abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_8834344
Ik zou graag willen weten hoe je een lekkere vleesjus maakt. Ik bedoel niet uit een pakje. Ik heb vroeger weleens een lekkere vleesjus op kwam dacht ik uit Duitsland. Hoe maken jullie vleesjus?

Ik gebruik meestal het overgebleven braadvet, uitje, ketchup en water en op smaak brengen met peper en zout.

groetjes Dutchasia

A great pleasure in life is doing what people say you cannot do!!!
  maandag 3 maart 2003 @ 14:28:31 #2
43276 Scighera
Ironman: Anything is possibl
pi_8834379
mijn moeder gebruikt meestal die van de gehaktballen en Rollade (met wat water erbij)
In training for a 3.8k swim, 180k bike and a 42.195k run
- The marathon is 20 miles of hope, and 6.2 miles of reality - Cameron Brown
pi_8834453
Het vet waarin de hamlapjes uren hebben liggen sudderen, klein beetje knoflook en een gesnipperd uitje, beter water en een klein beetje rode port. Mjammie
En ja, dat zijn onze eigen Boris † en Diever hiernaast!
  † In Memoriam † maandag 3 maart 2003 @ 14:32:41 #4
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_8834471
half croma, half roomboter, klein beetje water
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_8834515
Bedankt, ga het proberen.
A great pleasure in life is doing what people say you cannot do!!!
  maandag 3 maart 2003 @ 14:35:53 #6
30106 Hiawatha
Had ie nu maar een camera.....
pi_8834540
heel klein scheutje gembersiroop erbij!
pi_8834559
Biefstukje bakken met veel boter.
Wat water erbij en aromat van Knorr
  † In Memoriam † maandag 3 maart 2003 @ 15:20:58 #8
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_8835443
quote:
Op maandag 3 maart 2003 14:37 schreef nickname18 het volgende:
Biefstukje bakken met veel boter.
Of de jus van sukadelappen/rundvleeslappen

Draadjesvleesjus is de lekkerste jus.

pi_8835839
quote:
Op maandag 3 maart 2003 15:20 schreef Loedertje het volgende:

[..]

Of de jus van sukadelappen/rundvleeslappen

Draadjesvleesjus is de lekkerste jus.


Mjammie nou! (Zie ook mijn eerdere recept met hamlapjes) Uiteraard kun je zoals hier genoemd ook van die lekkere Duitse recepten met sukade- of rundvleeslappen maken. Krijg je ook de meest heerlijke jus van.
En ja, dat zijn onze eigen Boris † en Diever hiernaast!
  maandag 3 maart 2003 @ 20:42:33 #10
46960 StefanP
polemicist
pi_8841811
Biefstukje in de pan, half pakje croma, heel veel zout en peper, en bakken maar!

Daarna de koekenpan leeg deppen met een halfje wit brood!

Echt goddelijk!

"Welfare culture is bad not just because, as in Europe, it's bankrupting the state, but because it enfeebles the citizenry, it erodes self-reliance and resourcefulness."
-Mark Steyn
  † In Memoriam † maandag 3 maart 2003 @ 21:27:59 #11
7074 moussy
kuttekop
pi_8842954
ieuw, dat zijn vooral van die pure boterprutjes
Je zou er haast een boek over schrijven!
pi_8863672
[quote]Op maandag 3 maart 2003 21:27 schreef moussy het volgende:
ieuw, dat zijn vooral van die pure boterprutjes
[/quote

Af en toe kan best, maar niet dagelijks.

A great pleasure in life is doing what people say you cannot do!!!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')