ik wou graag weten hoe je kaas kan bakken.
ik bedoel dus die gebakken kaas die ook weleens op kaascroisantjes ligt. ik heb al een paar dingen geprobeerd (bakken in een pan met boter enzo) maar dat lukt niet echt. ik zat er ook over te denken om een dikke laag paneermeel (zodat het niet aanbakt/vastkleeft) op zilverfolie te doen, daar geraspte kaas op en dat in de oven. dan zit er natuurlijk wel een beetje paneermeel aan de gebakken kaas maar dat boeit niet zoveel.
maar als iemand een beter idee heeft of weet hoe het echt moet, graag
quote:ja dat heb ik ook al geprobeerd maar dat word 1 grote smeerboel/plakzooi. zelfs met boter of olijfolie
Op dinsdag 4 maart 2003 21:36 schreef Logician het volgende:
oven
groetjes Dutchasia
Verhit de olie in een braadpan en schud overtollige bloem van de kaasplakken. Bak de plakken aan beide kanten 2 tot 3 min. Leg ze op een warme schaal en verwijder zo nodig overtollig vet met keukenpapier.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |