abonnement Unibet Coolblue
  zondag 18 mei 2003 @ 11:14:11 #1
55075 Atalanta
Flying high
pi_10506682
* Aan het einde van het bos in het gebied van Irrisius Boedafirin

[afbeelding]

* Komt op een mooie zomerdag een eenhoorn aan:

[afbeelding]

* De eenhoorn is van een zeldzame schoonheid, langzaam kijkt de mooie eenhoorn om haar heen, om er zeker van te zijn dat er niemand kijkt en langzaam aan verandert de eenhoorn in een vrouw, eigenlijk een godin, met haar lange blonde haren en haar opvallend blauwe ogen.

O nee wat een puinhoop hiet, wie is hier geweest in mijn paradijs?

* Atalanta kijkt verdrietig om haar heen en gaat maar een beetje opruimen

[Dit bericht is gewijzigd door Atalanta op 18-05-2003 11:26]

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_10506811
overbodig

[Dit bericht is gewijzigd door pluisje op 18-05-2003 11:50]

  zondag 18 mei 2003 @ 15:19:55 #3
55075 Atalanta
Flying high
pi_10511804
* Atalanta komt net van de godenberg af, waar ze met haar moeder had gegeten. Haar moeder had haar gevraagd om weer op de godenberg te komen wonen, aangezien haar moeder gevaar had aangevoeld, maar Atalanta wil haar eigen leven leiden en aangezien ze zowel Godenbloed als eenhoornbloed door haar heen heeft stromen, vind ze dat het wel los zal lopen.
Atalanta heeft vroeger wel op de godenberg gewoond, maar ze vond zichzelf oud en wijs genoeg om op zichzelf te gaan wonen en ze koos een mooi plekje op aarde, in de wereld van de rare wezens die er op aarde rondlopen.
Ze wil dat haar plek een plek is voor reizigers om te overnachten of uit te rusten, een magische plek om tot rust te komen

Maar als ze er elke keer zo'n puinhoop van maken, kan ik me natuurlijk nog bedenken.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 19 mei 2003 @ 16:02:10 #4
55075 Atalanta
Flying high
pi_10536122
* Eindelijk is Atalanta's paradijs weer in orde, het ziet er weer mooi uit.
Het bestaat uit een middelgroot knus huis, een schuurtje en een grote vijver met de mooiste sierlijke vissen erin.
Buiten staat er een boog, de godenboog, wat een grote betekenis voor Atalanta heeft.
Het huis ligt verscholen in een stuk bos, zodat het niet zo opvalt, maar voor een reiziger die het nodig heeft, is het duidelijk te vinden.
Atalanta houd van mensen en niet van goden, de meeste goden zijn namelijk verwaand en dat is Atalanta niet, ze houd ervan om met vreemde wezens om te gaan, om van ze te leren.
Buiten steekt de wind op en een mooie dag komt ten einde.
Het gaat regenen en af en toe zie je een bliksemschicht door de bomen schieten.
Snel gaat Atalanta naar binnen, en doet gezellig een aantal kaarsen aan, dat geeft het huisje een vriendelijke uitstraling, alleen voelt ze zich best alleen zo in haar huisje en weemoedig denkt ze terug aan haar gezellige kindertijd.
A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  woensdag 21 mei 2003 @ 21:24:37 #5
55075 Atalanta
Flying high
pi_10594750
* Als het ochtendgloren verschijnt, komt Atalanta naar buiten en spreid haar grote vleugels, ze is een god met vleugels.
Boven haar landgoed vliegt ze een paar rondjes totdat ze het zat is en weer voor haar huis land.
Binnengekomen maakt ze een maaltijd en gaat ze in een boek zitten lezen, geen gewoon boek, maar het handboek, godin zijn.

Wat een saaie kost zeg, maar ja ik moet er nog in afstuderen.

* Atalanta mag dan een god zijn, maar ze krijgt nog wel les en moet dus nog zo af en toe huiswerk maken, eigenlijk is een god nooit afgestudeert, dus blijf je in saaie boeken lezen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_10602639
* Na een paar dagen strompelt Lord Dreamer eindelijk uit het Het Duistere Bos van Herne_the_Hunter Deel IV Hij is dood op , z'n zadeltas weegt als lood en z'n voeten doen zeer van het lopen over de ongemakkelijke bospaden. Van het ene bos loopt hij eigenlijk het andere bos in. Het grote verschilis dat dit bos gecultiveerd is en vriendelijk.

Hij strompelt verder en ziet dan een huis .. eerder een luxe villa en blijkbaar bevindt hij zich al op het landgoed wat erbij hoort. Een vreemde boog siert het pad naar het huis en de vijver ziet er aanlokkelijk uit om er in te vissen. Lord Dreamer strompelt over het pad naar de deur en klopt aan .. Dan gaat hij op het bankje naast de deur zitten en zet z'n zadeltas op de grond.

he he .. ik zit, nu maar afwachten of er iemand aanwezig is die in iedergeval wat te drinken heeft.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_10602918
* Atalanta schrikt op van een aantal kloppen op de deur, hoort ze dat nou goed of is dat de wind, ze luistert nog even en beseft dan dat het zich niet herhaald en het dus niet de wind kan zijn.
Ze schiet overeind en loopt naar de deur doet de deur open en ziet iemand zitten op het bankje bij de deur een zadeltas aan zijn voeten.
Degene ziet er zo moe uit dat Atalanta bang is dat hij instort, dus rent ze op hem af om hem te helpen.

Heer kunt u staan, dan kunt u met mij naar binnen.

* De man mompelt wat, leunt op Atalanta en zo gaan ze samen het huisje binnen.
Binnen zet Atalanta de man op de bank en gaat naar de keuken om wat te drinken voor hem te maken en neemt gelijk wat te eten mee

Volgens mij heeft hij wel een energie drankje nodig, gelukkig dat ik dat net heb geleerd te maken, vervolgens zal de man wel een bad willen hebben, om zijn lichaam tot rust te brengen.

* Ze geeft de man wat te eten en te drinken, kijkt of hij het even zelf zal redden en loopt dan naar de badkamer om een warm bad met opwekkende olie klaar te maken.
Als ze terugkomt in de kamer ziet ze dat de man in slaap is gevallen en maakt hem voorzichtig wakker, helpt hem naar de badkamer, waar het er naar uitziet dat de man het verder wel alleen red.
Atalanta maakt een bed op in de logeerkamer, als de man uit bad komt zal hij vast wel een bed kunnen gebruiken, hij zag er doodmoe uit.
Ze gaat terug naar de huiskamer en wacht tot de man klaar is met badderen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_10604641
* Half in een trance van vermoeidheid laat Lord dreamer zich dit alles ondergaan , en als hij in bad ligt geniet hij er van, z'n vermoeide en pijnlijke spieren knappen helemaal op van een weldadig kruiden bad en de energiedrank. Zijn vermoeidheid is bijna verdwenen als hij uit bad komt, zich afdroogt en aankleed.
Hij komt de huiskamer in en glimlacht

Sorrie voor het tot last zijn , ik zal me eerst een voorstellen..
Ik ben Lord Dreamer, Kasteel heer en avonturier onderweg naar m'n kasteel struikelde m'n paard en brak helaas z'n nek. Ik heb een ruime week het bos te voet doorkruist voordat ik hier aan kwam. Ik wist niet eens dat hier een nieuw onderkomen geplaatst was en als ik terug ben zal ik wat Pretorian Guards de opdracht geven ook hier te patrouileren als verwacht ik niet dat struikrovers zover afdwalen. Hmm ik weet niet eens meer waarom ik zoveel haast had om terug te komen naar het kasteel.
U heeft een leuk onderkomen gemaakt al zeg ik het zelf. Het valt helemaal niet op tussen de omliggende bossen.

* Hij kijkt eens rustig rond en ziet wat dingetjes die niet echt aards zijn, eerder hogere machten spul.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_10605294
Aangenaam Lord Dreamer, mijn naam is Atalanta en mijn huis is zo goed verborgen dat alleen degene die het of echt zoeken of die hulp nodig hebben het kunnen vinden.
Dat is ook de reden dat u het heeft kunnen zien.
U bent mij helemaal niet tot last hoor, ik ben blij iemand te zien hier.
Ik zie overigens dat u zich al veel beter voelt.
Ik zal u nog wat te eten en drinken geven en voelt u zich welkom om hier de nacht door te brengen en eventueel als u zich daar toe in staat voelt morgen verder te trekken, u kunt een paard van mij nemen, die grazen hier verderop in het weiland.
U bent overigens ook welkom om hier een aantal dagen op krachten te komen, ik heb de logeerkamer al voor u in gereedheid gebracht. En ik zou het gezellig vinden om iemand om me heen te hebben, het kan hier soms erg eenzaam zijn zonder buren of mensen om mee te praten.

* Atalanta ging weer naar de keuken waar ze een drankje klaar maakte, waardoor Lord Dreamer later lekker van zou kunnen slapen en zou kunnen uitrusten en ze maakte wat te eten klaar.

Ik hoop dat u dit wilt opdrinken, het is een drankje zodat u straks lekker zult slapen en morgen weer veel meer kracht zal hebben

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  donderdag 22 mei 2003 @ 13:02:14 #10
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10605952
Ach ik kan wel een aantal dagen blijven, de toestand op het kasteel is stabiel en m'n personeel kan het wel aan. Aangezien ik toch niet meer weet waarom ik haast had, en toch op een rondreis bezig ben kan ik wel blijven. maar ik ga wel even de de mooie tuin bekijken en direct m'n zwaard poetsen , dat kan ik binnen niet maken dat geeft een zooitje. Als je het gezellig vind dan blijf ik logeren.

* Lord Dreamer haalt uit z'n zadeltas een wetsteen en gaat naar buiten, daar begint hij grondig z'n zwaard te slijpen en te poetsen tot dat het staal weer als een spiegel glimt en de symbolen goudkleurig oplichten. Er is veel magie aanwezig mopelt hij zacht. Na het slijpen en poetsen loopt hij naar het grasveldje bij de vijver en d=gaat daar de ingewikkelde dans der zwaarden uitvoeren, waarbij elke zwaardoefening aanbod komt en de innerlijke vlam wederom een samensmelting krijgt met de ziel van het zwaard. Na de oefening gaat hij op het bankje zitten en geniet van de rustieke omgeving.

* Hij sluit z'n ogen en laat z'n gedachten terugvoeren naar het oude rijk, het rijk dat er nog steeds is maar waar naar hij niet kan en mag teruggaan, Het rijk waar legioenen klaarstaan om op zijn teken zijn rijk uit te breiden en de duistere gebieden te veroveren. Maar hij kan het niet, na de ramp op z'n vroegere kasteel kan hij niet terug..

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  donderdag 22 mei 2003 @ 13:19:10 #11
55075 Atalanta
Flying high
pi_10606271
* Atalanta kijkt hoe Lord dreamer naar buiten gaat om zijn zwaard te poetsen en besluit om verder te studeren.
Ze word tenslotte eerdaags verwacht voor een examen en ze is van plan om met flinke magie te slagen.
Ze is verheugd van het feit dat Lord Dreamer het blijkbaar gezellig vind om een aantal dagen te blijven en voelt zich meteen minder eenzaam. Na een uurtje te hebben gestudeert, pakt ze een ander boek, ook een godenboek, maar dan een gewoon leesboek en in niet te lange tijd is ze in dat boek verdiept, helemaal de tijd vergetend.
A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  donderdag 22 mei 2003 @ 19:23:30 #12
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10614309
* Lord Dreamer schrikt wakker van een geritsel en in één vloeiende beweging trek hij z'n zwaard en haalt uit. midden in de beweging stopt hij op een 20 cm boven de grond. Onder het zwaard zit een kleine eekhoorn die van de stilte gebruik maakte om dichter bij te komen.

Lord Dreamer zucht even en haalt z'n zwaard weg.

Klein beestje toch , je had bijna tot saté gemalen geweest.

* Dan pakt hij uit z'n binnenzak een paar nootjes en werpt die naar de eekhoorn. De eekhoorn propt snel de nootjes in z'n wangzakken en hopt er vandoor, op een afstand kijkt hij even om en met glinsteringen in z'n oogjes kwetterd hij wat.

* LD ziet dat het inmiddels scherig is geworden en dat de eerste vuurvliegjes hun stralende vurige dans boven de vijver aan het houden zijn. Hij staat op en gaat naar binnen waar hij Atalanta aantreft diep verzonken in een magisch leerboek. Hij kijkt omzich heen en ziet diverse kaarsen standaards en met een tondeldoos steekt hij een lucifer aan en steekt hij de kaarsen aan.

En daar was licht .. * Mompelt hij.

Dan gaat hij bij Atalanta zitten en kijkt aandachtig hoe Atalanta studeert. Hij leest de titel en glimlacht. dan spreekt hij zacht:

Als je meer van dat soort boeken zoekt , in de grote bibliotheek in m'n kasteel heb ik er wel een hele serie inclusief wat originele versies.

* Dan legt hij z'n zwaard op tafel , de tekens en symbolen gloeien in het kaarslicht, de gouden draken lijken te leven. Lord Dreamer wacht rustig tot Atalanta uitgestudeerd is.

[Dit bericht is gewijzigd door Lord Dreamer op 23-05-2003 08:47]

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  donderdag 22 mei 2003 @ 20:39:49 #13
55075 Atalanta
Flying high
pi_10615525
* Atalanta komt met een schok weer terug op aarde zo lijkt het, het is inmiddels donker geworden en als ze merkt dat ze helemaal haar gast is vergeten kleurt haar gezicht langzaam rood.

o * stamelt ze
Het spijt me zo, als ik eenmaal in een boek bezig ben dan raak ik er zo in verdiept dat ik gewoon de tijd vergeet, u zult wel wat willen eten, laat me wat voor u klaarmaken.

* En met deze woorden vlucht Atalanta naar de keuken, zichzelf op haar kop gevend hoe ze wel niet zo stom had kunnen zijn om haar gast te vergeten, heeft haar moeder haar dan niks geleerd.

Later komt ze de keuken weer uit waar de heerlijkste geuren vandaan komen en dekt met een zwaai de tafel.

We kunnen zo aan tafel hoor

* Na het eten wijst Atalanta Lord Dreamer de logeer kamer

u zult nu wel moe worden, het drankje dat ik u gegeven heb, gaat werken als het lichaam het tijd vind om te gaan slapen, ik wens u een goede nacht en u bent welkom om in dit huisje te gebruiken wat u denkt nodig te hebben, beschouw het de komende dagen alstublieft als uw thuis

* En met deze woorden laat Atalanta, Lord Dreamer achter.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 23 mei 2003 @ 12:02:47 #14
55075 Atalanta
Flying high
pi_10626017
* Atalanta staat de volgende ochtend met goede moed op. Het huisje is verder nog in diepe rust, dus zachtjes loopt ze naar buiten en spreid haar vleugels.
Buiten is het nog nat van de regen die s'nachts gevallen is en de vogels beginnen net met hun ochtend lied.
Met een paar slagen is Atalanta hoog in de lucht en kan ze uitkijken over haar paradijsje.
Ze ziet de godenboog en de vijver, de weiland met haar mooie paarden en haar huisje.
Na een paar rondjes besluit ze om weer naar beneden te gaan en land even verderop.
Uit het bos komt een konijn, een konijn dat langzaam verandert in een mens.

Goedemorgen Atalanta, het is weer een mooie ochtend, De vogels zingen en de dieren hier hebben het goed naar hun zin, ik heb een aantal spullen voor je gevonden, zal ze vanmiddag in je schuurtje leggen, dan kun je voorlopig voort.

Dank je Rakit, doe de groeten aan je vrouw en kinderen, ik zie het dan wel verschijnen vanmiddag

* Nadat Rakit weer verandert is huppelt hij weer weg.
Atalanta begint honger te krijgen en besluit terug te keren naar haar huisje, om eerst even de vissen in de vijver te voeren en daarna het ontbijt op te dienen en te zien of haar gast zich al wat sterker voelt.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 23 mei 2003 @ 14:38:42 #15
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10629536
* Na het heerlijke avondeten is Lord Dreamer rechstreeks naar bed gegaan na het nuttigen van het befaamde drankje. De volgende ochtend wordt Lord Dreamer gewekt door de fluitende vogeltjes. hij duikt even in bad om daarna fris en opgewekt het ontbijt te aanschouwen.

Na het ontbijt gaat hij een rondje door de tuin maken. z'n ogen zien de verschillende sporen van dieren door de tuin en plots valt z'n oog op een konijnen spoor dat overgat van een konijnpoot naar een mens en weer terug waarna het spoor het bos in verdwijnt.

Na z'n rondje door de tuin is het tijd voor de bewegings en zwaardoefeningen en daarna gaat hij eens kijken hoe het met de gastvrouwe vergaat.

* Hij loopt weer naar binnen en ziet Atalanta weer in de boeken gedoken zitten
Sinds wanneer nemen konijnen menselijke vormen aan? * vraagt hij onschuldig
Ik zag namelijk sporen van een konijn over gaan in een mens. moet ik ergens rekening mee houden als ik ga jagen.?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 23 mei 2003 @ 15:02:15 #16
55075 Atalanta
Flying high
pi_10630109
* Atalanta schrikt op als Lord dreamer tegen haar begint te praten

In dit gebied is alles heilig en mag er eigenlijk op niks gejaagd worden, de konijnensporen zijn van Razit, een faunairrisius, oftewel een dier dat in een mens kan veranderen.
Ze komen tegenwoordig niet zo veel meer voor, er is een tijd geweest dat er op hun gejaagd werd, maar hier zijn ze veilig.
Ze leven onder mijn bescherming en in ruil daarvoor geven ze me wat zij kunnen missen, voor iedere soort is dat natuurlijk anders, maar daardoor hoef ik niet zelf op jacht.

U zult er vast wel een paar in de omgeving tegen komen, zo heeft u volgens mij ook Allon onmoet, hij is iemand van de eekhoornfamilie.
Hij heeft mij dat verteld.

* Nadat Atalanta dit aan Lord Dreamer heeft verteld loopt ze naar de deur en fluit ze op haar vingers, niet veel later komt er een wolf aangelopen, die haar even vragend aankijkt en vervolgens het huisje binnen stapt en daarna even vragend naar Lord Dreamer kijkt.

Het is goed hoor Coralie, hij zal je niks doen

* En niet veel later is de wolf verandert in een vrouw, die op haar gemak op de bank gaat zitten. Af en toe wantrouwend naar lord Dreamer kijkend.
Atalanta loopt naar de keuken en komt terug met drinken en wat te eten.
Nadat Coralie wat te drinken heeft genomen, staat ze weer op, zegt gedag en verandert weer in haar natuurlijke vorm, voordat ze de deur uitloopt, weer op weg naar haar vrijheid.

Ik heb met alle dieren een goede band, dat zorgt er gelukkig voor dat ik hier niet al te eenzaam word.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 23 mei 2003 @ 15:19:07 #17
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10630514
Een faunairrisius he hmmmmmmmmmmm, konijnen en eekhoorns hmm.. wel erg makkelijk.

* Als de wolf binnen komt lopen.. grijpt Lord Dreamer automatisch naar z'n zwaard. z'n beweging wordt net zo snel afgebroken als hij begonnen is. Lord Dreamer mag niet laten merken dat hij de handlangers van Atrimar, hij beschouwt alle wolven als handlangers van die eedbreker, het liefst af zou maken.

Een wolf ..

* Lord Dreamer blijft de wolf in de gedaante van een vrouw wantrouwend in de gaten houden, Hij weet niet wat hij er van moet denken

Nu snap ik hoe je het vol kan houden, als de dieren in mensen veranderen en je dus op die manier gezelschap kunnen houden. Aan de andere kant ook gevaarlijk, want wat doe je als een faunairrisius ten prooi valt aan een niet beter wetende jager, verandert hij of zij dan eerst in een mens of sterft het dier in zijn of haar dieren gedaante ?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 23 mei 2003 @ 15:36:13 #18
55075 Atalanta
Flying high
pi_10630901
Nee, in principe zijn het gewoon dieren, die magie gebruiken om te veranderen, maar het blijven dus dieren, ook als ze dood gaan een jager ziet het verschil ook niet. Er zit dan ook een magisch veld om deze plek, zodat jagers wel hier kunnen komen, maar ze kunnen nooit een dier doodschieten hier.
Ik ga een rondje door het gebied maken, loopt u met me mee?

* Buiten aangekomen loopt Atalanta eerst even naar de wei, waar haar paarden meteen op haar afkomen, het zijn uiteraard geen gewone paarden, net als de vorm waarin Atalanta verandert zijn dit eenhoorns, alleen deze kunnen niet van gedaante veranderen

U denkt nu misschien, hoe ik ze hier hou?
Ze zijn hier uit vrije wil en ze kunnen gaan wanneer ze willen, maar ze verkiezen het om hier te blijven, hier zijn ze veilig, tenminste veiliger dan hier buiten.
Veel mensen zijn naar Eenhoorns op zoek of jagen op ze en sommige mensen geloven er al niet meer in dat ze bestaan.

Een eenhoorn loopt op haar toen en kijkt daarna met intelligente ogen naar Lord Dreamer.

Als u naar huis wilt, zal deze eenhoorn u brengen.
Zie het als een geschenk, hij wil het blijkbaar graag en heeft veel vertrouwen in u, dat moet u zeker als een eer zien, deze wezens zijn erg intelligent.
Als u hem daarna weer vrij laat dan zal hij zelf beslissen of hij bij u wilt blijven of dat hij weert terug naar hier komt.

* Daarna lopen ze verder en komen via een hobbelig pad bij een meertje, ze kunnen water horen kletteren en niet veel later komen ze bij een waterval

Ik breng u hier, omdat u misschien wel behoefte heeft aan een duik in fris, koel water, ook zal het goed zijn voor u spieren om even weer in beweging te zijn na de lange wandeling van de afgelopen dagen.
Ik loop nog even een stukje verder, u zult geen last van mij hebben, moet even bij iemand op bezoek, als u klaar bent, voelt u dan vrij om een kijkje in de omgeving te maken, de dieren zullen u met trots de omgeving willen laten zien, en u zult verbaasd staan over de dingen die zij weten.

* En met deze woorden loopt Atalanta verder, Lord Dreamer achterlatend bij het meertje.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  maandag 26 mei 2003 @ 15:19:50 #19
55075 Atalanta
Flying high
pi_10687806
* Atalanta kwam uren later terug bij haar huisje, met een verontrustende trek op haar gezicht.
Ze had niet al te goed nieuws gehoord en vroeg zich af wat ze ermee moest.
Bij haar huisje aangekomen keek ze op en zag hoe mooi de lucht zich aftekende tegen haar huisje, zachte roze en gele strepen, hier zou ze nog uren naar kunnen kijken, maar daarvoor had ze geen tijd.
Ze moest wat opzoeken in haar boeken, iets waar ze een voorgevoel over had, iets wat degene tegen haar had gezegd, waar ze op bezoek was.
Ze wist heel zeker dat ze het in een van haar boeken had gelezen, maar de vraag was nu welke.
Atalanta loopt haar huisje binnen en binnen de kortste keren is het een puinhoop van boeken in haar kamer, ze heeft haast en bladert zo snel als ze kan elk boek door, totdat ze vind wat ze zoekt en verbijstert blijft ze zitten

Het kan toch niet waar zijn, o nee laat het niet waar zijn

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  dinsdag 27 mei 2003 @ 09:16:12 #20
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10703252
* Lord Dreamer blijft achter bij het meertje en de waterwal .. Ha lunch zegt hij als er een forel uit het water springt. De forel kijkt hem verontwaardigt aan. Jeetje zijn alle dieren hier betoverd ?? . Lord Dreamer besluit dan maar een duik te nemen in het frisse water van het meertje en even later dobbert hij op z'n rug genietend van de omgeving. Na een tijdje komt hij er weer uit, laat zich drogen door de zon en gaat dan de omgeving bekijken. Snel ziet hij de verschillen tussen de dieren die wel en dieren die niet magisch zijn. Af en toe ziet hij een glimp van de vrouwlijke wolf, die hem vanaf een afstand in de gaten houdt. Hij vertrouwt de wolf nog steeds niet, maar echt last heeft hij er ook niet van.

Dan besluit hij om terug te gaan naar het huisje om te zien hoe het daar loopt. hij loopt rustig terug, komt nog langs de eenhoorn en heeft ook daar nog geen besluit over genomen. Hij komt aan bij het huisje en treft daar een grote boeken puinhoop aan en tussen de puinhoop zit Atalanta driftig te bladeren en te lezen en een oud boek. Lord dreamer bekijkt het even.

Ehmm lukt het allemaal .. Je bent zo verdiept en angstig aan het lezen en bladeren ?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  dinsdag 27 mei 2003 @ 09:27:42 #21
55075 Atalanta
Flying high
pi_10703416
* Verschrikt springt Atalanta op, ze was hem weer vergeten, hoe stom kon ze zijn?

Ja ja alles is goed, ik moest even wat opzoeken, de bewoner had me iets verteld en ik wilde gewoon even zeker weten dat wat hij zei waar was, ik dacht dat ik het in een boek had gelezen en het blijkt zo te zijn

* Op haar gezicht is een trek van afgrijzen te zien, ze weet nog niet wat ze er mee aan moet, maar besluit het even te laten rusten

Ik zal even wat eten voor ons maken, ik geloof dat het daar alweer tijd voor is, heb je nog wat interessants kunnen ontdekken in de omgeving?
Het is hier een zo'n uitgestrekt gebied.
Zou je me misschien even in de keuken kunnen helpen?
Ik heb een vis gekregen, maar ben niet zo goed in het schoonmaken ervan en iets zeg me dat jij daar meer ervaring in hebt en ik zou het heel fijn vinden als je het me kon leren.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zaterdag 31 mei 2003 @ 21:55:23 #22
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10795602
* Lord Dreamer loopt mee naar de keuken en zit de vis liggen.
Vis he.. * Hij pakt een scherp mes en begint
Oke eerst de ingewanden eruit, de buik is zacht dus die snij je zo open, daarna is het een kwestie van alles er uit graven en schoonspoelen. Kop er af .. mes achter de schubben zetten en naar de staart het vel eraf stropen. nu is hij eigenlijk al schoon gemaakt.

normaal pak ik dan een houten stok prik de vis er in de lengte op en hang hem boven een vuurtje .. heerlijk is dat, maar ja dat doe ik meestal in het bos

De omgeving is trouwens prachtig, en erg vredig ook. Alleen werd ik een beetje zenuwachtig van de wolf die me constant volgde. Maar dat kan ook aan mij liggen.
Wat is er zo bijzonder aan de boodschap, erg vrolijk lijk je er niet van te zijn geworden ?

* Lord kijkt inmiddels hoe de vis wordt gekruid en hoe ze stokt met het werk als hij de boodschap aanhaalt.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  zondag 1 juni 2003 @ 12:11:57 #23
55075 Atalanta
Flying high
pi_10802630
* Atalanta kijkt hoe Lord Dreamer de vis schoon maakt en neemt alles goed in d'r op, daarna pakt ze een aantal kruiden en wat andere spulletjes om de vis mee te vullen, een recept van haar oma, dan begint Lord Dreamer over de boodschap en ze bevriest in haar bewegingen en voelt zich rood aanlopen

Hmmm, boodschap? O je bedoelt die ik in de boeken moest opzoeken? Ach ik weet het niet. Er is een waarzegger in het bos, eentje die al heel veel dingen voorzien heeft, hij heeft een teken gezien, een teken dat iets hierheen komt een heel slecht persoon.
Ik weet niet wie of wanneer, maar wel dat het eraan komt. In een van mijn leerboeken staat dat teken, het is het teken voor groot gevaar.
Mijn paradijs is dus in gevaar.
Ik hoop alleen dat het nog een tijd op zich laat duren, zodat ik een aantal voorbereidingen kan doen.

* Met een verdrietig gezicht en met tranen in haar blauwe ogen, kijkt ze Lord Dreamer aan, ze weet gewoon even niet wat ze met deze informatie aanmoet, zelf een godin heeft het af en toe moeilijk

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_11057238
* Na dit emotionele moment veegt Atalanta de tranen die haar over de wangen rollen weg en gaat de tafel dekken.
Na het eten besluit ze een spelletje te pakken om haar gedachten even af te leiden, ze ziet straks wel wat ze eraan kan doen, dan zal ze even met haar moeder overleggen.
Samen met Lord Dreamer gaat ze een speletje schaak doen, maar omdat haar gedachten er niet echt bij zijn, is het voor Lord Dreamer niet echt moeilijk om te winnen

Als je me even wilt excuseren, ik moet even wat doen

* Atalanta loopt naar buiten, zoekt een rustig plekje op en lijkt zich te concentreren, op dat moment komt er een grote wolk naar beneden gedaalt en even later is er het gezicht van Atalanta's moeder te zien in de wolk.

Zo goed en kwaad als het gaat, legt Atalanta de situatie uit aan haar moeder en hetis zichtbaar hoe haar moeder geschokt is van het nieuws.

Weet je het zeker kindje?, nou dat is zeker verontrustend nieuws, ik zal het er met je vader over hebben, maar het lijkt me beter om het nu even te laten rusten en erg op je hoede te zijn, blijkbaar is er een slechte geest naar jou op weg, zo lijkt het in ieder geval, doe alsjeblieft voorzichtig.

* Na nog even wat gepraat te hebben, verdwijnt het beeld van Atalanta's moeder in de wolk en zweeft de wolk weer de lucht in.
Na nog even nagedacht te hebben, en zichzelf te hebben gerustgesteld, loopt Atalanta het huisje weer in, ze kan nu alleen nog maar wachten op wat er komen gaat en ze is van plan om gewoon haar leven te leven, dus loopt ze met een lach op haar gezicht richting Lord Dreamer.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 13 juni 2003 @ 09:46:23 #25
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_11078794
* Lord Dreamer is het allemaal even kwijt. Atalanta gaat bedroeft weg en komt terug met een lach op haar gezicht. Lord Dreamer vindt dat wat vreemd , maar aan de andere kant weet je maar nooit met vrouwen. Even ziet hij een schilderij dat in z'n kasteel hangt voor z'n ogen voorbij flitsen en trekt er een frons over z'n gezicht. Dan kijkt hij Atalanta aan.

U bent weer een beetje opgeknapt ? Wat is er nu allemaal aan de hand, wie of wat zou deze plek moeten kunnen bedreigen ?

* Rustig af wachtend op een antwoord gaat Lord Dreamer buiten in de zon op het bankje zitten en geniet van de rust. Bij zich zelf denkend vindt hij dit wel een mooie plaats om het eilandse te verlaten voor de eeuwigheid maar zover is het nog lang niet. Wederom ziet hij de wolvin tussen de bomen aan de bosrand heen en weer schieten. En nog steeds vertrouwd hij het wezen niet.

Zoveel magie bezwangert de lucht dat het gewoon zoet is. Niets is wat het lijkt houdt hij zichzelf voor. De harmonie in de magie is sinds de chaosmanie verstoord en onbekende entiteiten spelen er mee als of het niets is.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')