FOK!forum / Lifestyle / Wat eten we vandaag!!!!!
hopelessdinsdag 13 mei 2003 @ 18:40
Nou dat lijkt me duidelijk, wat ga je eten of heb je gegeten.
Edit: Ik eet trouwens wraps, gemaakt door mijn vriendje (goed onder de duim he?)

[Dit bericht is gewijzigd door hopeless op 13-05-2003 18:49]

Luxxxdinsdag 13 mei 2003 @ 18:40
pizza!!
MrAbagnaledinsdag 13 mei 2003 @ 18:41
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:40 schreef Luxxx het volgende:
pizza!!
heb m net op, big american
#ANONIEMdinsdag 13 mei 2003 @ 18:41
tja... wat was het..
DuchessXdinsdag 13 mei 2003 @ 18:42
Wij gaan frietjes met appelmoes eten geen zin om te koken vandaag
KiwiTjuHhdinsdag 13 mei 2003 @ 18:42
Patat met een kroket en appelmoes
teknomistdinsdag 13 mei 2003 @ 18:43
Aardappelen, groenten en vis
hopelessdinsdag 13 mei 2003 @ 18:44
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:43 schreef teknomist het volgende:
Aardappelen, groenten en vis
Kijk dat is nog is gezond.
GuaPetonadinsdag 13 mei 2003 @ 18:44
Camembert cordon blue ofzo ? Aardappels met pesto en boontjes
mjdejongdinsdag 13 mei 2003 @ 18:44
Stampot andijvie met spekjes en rookworst....
Echt lekker met een beetje mosterd...
Troeldinsdag 13 mei 2003 @ 18:45
macaroni
teknomistdinsdag 13 mei 2003 @ 18:46
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:44 schreef hopeless het volgende:

[..]

Kijk dat is nog is gezond.


Om al het ongezonde te compenseren
hopelessdinsdag 13 mei 2003 @ 18:47
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:46 schreef teknomist het volgende:

[..]

Om al het ongezonde te compenseren


Is het zo erg dan?
2Minidinsdag 13 mei 2003 @ 18:47
euhm.. en of andere groente met kip
Phynnydinsdag 13 mei 2003 @ 18:48
soort dunne groentenpannekoekjes met kaas er overheen uit de oven.

heel goed te eten

JackHererdinsdag 13 mei 2003 @ 18:49
Koken & Stomen!

dat ruled, kost alleen veel geld!

teknomistdinsdag 13 mei 2003 @ 18:49
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:47 schreef hopeless het volgende:

[..]

Is het zo erg dan?


Hard werken, weinig slapen en vaak stappen Maar ja, boeieuh!
Slasherdinsdag 13 mei 2003 @ 18:49
spinazie

wel lekker karbonaadje trouwens

[Dit bericht is gewijzigd door Slasher op 13-05-2003 18:49]

Wutangtonydinsdag 13 mei 2003 @ 18:49
penne
HeatWavedinsdag 13 mei 2003 @ 18:51
Chinees, net als gisteren
ElmoOnlinedinsdag 13 mei 2003 @ 18:51
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:40 schreef hopeless het volgende:
Nou dat lijkt me duidelijk, wat ga je eten of heb je gegeten.
Edit: Ik eet trouwens wraps, gemaakt door mijn vriendje (goed onder de duim he?)
Toevallig hebben wij dat ook gegeten. Ik heb het natuurlijk weer gemaakt, want vrouwen zijn daar namelijk beter in.
klessdinsdag 13 mei 2003 @ 18:52
aardappeltjes sla stukkie rundvlees. en CHOCOLADE PUDDING MET SLAGROOM
Ierepierdinsdag 13 mei 2003 @ 18:53
witlof met een gehaktbal
WebForcedinsdag 13 mei 2003 @ 18:53
SPAM
MaartenGrendeldinsdag 13 mei 2003 @ 18:54
Marokkaanse couscous met gehaktballen.
Snokdinsdag 13 mei 2003 @ 18:54
Chinees
MaartenGrendeldinsdag 13 mei 2003 @ 18:55
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:54 schreef MaartenGrendel het volgende:
Marokkaanse couscous met gehaktballen.
En vanilleyoghurt als toetje.
Skylardinsdag 13 mei 2003 @ 18:56
tomatensoepie.
weet_ik_veeldinsdag 13 mei 2003 @ 18:56
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:40 schreef hopeless het volgende:
Nou dat lijkt me duidelijk, wat ga je eten of heb je gegeten.
Edit: Ik eet trouwens wraps, gemaakt door mijn vriendje (goed onder de duim he?)
Fan van Wim T. Schippers? Zijn alter ego Jacques Plafond had het item in het VPRO-radioprogramma "Ronflonflon Met Jacques Plafond".
rkloegdinsdag 13 mei 2003 @ 18:59
BAMI! best lekker ook nog
bredebanaandinsdag 13 mei 2003 @ 19:01
pannenkoeken
weststardinsdag 13 mei 2003 @ 19:05
net op: soekiejakkie
ViSioN_TFHdinsdag 13 mei 2003 @ 19:06
Ijsbergsla met zilveruitjes en olijfstukjes met slasaus en twee mini puntjes filet-american met peper
dom_blontjedinsdag 13 mei 2003 @ 19:12
ik zou rode curry met kip en mais maken...maar was cocosmelk vergeten

dus maar chinees gehaald...goed alternatief toch?

Laurabeestdinsdag 13 mei 2003 @ 19:15
macaroni met tomatensaus courgette aubergine zongedroogde tomaten en basilicum mmmmmmmm

ben t nu aan t maken, heb er al zin in

Buurmannetjedinsdag 13 mei 2003 @ 19:17
Wij hebben lekker een paar staven frikandel speciaal door onze orale ingang gepropt...
drbobdinsdag 13 mei 2003 @ 19:25
slavinken met aaaardappelschijfjes en bietjes en veel ketchup
Cola_Lightdinsdag 13 mei 2003 @ 19:36
Kip korma met basmati rijst en sperziebonen
klessdinsdag 13 mei 2003 @ 22:23
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:56 schreef weet_ik_veel het volgende:

[..]

Fan van Wim T. Schippers? Zijn alter ego Jacques Plafond had het item in het VPRO-radioprogramma "Ronflonflon Met Jacques Plafond".


Ik ben bang dat dit radio bergeik betreft 0:45 radio 1 en ergens in de namiddag op radio 747 15 min radiosoap van een gemeentjelijk radiostadsionnetje
-roys-dinsdag 13 mei 2003 @ 22:28
Spaghetti Bolognese.

simpel maar lekker, het duurt alleen nog min 2 uurtjes
tis nu pas half 5

shiNinG_staRdinsdag 13 mei 2003 @ 22:30
bami gegeten, met gebakken banaan en salade
_Hestia_dinsdag 13 mei 2003 @ 22:34
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:54 schreef Snok het volgende:
Chinees
same here
Lestatwoensdag 14 mei 2003 @ 00:31
ik heb gisteren pannenkoeken gegeten!
En vanavond weet ik het nog niet.
weet_ik_veelwoensdag 14 mei 2003 @ 03:43
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 22:23 schreef kless het volgende:

[..]

Ik ben bang dat dit radio bergeik betreft 0:45 radio 1 en ergens in de namiddag op radio 747 15 min radiosoap van een gemeentjelijk radiostadsionnetje


Nope! Het was echt "Ronflonflon Met Jacques Plafond", begin en midden jaren '80 bij de VPRO op Radio 3.
klesswoensdag 14 mei 2003 @ 14:46
Nou dat lijkt me duidelijk

wordt ook daarin vrij geregeld gebruikt.
dus zou je je daar met dat programma ook wel kunnen vermaken.

* en vandaag 2de helft van de chocolade pudding op het menu

JeOmawoensdag 14 mei 2003 @ 16:32
Ik kook weer 's (af en toe, goeie oefening). Ik ga spaghetti Bolognese maken (saus zelf maken is het meeste werk). Maaruh, vraagje daarover: er staat: lekker met ijsbergsla. Lijkt me goed plan, dus heb ik een kropje gescoord zojuist. Maaruh, HOE doe je dat? Gewoon wassen en op de borden leggen?
HeatWavewoensdag 14 mei 2003 @ 16:33
Ik wou tapas eten, maar "ze" kan niet

dus dan maar gewoon thuis eten en ff de c1000 in voor inspiratie. denk dat het shoarma zal worden....

SolidArtwoensdag 14 mei 2003 @ 16:34
wat de pot schaft...
catenawoensdag 14 mei 2003 @ 16:36
Geen idee wat het vriendje vanavond gaat koken.
BDisOKEwoensdag 14 mei 2003 @ 17:30
ik dnk zo'n kleine iglo pizza en een bakkie sla ofzo...
#ANONIEMwoensdag 14 mei 2003 @ 18:18
Tartaartje, spinazie en aardappel anders
Spiegeleiwoensdag 14 mei 2003 @ 18:19
pizza weer eens geen zin in koken .....

[Dit bericht is gewijzigd door Spiegelei op 14-05-2003 18:21]

#ANONIEMwoensdag 14 mei 2003 @ 18:20
Maak een spiegelei
pieffffwoensdag 14 mei 2003 @ 18:23
Preitaart
Spiegeleiwoensdag 14 mei 2003 @ 18:24
quote:
Op woensdag 14 mei 2003 18:20 schreef heaven7 het volgende:
Maak een spiegelei
Hahahaha ook een idee, eet ik mezelf op!
Mr.Noodlewoensdag 14 mei 2003 @ 18:26
weer chinees, ik wil potverdomme vis maar het huis wil nie
_Hestia_woensdag 14 mei 2003 @ 18:40
eerst restjes chinees van gisteren en daarna patat
bloempjuhwoensdag 14 mei 2003 @ 18:41
Bami! Het was eigenlijk nog lekker ook
SuperRembowoensdag 14 mei 2003 @ 18:43
quote:
Op woensdag 14 mei 2003 03:43 schreef weet_ik_veel het volgende:

[..]

Nope! Het was echt "Ronflonflon Met Jacques Plafond", begin en midden jaren '80 bij de VPRO op Radio 3.


Wat aten zij. Bekentenissen aangaande gisteravond genuttigde maaltijden.

Gisteravond at ik farfalle en tuinerwtjes.
Vanavond voorlopig alleen doritos

Cola_Lightwoensdag 14 mei 2003 @ 19:40
Pannenkoeken
-THaVinNY-woensdag 14 mei 2003 @ 19:48
vandaag lekker standaard nederlandse maaltijd gemaakt met een kleine variatie:

sperciebonen (op smaak gebracht met peper, bieslook en nootmuskaat)
aardappelen
koolvis a la bordelaise (uit de diepvries zo in de oven, lekker en makkelijk)

net klaar met eten en het was eigenlijk best wel lekker.

Navelpluisjezondag 18 mei 2003 @ 16:31
Biefstuk hoorde ik net .
Cola_Lightzondag 18 mei 2003 @ 17:19
Basmatirijst met zelfgemaakte viskoekjes en haricots verts. Het is een experiment die viskoekjes, als het niet lukt hebben we nog een doosje dimsum in de vriezer staan.
rubyzondag 18 mei 2003 @ 17:47
Vandaag hou ik het lekker simpel. Zojuist heb ik heerlijke Aldi borrelhapjes (kippenpootjes- en vleugeltjes) in de oven gegooid. En als die klaar zijn, gaat de patat in de oven. Ik vind het wel goed zo.
DigiLifezondag 18 mei 2003 @ 18:08
Grappig topic, wij houden sinds 14-9-2 al bij wat we dagelijks eten:

http://www.digilife.nl/images/fotoboek/NLindex.php?screen=0&action=images&cat_id=41

wc-eendzondag 18 mei 2003 @ 18:21
Uhm rollade.. met nog meer.. wat weet ik niet
FlyingFoxzondag 18 mei 2003 @ 18:22
Friet.
Nataliezondag 18 mei 2003 @ 18:36
Frietjes & andere Hollandse heerlijkheden.
Ierepierzondag 18 mei 2003 @ 18:43
nasi met ei net hondenvoer
Navelpluisjezondag 18 mei 2003 @ 18:52
quote:
Op zondag 18 mei 2003 18:08 schreef DigiLife het volgende:
Grappig topic, wij houden sinds 14-9-2 al bij wat we dagelijks eten:

http://www.digilife.nl/images/fotoboek/NLindex.php?screen=0&action=images&cat_id=41


Leuk idee.
Doctor_Barazondag 18 mei 2003 @ 18:53
rostikoeken, vissticks & sla
Goodfellowzondag 18 mei 2003 @ 18:55
Ik heb net gegeten :

Aardappels met Sperzieboontjes en een karbonaadje

en een halve komkommer

_Hestia_zondag 18 mei 2003 @ 19:35
een kleine schotel shoarma
poszondag 18 mei 2003 @ 19:38
Biefstuk, rosti en roerbak broccoli, asperges en peultjes met basilicum
oja met tzaziki
MissHobjezondag 18 mei 2003 @ 19:39
Pannekoeken
wh00tzondag 18 mei 2003 @ 20:12
Net gegeten:

Aardappelen, bloemkool met sausje, kalfskarbonade met warme zigeunersaus en sla!

Together-Alonezondag 18 mei 2003 @ 21:08
Ben lekker uit eten geweest in een steakhouse
Lekker gegratineerd frans uiensoepje vooraf, en toen een Mixed Grill met een shashlik spies, kipfilet, spareribs, en kebab. Met patat en salade. Errug veel, maar wel erg lekker
Pizza_Shooterzondag 18 mei 2003 @ 21:43
Sperziebonen met aardappelen en vegetarische burgers
rubymaandag 19 mei 2003 @ 22:29
Thaise boontjes met kip en garnaaltjes. Met pandanrijst erbij geserveerd.
Cola_Lightmaandag 19 mei 2003 @ 22:32
Spicy tomato cup a soup met zelfgemaakte sushi
sjunmaandag 19 mei 2003 @ 22:55
Voor mij was dat witlof met Malta's en een kwart fles Rosé voor de spijsvertering.
Mandytjuhhhvrijdag 23 mei 2003 @ 19:59
beetje TE pittige macaronie ...
ik had per ongeluk 2,5 schepjes sambal er in gedaan ipv 1
Riannvrijdag 23 mei 2003 @ 20:04
vandaag niet zo gezond gegeten maar wel lekker

snitzel met champignonsaus
salade
frietjes

was erg lekker

rubyvrijdag 23 mei 2003 @ 20:23
De bedoeling was een lekkere bak saotosoep, maar helaas de toko waar we het altijd haalden is gesloten (voor altijd helaas ).

Maar uiteindelijk worden het dus Albert Heijn pizza's + oma frites (oven). Leuke combie.

_Hestia_vrijdag 23 mei 2003 @ 21:50
PATAT
Strangervrijdag 23 mei 2003 @ 21:51
cup a soup, vifit vitamel en een mueslibolletje met kaas..
Lil-WoMaNvrijdag 23 mei 2003 @ 22:12
quote:
Op woensdag 14 mei 2003 18:43 schreef SuperRembo het volgende:

[..]

Wat aten zij. Bekentenissen aangaande gisteravond genuttigde maaltijden.

Gisteravond at ik farfalle en tuinerwtjes. [afbeelding]
Vanavond voorlopig alleen doritos


Soo Héé..Op Dat Bord Hé..Is Da Een Bordje Kots Ofzo ..
Hihihi...Just Kidding, en veel plezier met je dorito's..
_Hestia_zaterdag 24 mei 2003 @ 12:28
ik ga zo wer patat eten, voor de rest is er hier niks anders
yuggiezaterdag 24 mei 2003 @ 14:37
Ik heb net de asperges geschild en in een badje water gelegd, dus dat wordt een heerlijk maaltje vanavond.
Met zacht gekookte eitjes, Yorkham en een hollandaise-saus erbij.

En gewone aardappeltjes erbij , want dat vind mijn vriend zo lekker.
Ik vind gebakken aardappeltjes erbij lekker, maar heb geen zin om extra werk te verrichten.

Maar erg lekker hoor het witte goud

rubyzondag 25 mei 2003 @ 16:35
Ik ga Surinaamse zuurkool maken (op mijn manier dan) + gesudderd vlees en pandanrijst. Jammie.
BwennieBrenzondag 25 mei 2003 @ 16:38
quote:
Op zondag 25 mei 2003 16:35 schreef ruby het volgende:
Ik ga Surinaamse zuurkool maken (op mijn manier dan) + gesudderd vlees en pandanrijst. Jammie.
nog eters nodig?
* BwennieBren gaat brood eten
s0kzondag 25 mei 2003 @ 17:18
* s0k gaat zometeen lekker Roti eten , krijg al honger aan de gedachte

edit: het smaakte weer heeeeeeeeerlijk

[Dit bericht is gewijzigd door s0k op 25-05-2003 18:03]

rubyzondag 25 mei 2003 @ 18:10
quote:
Op zondag 25 mei 2003 16:38 schreef BwennieBren het volgende:
nog eters nodig?
* BwennieBren gaat brood eten
Ik zal je effe een portie mailen! Genoeg voor vier personen, dus geen probleem.
de_priesterzondag 25 mei 2003 @ 18:11
kroket
ArmaniManiazondag 25 mei 2003 @ 18:13
Biefstuk aardappelen, rode bieten
rubyzondag 8 juni 2003 @ 14:11
Vandaag maak ik een grote pan met nasi waar we zo'n twee à drie dagen van kunnen eten (na twee dagen vind ik het wel weer mooi geweest, dus gaat de rest in de vriezer). Heerlijk!
ramseszondag 8 juni 2003 @ 14:13
Asperges, lamskoteletjes, peultjes en ehm een ei

Is erg lekker en dat gaan we vanavond eten

Noayla_zondag 8 juni 2003 @ 14:15
Ik ga vanavond Thaise rode curry met paksoi maken.
Dr_Gonzozondag 8 juni 2003 @ 14:18
BBQ + Macaroni salade + gewone salade + vegetarische spiesjes + gepofte aardappelen of frietjes.... en het weer begint net op te klaren
Charyszondag 8 juni 2003 @ 14:19
quote:
Op zondag 8 juni 2003 14:15 schreef Noayla_ het volgende:
Ik ga vanavond Thaise rode curry met paksoi maken.
Lekker!!

* Charys gaat Sushi maken..

Blueszondag 8 juni 2003 @ 14:25
Gisteren lekker geBBQ-ed op het balkon, vandaag een sober dagje met tosties, pannekoeken en/of bacon and eggs
Voor elk wat wils dus vandaag.
En daarna naar de bios
Blueszondag 8 juni 2003 @ 14:26
quote:
Op zondag 25 mei 2003 16:35 schreef ruby het volgende:
Ik ga Surinaamse zuurkool maken (op mijn manier dan) + gesudderd vlees en pandanrijst. Jammie.
Wil je dat recept voor mij opschrijven
Klinkt erg lekker
Riannzondag 8 juni 2003 @ 15:17
gister pannenkoekjes gebakken op gourmetstel
en vandaag macaroni
Pandorahzondag 8 juni 2003 @ 15:24
Teriyaki

Tenzij mijn vriendje wil gaan koken (dat is: de pizzalijn bellen)

bassiebaszondag 8 juni 2003 @ 15:25
T wordt voor mij toch iets van een pizza ofzow... K ga niet koken. Heel de week nog niet gedaan
rubyzondag 8 juni 2003 @ 15:40
quote:
Op zondag 8 juni 2003 14:26 schreef Bluezz het volgende:
Wil je dat recept voor mij opschrijven
Klinkt erg lekker
Oké, komt ie dan.

Benodigdheden:

pandanrijst
suddervlees (ik heb altijd twee flinke lappen, zodat ik er twee dagen van kan eten)
olie
2 zakjes zuurkool naturel
1 grote peper (ajuma of madam Janet)
1 grote ui
paar teentjes knoflook
blikje tomatenpuree
zwarte gemalen peper/zout/evt. kruidnageltjes/evt. pimentkorreltjes

Bereiding suddervlees:

Lappen vlees bestrooien met zout en peper. Ondertussen laat je een klontje boter smelten in de braadpan. Vlees aan beide zijden bruin bakken. Ik zelf doe er wat knoflook bij en wat pimentkorreltjes en eventueel wat kruidnageltjes. Wat jij eigenlijk gewoon lekker vindt.

Deksel op de pan en sudderen maar (anderhalf uur ongeveer, staat meestal op de achterkant van de verpakking).

Bereiding zuurkool:

De zuurkool in een vergiet doen en wassen met koud water (niet te heftig wassen, want persoonlijk vind ik het wel lekker als er nog een heel klein beetje een zure smaak aanzit).

In een andere pan dan waarin het vlees aan het sudderen is, doe je een beetje olie. Daarin fruit je uit, knoflook en de ajumapeper. Als alles gefruit is, dan doe je de inhoud van het blikje tomatenpuree erbij. Roeren maar. Uiteindelijk voeg je de uitgelekte zuurkool erbij en roer je wederom de boel door elkaar.
Doe de deksel op de pan en zet het vuur op z'n laagst. Laat de zuurkool zo'n 20 minuutjes op het vuur staan. Halverwege strooi ik er ook wat zwarte gemalen peper over.

Bereiding rijst:

Ondertussen heb je natuurlijk de pandanrijst gekookt. Je kunt uiteraard ook andere rijst erbij doen, maar persoonlijk vind ik pandanrijst erg lekker.
Ik kook het op deze manier: een kopje rijst, met de zelfde hoeveelheid water. Werkt prima zo.

Finishing touch:

Als alles klaar is, doe je een lekker een stukje suddervlees op je bord, wat zuurkool (die mooi rood/oranje is van kleur), wat rijst. Neem van alledrie tegelijk een hapje en je gaat uit je dak.
Het mooie is dat je met twee personen er twee dagen van kan eten dus dat scheelt weer koken de volgende dag. En de volgende dag smaakt het nog lekkerder aangezien de kruiden beter zijn ingetrokken.

Ik hoop dat alles duidelijk is en anders vraagt u maar. Eet smakelijk in ieder geval.

Riannzondag 8 juni 2003 @ 15:42
quote:
Op zondag 8 juni 2003 15:40 schreef ruby het volgende:

[..]

Oké, komt ie dan.

Benodigdheden:

pandanrijst
suddervlees (ik heb altijd twee flinke lappen, zodat ik er twee dagen van kan eten)
olie
2 zakjes zuurkool naturel
1 grote peper (ajuma of madam Janet)
1 grote ui
paar teentjes knoflook
blikje tomatenpuree
zwarte gemalen peper/zout/evt. kruidnageltjes/evt. pimentkorreltjes

Bereiding suddervlees:

Lappen vlees bestrooien met zout en peper. Ondertussen laat je een klontje boter smelten in de braadpan. Vlees aan beide zijden bruin bakken. Ik zelf doe er wat knoflook bij en wat pimentkorreltjes en eventueel wat kruidnageltjes. Wat jij eigenlijk gewoon lekker vindt.

Deksel op de pan en sudderen maar (anderhalf uur ongeveer, staat meestal op de achterkant van de verpakking).

Bereiding zuurkool:

De zuurkool in een vergiet doen en wassen met koud water (niet te heftig wassen, want persoonlijk vind ik het wel lekker als er nog een heel klein beetje een zure smaak aanzit).

In een andere pan dan waarin het vlees aan het sudderen is, doe je een beetje olie. Daarin fruit je uit, knoflook en de ajumapeper. Als alles gefruit is, dan doe je de inhoud van het blikje tomatenpuree erbij. Roeren maar. Uiteindelijk voeg je de uitgelekte zuurkool erbij en roer je wederom de boel door elkaar.
Doe de deksel op de pan en zet het vuur op z'n laagst. Laat de zuurkool zo'n 20 minuutjes op het vuur staan. Halverwege strooi ik er ook wat zwarte gemalen peper over.

Bereiding rijst:

Ondertussen heb je natuurlijk de pandanrijst gekookt. Je kunt uiteraard ook andere rijst erbij doen, maar persoonlijk vind ik pandanrijst erg lekker.
Ik kook het op deze manier: een kopje rijst, met de zelfde hoeveelheid water. Werkt prima zo.

Finishing touch:

Als alles klaar is, doe je een lekker een stukje suddervlees op je bord, wat zuurkool (die mooi rood/oranje is van kleur), wat rijst. Neem van alledrie tegelijk een hapje en je gaat uit je dak.
Het mooie is dat je met twee personen er twee dagen van kan eten dus dat scheelt weer koken de volgende dag. En de volgende dag smaakt het nog lekkerder aangezien de kruiden beter zijn ingetrokken.

Ik hoop dat alles duidelijk is en anders vraagt u maar. Eet smakelijk in ieder geval.


het klinkt lekker
Blueszondag 8 juni 2003 @ 15:44
quote:
Op zondag 8 juni 2003 15:40 schreef ruby het volgende:

Oké, komt ie dan.
-recept-


*Uitgeprint heeft*
Tnxx!
Cola_Lightzondag 8 juni 2003 @ 18:33
pannenkoeken
DeStedebouwerzondag 8 juni 2003 @ 18:34
quote:
Op dinsdag 13 mei 2003 18:40 schreef hopeless het volgende:

Edit: Ik eet trouwens wraps, gemaakt door mijn vriendje (goed onder de duim he?)


Ik denk dat hij wel het volgende gezegd zal hebben:

Wij eten vanavond godverdomme wraps en ik ga ze maken want jij kan d'r geen zak van, heb je dat begrepen slet?

ScHuMiCaMpIoNezondag 8 juni 2003 @ 18:38
Patat met hamburger
Jojogirlzondag 8 juni 2003 @ 19:12
Pasta met tonijn, ui, paprika en mais
dikkie-dikmaandag 9 juni 2003 @ 15:08
Lekker simpel. Broodje kroket.
rubstarmaandag 9 juni 2003 @ 15:12
Sla, Biefstuk, Champignon Saus, Gebakkeh aardappeltjus...

valt zeker niet op dat ik nog by me ouders woon...

shmoopymaandag 9 juni 2003 @ 15:43
Kip Tandoori, met een lekkere salade.
Bluesmaandag 9 juni 2003 @ 15:50
Wij hebben de huisjes weer verrruild, we zitten nu weer in Bloemendaal, kijken in de koelkast..... Empty..

Hè wat vervelend nou, nu móeten we wel uit eten vanavond

Cola_Lightmaandag 9 juni 2003 @ 18:42
turkse pizza, lekker gevuld met schepsalade
DuchessXmaandag 9 juni 2003 @ 18:46
We gaan dalijk heerlijk in de tuin steengrillen
DuchessXmaandag 9 juni 2003 @ 18:46
quote:
Op maandag 9 juni 2003 15:50 schreef Bluezz het volgende:
Wij hebben de huisjes weer verrruild, we zitten nu weer in Bloemendaal, kijken in de koelkast..... Empty..

Hè wat vervelend nou, nu móeten we wel uit eten vanavond


Eetsmakelijk Bluez & Golfer
_Hestia_maandag 9 juni 2003 @ 19:11
we komen net terug van de macdonalds
chronosmaandag 9 juni 2003 @ 19:26
we hebben in de tuin pizza's gegeten
Aschkaelmaandag 9 juni 2003 @ 19:47
Zelf gekookt, groene pasta met gevulde tomaten en roomsaus. Als nagerecht appelstrudelroomtoetje van Mona
Nachtdiermaandag 9 juni 2003 @ 19:52
Patat met veel fritessaus, om daarna met een lekker broodje paling te eindigen.
Angelesmaandag 9 juni 2003 @ 20:14
Wienerschnitzels, krielaardappeltjes en salade.
golfermaandag 9 juni 2003 @ 22:09
quote:
Op maandag 9 juni 2003 15:50 schreef Bluezz het volgende:
Wij hebben de huisjes weer verrruild, we zitten nu weer in Bloemendaal, kijken in de koelkast..... Empty..

Hè wat vervelend nou, nu móeten we wel uit eten vanavond


Tja...was weer heel vervelend.

Voor ons nieuw uitstekend tentje in Haarlem ontdekt. Keuken met allemaal Internationale gerechten om 3 gangen-menu uit samen te stellen, prima bediening en prachtige entourage en servies.

Aanradertje: Restaurant "Specktakel", verdere info te vinden op www.specktakel.nl

Bluesmaandag 9 juni 2003 @ 22:16
quote:
Op maandag 9 juni 2003 18:46 schreef DuchessX het volgende:
We gaan dalijk heerlijk in de tuin steengrillen
Klinkt goed
Vervelend allemaal hè
Noayla_woensdag 11 juni 2003 @ 12:41
quote:
Op maandag 9 juni 2003 22:09 schreef golfer het volgende:

[..]

Tja...was weer heel vervelend.

Voor ons nieuw uitstekend tentje in Haarlem ontdekt. Keuken met allemaal Internationale gerechten om 3 gangen-menu uit samen te stellen, prima bediening en prachtige entourage en servies.

Aanradertje: Restaurant "Specktakel", verdere info te vinden op www.specktakel.nl


Daar zouden wij j.l. zaterdag gaan eten, ware het niet ze ondanks de zeer goed uitziende kaart de vegetariërs zijn vergeten.

Gelukkkig serveert de Javaan ernaast ook erg lekker eten

Ik maak vanavond panzanella (Italiaanse broodsalade)