abonnement Unibet Coolblue
pi_10028342
Hallo allemaal, ik ben hopelijk een toekomstige six pack Drager...

Ik fitness nu ook 3 x per week op kracht training en doe 15 min cardio voor krachtraining en daarna ongeveer 15 min weer wat cardio cardio

Ik doe het nu zo voor 4 a 5 weekjes maar het is wel moeilijk als je een tijdje bezig bent en je niet echt snel resultaat ziet. Ik heb niet heel erg veel vet maar wel wat lovehandles en een klein buikje maar ik zie absoluut geen blokjes of zo . Ik let de laatste maanden wat meer op mijn voeding geen Junkfood meer en een goed ontbijt. Gebruik ook van die eiwitten shakes. Ik probeer me elek avond nog wat op te drukken en buikspier oefeningen te doen. Wat kan ik nog meer doen om van de zomer minder vet en een geblokt buikje te hebben..........??

Ik hoorde trouwens wel dat je zoveel etmaal rust na een inspanning moet doen anders zou het niet veel helpen. Is het dus niet handig als ik elke avond buikspieren doeen me opdruk???

Succes verder trouwens aan de overige fitnessers!!!
Groeten Martijn

  zaterdag 26 april 2003 @ 15:36:38 #2
42630 DAMH
vroemmmm!!!
pi_10028365
mja in 4 a 5 weken moet je nie verwachten dat je meteen arnie bent he
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
-the Dude-
  zaterdag 26 april 2003 @ 15:36:59 #3
47571 ForeverEternalFreak
Per sempre vita eterna
pi_10028369
Tja doorgaan heh... je hebt niet in 3 weken een sixpack, en ook niet in 6 weken.. dat duurt gewoon ff
It's a silly time to learn to swim when you start to drown
It's a silly time to learn to swim on the way down
pi_10028370
Ach ik heb ook buikspieren die je niet zo goed ziet, komt omdat ik een dikke olifantenhuid heb. Niks aan te doen dus
pi_10028425
ik ben over 7 dagen van plan in 50 dagen een mooi strak buikje te krijgen, maar ik sport nu al regelmatig, er is dus al een constante niet al te dikke buik bij mij, maar zo'n six packje lijkt me wel erg cool.
pi_10028435
Veel buikspieroefeningen doen. Je buikspieren herstellen snel dus in principe zou je ze iedere dag kunnen trainen. Tenzij je spierpijn hebt natuurlijk. Goed dat je ook op voeding enzo let. Het maximale resultaat krijg je als je en massa-oefeningen doet en vetverbrandingsoefeningen. Hoe minder vet je buik is, hoe beter je de spieren ziet. Veel uitrusten moet je doen als je spiermassa opbouwt; je lichaam heeft dan tijd nodig je spieren te herstellen van de krachttraining. Bij alleen buikspieren maakt dat niet zoveel uit omdat die snel herstellen, maar als je de rest van je spieren ook traint op massa moet je idd goed uitrusten. Als je drie keer in de week bijvoorbeeld twintig minuten je buik traint op massa zal je pas na een half jaar echt wat zien. Als je daarnaast een dieet volgt en ook cardio enzo doet wellicht al eerder.

Succes.

"I reject your reality and substitute my own"- Adam Savage
  zaterdag 26 april 2003 @ 15:50:58 #7
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_10028539
Het is beter om de dag te sporten (dus 1 dag trainen, dag rust, weer dag trainen, dag rust) omdat je spieren dan beter de kans krijgen om te groeien
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
pi_10028547
Meer cardio, vet vebranden anders komt er ook niks, kan je je buikspieren trainen tot je een ons weegt.
pi_10028600
quote:
Op zaterdag 26 april 2003 15:34 schreef Martijn_1001 het volgende:

Ik fitness nu ook 3 x per week op kracht training en doe 15 min cardio voor krachtraining en daarna ongeveer 15 min weer wat cardio cardio


Cardio is voor ververbranding, de rest voor spiermassa. Ik zou drie keer in de week spiermassa trainen, met steeds een dag ertussen en twee dagen in de week vetverbrandingsoefeningen doen. Dus cardio, hardlopen, fietsen etc. 's Avonds extra oefeningen heeft weinig zin. Bovendien moeten je spieren uitrusten. Als je echt massa wilt, kijk dan in het bodybuildtopic, daar staan nog wel wat tips over spiergroepen etc.

Succes!

"I reject your reality and substitute my own"- Adam Savage
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')