abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:16:12 #1
23058 Muurbloempje
But most of all i love you....
pi_8950734
vind ik.....

- Tzaziki (griekse komkommersalade)
- gebakken mosselen met knoflook (grieks)
- het alom bekende stokbroodje kruidenboter

because you are you... SJEES, wat is Noorwegen prachtig zeg!!! Fjorden, gletsjers, ruige bergen, ik wil terug...
pi_8950764
dat stokbroodje is idd het eerste wat op gaat
heerlijk
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:19:35 #3
8669 Qarinx
Fashionista!
pi_8950788
Tomatencremesoep.....

En lekker van dat dikke brood met stokbrood... (bij Galleria in Noordwijk )

Nadeel van brood is dat je zo snel volzit, terwijl het hoofdgerecht nog moet komen..

Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal...
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:28:07 #4
40382 McShaka
Maus blijft Maus!!
pi_8950919
Die gebakken mosselen met knoflook lijkt mij overheerlijk.
Think you're in heaven but you're living in hell mwuhahahaha. http://www.x-mcshaka.nl
pi_8950934
* Carpaccio
* Gamba's al ajillo (Gamba's met knoflook)
* Garnalencocktail (Vroeger nam ik dit bijna altijd)
* Tomaten creme soep (heb een periode gehad toen ik klein was, dat ik dit bij alle restaurants ging testen )

Dus, veel met vis, of soms aparte dingen, zo heb ik wel eens iets met bospaddestoelen gehad met een speciale dressing enzo

"No hay mal que por bien no venga" Geen ongeluk zo groot, of er is altijd nog wel een geluk bij
pi_8950938
Mosterdsoep o.a. bij De Oude Smidse in Ouderkerk a/d Amstel
Zelfgebakken boerenbrood met aiolie, tapenade en roomboter bij Rootz in Den Haag
Geitenkaasje met honingdressing en salade Bij Columbus in Scheveningen
Hip Huismusje in De Grote Stad
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:31:19 #7
19105 Noayla_
Love me tender
pi_8950949
Crostini's met tapenade en buffelmozarella
Auberginesalade
Indiase hapjes; onion bahji, dal soep, samosa's

Ik heb alleen een te klein maagje dus zit na het voorgerecht vaak al behoorlijk vol.

For every graveyard in the moonlight, there's a junkyard in the sun...
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:31:44 #8
23058 Muurbloempje
But most of all i love you....
pi_8950952
quote:
Op zaterdag 8 maart 2003 11:28 schreef McShaka het volgende:
Die gebakken mosselen met knoflook lijkt mij overheerlijk.
Kee, samen naar de Griek toe dan ?

*Muurbloempje ff bedenkt hoe dat gerecht ook alweer heet*

[Dit bericht is gewijzigd door Muurbloempje op 08-03-2003 11:32]

because you are you... SJEES, wat is Noorwegen prachtig zeg!!! Fjorden, gletsjers, ruige bergen, ik wil terug...
pi_8950954
Voorgerecht mag niet machtig zijn vind ik dus:

Kleine salade (rauwkost)
Bouillon
Carpaccio

pi_8950962
Laatst ergens heerlijke coquilles met een frambozendressing gegeten als voorgerecht, heerlijk!!

Of anders gegr. oesters (beetje zwaar) of een half kreeftje (koud=lekker fris en niet zwaar). Of een bisque met garnaaltjes of kreeft.
In de zomer is galiameloen met ardennerham ook nog steeds heel erg lekker hoor.

Meestal nemen we overigens een verassingsmenu, dus dan weet je niet wat je krijgt.

pi_8950984
Pikilia !!! = die schotel bij de griek waar alle voorgerechten op liggen in kleine hoeveelheden.

Krabcocktail en gebakken champignons.

*SmeKSmaK*

tjah....het blijft een domme goedkope japanner...
  zaterdag 8 maart 2003 @ 11:43:17 #12
16845 L3IPO
I am...MEGATRON!
pi_8951097
KEFTEDES (bij de griek) soort gehaktballetjes in tomatensaus met tzatzikisaus
Humans dont deserve to live...
pi_8951121
scampies, oesters, St. Jacobsschelpen, ja, wat eik niet...
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
pi_8951158
Garnalencocktail en dan niet bergen sla met 1 garnaaltje erop
  zaterdag 8 maart 2003 @ 13:27:23 #15
11682 Moonah
Jolie femme
pi_8952635
quote:
Op zaterdag 8 maart 2003 11:19 schreef Qarinx het volgende:
Nadeel van brood is dat je zo snel volzit, terwijl het hoofdgerecht nog moet komen..
quote:
Op zaterdag 8 maart 2003 11:31 schreef Noayla_ het volgende:
Ik heb alleen een te klein maagje dus zit na het voorgerecht vaak al behoorlijk vol.
Tip:
Gewoon twee voorgerechten nemen (ipv voor- en hoofdgerecht). Doe ik ook heel vaak .

Ontopic:
Ik vind carpaccio met balsamico, parmesan en pijnboompitten wel errug lekker .
Maar ben sinds een poosje vegetarier.

"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
  FOK!fossiel zaterdag 8 maart 2003 @ 15:49:39 #16
1455 Keroppi
kool kikker
pi_8955603
Bij de Italiaan:

Carprese: een bordje met afgewisseld Mozerella en tomaat met daaroverheen kruiden zoals basilicum


Chick on a mission
pi_8955967
carpaccio !!
tzatziki
garnalencocktail
tapas

en honderden italiaanse kleine heerlijk voorafjes

Her name was Lola, she was a showgirl..........
  zaterdag 8 maart 2003 @ 18:38:02 #18
34313 glossy
trotse mama van esmee
pi_8959152
chineese tomatensoep
pi_8959706
frikandel speciaal
  zaterdag 8 maart 2003 @ 19:00:42 #20
14889 sundae
Tienes una sonrisa muy bonita
pi_8959775
Carpaccio
Stokbrood met (kruiden)boter
Zalmsalade/-cocktail

Krijg er trek van

Work like you don't need the money, Dance like nobody's watching, Love like you've never been hurt before...
  zaterdag 8 maart 2003 @ 19:53:20 #21
24184 speedfreakssj
Bryan Adams- Run to you :9~
pi_8961137
italioaanse tomatensoep en daarna pizza.

Bij die winkel in Zeist. waar je ook buiten pizza kan eten. hmmmm/

pi_8961740
Hollandse Garnalencocktail
May you never steal, lie or cheat. But if you have to steal, then steal away my sorrows. If you have to lie, then lie with me all the nights of our life. If you have to cheat, then cheat death because I don't want to live a day without you
  zaterdag 8 maart 2003 @ 20:26:24 #23
930 Kimmie
mikro-zacht
pi_8962031
ossenhaas carpaccio met mosterddressing

gister nog gegeten

fake a dream
pi_8962890
Zalmcarpaccio.

Ik heb geen idee waar je het krijgen kunt, maar m'n moeder heeft het wel eens klaargemaakt. Er zit ook nog een bepaald sausje bij en dat maakt 't nog lekkerder.

Luctor et emergo (voor de ongeletterden: Ik worstel en kom boven)
Que sera sera
Niet up to date fotoboek!
pi_8963154
Champignons ala Escargots!!!!

(champignons in gesmolten boter met VEEL knoflook enzo hmmm)(bij 't Knijpke in Maastricht en bij de Kneip)(ja ze lijken qua naam op elkaar).

Ook makkelijk zelf te maken.

Verder eet ik vrij weinig voorgerechten omdat ik dan de rest niet meer op krijg....

(de kipcocktail bij Dali in Belgie is ook super)

"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')