mr_broccoli | vrijdag 28 februari 2003 @ 02:38 |
zelf vind ik broccoli met kaas wel lekker eerst even koken... niet te lang en dan met een paar dikke plakken kaas in de oven schuiven. Dan is broccoli best te eten, toch? of zijn er andere mannieren om broccoli klaar te maken? | |
Don_Tom | vrijdag 28 februari 2003 @ 02:43 |
quote:Vind het zelf ontiegelijk goor maargoed, de volgende originele bereidingswijzen heb ik wel eens in kookprogramma's gezien: -frituren -in plakken snijden en bakken in koekepan Bij beide manieren niet voorkoken | |
Mappy | vrijdag 28 februari 2003 @ 02:44 |
quote:Koken en dan appelmoes erbij serveren. In kleine stukjes door de macaroni gooien (gewoon met de saus mee laten pruttelen zodat 't nog beetje knapperig is, of koken en dan erbij gooien) | |
enchilada | vrijdag 28 februari 2003 @ 02:45 |
. sorry, dacht dat ik in onzin zat ![]() post verwijderd | |
TheWilliedockSaints | vrijdag 28 februari 2003 @ 02:48 |
die stronken van brocolli zijn goor ![]() | |
Scighera | vrijdag 28 februari 2003 @ 05:30 |
gewoon koken, en zonder wat dan ook opeten ![]() | |
Ms_Furious | vrijdag 28 februari 2003 @ 09:33 |
Ik kook mn broccoli en eet het samen met rode rijst en een kaasausje ![]() | |
Tristessa | vrijdag 28 februari 2003 @ 10:40 |
Ik heb het zelf ook wel eens door een soep gedaan. Ook erg lekker! ![]() | |
Kimmie | vrijdag 28 februari 2003 @ 10:43 |
quote:of op een pizza of in een hartige taart... | |
jerney | vrijdag 28 februari 2003 @ 11:34 |
eerst ff koken.. eieren hard koken, doormidden snijden. Eigeel in een kom doen met wat mayo, beetje curry, kerriepoeder, peper en zout en het terugdoen in de eieren. Pak dan een lage ovenschaal en leg om en om de broccoli en wat eieren erin. | |
the-O | vrijdag 28 februari 2003 @ 11:40 |
Eerst de stronken koken, op het eind de rest er even bij. Wat champignons bakken met een scheutje zoete ketjap. Champignons en brocolli in een ovenschaal met plakken Brie eroverheen en een handvol cashewnoten. 10 minuten in een voorverwarmde oven. Simpel en erg lekker. ![]() | |
detulp050 | vrijdag 28 februari 2003 @ 11:41 |
Ik kook altijd de bloemen en giet het af en warm het dan op met plakjes kaas eroverheen, de kaas smelt in de broccoli ![]() | |
Nausicaa | vrijdag 28 februari 2003 @ 12:49 |
Broccoli even koken (niet tè gaar), laten uitlekken. Camembert in plakken snijden. Cashewnoten beetje pletten (moet geen gruis worden, maar ook niet heel laten). Bakvorm bekleden met bladerdeeg. Een minuutje of 30, 40 in de oven, en klaar is je vegetarische quiche. | |
du_ke | vrijdag 28 februari 2003 @ 12:52 |
broccoli is ook erg lekker in allerlei ovenschotels en als extra groente door de pasta saus (dan wel in kleine stukjes) ![]() ![]() | |
bloempjuh | vrijdag 28 februari 2003 @ 15:00 |
Broccoli in quiche! Heerlijk ![]() | |
MeAndMyself | maandag 3 maart 2003 @ 02:55 |
Stomen in zo'n ding van de plaatselijke Toko die je in een wok zet. je groente is nog nooit zo lekker geweest (met veeeel meer vitaminen er nog in dan met koken bijv.) Dus het is ook nog eens gezonder |