Ryan3 | zondag 30 maart 2003 @ 19:54 |
Af en toe komt het voor. Ook als jezelf aan het roer staat in de keuken. Je hebt het eten klaar gemaakt en het blijkt niet lekker te zijn. Niet mislukt dus, maar gewoon niet lekker. Eet je door of laat je de boel liggen? En als je door gaat, hoe voelt dat dan? Ik heb vandaag niet lekker gegeten. Ik eet dus gewoon door, maar de aardappelen waren flauw, de groente smakeloos en mijn stukje vlees bleek een vegetarische cordon blue te zijn i.p.v. een normale. Ik dacht al wat zijn die dingen goedkoop... Kortom: niet bepaald een goed begin van de avond dus. Blijf wat onbevredigd achter. Wat zal ik doen...? (Naast wat ik niet doe: de boel naar buiten werken en dan naar de Chinees of zo gaan...) Kennen jullie dat gevoel? En wat doen jullie dan? | |
Dagootje | zondag 30 maart 2003 @ 19:55 |
Niet lekker zijn maar weinig dingen, mislukt of te weinig daarentegen zijn er wel veel. Daar hebben de Turken en Nederland een gat in de markt gevonden -> Shoarmaboer. | |
Misanthroopia | zondag 30 maart 2003 @ 19:56 |
Gewoon vreten. Afrika enzo. | |
Sander | zondag 30 maart 2003 @ 19:56 |
Toegankelijker schrijven zodat mensen op je topics reageren. | |
Pearly | zondag 30 maart 2003 @ 19:57 |
Standaard altijd wat frietjes en ribsters en frikadellen in de vriezer liggen ... ideaal ![]() Mocht het eens mislukt zijn ... dan gaan die gewoon effe in de oven. Tja... een mens moet eten hé ! | |
ZixS | zondag 30 maart 2003 @ 19:58 |
Als mn moeder niet lekker kookt vindt ze dat zelf meestal ook, dus gooien we het weg ![]() | |
Jordy-B | zondag 30 maart 2003 @ 19:59 |
Gewoon dooreten. En als 't echt oneetbaar is geworden (verbrand ofzo) is er altijd wel iets anders in huis. | |
Ryan3 | zondag 30 maart 2003 @ 19:59 |
quote:En dan wat halen dus? Of een boterham? | |
Cola_Light | zondag 30 maart 2003 @ 20:00 |
Als het echt niet te eten is dan eet ik het niet op. Als het net nog gaat, dan eet ik het wel op, maar niet alles denk ik. | |
ZixS | zondag 30 maart 2003 @ 20:00 |
quote:ligt eraan, meestal gewoon brood met gebakken ei ofzo ![]() of ze flanst nog ff snel een kaastortilla in elkaar | |
Ryan3 | zondag 30 maart 2003 @ 20:01 |
quote:Maar dan blijf je wat onbevredigd achter, vind ik. Eten is toch duidelijk ook lustbeleving, naast voeding... | |
Skull | zondag 30 maart 2003 @ 20:01 |
quote:Ja dat laat bij mij het eten dan ook wel weer wat beter smaken.
| |
Ryan3 | zondag 30 maart 2003 @ 20:03 |
quote:Doe ik ook. Alleen geen lustbeleving dan... | |
Aequitas | zondag 30 maart 2003 @ 20:05 |
Tja ligt er een beetje aan, hoe groot is je budget en dingen, en daarnaast natuurlijk hoe goed kan je koken. Ik bedoel iedere avond je warme prak gegooien is ook niet best ![]() heb je geen geld om 2 maaltijden klaar te maken dan ook opeten, als het echt niet te eten is, gewoon ff iets uit de vriezer trekken(pizza ofzo) anders geen verstand op nul en eten, denk maar aan de tijd dat je op schoolkamp was ofzo en er een niet nadere te omschrijven prak prut op je bord lag | |
Len | zondag 30 maart 2003 @ 20:09 |
Afrika kan m'n reet roesten! Daar heb ik 15 jaar geleden mijn spaarvarken al voor kapot gemaakt, en nog steeds is het honger oorlog en elende daar. (misschien was mijn spaarvakeren niet vet genoeg ![]() Uhhhhmm ontopic: Vlees eet ik altijd op, daar is een beestje voor dood gegaan. En als ik nog honger heb, dan ga ik snoepen (chips, choko enz). | |
Aequitas | zondag 30 maart 2003 @ 20:13 |
quote:Och of jij het nou tot een hoop verwerkt of een bacterie zorgt voor het veranderingsproces, wat maakt dat uit? Het beestje is toch al dood hoor. En zijn die zielige plantjes weer minder waard? ![]() | |
StefanP | zondag 30 maart 2003 @ 21:01 |
Niet zeuren, vreten - zo denk ik er over. Pech gehad, opvreten, en volgende keer beter klaarmaken of iets anders maken. | |
Angeles | zondag 30 maart 2003 @ 21:25 |
Als het niet zo heel erg lekker is, eet ik het wel gewoon op, als het ronduit smerig is niet. Ik ga mezelf niet dwingen vies eten op te eten (als het echt mislukt is dus). |