abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Admin maandag 17 maart 2003 @ 20:51:23 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_9189382
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in WAR, het themaforum over de Oorlog in Irak. Dit forum is in het leven geroepen om plaats te bieden aan de vele Irak-topics die verspreid over de andere fora stonden, en blijft in principe open zolang er nog genoeg over te melden en discussiŰren is.

Wat moet ik weten voordat ik hier aan de slag ga?

Dit forum is een verlengstuk van Met het Oog op het Nieuws en Politiek, en de regels die voor die fora zijn opgesteld gelden in principe ook hier. Doelstelling van dit tijdelijke forum is de mensen die uitgebreid willen discussiÚren over de oorlog een eigen plek te geven, en ge´nteresseerden in het onderwerp een plek te geven waar informatie over Irak en de oorlog te vinden zal zijn.

Gelden er hier nog aparte regels?

De regels hier zijn zo goed als gelijk aan de regels op de rest van FOK!forum, en dan met name OOG en POL. Verder willen we je hier op het hart drukken om niet voor elke bom een apart topic te openen, maar zelf ook mee te werken aan het behouden van het overzicht in het forum. Als het een beetje tegenzit doen we nog erg lang met dit forum, en het is voor iedereen wel zo prettig als het hier geen zooitje wordt. Verder benadrukken we dat ook in dit forum geldt dat er voor diverse standpunten vˇˇr- en tegenstanders zijn, maar dat we van iedereen verwachten dat je andermans standpunt respecteert, en inhoudelijk op elkaar ingaat, ipv persoonlijke gaat worden.

Omdat dit forum nauw verbonden is met OOG en POL geldt voor bans de regel dat als je in die beide fora een ban hebt, die ban ook hier geldt, en andersom.

Ik heb een klacht!

Da's leuk, en als je het kunt opbrengen die fatsoenlijk te uiten gaan we ons best doen je ermee te helpen. Je kunt in dit forum even zoeken naar een centraal feedbacktopic, waar je slotjes, edits en andere moderatiezaken kunt aanvechten of anderszins bekritiseren.

Okee, wie is er hier de baas?

Dit forum wordt gemodereerd door robh en kozzmic, bij het grote publiek al bekend als Moderators van respectievelijk Met het Oog op het Nieuws en Politiek. Zij worden in hun werk ondersteund door andere betrokken leden van de forumcrew.
Je kunt ze op de volgende manieren bereiken:

robh
mail: robh@fok.nl
IRC: #oog op irc.fok.nl

Kozzmic:
mail: kozzmic@fok.nl
ICQ: 24424003

Mocht je geen Moderator kunnen bereiken, dan kun je je altijd nog tot de Forum-Admins richten. Zij zijn te bereiken op forum@fok.nl.

Met vriendelijke groet,

de FOK!crew

[Dit bericht is gewijzigd door Breuls op 17-03-2003 22:47]

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')