abonnement Unibet Coolblue
pi_14408550
* Als ik een tijdje door de mist heen heb gerent zie ik opeens drie schimmen voor mij.
Ik begin zachtjes te lopen en als ik dichterbij gekomen ben, ik zie dan dat het een dwerg, een mens en een elf zijn.
Ik wil me net voorstellen en vragen of ze weten wie de gil vandaar net liet, als me aandacht getrokken wordt door het lijk wat tegen een boom aan ligt.

verdomme, Ben ik toch te laat gekomen

* Als ik weer naar de andere kijk, zie ik dat ze mij ook aankijken en ik besluit me voor te stellen.

Gegroet mens elf en dwerg, ik ben jan jaap wie zijn jullie, en wie heeft deze vrouw gedood want ik denk niet dat jullie dat gedaan hebben zoals ik van jullie gezichten kan aflezen.

  donderdag 6 november 2003 @ 09:03:39 #77
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14423100
* Myrddin staart voor zich uit en ze schrikt als ze een stem hoort. Verdwaasd kijkt ze de vreemdeling aan en ze vraagt zich af waar al die nieuwelingen vandaan komen. Het lijkt net alsof dit alles allemaal vreemdelingen aantrekt. Myrddin weet eigenlijk niet zo goed wat ze ermee moet. Ze besluit eerst maar antwoord te geven op de vraag die Jan jaap stelt

U ook gegroet Jan Jaap. Mijn naam is Myrddin en ik ben een bewoonster van dit dorp. Ik kan u ook niet zo zeggen wie deze vrouw heeft vermoord, daar waren we net over in discussie. Ik wil niet te brutaal overkomen, maar mag ik u vragen hoe u hier zo komt en wat u doel van dit bezoek is?

* Myrddin kijkt om zich heen en ziet hoe de mist in het dorp optrekt en hoe de zon aarzelend haar stralen over het dorp laat gaan, net of het wil aangeven dat alles op dit moment goed is. Maar Myrddin vraagt zich af voor hoe lang.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  zaterdag 15 november 2003 @ 18:42:24 #78
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_14660905
Gaven zou ik het niet willen noemen. Dit berust op kennis en religie. Door het lezen van de sterren vallen zoveel gebeurtenissen te voorzien. De schutter stond niet voor niets aan de hemel. Soms ben ik op tijd, dan vallen er mensenlevens te redden. Nu helaas niet, maar het lijkt weer veilig. De schutter is weg en de bescherming van de weegschaal zal genoeg zijn voor dit moment.

* Garoef draait zich om en stelt zich voor aan de onbekende die zichzelf Jan Jaap noemt.

Goedendag, Garoef is de naam. Helaas, U bent inderdaad te laat. Maar de bescherming van de weegschaal heerst over ons en we zijn vooralsnog veilig. Al zal de tijd van de leeuw niet lang op zich laten wachten.

De dwerg is gekomen.
  donderdag 20 november 2003 @ 09:02:10 #79
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14780103
* Myrddin draait zich naar Garoef toe.

De tijd van de Leeuw komt eraan. Is dat iets slechts?

* Myrddin richt haar blik naar de hemel en ziet alleen fonkelende sterren aan de hemel, maar een echt patroon kan ze er niet aan onderscheiden dan kijkt ze naar de maan en ziet dat de rode band om de maan verdwenen is. Ze beseft dat de kleine man gelijk heeft, dat het gevaar voorlopig geweken is.
Ze kijkt weer terug naar de personen voor haar, een bonte verzameling van wezens en vraagt zich af of het het lot is dat hun hier samen heeft gebracht of dat het toch toeval is. Maar toeval bestaat voor Myrddin eigenlijk niet, dat heeft haar opleiding haar wel duidelijk gemaakt. Ze bedenkt dat ze deze personen beter een slaapplaats kan aanbieden. Dan draait ze zich weer om naar het lijk dat nog steeds achter haar ligt en voelt de pijn weer in haar hart.
Dan knielt ze er bij neer en begint een zacht lied te zingen. Het vedriet dat het lied voortbrengt is voelbaar in het bos.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 28 november 2003 @ 22:32:48 #80
45975 Tr3Mm0r
Inactive account
pi_15012547
"Irritant pestbeest!!!!"

* De woorden galmen door het bos zodra Trem merkt wat er eigenlijk aan zijn arm knaagde terwijl hij sliep. Nog versuft van zijn slaap houdt hij het rat achtige creatuur in zijn ferme linkerhand. In zijn rechter zijn hamer welke op het punt staat moes te maken van het kleine, toch ietwat onschuldige beestje.

Al vanaf het het moment dat hij 3 dagen geleden wakker werd onder die grote eik werd hij lastig gevallen door deze kleine beesten, alsof er een vloek over hem hing. Dagenlang doolde hij rond door het bos zonder enige aanwijzing van richting of pad.

De irritatie van de laatste paar dagen had zich opgekropt en het trillen van zijn spieren duidde aan dat het moment daar was om dit diertje in een baan om de aarde te brengen. Ware het niet dat ineens een gezang zijn oor bereikte.

"wat is dat nou weer" * mompelt hij tegen zichzelf

* Half geirriteerd liet hij het beestje los, welk vlug onder een struik kroop. De grote noorman draaide zich om riching het geluid. Het was het eerste wat hij in dagen gehoord had, en misschien wist de zanger wel hoe hij uit dit verduivelde bos kon komen.

Zijn hamer over zijn schouder slingerend pakte hij zijn paar bezittingen bij elkaar en begon te wandelen richting het constant sterker wordende geluid. Zijn ogen samenknipend ziet hij in de verte een aantal personen. Hij verstevigd zijn grip op zijn immens grote hamer en vervolgt zijn weg. je weet maar nooit, denk hij bij zichzelf.

Inactive account
pi_15122649
* Ik luister naar Myrddin en Garoef en hoewel ik een paar sterren en sterrenbeelden ken, kan ik er niet in zien wat Garoef bedoelt.
Ik wil net vertellen aan Myrddin hoe ik hier gekomen ben, als ze opeens neerknielt en een lied begint te zingen.

Ik huiver als ik het lied hoor want het klinkt zo mooi, maar daar komt het niet alleen door, ik heb het gevoel dat iemand in de buurt is en onze kant op komt.

Ik besluit om het lied niet te onderbreken om het de andere te vertellen, want wie het ook is hij is dichtbij en kan zo hier zijn.
Ik luister op mijn hoede verder naar het lied.

  woensdag 3 december 2003 @ 18:41:36 #82
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15123131
* Een traan rolt, even knippert Garoef met zijn ogen en kijkt dan weer omhoog. Ongelofelijk is het. De wolken trekken gestaag voor de maan weg, de leeuw wordt bedekt. Een dichte bundel licht daalt neer op aarde. Langzaam trekken de dikke wolken weg en op het moment dat de maan volledig schijnt, is er een glittering op het lichaam van de vrouw. Nieuwsgierig wil Garoef dichterbij komen, maar dan voelt hij een hand op zijn schouder die hem tegenhoudt.

Jan-Jaap staat achterhem, hij kijkt nuchter voor zich uit en gebaart dat Garoef een stap terug moet doen. Garoef gehoordzaamd en blijft gefascineerd toekijken.

De dwerg is gekomen.
  woensdag 3 december 2003 @ 21:05:27 #83
45975 Tr3Mm0r
Inactive account
pi_15127442
* Langzaam komt de grote noorman vanuit de bossen de open plek op gestapt. Zijn lange donkerblonde haren vallen wil over zijn schouders. En een lendedoek bedekt alleen het noodzakelijke. Ondanks zijn grootte, en de grootte van zijn wapen komt hij niet dreigend over. Het geheel maakt indruk op hem, en zowaar de haren in zijn nek gaan recht overeind staan van het schouwspel.

Een korte knik in de richting van de twee anderen laat hen weten dat hij ze gezien heeft. En met zijn normaal kalme, maar nu toch wat verontrustte blik richting de vrouw vraagt hij zich af of alles in orde is.

Hij slingert zijn hamer van zijn schouder, en zet deze langzaam neer op de grond, stilletjes aanschouwt hij het geheel, niet echt zeker wat hij ervan moet denken.

Inactive account
  woensdag 3 december 2003 @ 22:44:36 #84
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15130872
* Na haar klaagzang komt Myrddin langzaam overeind en even kijkt ze om zich heen, toch niet erg verbaasd als ze een nieuweling in hun midden ziet, ze had dit al gevoeld. Ze ziet hoe de nieuweling een beetje verontrust naar haar kijkt, maar met een nieuwe kracht in haar ogen kijkt ze de nieuweling aan. Ze draait zich om naar de anderen en knikt hun even toe, alsof ze wilt zeggen dat ze nu klaar is. Langzaam gaat ze hun voor naar een leeg gebouw, waar niemand hun kan storen. Daar kunnen ze rustig praten, misschien dat ze samen eruit kunnen komen, waarom het lot hun bij elkaar heeft gebracht.

Even kijkt Myrddin om zich heen, ze ziet hoe de nacht helderder is geworden dan ze in lange tijd heeft gezien. in het bos klinken weer de normale geluiden en een havik komt omlaag gevlogen en land op de uitgestoken arm van myrddin. Even haalt ze een hand over de kop van de havik en de havik lijkt Myrddin ook te begroeten.

Bij het gebouw aangekomen, doet Myrddin de oude houten deur krakend open en stapt de schemerige ruimte in. Net naast de deur staat een kaars en met een beweging van haar hand gaat de kaars aan. Zo gaat ze naar de kroonluchter die in het midden van de kamer hangt en na nog een handbeweging, springen de kaarsen aan, zo de kamer in het licht zettend.

Ze gebaart de anderen om te gaan zitten.

[Dit bericht is gewijzigd door Amethist op 03-12-2003 23:00]

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  woensdag 3 december 2003 @ 23:09:40 #85
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15131681
* Garoef kijkt wijfelend om zich heen als hij het gebouwtje binnen stapt. Het ziet er simpel uit, al het nodige is aanwezig, maar zeker geen overbodige luxe. Als de rest van het gezelschap het blindelings lijkt te vertrouwen stapt hij als laatste naar binnen.

* Eenmaal zittende bestuurdeerd hij de kamer. Een oude bruin koperen kroonluchter siert het plafond, verder staat er een stevig tafel met een aantal totaal verschillende stoelen. Aan de wand staat een halfgevulde boekenkast. Gedeeltelijk al jaren niet gebruikt, gedeeltelijk vol met bladwijzers en niet zo lang geleden weggezet.

Hij kijkt naar JanJaap die tegenover hem zit, dan naar rechts naar Myrddin, even kijkt hij in de rondte en dan ziet hij Trem diep in gedachte bij het raam staan. Hij laat hem voor wat het is en keert zich weer tot Myrddin.

Bedankt, ik heb genoten van je gezang. Het was ontroerend. De leeuw heeft het gehoord en is voorlopig schrik aangejaagd. We kunnen even rustig ademhalen.

De dwerg is gekomen.
  donderdag 4 december 2003 @ 18:15:36 #86
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15152258
* Myrddin is even verlegen met de woorden van de kleine man.

Dank u wel voor uw woorden, in onze stam is het gebruikelijk om zingend afscheid te nemen van een geliefd persoon en de persoon van wie ik net afscheid heb genomen was zeer geliefd in dit dorp en het verlies zal groot zijn. Ik vrees ook voor de gevolgen. Ik merk dat er veel onrust in het dorp verkeerd, zelfs nog meer toen Ivellios, de kwaadaardige tovenaar nog niet gevlucht was. U zegt dat de Leeuw rustig is, misschien hebben we dan nog tijd. Ik heb het gevoel dat er wat ergs staat te gebeuren en dat wij niet voor niets bij elkaar zijn gebracht.
Wat denkt u?

* Myrddin richt haar oplettende blik op de dwerg en probeert hem te doorgronden. In haar jonge leven heeft ze nog nooit voor zo'n situatie gestaan en ze weet niet wie ze wel kan vertrouwen en wie niet. Ongemerkt klemt Myrddin haar hand vaster om haar staf, om op alles voorbereid te zijn.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 5 december 2003 @ 23:28:46 #87
45975 Tr3Mm0r
Inactive account
pi_15189207
* Langzaam volgde Trem de groep, niet zeker of hij nou ook uitgenodigd werd om binnen te komen bleef hij wachten, bukkend om even naar binnen te gluren door het raam alwaar hij Garoef zag zitten.

Even aarzelde hij en toen slingerde hij zijn hamer weer over zijn schouder, nam nog een grote teug frisse boslucht en stapte gebukt het hutje binnen. zijn blik fris, en vrolijk nu hij eindelijk weer wat andere wezens aan trof in het bos.

Zijn stem was diep en zwaar, maar paste bij zijn postuur. Terwijl hij zijn hamer neerzette, en tegen zijn voorhoofd tikte als begroeting sprak hij

Gegroet aldaar, Tremmor is de naam. Het is al een tijdje geleden dat ik anderen tegen ben gekomen, vindt u het erg als ik me bij u voeg.

* Geduldig glimlachte hij door de deuropening richting iedereen. En wachtte netjes op een antwoord voordat hij verder nar binnen kwam

Inactive account
  donderdag 11 december 2003 @ 16:16:28 #88
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15332671
Maar natuurlijk bent U welkom, zoals Myrddin al zei is er een reden dat we hier zijn met z'n allen. Dat kan niet anders.

* Garoef tikt wat met zijn vingers op tafel. Lichte zenuwen lopen door zijn lichaam. Hij weet niet echt goed wat hij met de situatie aan moet. Er zijn tekens, maar er zijn zoveel onbekenden.

De dwerg is gekomen.
  donderdag 11 december 2003 @ 16:25:54 #89
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15332936
* Myrddin ziet hoe iedereen ongemakkelijk kijkt naar elkaar en besluit de eerste stap te zetten.

Ik had me al aan sommige voorgesteld, maar aan gezien er zoveel mensen bij zijn gekomen, lijkt me het beter om ons eerst even voor te stellen aan de anderen, zodat we weten met wie we te maken hebben en misschien kunnen we erachter komen, waarom wij juist bij elkaar zijn gekomen.
Mijn naam is Myrddin caridwen en ik ben een bewoonster van dit dorp. Ik heb jarenlang lesgehad in de elf magie van de elf koningin. Een paar jaar terug werd ons dorp overvallen door een boosaardige tovernaar die mijn koningin dwong met hem te trouwen en te doden zodat hij de macht over dit bos en dit dorp kreeg. Doordat ik van de koningin les had gekregen was ik blijkbaar een bedreiging en ik werd in een huisje in het dorp opgesloten. Hoewel ik eruit ben ontsnapt heb ik de tovernaar niet te pakken kunnen krijgen en eigenlijk was ik op zoek naar mensen, toen de tovernaar besloot te vluchten. Ik kwam Chameleon onderweg tegen en besloot terug te keren naar het dorp. Daar gebeurde de ene rare gebeurtenis na de ander en eigenlijk zijn we nu op dit punt aanbeland.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  donderdag 11 december 2003 @ 16:42:53 #90
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15333453
Ik ben Garoef, ookwel De Oude* zegt de dwerg iets wat norsig. Ik ben hier gekomen toen ik onraad rook op het eiland. Mijn volk is erg behulpzaam, we hebben dan ook geen vaste woonplaats, maar zwerven met ons allen op zoek naareen plaats waar onze hulp nodig is. Toen ik hier aankwam bleek het vals alarm en ik ging terug naar het vaste land, onderweg zag ik echter de sterren en ben ik teruggekeerd. De schutter heeft me hier een geleid. De grote vraag is wat er hier te doen valt.
De dwerg is gekomen.
  zaterdag 13 december 2003 @ 20:07:43 #91
45975 Tr3Mm0r
Inactive account
pi_15386002
* Met een doffe plof zette hij zijn hamer naast zich neer, en knikte terwijl iedereen zich voorstelde.

Mijn naam weet ik niet, maar de stam die me vond noemde me Tremmor, Trem in het kort, via die stam ben ik ook op het eiland terecht gekomen. Ze hebben me hier achter gelaten, of ik heb de boot gemist, dat kan ook. Maar nu ik dit zo hoor, vraag ik me af of dit allemaal wel toeval was.

* Hij legde zijn grote armen over elkaar op de tafel, en keen eens serieus in het rond

Maar goed, mijn sterke punt is mijn slagkracht * Waarop hij naar zijn hamer wees En ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik denk dat het best van pas kan komen.....toch?

Inactive account
pi_15539687
* ik ga naast Tremmor aan de tafel zitten en luister nar hoe iedereen zich voorstelt
als iedereen is uitgepraat kijken ze me aan het is nu mij tijd om te vertellen.

Ik ben Jan-Jaap ik had me al voorgesteld aan een paar van jullie maar niet vertelt hoe ik hier terecht ben gekomen dat is een lang verhaal maar ik zou het kort houden

Ik was in het kasteel van een zekere heer Lord Dreamer die denk ik bij sommige van jullie wel bekent is.
Maar goed, daar ontdekte ik een geheime gang en toen kwam ik bij een kamer met in het midden een blauw vuur en die heeft mij hier onverwachts naar toe getransporteerd.

* Als ik ben uitverteld, haal ik een stuk brood en een stuk kaas wat ik nog uit het kasteel had meegenomen uit mij tas en leg het op de tafel.

Het is niet veel voor ons allen maar mag het jullie smaken.

  zondag 21 december 2003 @ 10:48:08 #93
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15574830
* Myrddin luistert aandachtig naar de persoonlijke verhalen. uit de verhalen blijkt wel dat iedereen hier echt naar toe is geleid alsof ze wel bij elkaar moesten komen, maar het is Myrddin nog onduidelijk waarom. Het bos is nu toch veiliger zonder Ivellios, dus dat zal het toch niet zijn? En de sterren staan voor nu gunstig, dus hebben ze even rust, maar hoe lang zal die rust duren?
Ze zal iedereen voor de nacht maar naar het kasteel brengen, daar kan iedereen zich wat opfrissen en uitrusten van hun reizen. Misschien dat ze in de bibliotheek wat wetenswaardigheden kan opzoeken.
Ze zal dan ook een praatje maken met iedereen en kijken of ze zo achter de reden kan komen. Ook haar kracht wilt ze herstellen.
Soepel gaat Myrddin staan en schraapt haar keel. De gesprekken die er begonnen zijn, stoppen meteen.

Het lijkt mij het beste dat we naar het kasteel gaan, daar is plaats en eten genoeg voor iedereen en kunnen we even uitrusten en bijkomen van de reizen die we gemaakt hebben. Ook kunnen we overleggen wat onze plannen zijn, hoe we met elkaar kunnen samen werken of iemand moet een beter voorstel hebben?

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
pi_15646405
* Ik pak wat brood en ondertussen begin ik een gesprek met Garoef te voeren, Garoef legt net iets uit over de sterren en hun standen, als Myrddin haar keel schraapt we houden op met praten en kijken haar aan.
Nadat ze is uitverteld zeg ik,

Dat lijkt me een goed idee Myrddin want ik voel iemand nader komen, ik weet niet of hij goed of slecht is en met hoeveel ze zijn of hij alleen is, maar het is beter om naar het kasteel te gaan.

* Met een tweede beweging van Myrddin haar hand gaan alle kaarsen weer uit, en we lopen naar buiten richting het kasteel.

  woensdag 24 december 2003 @ 17:17:25 #95
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15672970
* Myrddin hoort een instemmend gemompel en neemt dan maar aan dat iedereen het er mee eens is. Jan-jaap komt dan met een waarschuwing en dat bevestigd de gevoelens die Myrddin al in haar binnenste voelde. Even kijkt ze Jan-jaap onderzoekend aan, hoe kan hij zoiets voelen? Maar dan draait ze zich om naar de kaarsen en met een handbeweging dooft ze alle kaarsen. Het vertrek is nu weer in het duisternis gehuld. Voorzichtig maant ze de anderen haar te volgen. Binnen in het kasteel zullen ze een stuk veiliger zijn, voor wat er ook komen zal.

Ze gaat de anderen voor en buiten neemt ze een klein bospad wat aan hun linker hand ligt. Het bos is ook geheel in het duister gelegen en met een tik op de grond met haar staf, verleent Myrddin voldoende licht om te zien waar ze heen gaat. Licht heeft ze eigenlijk niet nodig, ze kent deze weg ook in het donker vinden, maar iets zegt haar dat ze beter voor licht kan zorgen.

Ze maant de anderen vlak achter haar te blijven.

[Dit bericht is gewijzigd door Amethist op 24-12-2003 17:18]

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  woensdag 24 december 2003 @ 17:34:20 #96
74819 Laliana
i am the air, earth and sky
pi_15673528
* Laliana kijkt om zich heen, haar omgeving is verandert en ze merkt dat ze in een bos is aan beland. In de verte hoort ze gezang en ze voelt dat hier haar missie ligt. Hier zal ze de anderen ontmoeten, degene die de beschermers hebben samengebracht.
Ze laat Keli in een rustiger gang overgaan als ze in een dorp lijkt aan te komen.
Langzaam kijkt ze het dorp rond, om dan een groep uit een oud gebouw te zien komen. De vrouw voorop kijkt even snel om zich heen, om vervolgens een zijpad het bos in te gaan. Laliana ziet hoe de anderen haar volgen.
Laliana hoort een stem in zichzelf dat dit degene zijn die ze zoekt. Voorzichtig spoort ze Keli aan hun te volgen. Hoewel het akelig dinker is, kan Laliana met haar ogen alles zien en alles volgen. Ook merkt ze dat de groep in ene stil staat en dat de vrouw die eerst vooraan liep nu haar met een opmerkelijke waakzame blik aankijkt. Als de vrouw begint te praten moet Laliana moeite doen om zich op de woorden te concentreren. De vrouwlijke elf vraagt waarom Laliana hun volgt.

Voor Laliana antwoord geeft, besluit Laliana wat kracht te tonen, door zich kwetsbaar op te stellen. Ze stijgt van haar paard af om haar kwetsbare positie duidelijk te maken. De ogen van de elf volgen al haar bewegingen en met haar opmerkelijke ogen kijkt Laliana de elf aan. Die knikt dan begrijpend en gebaart Laliana en de rest haar weer te volgen.
Ze ziet hoe de rest niet begrijpend naar de elf kijkt, om vervolgens hun schouders op te halen en de elf verder het bos in te volgen.

A life full of hope
  maandag 5 januari 2004 @ 13:05:39 #97
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15979690
* Garoef loopt rustig door. Hij kijkt wat om zich heen en neemt de omgeving in zich op. Hij weet niet goed hoe hij past in dit gezelschap. Zo divers en zo onbekend. Hij loopt diep ingedachte waardoor hij de aanwezigheid van de nieuweling niet eens merkt. Pas als ze bij het kasteel aankomen schrikt hij wakker.
De dwerg is gekomen.
pi_15983863
* Als we Myrddin volgen naar buiten en een klein bospad oplopen, merk ik dat het in het bos ook pikkedonker is geworden.
Hoewel Myrddin licht had gemaakt kijk ik naar de maan en mompel een paar woorden die eeuwen geleden hun betekenis hebben verloren, en mijn ogen passen zich aan het donker.
Om nog beter om mij heen te kunnen kijken.
Want het gevoel dat er iemand dichterbij komt word steeds sterker en sterker.
Opeens blijft Myrddin stil staan en we kijken haar verbaast aan.
Als ik haar blik volg zie ik een vrouw op een paard zitten en trek snel mij zwaard.
Als ik merk dat zij niets kwaad in der zin heeft stop ik mijn zwaard weer terug.

Myrddin vraagt aan de vrouw waarom ze hun volgen.
Zonder antwoord te geven stijgt de vrouw van haar paard af ondertussen kijkt myrddin haar nog de hele tijd aan en wenkt haar en ons om haar weer te volgen.
Verbaast kijken we haar aan om dit rare gedoe, maar zonder iets te zeggen volgen we haar weer richting het kasteel.

  maandag 5 januari 2004 @ 16:31:29 #99
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_15984657
* Myrddin spoort de anderen aan om door te lopen en niet veel later komen ze bij een grote kasteelmuur. Myrddin slaat er een keer met haar stok op en een deur verschijnt in de muur. Myrddin prevelt wat woordjes en de deur gaat met wat gekraak open. Ze gebaart de anderen haar te volgen en ze stapt door de deur.

Aan de andere kant ziet Myrddin de vertrouwde tuinen en snuift ze de heerlijke geur op van de bloemen die er bloeien. Een vlinder komt lansgvliegen en blijft even boven op haar toverstok zitten, voor het weer fladderend verder vliegt.
De anderen kijken met iets van verbazing om zich heen, maar Myrddin loopt onvermoeibaar door.

Ze neemt een paadje naar links en neemt zo het pad naar de westervleugel. Ze gebaart naar Laliana om haar paard hier in de tuin achter te laten, die is hier veilig genoeg en er is genoeg gras om te grazen. Ze loopt recht op een deur af en opent die. Ze gebaart de anderen haar voor te gaan en als laatste stapt ze het kasteel binnen, waarna ze zorgvuldig de deur achter zich sluit. met een handgebaar zorgt ze voor voldoende licht en kunnen de anderen om zich heen kijken.

Ik zou zeggen welkom in dit kasteel en voel je vrij om rond te kijken. Ik zal eerst iedereen een kamer toewijzen, zodat je je wat kan opfrissen. Ik zal zorgen dat er zo eten wordt geserveerd in de grote eetkamer, die is hier rechtdoor. Ik hoop jullie daar over ongeveer een uurtje weer te mogen ontmoeten

* Myrddin geeft iedereen een kamer en loopt zelf richting een andere vleugel, daar opent ze een houten deur en begint een paar toverspreuken uit te spreken. Na niet al te lange tijd, vult een heerlijke etensgeur het kasteel. Na even goedkeurend te hebben geknikt loopt ook Myrddin naar haar kamer om zich wat op te frissen.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  maandag 5 januari 2004 @ 19:45:08 #100
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_15989328
* Na een simpel maar verfrissend bad ruikt Garoef een heerlijke etenslucht. Hij verlaat zijn kamer en gaat zijn neus achterna. Voorzichtig gaat hij aan tafel zitten en wacht tot de rest van het gezelschap er is.

Het duurt en het duurt en uiteindelijk besluit de dwerg om vast een hapje te nemen. Hij breekt een stuk brood af en doopt die in de soep. Hij neemt een hap. Een heerlijke smaak vult zijn mond. Hij kan zich niet inhouden en al snel is zijn hele kom soep leeg. Voorzichtig staat hij op om te kijken of de anderen nog komen.

Een lichte duizeling stijgt naar zijn hoofd. Het voelt niet goed. Met gezwinde pas loopt hij naar zijn kamer en gaat op bed liggen. Hij sluit zijn ogen en valt in slaap.

De dwerg is gekomen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')