XPnieuweling | woensdag 16 april 2003 @ 13:13 |
Ik ga vanavond BBQén, maar het rooster voor t vlees is totaal verroest. Aluminiumfolie ofzo doen? | |
SvenThaMan | woensdag 16 april 2003 @ 13:14 |
gewoon ff met de staalborstel doen.. daarna ff schoonbranden. Eet smakelijk! | |
Crossbow | woensdag 16 april 2003 @ 13:15 |
quote:In de cola leggen en daarna afborstellen folie erover nieuwe kopen bij andere BBQ vandaag vegatarisch worden en zeggen dat je niet mee doet een paar opties | |
Byte_Me | woensdag 16 april 2003 @ 13:15 |
bij de blokker verkopen ze aluminium wegwerp roosters. super handig. | |
XPnieuweling | woensdag 16 april 2003 @ 13:16 |
quote:in wat voor formaten? | |
no3big | woensdag 16 april 2003 @ 13:17 |
aluminum folie over je rekje leggen en daar bovenop het vlees | |
lordhelmet | woensdag 16 april 2003 @ 13:18 |
Hmm, koop van die Brillo staalwollen schuursponsjes? Als het op een fiets werkt werkt het ook op een BBQ ![]() | |
Henkmanz | woensdag 16 april 2003 @ 13:19 |
Ik gebruik altijd van die wegwerpbarbecues van 4 euro ofzo ![]() Kun je 4 keer gebruiken ofzo, daarna weggooien en nieuwe kopen! | |
nappel | woensdag 16 april 2003 @ 13:19 |
Rood (gemarineerd) vlees kopen, dan valt het bijna niet op... ![]() | |
Maaikietje | woensdag 16 april 2003 @ 13:20 |
IN DE COLAAA | |
Kaalhei | woensdag 16 april 2003 @ 13:22 |
magnetronlasagna | |
XPnieuweling | woensdag 16 april 2003 @ 13:27 |
hoe lang moert zoiets in de coooola? | |
sj44k | woensdag 16 april 2003 @ 13:28 |
Gewoon alufolie overheen.. Als je meer tijd hebt moet je em even in de petroleum of dieselolie leggen, dan gaat het roest er ook zo af ![]() | |
Ashram | woensdag 16 april 2003 @ 13:30 |
quote:hoeveel vaten COLAAA? dis schiet niet op... Gewoon staalborstel of schruurspons eroverheen met wat CIF of andere schuurmiddel. Voor en na even inbranden...helpt ook | |
Flierp | woensdag 16 april 2003 @ 13:33 |
quote:g'woon door eten ![]() | |
Atreidez | woensdag 16 april 2003 @ 13:35 |
Schuursponsje overheen, aansteken, bbq'en. |