K-otic | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:41 |
Ik zag laatst een poster daarvan bij de plaatselijke snackbar. | |
Maaikietje | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:43 |
zo he! en toen? ![]() | |
Jerommeke | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:46 |
quote:Volgens mij een ei met een krokant laagje, lijkt me niet lekker. ![]() | |
K-otic | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:47 |
quote:Het leek op frietjes met een soort ragout eromheen, en daarover weer een laagje paneermeel. Dit alles in een balvorm, vandaar waarschijnlijk de benaming ei ![]() | |
Bioslock | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:50 |
quote:Hmmm klinkt heerlijk. ![]() | |
glossy | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:50 |
een friet ei is bij mij weten een gekookte ei in een krokant laagje en dan gefrituurd ik vind het persoonlijk niet lekker | |
K-otic | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:51 |
Misschien moet ik er gewoon eens een proberen bij de snackbar, het zag er niet verkeerd uit. | |
Wrong | zaterdag 29 maart 2003 @ 20:52 |
![]() | |
MadMarine | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:01 |
freedom ei | |
Pushit | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:06 |
Kroket in de vorm van een ei ![]() | |
dot_goeroe | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:19 |
een gefrituurd ei is t. lijkt me niet erg lekker. | |
ranja | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:22 |
soort gefrituurde bal, die qua vulling het meest lijkt op een kroket... waarbij dan geen vlees maar ei gebruikt wordt in wat zetmeelvulling. Valt in de categorie 'daar hadden we best zonder gekund' ![]() | |
Fling | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:30 |
quote:Toevallig raakte ik deze week op een beurs aan de praat met de formulemanager van Foodmaster (keten van cafetaria's) en die gaf schamperend aan dat het friet-ei toch wel in aanmerking kwam voor de titel "minstlopende artikel uit de hele vitrine". Als een snackbar er 1 in de week verkoopt, dan is het veel. Het schijnt een Schotse of Ierse specialiteit te zijn; daar worden ze dus ook enorm veel gegeten maar de Nederlander zit er blijkbaar niet echt op te wachten. | |
Jordy-B | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:31 |
volgens mij noemen ze die dingen hier eierbal... | |
drea | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:33 |
ik heb em ook wel es gegeten. voor de duidelijkheid dus een kroket , maar dan rond en binnenin stukjes gekookt ei. lijkt idd een vreemde combinatie maar is toch zeker wel lekker , vooral op een broodje! | |
Jordy-B | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:37 |
Hier hebben ze gewoon 'n heel ei erin, ipv stukkies. 'k vind 't vies, want 't ei is vooraf al lang gekookt, om 't goed houdbaar te houden. Daardoor is de structuur van 't ei echt vies. En dan nog die gore ragout erom... | |
drea | zaterdag 29 maart 2003 @ 21:41 |
ach ja voor iederen wat zal ik maar zeggen... | |
yavanna | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:28 |
Friet ei is ![]() Wordt hier nog vrij veel verkocht in snackbars trouwens. Mijn ex maakte ze ook nog wel zelf thuis. | |
Khalein | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:31 |
De eierbal, kan niet missen... Het lijkt vaag van buiten, goor van binnen, maar is wat mij betreft prima te happen ![]() ![]() ![]() | |
The_Lizard_Queen | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:39 |
quote:Scotch eggs?
Lijkt mij helemaal niks eigenlijk. | |
drea | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:46 |
gadver nee dat ziet er heel ranzig uit!!!!!![]() nee die van de snackbar is heeeel anders en veel beter!! | |
Coolgoza | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:51 |
ook wel eierbal geheten en het bestaat al zeker 20 jaar dacht ik. Mijn paps haalde dat vroeger nog wel es. | |
devv05 | zaterdag 29 maart 2003 @ 23:53 |
soort kroket met ei erin in balvorm.. heb het een keer gehad en het was wel te eten.. | |
WebForce | zondag 30 maart 2003 @ 01:30 |
Bier! | |
Dauthi | zondag 30 maart 2003 @ 16:45 |
misschien de echte ierse en schotse maar die bagger hier nee bedankt | |
Tristessa | zondag 30 maart 2003 @ 17:25 |
quote:Er zit ook nog gewoon rundvlees door. ![]() |