dat hij in het bos ook zag:

quote:
Visioenen van paden die open worden gelegt en wegen die naar alle uithoeken van het universum leiden.
Hij ziet z'n eigen dood op paden en hij ziet z'n leven op andere paden. Een keuze kan hij niet maken dat is het lot. Hij ziet werelden die in vlammen opgaan waar demonen heersen en de duistere goden de enige goden zijn.

Hij ziet luchten vol met draken die onder de zwart met gouden draken banier het land veroveren en onderwerpen aan het gezag. Hij ziet de oude drakenheersers zich onderwerpen aan de macht van die achter de draken banier zit.

Hij ziet de fanatiekelingen die in de naam van de jihad hun bebloede zwaarden laten neer dalen op de hoofden van de onschuldigen die onwetend vechten in de naam van het kwaad, en boven alles wappert de zwart met gouden draken banier.

Hij ziet hoe het vredige eiland van binnen uit verscheurt wordt door de botsende krachten van vernieuwing en verzadiging.
Hoe duizenden krijgers met de fantatieke blik in hun ogen de ultieme wraak uitvoeren. Hoe torens instorten hoe dorpen worden weggevaagt en hoe technologie wordt gebruikt in de naam van de jihad. En boven alles wappert de zwart met gouden banier van de draak.

Uitwendig in stilte maar inwendig verscheurd door dit alles, verwerkt Lord Dreamer de dromen. Hij kan het niet toestaan, hij mag het niet toestaan. maar waar hij ook voor staat, hij is de de verwerkelijking van de zwart met gouden banier van de draak.


Hij schrikt op en kijkt en ziet hoe Atalanta het visioen mee heeft kunnen beleven door de versterkte kracht het amulet. gevoed door de vrede en rust van het omliggende gebied.

Sorrie.. je had dit niet moeten zien.. * even is de bevestiging van Quantarianth mentaal te voelen..
mijn familie is iets dat ik in gedachte met me meedraag, maar hier op dit eiland is een nieuw leven begonnen en daar houd ik me aan vast in moeilijke tijden.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 14:18:17 #32
55075 Atalanta
Flying high
pi_11085894
* Atalanta kijkt geschokt mee naar de beelden die via de amulet in haar hoofd verschijnen. Wat een verschrikkelijke dingen zijn er gebeurt.

Toch snap ik niet hoe je zo aardig tegen me kan zijn, ik stam af van een ras dat al die verschrikkelijke dingen jou hebben aangedaan, misschien zijn het mijn ouders wel geweest of in ieder geval hebben ze je niet geholpen, zoals ik vind dat zou moeten.
Ik begrijp dat die amulet veel waarde voor je moet hebben, het weerspiegeld jouw gevoelens.
Ik heb grote bewondering voor je, hoe je je kracht hebt behouden en ik hoop dat je hier iets van rust kunt vinden.
Ik hoop dat je zolang wilt blijven als je wilt.

* Atalanta legt een hand op Lord Dreamer zijn arm, om haar gevoelns met hem te delen en om de rust van het gebied dat door haar stroomt aan hem door te geven, de rust van de bomen, de dieren en alle andere wezens in het gebied. Atalanta sluit even haar ogen, om het gevoel te versterken en als ze haar ogen weer opent, ziet ze een gouden gloed om hun heen hangen, en het knettert van de energie, blijkbaar versterkt de amulet ook haar krachten.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 14:38:01 #33
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11086520
Die zaken zijn nog niet gebeurt, het zijn visioenen waar in heden en verleden zijn vermengt met de toekomst. Een verkeerde stap in het heden kan tot een zwarte toekomst leiden, of juist voor een goede toekomst.

Ik kan het de goden niet kwalijk nemen, wat zijn onbeduidende menselijke gevoelens voor entiteiten zoals zij. Ik put de kracht uit mezelf en de wil om te vechten waarvoor ik sta. Ik verdwijn niet zomaar, en deze plek geeft rust en dat bevalt me er aan. Het gezelschap is ook niet onaardig en dat telt ook.

De gouden gloed straalt. Als je duister zou zijn geweest zou je verzengd zijn geworden door de kracht van een ontaarde zon. De amulet heeft ook krachten die het menselijke vermogen te boven gaan. Ik kan hem ook niet afdoen en ook de ketting is onverwoestbaar. de ene dag was hij er nog niet , de dag erna hing hij er. Alsof een entiteit stoffelijk is geworden om iets goed te maken uit het verleden.

* Lord Dreamer schenkt nog maar een sapje in en kijkt over het water terwijl de waterval sprankelijk z'n stroom van fris water laat vallen in de oase van rust die het meertje uitstraalt.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 14:57:27 #34
55075 Atalanta
Flying high
pi_11087091
Ik ben blij dat je hier rust vind En zoals ik zei, je bent welkom zolang te blijven als je wilt. Zullen we nu even gaan zwemmen, word door de warme lucht erg dromerig en het koude water kan mijn gedachten misschien weer een beetje helder krijgen.

* Atalanta doet een paar passen naar achteren en neemt dan een aanloop en komt met een plons in het water terecht, daarbij Lord Dreamer met een glofvloed nat makend.
Na even onder water te hebben gezwommen komt ze boven water, haar lange blonde haar uit haar gezicht wrijvend, daarna zwemt ze naar de waterval, waar ze onder gaat staan. Langzaam loopt het rustgevende water over haar heen, alle nare gedachten uit haar hoofd spoelend en met alle kleuren van de regenboog komt het in het meertje terecht, zo vormt het ook een betoverende regenboog boven het meertje.
Atalanta komt onder de waterval vandaan en is in ene verdwenen uit het zicht van Lord Dreamer, ze loopt de grot die achter de waterval zit in, hier word het licht geweerkaatst dooe de waterval en bestaat de grot uit duizenden verschillende kleuren, wat de grot een magisch aanzicht geeft.
Dit is Atalanta's favoriete plek, een plek waar ze echt tot rust kan komen.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 15:17:39 #35
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11087696
* Lord dreamer blijft zeiknat achter, dan begint hij te lachen. Hij ziet de regenboog ontstaan en ziet hoe Atalanta verdwijnt in de nevelen van de waterval. Met een sierlijke duik plonst hij in het water. Hij zwemt naar de waterval en tot z'n verrassing ziet hij hoe een grot achter de waterval zich uitstrekt.

Hij hij loopt de grot in verwonderd van de pracht van het licht. hij raakt de wanden aan en ziet dat ze bestaan uit een soort kristal wat het licht nog mooier weerkaatst. in vergelijking met de warmte van buiten is het in de grot heerlijk koel. hij zucht zacht en kijkt eens om zich heen waar Atalanta zich bevindt

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 15:31:27 #36
55075 Atalanta
Flying high
pi_11088106
* Atalanta ziet Lord Dreamer de grot inkomen en dan bewonderend om zich heen kijken en de koelte op zich neer voelen dalen,dan gaat zijn borstkast op en neer door de zucht die hij slaat, ze ziet de spanningen die hij nog had van zich afglijden in deze betoverende grot, net zoals bij haar altijd het geval is.

Atalanta zit achter een rots gedoken en kijkt hoe een salamander weg sprint richting het meertje, opgeschrokken door de onverwachte en onwelkome bezoekers.
Als Lord Dreamer dichterbij komt, schiet ze achter de rots vandaan en Lord Dreamer die haar daar niet verwacht had, doet verschrikt een stap naar achter, maar als hij de plagende blik op Atalanta's gezicht ziet, schiet hij toch snel in de lach.

ik vind het leuk om je te zien lachen en sorry, als ik je plaag, het is ook zo'n tijd geleden dat ik iemand had om lol mee te maken. Hoop dat je het me wil vergeven?

* De plaaglichtjes schitteren in haar blauwe ogen en dan laat ze een spleet in de muur van de grot zien en wenkt ze Lord Dreamer om haar te volgen door de nauwe opening.
Als ze de opening voor bij zijn, komen ze in een grote kamer, dat vroeger een soort troonzaal moet zijn geweest voor een koning die ondergedoken moet zijn geweest. Er is niet veel verandert en er liggen nog veel voorwerpen die ooit door de vroegere bewoners moeten zijn gebruikt.

ik weet helaas de geschiedenis niet van deze kamer, of van de andere kamers die hier zijn, maar het heeft diepe indruk op mij gemaakt, je bent de eerste aan wie ik dit laat zien, ik hoop dat u het geheim wilt bewaren, aangezien er genoeg dingen zijn van waarde en ik vind dat het allemaal in zijn ouder staat moet blijven.

* Verwachtingsvol kijkt ze Lord Dreamer aan, die rustig alles in zich opneemt

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 16:03:06 #37
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11089042
Na bijgekomen te zijn van de welkome verrassing. Je mag altijd plagen, zo snel ren ik niet weg, de twinkeling in je ogen is lief. Op één of andere manier breng je echt rust en vrede.

Ik ben altijd benieuwd naar oudheidkundige zaken uit het verleden. Hmmm dit is erg oud, ik vraag me af van wie dit geweest is. hmm die tekens op dat vaandel aan de muur kan ik volgens mij vertalen.. iets met Zacharum of Zakarum of zo. Zou dat de naam van het volk of orde kunnen zijn ??? hmmm interressant.

* Lord Dreamer maakt een simpel gebaar met z'n hand en fluisterd glimlachend Ik breng het licht * De kamer licht op zodat de relekwieën en andere spullen zichtbaarder worden.

Sorrie , ik pas af en toe wat magie toe om behulpzaam te zijn. Dit is inderdaad heel erg oud, een schat uit de oudheid en heel erg goed bewaard. Het zou zonde zijn als rovers en plunderaars hun slag hier zouden slaan.

alleen de sieraden die hier liggen zouden je vast goed staan, en ik denk dat niemand van de oorspronkelijke dragers of eigenaars dat erg zouden vinden.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 16:11:32 #38
55075 Atalanta
Flying high
pi_11089323
* Atalanta kijkt Lord Dreamer bewonderend aan, omdat hij zoveel van de oudheid lijkt te weten, maar aan de andere kant, was dat ook een van de redenen om hem dit te laten zien.

Ik draag niet zo veel sieraden, maar ik zal ze voorzichtig meenemen naar mijn huis, ik heb ook het gevoel dat de vroegere bewoners nog aanwezig zijn, alsof ze iets willen vertellen, hun verhaal willen vertellen.

* Atalanta kijkt Lord Dreamer vragend aan, alsof ze aan hem wil vragen of hij begrijpt wat ze bedoelt.
Atalanta ziet aan hoe Lord Dreamer wat magie gebruikt, maar dat verbaasd haar niks, aangezien ze het al bij hem gevoeld had.
Ze laat hem de andere vertrekken zien, de verschllende slaapkamers en ook een soort bibliotheek, de keuken en een aparte eetzaal en de vertrekken van een koning?, Ook is er een kamer wat lijkt op een klaslokaal, alsof er les werd gegeven, het ziet eruit of er lang in geleeft kon worden.

Een aantal van de boeken heb ik doorgekeken, maar kan er niet echt wijs uit worden, wel jammer want ik lees graag.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 16:30:04 #39
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11089852
Tja de boeken ben ik bang dat ik die niet zou kunnen lezen, misschiend at in mijn bibliotheek op m'n kasteel vertalingen zijn te vinden of aanwijzingen naar dit volk. maar ik ben bang dat dit volk wat hier geleefd heeft erg oud is. Het verhaal wat ze zouden kunnen vertellen zou ik graag horen.

Aan de inrichting te zien is het niet echt een volk wat zich verborgen hield, het lijkt wel op een volk dat in het bos leefde, jaagde en woonde maar dat als winterse schuilplaats dit grotten complex bewoonde. maar welk volk en welke koning(in) zou hier z'n of haar rijk hebben gesticht, een rijk dat nu in de vergetelheid is geraakt.

misschien wel een stam Amazone's, of vormverwisselaars. Ik zou het niet zo durven zeggen. * lord Dreamer loopt naar een van de slaapkamers en bekijkt het aan alle kanten, hij voelt ook even aan de stof op het bed hmm nog steeds zacht. Het moet bijna wel magisch geconserveerd zijn. Wie het ook zijn geweest de bedden zijn gemaakt voor mensen die niet erg klein waren.

Hoe ben je eigenlijk achter deze plaats gekomen ?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 17:03:26 #40
55075 Atalanta
Flying high
pi_11090680
* Atalanta ziet hoe Lord Dreamer door het hele gebouw loopt en alles goed bekijkt en dan vraagt hoe ze het gevonden heeft.

Als kind was ik altijd al op de aarde te vinden, in plaats van op de godenberg en het gebied waar ik nu in woon heeft me altijd al geboeid, ik kwam hier vaak spelen en vond het meer en de waterval eindeloos en zeker toen ik de grot erachter ontdekte, was ik hier zowat niet weg te slaan, ik kwam en kom hier echt tot rust, zo was ik een keer gewoon aan het spelen en ontdekte de spleet, nieuwgierig als ik ben, liep ik er door heen om vervolgens hier uit te komen, de magie heeft me altijd weerhouden om ook maar iets te verplaatsen of mee te nemen, het is zo mooi gemaakt allemaal en ik heb echt het gevoel de bewoners te storen als ik iets verkeerds doe met hun spullen.
Vandaar ook dat ik niet hier ben gaan wonen, maar een eigen plekje hebt gemaakt, maar ik kom hier graag, zeker als ik me eenzaam voel en ik hier de aanwezigheid voel van anderen. Af en toe lijkt het net of ik hun geesten kan zien, dan zie ik hoe ze eruit zagen en hoe ze leefden, dan zie ik in de eetkamer grote maaltijden en gezellige feesten en soms zie ik dan een zielig kind, net een prinses en ze huilt, ik zie soms ook de koning op zijn troon zitten, vandaar ook dat ik het over een koning had. Ik weet niet of dit beelden uit het verleden zijn en of ze echt gebeurt zijn, misschien zijn het wel gewoon dromen van mij, mijn eigen fantasie, die ik als kind heb verzonnen, maar het zorgt in ieder geval dat ik me minder eenzaam voel.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 15 juni 2003 @ 20:58:11 #41
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11129015
Hmm , je hebt nog al vrij levendige dromen over deze plaats. Het zou mooi zijn om dit geheel levendig te kunnen zien zo als het in de oude tijden was. De ouden tijden waar blijkbaar zoveel van verloren is geraakt.

Nu ja daar is weinig aan te doen , behalve dan dit erfgoed van deze oude beschaving. Eigenlijk krijg ik best wel honger door deze rondtocht in de oudheid.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 16 juni 2003 @ 09:31:12 #42
55075 Atalanta
Flying high
pi_11136603
Dan gaan we toch terug en ons te goed doen aan het heerlijke eten?

* Atalanta gaat Lord Dreamer weer voor door de spleet en dan door de grot, ze loopt door de waterval en springt met een grote duik in het koele water, pakt een aantal schelpen van de grond en komt vlak voor hun etensplek weer boven water.
Ze hijst zichzelf aan de kant en gaat even in de zon staan om te drogen.
Daarna pakt ze wat te eten en gaat lekker op met haar benen in het water hangen om pootje te baden.
Een beetje rustiger volgt Lord Dreamer en ook hij pakt wat te eten.

Zijn er thuis mensen die je nu missen? Goede vrienden ofzo?

* Vraagt Atalanta Nieuwgierig, ze is erg benieuwd naar de plek waar Lord Dreamer woont.
Ondanks dat ze een soort godin is, heeft ze volgens zichzelf nog niet genoeg van de wereld gezien en ze is altijd nieuwgierig naar plaatsen die ze niet kent. Ook zou ze meer willen weten over zijn boekencollectie.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 16 juni 2003 @ 10:22:44 #43
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11136790
Mijn draak Quantarianth weet waar ik zit, en dus weet iedereen het in m'n kasteel. Maar natuurlijk mis ik ze wel, aan de andere kant zwerf ik graag rond en is het kasteel in goede handen bij m'n mensen.
Na de belegering en plotselinge afbreken van de strijd door de duistere krachten is het strijdersgezelschap uiteen gevallen en is iedereen z'n / haar eigen kant op gegaan. vele goede mensen zijn toen gestorven en ook teleurstellingen zijn er geweest. Maar nu is het vrij rustig, althans om en rond het kasteel.

Als je wilt dan kan je rustig op visite komen, het is niet zo ver en mocht je bang zijn om alleen te reizen dan zijn er altijd lansiers die met alle plezier een vrouwe willen begeleiden. Er zijn niet veel bandieten en monsters die het aandurven om een patrouille lansiers aan te vallen. Als je het kasteel wil bezichtigen zal je wel niet meer weg te slaan zijn uit de grote bibliotheek. De bibliotheek vol met geschiedenis, boeken over volkeren, magie en wetenschap. Een erg grote collectie waar toch wel veel vraag naar is. Er zijn zelfs mensen die inbraken om wat uit de bibliotheek te stelen.

Het is meer m'n eigen trots die het vertikt om hulp in te roepen toen ik m'n paard kwijtraakte, en het alleen zwerven zit me gewoon in het bloed.

* Lord Dreamer staat op en tekend een figuur in de lucht dat even nagloeid en dan vervaagt. Tegelijkertijd vervaagt Lord Dreamer en staat er een wat oudere man met een wandelstaf in zijn plaats. Dan maakt de oude man ook een gebaar en met een klein plofje staat Lord Dreamer er weer in persoon

Hoe vond je m'n vermoming. ideaal om onopvallend te reizen, en een kadootje van een tovenares die ik per toeval redde van een demon. Het valt wel op hoeveel steun en onderdak je krijgt op het eiland als je in de gedaante van een wat ouder persoon reist.

* Lord Dreamer eet nog een hapje en stap dan het waer in en dobbert wat rond.. genietend van de warme zon en de rust en vriendelijkheid van deze plaats

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 16 juni 2003 @ 11:17:18 #44
55075 Atalanta
Flying high
pi_11137816
* Atalanta luisterd aandachtig wat Lord Dreamer allemaal vertelt en besluit een keertje op bezoek te gaan.
Verbazend ziet ze zijn verandering aan

Dat is inderdaad een goede vermomming en lijkt me erg handig, overigens heb ik geen beveiliging nodig, hoog in de lucht is het redelijk veilig en ook ik kan veranderen, ik heb vluegels en ook in mijn eenhoorn vorm heb ik vleugels, als ik reis dan reis ik door de lucht.

* Na nog wat gegeten te hebben, stapt Lord Dreamer het water weer in en Atalanta gaat even op haar rug liggen en kijkt naar de wolken in de lucht. Ze droomt even over haar kindertijd, daar hoog in de wolken, hoe vaak heeft ze wel niet op zo'n wolk gespeeld? Talloze keren.
Zou haar vader al een mening hebben?
Nou het heeft geen zin om te gaan zitten kniezen en met een ruk staat ze op.
Ze ziet Lord Dreamer nog steeds in het water rond dobberen en een plagerige blik komt weer in haar blauwe ogen, met een grote sprong beland ze vlak naast hem in het water en proestend komt ze weer boven.
Dan duikt ze gehaast weg als ze Lord Dreamer dreigend op haar af ziet komen, om haar sprong haar betaald te zetten.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 16 juni 2003 @ 12:29:56 #45
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11139541
* Lord Dreamer proest als hij overspoeld wordt door een golfje water dat het gevolg is van de plons van Atalanta. Hij waagt een poging tot handen te hemel heffend "vrouwen" Hij ziet hoe Atalanta sierlijk wegduikt, en duikt haar achterna. Hij komt boven zonder haar gevonden te hebben en kijkt een beetje verbaast in het rond als hij merkt dat in het midden van het meertje het ondieper is en hij gewoon kan staan.

Eigenlijk vind hij het plagen helemaal niet erg, na alle serieuze zaken is het juist leuk om ontspannen bezig te zijn. En het gezelschap van vrouw die zowel menselijk als godelijk is, is zeker niet onaangenaam. Hij mijmert een beetje weg al staand in het water.....

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 16 juni 2003 @ 14:12:28 #46
55075 Atalanta
Flying high
pi_11142045
* Atalanta ziet Lord Dreamer wegmijmeren en geeft hem weer een golf water, zodat hij meteen weer bij is.
Dan word Atalanta in ene ondergesleurd en kan ze zich niet meer staande houden, een golf van paniek overspoeld haar, want ook al is ze van kinds af aan een goede zwemster is, dit gaat toch wel te snel.
Nog even komt ze boven water en geeft ze een gil van paniek in de hoop dat iemand haar hoort en daarna verdwijnt ze weer onder water.
Hoewel het meertje niet overal even diep is en je op de meeste plekken wel kunt staan, is er onder de waterval een stuk dat erg diep is en waar een soort geul is, dat het meer verbind met nog een ander stuk.

Atalanta kan niet zien wie haar onder water trekt en haar meesleurt in de richting van?
Ja waarvan eigenlijk, want hoewel het water erg helder is, gaat het te snel om wat te kunnen zien.
Ze voelt alleen maar dat haar voet erg strak word vastgehouden.

Niet veel later, verliest ze het bewustzijn en merkt ze niet dat ze vaart minderen en weer boven water uitkomen.
Ze merkt ook niet dat een monster over haar heen gebogen staat en haar even kort bekijkt, voor hij zich omdraait naar een ander monster en in een vreemde taal tegen het andere monster begint te praten.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 16 juni 2003 @ 15:00:26 #47
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11143363
* Lord dreamer wordt weer natgespetterd door een zooitje water en voor dat hij terug wil plagen ziet hij tot z'n afgrijzen dat Atalanta onder water wordt getrokken en snel verdwijnt. hij duikt haar achterna en ziet hoe iets haar een geul in sleurt.

Lord Dreamer komt weer boven water en beseft dat hij geen enkel wapen bij zich heeft. Aangezien hij toch bij de waterval is besluit hij de oude wapenkamer van het oude volk te bezoeken en haalt uit een wapenrek een ouduitziend maar toch erg goed geconserveerd zwaard tevoorschijn. het zwaard voelt goed in de hand. hij pakt ook nog een leren rugschede en bindt die om. Met het zwaard in de schede duikt hij de geul in die hem voert naar een dieper gelegen gangen en grottenstelsel. Op het moment dat hij in ademnood komt, houdt de gang op en heeft Lord Dreamer weer lucht.

Boven water gekomen ziet hij direct sporen. De natte sporen vertellen hem dat er pasgeleden iemand is langsgekomen. Hij speurt de grond af en ziet een plek van een mensen hand tussen de sporen van de ontvoerder, aan de grote en vorm te zien is het de hand van Atalanta. Hij sluipt verder en trekt het zwaard wat zacht blauw oplicht. Lord Dreamer kijkt vaag naar het zwaard en voorzichtig sluipt hij verder tot hij gerommel hoort. Hij durft niet verder te gaan maar besluit in een nis te wachten op de dingen die komen gaan. Hij ziet dat hij ook sporen heeft achter gelaten en hoopt maar dat die snel opdrogen.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 16 juni 2003 @ 15:58:50 #48
55075 Atalanta
Flying high
pi_11145097
* Atalanta word wakker en kijkt om haar heen. Op het eerste gezicht ziet ze niks, maar als ze even haar ogen dicht knijpt en daarna op nieuw kijkt, kan ze twee monster onderscheiden.
Wat het voor monsters zijn kan ze niet ontdekken,zo bekend is ze er niet mee, ze is nog nooit ontvoerd.
Ook kan ze de taal niet verstaan die de monster met elkaar spreken, maar het lijkt of ze ruzie met elkaar maken.
Ze kijkt even verder om haar heen en neemt de grot waar ze in zit goed in haar op.

De grot bestaat uit een ronde kamer, waar meerdere gangen op lijken uit te komen.
Er zijn een paar nissen.
In het midden van de grot is een soort poeltje met zwart water te zien, tenminste het water lijkt zwart te zijn.
Zelf is ze vastgebonden en ligt ze op de harde grond, een paar meter van het poeltje af.
Boven het poeltje hangt met een aantal kettingen een ketel vast, waarin iets lijkt te pruttelen.

De monsters gaan steeds harder praten en lijken op een gegeven moment zelfs te schreeuwen, af en toe duwt de een de ander, alsof hij iets duidelijk wil maken.
Een van de monsters wijst naar haar en snel doet Atalanta alsof zenog bewusteloos is.

Een van de monsters loopt dan op haar af en geeft met zijn been een paar duwtjes tegen haar aan, alsof hij zeker wil zijn dat ze nog slaapt of misschien denken ze wel dat ze dood is.

Atalanta weet niet wat ze moet doen, maar is verstijfd van angst, ze weet alleen dat ze hier weg moet zien te komen, maar heeft nog geen idee hoe.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 16 juni 2003 @ 16:46:55 #49
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11146422
* Lord dreamer zit in een nis een stukje van de ronde kamer af en wacht rustig op een kans. Als de monster ruzie gaan maken heeft hij misschien een kans om naar Atalanta te sluipen of in iedergeval tussen haar en de monsters te komen .

Hij ziet hoe een van de monsters haar een duwtje geeft, maar ze geeft geen krimp. Lord Dreamer is best wel trots op haar. Zulke afzichtelijke wezens en zich dan zo dood houden, of is ze misschien niet meer in leven. Lord Dreamer kijkt nog eens goed en ziet hoe haar borst op en neer gaat. Ze ademt gelukkig nog. Dan wacht hij tot de monsters weer aan het bekvechten zijn en sluipt naderbij. Het zwaard in z'n hand gaat steeds fellel gloeien. Lord Dreamer vervoekt het want op het moment dat hij de kamer in sluipt zien de monsters hem en nemen een dreigen de houding aan.

Lord Dreamer houdt het zwaard voor zich en schuift tussen de monsters en Atalanta in ..

Kan je staan ?? * Vraagt hij aan haar.

Probeer hier weg te komen dan waag ik wel een poging ze op afstand te houden .. Wat zijn het eigenlijk voor prehistorische wezens. en waarom zou dit zwaard dat ik uit de wapenkamers van de ouden heb gehaald zo oplichten.
Dat ding lijkt wel een fakkel.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  dinsdag 8 juli 2003 @ 16:51:51 #50
55075 Atalanta
Flying high
pi_11645931
* atalanta hoort hoe de monster weer bij haar wegloopt en ruzie zoekt met de andere.

In ene houden de monsters zich stil en Atalanta voelt de aanwezigheid van een ander persoon, voorzichtig draait ze haar hoofd en ziet ze Lord Dreamer tussen haar en de monsters in komen staan.

Voorzichtig probeert ze te gaan staan, ze voelt hoe haar spieren protesteren en ziet hoe ze onder de blauwe plekken zit, maar dapper loopt ze richting de uitgang.
Op dat moment ziet ze hoe een van de monsters een aanval op Lord Dreamer doet en hoe hij met het zwaard de eerste aanval afslaat.

De tweede monster probeert langs Lord Dreamer naar haar toe te komen, maar ook deze weet Lord Dreamer tegen te houden en hoe dichterbij de monsters bij het zwaard komen, hoe feller de zwaard oplicht.

Dan ziet ze het gebeuren: naast Lord Dreamer verschijnt een soort geest, een geest de ze al eerder heeft gezien.
De geest neemt steeds vastere vormen aan, totdat er een man staat, ook hij heeft een zwaard in zijn handen die fel oplicht.

Verbaasd over wat ze ziet, kijkt Atalanta hoe de mannen zij aan zij het gevecht met de monsters aangaan.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')