Lopat | zondag 23 februari 2003 @ 18:56 |
Heb net een heerlijk stukje kip gebakken.. in roomboter, met een heerlijk sausje... Even stukje open gesneden.. en ja gaar... Maar nu eet ik het en merk dat ie niet helemaal door en door gaar is... Kan dit kwaad? want ik heb namelijk geen zin om em weer in de pan te gooien.. (al afgewast) | |
Eightball | zondag 23 februari 2003 @ 18:58 |
quote:Half minuutje magnetron? (wel even opletten!) | |
P.bertens | zondag 23 februari 2003 @ 18:58 |
ga je testament maar opmaken jongeman, spijtig dat je niet langer onder ons bent | |
D-Devil | zondag 23 februari 2003 @ 18:58 |
quote:Kip is altijd kritisch.... maar ja ik zou het ook gewoon eten. | |
Lopat | zondag 23 februari 2003 @ 18:58 |
lol, ik heb geen magnetron, geeft slechte straling zegt mijn oma (van 85) | |
Essiepessie | zondag 23 februari 2003 @ 18:58 |
Afgewassen ![]() | |
detulp050 | zondag 23 februari 2003 @ 18:59 |
afgewast ![]() | |
Lopat | zondag 23 februari 2003 @ 18:59 |
quote: ![]() | |
Ablaze | zondag 23 februari 2003 @ 18:59 |
tuurlijk, alles kan kwaad tegenwoordig. | |
Lopat | zondag 23 februari 2003 @ 19:00 |
waar blijven de cijfers van doden, door niet doorbakken kipfilet? | |
Essiepessie | zondag 23 februari 2003 @ 19:01 |
quote:Ik was nog bezig met een andere reactie ![]() ![]() afgewast vond ik wel grappig klinken | |
Erosjuhhh | zondag 23 februari 2003 @ 19:02 |
quote:Grafschriften voor Fokkers. Deel 2. kies maar vast uit ![]() | |
Fence | zondag 23 februari 2003 @ 19:06 |
Als je het over een paar uur ijskoud krijgt, braakneigingen krijgt en je ook nog zwaar aan de diarree bent.......ja, dan had je de kip iets langer moeten braden. ![]() | |
karoltje | zondag 23 februari 2003 @ 19:25 |
Ik zou het nog ff in een pannetje gooien hoor ![]() | |
Herkauwer | zondag 23 februari 2003 @ 19:26 |
Ben ik hier de enige die eerst gaat eten en dan gaat afwassen?.....ik vind het een beetje zonde om mijn eten koud te nuttigen | |
Doctor_Bara | zondag 23 februari 2003 @ 19:28 |
quote:Afwassen? Met welke tijdmachine ben jij hier gekomen? | |
Qarinx | zondag 23 februari 2003 @ 19:28 |
ik ben ook echt een zeur wat betreft kip Ik weet nooit wanneer hij gaar is.. en als ik denk dat hij gaar is, dan durf ik hem niet op te eten, omdat ik bang ben dat hij toch niet gaar is.... als ik dan ergens weer een lichter stukje zie.. | |
BloodhoundFromHell | zondag 23 februari 2003 @ 19:29 |
Je zal er echt niet dood aan gaan hoor, sterkt de maag. Niet te paniekerig doen met voedsel is het beste, gewoon opeten dus. | |
Doctor_Bara | zondag 23 februari 2003 @ 19:30 |
quote:Zeg dat maar tegen die salmonellaslachtoffers | |
japeke | zondag 23 februari 2003 @ 19:33 |
Fijn dat je er even bijzet hoe je kip er dan van binnen uitziet/zag, dan voorkom je al deze nutteloze posts. | |
Roellio | zondag 23 februari 2003 @ 19:35 |
Doe niet zo moeilijk en "eat the freakin' chicken" ![]() | |
Dagootje | zondag 23 februari 2003 @ 19:38 |
2% kans dat je er ziek van wordt, eetze. | |
Lopat | zondag 23 februari 2003 @ 20:37 |
Kut nu een uur later.... en ben me een partij misselijk
| |
Dinus | zondag 23 februari 2003 @ 21:19 |
quote:Er even met een vork er in prikken, als er roze vocht uitkomt is ie nog niet gaar, pas als het helder is, is het vlees gaar. | |
phileine | maandag 24 februari 2003 @ 00:09 |
eh... wat waren de cijfers? Ruim 30% van de kip die in Nederland wordt verkocht bevat de salmonella-bacterie. Je gaat er vast niet dood van, maar je kunt er echt goed ziek van worden (en met jou iedereen met wie je een w.c. deelt). Dus niet meer doen! |