FOK!forum / Lifestyle / kipfilet gebakken, maar niet compleet gaar
Lopatzondag 23 februari 2003 @ 18:56
Heb net een heerlijk stukje kip gebakken.. in roomboter, met een heerlijk sausje...

Even stukje open gesneden.. en ja gaar...

Maar nu eet ik het en merk dat ie niet helemaal door en door gaar is...

Kan dit kwaad? want ik heb namelijk geen zin om em weer in de pan te gooien.. (al afgewast)

Eightballzondag 23 februari 2003 @ 18:58
quote:
Op zondag 23 februari 2003 18:56 schreef Lopat het volgende:
Heb net een heerlijk stukje kip gebakken.. in roomboter, met een heerlijk sausje...

Even stukje open gesneden.. en ja gaar...

Maar nu eet ik het en merk dat ie niet helemaal door en door gaar is...

Kan dit kwaad? want ik heb namelijk geen zin om em weer in de pan te gooien.. (al afgewast)


Half minuutje magnetron?
(wel even opletten!)
P.bertenszondag 23 februari 2003 @ 18:58
ga je testament maar opmaken jongeman,

spijtig dat je niet langer onder ons bent

D-Devilzondag 23 februari 2003 @ 18:58
quote:
Op zondag 23 februari 2003 18:56 schreef Lopat het volgende:
Heb net een heerlijk stukje kip gebakken.. in roomboter, met een heerlijk sausje...

Even stukje open gesneden.. en ja gaar...

Maar nu eet ik het en merk dat ie niet helemaal door en door gaar is...

Kan dit kwaad? want ik heb namelijk geen zin om em weer in de pan te gooien.. (al afgewast)


Kip is altijd kritisch.... maar ja ik zou het ook gewoon eten.
Lopatzondag 23 februari 2003 @ 18:58
lol,

ik heb geen magnetron, geeft slechte straling zegt mijn oma (van 85)

Essiepessiezondag 23 februari 2003 @ 18:58
Afgewassen
detulp050zondag 23 februari 2003 @ 18:59
afgewast
Lopatzondag 23 februari 2003 @ 18:59
quote:
Op zondag 23 februari 2003 18:58 schreef Essiepessie het volgende:
Afgewassen
we hebben het over kip, niet over Nederlandse spelling.
Ablazezondag 23 februari 2003 @ 18:59
tuurlijk, alles kan kwaad tegenwoordig.
Lopatzondag 23 februari 2003 @ 19:00
waar blijven de cijfers van doden, door niet doorbakken kipfilet?
Essiepessiezondag 23 februari 2003 @ 19:01
quote:
Op zondag 23 februari 2003 18:59 schreef Lopat het volgende:
we hebben het over kip, niet over Nederlandse spelling.
Ik was nog bezig met een andere reactie Ik zou dat kippetje maar snel opeten voor het koud is Je gaat er vast niet dood aan.

afgewast vond ik wel grappig klinken al blijft het dom

Erosjuhhhzondag 23 februari 2003 @ 19:02
quote:
Op zondag 23 februari 2003 18:58 schreef P.bertens het volgende:
ga je testament maar opmaken jongeman,

spijtig dat je niet langer onder ons bent


Grafschriften voor Fokkers. Deel 2.
kies maar vast uit
Fencezondag 23 februari 2003 @ 19:06
Als je het over een paar uur ijskoud krijgt, braakneigingen krijgt en je ook nog zwaar aan de diarree bent.......ja, dan had je de kip iets langer moeten braden.
karoltjezondag 23 februari 2003 @ 19:25
Ik zou het nog ff in een pannetje gooien hoor En voortaan gewoon ff de kip in tweeen snijen (door de lengte) Dan weet je het zeker, en is nog sneller ook!
Herkauwerzondag 23 februari 2003 @ 19:26
Ben ik hier de enige die eerst gaat eten en dan gaat afwassen?.....ik vind het een beetje zonde om mijn eten koud te nuttigen
Doctor_Barazondag 23 februari 2003 @ 19:28
quote:
Op zondag 23 februari 2003 19:26 schreef Herkauwer het volgende:
Ben ik hier de enige die eerst gaat eten en dan gaat afwassen?.....ik vind het een beetje zonde om mijn eten koud te nuttigen
Afwassen? Met welke tijdmachine ben jij hier gekomen?
Qarinxzondag 23 februari 2003 @ 19:28
ik ben ook echt een zeur wat betreft kip
Ik weet nooit wanneer hij gaar is.. en als ik denk dat hij gaar is, dan durf ik hem niet op te eten, omdat ik bang ben dat hij toch niet gaar is.... als ik dan ergens weer een lichter stukje zie..
BloodhoundFromHellzondag 23 februari 2003 @ 19:29
Je zal er echt niet dood aan gaan hoor, sterkt de maag. Niet te paniekerig doen met voedsel is het beste, gewoon opeten dus.
Doctor_Barazondag 23 februari 2003 @ 19:30
quote:
Op zondag 23 februari 2003 19:29 schreef BloodhoundFromHell het volgende:
Je zal er echt niet dood aan gaan hoor, sterkt de maag. Niet te paniekerig doen met voedsel is het beste, gewoon opeten dus.
Zeg dat maar tegen die salmonellaslachtoffers
japekezondag 23 februari 2003 @ 19:33
Fijn dat je er even bijzet hoe je kip er dan van binnen uitziet/zag, dan voorkom je al deze nutteloze posts.
Roelliozondag 23 februari 2003 @ 19:35
Doe niet zo moeilijk en "eat the freakin' chicken"
Dagootjezondag 23 februari 2003 @ 19:38
2% kans dat je er ziek van wordt, eetze.
Lopatzondag 23 februari 2003 @ 20:37
Kut nu een uur later....

en ben me een partij misselijk

hehe

Dinuszondag 23 februari 2003 @ 21:19
quote:
Op zondag 23 februari 2003 19:28 schreef Qarinx het volgende:
ik ben ook echt een zeur wat betreft kip
Ik weet nooit wanneer hij gaar is.. en als ik denk dat hij gaar is, dan durf ik hem niet op te eten, omdat ik bang ben dat hij toch niet gaar is.... als ik dan ergens weer een lichter stukje zie..
Er even met een vork er in prikken, als er roze vocht uitkomt is ie nog niet gaar, pas als het helder is, is het vlees gaar.
phileinemaandag 24 februari 2003 @ 00:09
eh... wat waren de cijfers? Ruim 30% van de kip die in Nederland wordt verkocht bevat de salmonella-bacterie. Je gaat er vast niet dood van, maar je kunt er echt goed ziek van worden (en met jou iedereen met wie je een w.c. deelt). Dus niet meer doen!