Ik wordt al moe als ik dit lees... Ik ben een grote fan van die magnetron saus van verstegen. Beetje sambal erdoor en klaar. en vooral makkelijk...quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:19 schreef Spindizzy het volgende:
Ik maak hem meestal zelf:
-Gesnipperd uitje en een teen knoflook fruiten in wat olie (als ik het in huis heb gaat er verse gember in en een pepertje)
-Kruiden toevoegen (gemberpoeder, djinten, ketoembar)
-Sambal en flink wat ketjap erbij
-Pindakaas
-Melk
-Ff pruttelen en laten indikken.
Klaar
Probeer het eens! Het is een hele smakelijke combinatie!quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:23 schreef Zwansen het volgende:
Sperzieboontjes en pindasaus? Hmmm, nooit van gehoord...
Nooit Gado Gado gegeten?quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:23 schreef Zwansen het volgende:
Sperzieboontjes en pindasaus? Hmmm, nooit van gehoord...
Dan moet je die Suzi Wan nemenquote:Op woensdag 11 mei 2005 10:32 schreef Quantor het volgende:
Ik wil juist lekkere "zoete" pindasaus, niet van die scherpe/pittige.
Suzi Wan... lekkerquote:Op woensdag 11 mei 2005 10:28 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik vind de pindasaus van Suzi Wan altijd wel lekker, die zit tegenwoordig in zakken die je in de magnetron kan opwarmen.
Voor mij de perfecte pindasaus, maar iedereen denkt daar natuurlijk heel anders over.
Ik vind beide soorten wel lekker. Beetje afwisselen. Of voor friet heb ik liever zoete en voor nasi liever pittig bijv.quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:32 schreef Quantor het volgende:
Ik wil juist lekkere "zoete" pindasaus, niet van die scherpe/pittige.
Wijcko!!quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:35 schreef UFOtje het volgende:
Pfff... welk merk is dat ook alweer?
Een vrij grote bruine "emmer".
Is die niet van Versteegen? Mijn favoriet IIG!quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:37 schreef DrukVout het volgende:
Wij hebben altijd van die bruine emmer die je moet aanmengen met Melk. Ik vind die uit de magnetron altijd veels te duur en nieteens lekker.
Wijko, met een rode deksel.....quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:35 schreef UFOtje het volgende:
Pfff... welk merk is dat ook alweer?
Een vrij grote bruine "emmer".
Klopt!quote:Op woensdag 11 mei 2005 10:47 schreef DrukVout het volgende:
[afbeelding]
De beste pindasaus voor mij! Wel een beetje dik aub.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |