SuperNeger | zondag 13 juli 2025 @ 20:38 |
Altijd als ik een Amerikaanse steak zie dan verbaas ik me over het formaat.![]() Nederlandse biefstukken zijn altijd 2 van die kleine lullige dingen ![]() ![]() | |
Hyaenidae | zondag 13 juli 2025 @ 20:41 |
Biefstuk van de supermarkt als referentie nemen ![]() | |
Burdie | zondag 13 juli 2025 @ 20:41 |
In Amerika is alles groter he. | |
augurk2025 | zondag 13 juli 2025 @ 20:58 |
Dit ![]() | |
YoopY | zondag 13 juli 2025 @ 21:22 |
Daar had beter 25% kleiner kunnen staan.. Tevens, volgende keer gewoon eens een echte slagerij inlopen. Je weet niet wat je ziet! ![]() ![]() | |
r_one | zondag 13 juli 2025 @ 21:56 |
Gokje .... vlees? | |
YoopY | zondag 13 juli 2025 @ 21:59 |
In ieder geval niet van die lullige biefstukjes die Albert Heijn verkoopt. Toch? | |
r_one | zondag 13 juli 2025 @ 22:00 |
Zullen ze vast ook wel hebben (ladysteak). | |
Vincent_student | zondag 13 juli 2025 @ 22:02 |
Dan koop je vier kleine lullige dingen. Alles in Amerika is groter, maar... Ik kijk wel eens op Youtube naar recepten om goed te kunnen koken. En ik beland ook wel eens op Amerikaanse kanalen waar lieftallige huisvrouwen en vette kerels met baarden voordoen hoe je moet koken. Bij de hamburgers denk ik altijd, die zullen wel twee keer zo groot zijn dan bij ons. Maar dat is niet zo. Meestal gaan ze uit van een kwart pond. Dat is ongeveer de normale hoeveelheid vlees per persoon per dag. Ze zijn zelfs zuinig met zout. Hoe vet zo'n Amerikaanse kok er ook uitziet. | |
ToT | zondag 13 juli 2025 @ 22:16 |
Bekijk deze YouTube-video | |
Vincent_student | zondag 13 juli 2025 @ 23:36 |
En die dingen zijn nou net niet te vreten als je er een echte Amerikaanse hamburger naast legt. Terwijl juist de Domtoren en de Deltawerken staaltjes van techniek zien waar Amerika niet aan kan tippen. | |
ToT | maandag 14 juli 2025 @ 07:35 |
Sow, echt een ranzige hap ja! ![]() |