quote:Ja!
Op vrijdag 7 maart 2003 12:45 schreef Tigress74 het volgende:[..]
Ben je nu alweer vrij junior
We zijn klaar En ik ga niet naar het college vanmiddag, dat heb ik wel verdiend
quote:met zalm ?
Op vrijdag 7 maart 2003 12:46 schreef Nuongirl het volgende:[..]
Dat weet ik nog niet , tips ?
sorry kon het niet laten
quote:
Op vrijdag 7 maart 2003 12:47 schreef Sennaistop het volgende:[..]
met zalm ?
sorry kon het niet laten
Hai usermetdemooienaam
quote:Prettig weekend dan
Op vrijdag 7 maart 2003 12:47 schreef Notorious_Roy het volgende:[..]
Ja!
We zijn klaar
En ik ga niet naar het college vanmiddag, dat heb ik wel verdiend
quote:Hai, mag ik hier wel komen? ben geen gijsje,
Op vrijdag 7 maart 2003 12:48 schreef Nuongirl het volgende:[..]
Hai usermetdemooienaam
Heb je hier wat aan ?
http://www.schmidtzeevis.nl/html/nog_meer_zalm_recepten.html
quote:Ik zal er eens rondneuzen, in ieder geval bedankt en van mij mag je hier wel komen hoor, ik eet je niet op
Op vrijdag 7 maart 2003 12:49 schreef Sennaistop het volgende:[..]
Hai, mag ik hier wel komen? ben geen gijsje,
Heb je hier wat aan ?
http://www.schmidtzeevis.nl/html/nog_meer_zalm_recepten.html
quote:gezien de post van miss b ook.
Op vrijdag 7 maart 2003 12:51 schreef Nuongirl het volgende:[..]
Ik zal er eens rondneuzen, in ieder geval bedankt en van mij mag je hier wel komen hoor, ik eet je niet op
quote:Zalm in kruiden room saus met tagliatella . Maar dat doe je met zalmsnipper/zalmfile en ik weet niet wat jij gekocht hebt ?
Op vrijdag 7 maart 2003 12:46 schreef Nuongirl het volgende:[..]
Dat weet ik nog niet , tips ?
quote:Mazzelaar !!
Op vrijdag 7 maart 2003 12:47 schreef Notorious_Roy het volgende:[..]
Ja!
We zijn klaar
En ik ga niet naar het college vanmiddag, dat heb ik wel verdiend
*lunchen gaat*
quote:Zal recept zo ff tikken na mijn lunch...
Op vrijdag 7 maart 2003 12:55 schreef Tigress74 het volgende:[..]
Zalm in kruiden room saus met tagliatella . Maar dat doe je met zalmsnipper/zalmfile en ik weet niet wat jij gekocht hebt ?
*lunchen gaat*
quote:O lekker
Op vrijdag 7 maart 2003 12:55 schreef Tigress74 het volgende:[..]
Zalm in kruiden room saus met tagliatella . Maar dat doe je met zalmsnipper/zalmfile en ik weet niet wat jij gekocht hebt ?
*nuon loopt al te watertanden
nu ja .. we zien het wel
quote:Choas
Op vrijdag 7 maart 2003 12:02 schreef irvine_2805 het volgende:[..]
wie draagt de kratten
quote:In mosterd dille sausje in de oven met aardappeltjes & groenten
Op vrijdag 7 maart 2003 12:46 schreef Nuongirl het volgende:[..]
Dat weet ik nog niet , tips ?
quote:recept graag
Op vrijdag 7 maart 2003 13:34 schreef facedown het volgende:[..]
In mosterd dille sausje in de oven met aardappeltjes & groenten
quote:
Op vrijdag 7 maart 2003 13:31 schreef Lord Dreamer het volgende:
half 2 .. nog 2 en een half uur prutsen dan naar de volgende minder leuke gebeurtenis![]()
nu ja .. we zien het wel
quote:Nodig :
Op vrijdag 7 maart 2003 13:03 schreef Nuongirl het volgende:[..]
O lekker
*nuon loopt al te watertanden
- 2 sjalotjes
- pakje paturain of boursin (150 gram)
- dille (vers of uit potje)
- peper/zout
- zalm snippers *duh* (hoeveel ligt eraan hoeveel je in de saus wilt hebben normaal is 1 pakje zalm uit de winkel genoeg maar ik gebruik 2)
- 200 ml slagroom
- tagliatella
Hoe in elkaar te knutselen :
uitje fijn snijden en aanfruiten, slagroom, dille, roomkaas erbij (zout en peper naar smaak beetje citroengras erbij is ook lekker vers of poeder)
even kort zachtjes laten doorborrelen.
Zalm snippers erbij en binnen 5 minuten is dat klaar.
Ondertussen kook je de tagliatella. Je kan de saus er direct doorheen roeren voor serveren of apart erbij doen.
Lekkere salade erbij en klaar ..
Dit is op zich in een ongeveer 10 minuten klaar. Weinig voorbereiden alleen ui snijden en eentueel de zalm (indien geen snippers)
Zalmsnippers kan je in de vriezer bewaren, slagroom in koelkast, ui heb je altijd wel in huis. Roomkaas ook lang houdbaar en rest in kruidenrek. Dus is ook een ideaal recept om klaar te maken als je weinig tijd hebt of geen zin hebt om boodschappen te doen
Van dit recept kunnen 2 behoorlijke eters ruim eten.
En voor meer mensen neem je gewoon van alles wat meer.
*eet smakelijk*
quote:Nog even volhouden onderdeurtje ....
Op vrijdag 7 maart 2003 13:31 schreef Lord Dreamer het volgende:
half 2 .. nog 2 en een half uur prutsen dan naar de volgende minder leuke gebeurtenis![]()
nu ja .. we zien het wel
quote:Thuis heb ik het wel ergens liggen...
Op vrijdag 7 maart 2003 13:42 schreef Tigress74 het volgende:[..]
recept graag
Kan mijn mams het een keer maken
*geen oven heeft*
quote:Meenemen dan
Op vrijdag 7 maart 2003 13:57 schreef facedown het volgende:[..]
Thuis heb ik het wel ergens liggen...
quote:thanks Tiggy
Op vrijdag 7 maart 2003 13:51 schreef Tigress74 het volgende:[..]
Nodig :
- 2 sjalotjes
- pakje paturain of boursin (150 gram)
- dille (vers of uit potje)
- peper/zout
- zalm snippers *duh* (hoeveel ligt eraan hoeveel je in de saus wilt hebben normaal is 1 pakje zalm uit de winkel genoeg maar ik gebruik 2)
- 200 ml slagroom
- tagliatellaHoe in elkaar te knutselen :
uitje fijn snijden en aanfruiten, slagroom, dille, roomkaas erbij (zout en peper naar smaak beetje citroengras erbij is ook lekker vers of poeder)
even kort zachtjes laten doorborrelen.
Zalm snippers erbij en binnen 5 minuten is dat klaar.Ondertussen kook je de tagliatella. Je kan de saus er direct doorheen roeren voor serveren of apart erbij doen.
Lekkere salade erbij en klaar ..
Dit is op zich in een ongeveer 10 minuten klaar. Weinig voorbereiden alleen ui snijden en eentueel de zalm (indien geen snippers)
Zalmsnippers kan je in de vriezer bewaren, slagroom in koelkast, ui heb je altijd wel in huis. Roomkaas ook lang houdbaar en rest in kruidenrek. Dus is ook een ideaal recept om klaar te maken als je weinig tijd hebt of geen zin hebt om boodschappen te doen
Van dit recept kunnen 2 behoorlijke eters ruim eten.
En voor meer mensen neem je gewoon van alles wat meer.*eet smakelijk*
*Nuon gaat toch nog maar even naar de winkel om nog even wat ontbrekende ingedrienten te halen
quote:
Op vrijdag 7 maart 2003 13:32 schreef facedown het volgende:[..]
Choas
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |