Wat zou ik koken? iemand suggesties?
enne stampotten slaan waarschijnlijk niet echt aan.
quote:ja, enne waar haal ik in de VS kroketten vandaan?
Op dinsdag 11 maart 2003 22:35 schreef Oom_Agent het volgende:
Kroket met rasfriet
quote:En als échte Nederlander vooraf vragen hoeveel aardappelen iedereen eet, afgepast koken en vooral niet teveel .
Op dinsdag 11 maart 2003 22:36 schreef Lucille het volgende:
Aardappelen, bal gehakt, kuiltje jus, appelmoes erbij. Boontjes. En dan maar prakken.
quote:bij een betere zaak(poelier bv) haal je ingevroeren kroketten en die laat je vacumeren. dan houd je ze wel goed tot amerika. wel ff oppassen dat je ze stevig verpakt, als ze zacht worden breken ze heel snel.
Op dinsdag 11 maart 2003 22:36 schreef Quintony het volgende:[..]
ja, enne waar haal ik in de VS kroketten vandaan?
maar ik zou toch gaan voor aardappels met bloemkool ofzo..of spruiten
das ook makkelijker mee te nemen..
quote:dat heb ik een keer voorgesteld toen ik bij een vriend in amerika was. Maar hij vond het er niet echt smakelijk uit zien
Op dinsdag 11 maart 2003 22:36 schreef NightH4wk het volgende:
Boerenkool.
verder.....
Hutspot
Zuurkool
erwtensoep
patat met een grote klodder mayoniase
kroket
frikandel
Dat wilde mijn familie uit Australie echt supergraag eten toen ze bij ons waren
quote:dat kennen ze in de VS wel gewoon, zelfde vorm en alles. Aleen is het daar voor over ijs enzo en niet voor op brood. De gezichten die men trok toen ik het op brood deed waren geweldig
Op dinsdag 11 maart 2003 22:38 schreef Vortexx het volgende:
En hagelslag
quote:Volgens mij houden Amerikanen niet zo van rauwe vis. Da's meer wat voor de Japanners.
Op dinsdag 11 maart 2003 22:41 schreef BladE-l----- het volgende:
Broodje Haring met uitjes?
quote:ook dat kent men gewoon in de VS, echte zouten drop kent men niet, maar die smaak stelt men ook niet op prijs.
Op dinsdag 11 maart 2003 22:38 schreef __Saviour__ het volgende:
Je moet zeker een zakje drop meenemen, dat kennen ze daar niet dacht ik
quote:Ehh... zelf maken misschien?
Op dinsdag 11 maart 2003 22:36 schreef Quintony het volgende:
ja, enne waar haal ik in de VS kroketten vandaan?
quote:maar dan heb je weer soepvlees nodig.
Op dinsdag 11 maart 2003 22:44 schreef MSXUser het volgende:[..]
Ehh... zelf maken misschien?
(dat moet toch mogelijk zijn lijkt me?)
quote:Ja hoor, dat zijn typisch Nederlandse gerechten.. ?
Op dinsdag 11 maart 2003 22:46 schreef Flierp het volgende:
shoarma of pizza
quote:Wat is hete bliksem ook alweer?
Op dinsdag 11 maart 2003 22:45 schreef MSXUser het volgende:
trouwens: Wat te denken van 'Hete bliksem'?
enne: http://www.hollandsepot.dordt.nl/
Tomatensoep, groentesoep, andijvie, bloemkool, sperziebonen, witlof, spruiten, aardappels, karbonade, gehaktballen, bieflapjes, kippepoten,
varkenshaasje (..), rollade, vanillevla, yoghurt, biogarde...
Ben gewoon ff afgegaan wat ik thuis bij m'n ouders at. Hmm.. eet ik zelf nooit eigenlijk, maar ALS ik daar een x eet... mjammie
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |