Riann | zondag 23 februari 2003 @ 18:00 |
ik ga nu spaghetti koken met paprika ui prei gehakt en tomatenpure hoe maak jij spaghetti? | |
BlaatschaaP | zondag 23 februari 2003 @ 18:01 |
Met een augurk, nou goed? ![]() | |
Lucille | zondag 23 februari 2003 @ 18:03 |
Wat dacht je van de aanwijzingen op de verpakking lezen? Ofwel, water in een pan doen, aan de kook brengen, spagetti er in flikkeren, afhankelijk van de soort spagetti 4 tot 6 minuten laten koken en klaar. | |
Lucille | zondag 23 februari 2003 @ 18:05 |
Oh ja, daarna afgieten en uitlekken en eventueel met een klein klontje boter of een klein scheutje olijfolie weer terug in de pan doen en ff omroeren. Saus erbij en kaas er overheen strooien. | |
hunky | zondag 23 februari 2003 @ 18:07 |
quote:Da's mooi, dan weet ik waar ik zo kan gaan eten... ![]() Ik kwam er gisteren trouwens achter dat je spaghettisaus ook prima tussen een tosti kunt smeren! Best lekker! | |
Angeles | zondag 23 februari 2003 @ 18:10 |
Ik heb het wel eens helemaal vers gemaakt, dus met verse tomaten (eerst heel eventjes in een pan met heet water, dan ontvellen en dan in een diepe pan laten pruttelen met een gefruit uitje erbij, tot je een lekker papje hebt). Verder champignons, paprika, veel knoflook, gehakt...het is echt een aanrader om het zelf te maken, je proeft echt het verschil. Versgemaakte saus is ook heel anders van kleur (lichtoranje). Helaas is het nogal tijdrovend om het zo te doen, dus meestal is het helaas toch weer de saus uit een potje. Maar ik heb wel weer eens zin om het zo te maken eigenlijk... | |
hallo_mensen | zondag 23 februari 2003 @ 18:18 |
hebben we gister nog gehad ![]() | |
tRiZzZ | zondag 23 februari 2003 @ 18:20 |
quote:kant en klaar.. in de magnetron. | |
Cajmere | zondag 23 februari 2003 @ 18:34 |
ok eerst wat gehakt in een pan wat braden tot als het wat begint te bruinen, maar eerst wat ajuin(ui) stoven. Dan van het vuur halen. De saus : een pot, met boter erin, die volledig laten smelten & beetje laten bruinen. Dan paar lepels bloem toevoegen, om dan vervolgens ofwel tomaten ofwel tomate-puree bij te doen. Vervolgens doe je er wat water bij om dus die brij met die puree vloeibaar te maken. Vervolgens smijt ik er wat stukjes wortel erbij, spaghetti kruiden & tabasco. Spaghetti(eigelijk cappelini (fijne spaghetti)) laat ik 5-7 min in kokend water zacht komen. Nu & dan keer proeven als het goed is. dan gewoon serveren. Spaghetti, dan gehakt erop, dan de saus, daarbij voeg ik dan ook nog wat sambal oelek erbij, om het pikanter te maken, & dan natuurlijk ook nog geraspte kaas ![]() | |
NT-T.BartMan | zondag 23 februari 2003 @ 18:42 |
quote:HONGER!!! | |
Capaja | maandag 24 februari 2003 @ 21:55 |
OF gehakt rul bakken, champignonnetje bakken, uitje fruiten en een halve fles curry gewurch erbij OF gehakt rul bakken en chicken tonight pikante tomaat erbij Jammieeeeeeeeee | |
MSXUser | maandag 24 februari 2003 @ 21:57 |
Volgens m'n vaders recept (echt Italiaans dus) ![]() Kost je wel een paar uur, maar dan heb je ook wat. | |
Sharkdoggie | maandag 24 februari 2003 @ 22:25 |
quote:Gewoon in de pan en afgieten... | |
ParanoidEv | maandag 24 februari 2003 @ 22:28 |
Gewoon spaghetti koken, dan gehakt rul bakken en dan tomatenpuree of tomaten erbij, en etv van die kant en klaar mix , vervolgens wat pesto. evt saus klaar |