Ik gebruik meestal het overgebleven braadvet, uitje, ketchup en water en op smaak brengen met peper en zout.
groetjes Dutchasia
quote:Of de jus van sukadelappen/rundvleeslappen
Op maandag 3 maart 2003 14:37 schreef nickname18 het volgende:
Biefstukje bakken met veel boter.
Draadjesvleesjus is de lekkerste jus.
quote:Mjammie nou! (Zie ook mijn eerdere recept met hamlapjes) Uiteraard kun je zoals hier genoemd ook van die lekkere Duitse recepten met sukade- of rundvleeslappen maken. Krijg je ook de meest heerlijke jus van.
Op maandag 3 maart 2003 15:20 schreef Loedertje het volgende:[..]
Of de jus van sukadelappen/rundvleeslappen
Draadjesvleesjus is de lekkerste jus.
Daarna de koekenpan leeg deppen met een halfje wit brood!
Echt goddelijk!
Af en toe kan best, maar niet dagelijks.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |