Doet mij denken aan k3 fans, dat programmaquote:Op donderdag 10 juli 2025 20:57 schreef Nober het volgende:
Gewoon een grote friet met mayonaise en een frikandel speciaal en een lihanbout en een kaassouflé en geef maar vast een gehaktbal uit jus met pindasaus voor tijdens het wachten.
Ok Gerdaquote:Op donderdag 10 juli 2025 20:17 schreef Hiddendoe het volgende:
Breek me de bek niet open. Nouvelle cuisine, ook zo'n jeukterm. En wat krijg je dan?
Een heel groot porceleinen bord met daarop een druppeltje jus, een kruimpje van een kruimige aardappel en een stukje vlees waar je een microscoop voor nodig hebt om het te vinden. En daar mag je dan 2,5 maandsalaris voor neertellen. Minus de fooi want die bekakte ober wil ook wat kleingeld in zijn zakken steken.
Cultuur noemt men dat. Nou, heel veel cul en geen tuur vind ik dan.
Ik ga wel bij Japie eten.
quote:
Het ging er meer om dat sommige mensen al snel iets helemaal 'exotisch', bijzonder vinden terwijl het normaal vreten is.quote:Op donderdag 10 juli 2025 22:32 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]![]()
Je wilt hier mee zeggen dat je geen moeite hebt met anderhalf maandsalaris neertellen voor een druppel jus, anderhalf spruitje en een microscopisch stukje vlees of vis?
Plus het feit dat je mij Gerda noemt, geeft ook wel aan dat je een ordinaire patser bent. Veel geld en geen greintje goede smaak.
Klopt. Het ligt helemaal aan de prietpraat die zo'n bordenbrenger er omheen weet te breien.quote:Op donderdag 10 juli 2025 23:29 schreef Hogwarts het volgende:
[..]
Het ging er meer om dat sommige mensen al snel iets helemaal 'exotisch', bijzonder vinden terwijl het normaal vreten is.
Wat jij aankaart is weer iets anders desalniettemin een terechte post. Maar ik moet zeggen dat het soms wel een bijzondere ervaring is, niet dat ik vaak naar een sterren restaurant ga, integendeel zelfs, maar die paar keer waren wel een 'ervaring' opzich 🤣🤣
Eet gewoon Hollandse kost in plaats van die rommel op dat plaatje!quote:Op donderdag 10 juli 2025 23:42 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Klopt. Het ligt helemaal aan de prietpraat die zo'n bordenbrenger er omheen weet te breien.
Sterrenrestaurants. Zenuwengedoe. Continue zo'n ober die je steeds lastig valt met vragen en aanwijzingen.
"Heeft het gesmaakt mevroi?"
"Wil mevroi nog een beetje wijn?"
"Nee mevroi, U moet niet deze vork maar die vork gebruiken voor dit gerecht."
Kapsonusgedoe. Kouwe drukte. Gelukkig maar een of twee keer mee hoeven maken.
Nee, geef mij dan maar een Italiaanse vreetschuur. Joviaal, ontspannen, wars van kapsonus, en, heel belangrijk, heerlijk eten.
[ afbeelding ]
![]()
Ik weet niet hoe beroerd jouw inkomen is, maar ik heb nog nooit anderhalf maandinkomen hoeven neertellen voor een etentje, ook niet om met z'n tweeën ergens te gaan eten.quote:Op donderdag 10 juli 2025 22:32 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]![]()
Je wilt hier mee zeggen dat je geen moeite hebt met anderhalf maandsalaris neertellen voor een druppel jus, anderhalf spruitje en een microscopisch stukje vlees of vis?
Plus het feit dat je mij Gerda noemt, geeft ook wel aan dat je een ordinaire patser bent. Veel geld en geen greintje goede smaak.
Je kan zelf ook wel snappen dat sommige bedragen bij dat soort tenten belachelijk zijnquote:Op vrijdag 11 juli 2025 16:48 schreef Leandra het volgende:
[..]
Ik weet niet hoe beroerd jouw inkomen is, maar ik heb nog nooit anderhalf maandinkomen hoeven neertellen voor een etentje, ook niet om met z'n tweeën ergens te gaan eten.
Ik had het niet over iemands inkomsten, ik had het over de absurde prijzen die je betaalt in dit soort patsertenten.quote:Op vrijdag 11 juli 2025 16:48 schreef Leandra het volgende:
[..]
Ik weet niet hoe beroerd jouw inkomen is, maar ik heb nog nooit anderhalf maandinkomen hoeven neertellen voor een etentje, ook niet om met z'n tweeën ergens te gaan eten.
Alles liever dan de zoveelste variatie op deeg, tomaten en kaas.quote:Op donderdag 10 juli 2025 22:17 schreef Hiddendoe het volgende:
Er is maar een echt culinair hoogstandje en dat is natuurlijk de Italiaanse keuken.
Echt alles (uitgezonderd de pizza) uit deze keuken is puur genot voor de smaakpappillen.
En dan een Hello Trash voorraadfoto laten zienquote:Op donderdag 10 juli 2025 23:42 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Klopt. Het ligt helemaal aan de prietpraat die zo'n bordenbrenger er omheen weet te breien.
Sterrenrestaurants. Zenuwengedoe. Continue zo'n ober die je steeds lastig valt met vragen en aanwijzingen.
"Heeft het gesmaakt mevroi?"
"Wil mevroi nog een beetje wijn?"
"Nee mevroi, U moet niet deze vork maar die vork gebruiken voor dit gerecht."
Kapsonusgedoe. Kouwe drukte. Gelukkig maar een of twee keer mee hoeven maken.
Nee, geef mij dan maar een Italiaanse vreetschuur. Joviaal, ontspannen, wars van kapsonus, en, heel belangrijk, heerlijk eten.
[ afbeelding ]
![]()
quote:Op donderdag 10 juli 2025 20:57 schreef Nober het volgende:
Gewoon een grote friet met mayonaise en een frikandel speciaal en een lihanbout en een kaassouflé en geef maar vast een gehaktbal uit jus met pindasaus voor tijdens het wachten.
Veruit de minste van de Mediterraanse keukens, maar oké voor ieder wat wils.quote:Op donderdag 10 juli 2025 22:17 schreef Hiddendoe het volgende:
Er is maar een echt culinair hoogstandje en dat is natuurlijk de Italiaanse keuken.
Echt alles (uitgezonderd de pizza) uit deze keuken is puur genot voor de smaakpappillen.
Dat balletje voor tijdens het wachten doet het. Net als een biertje bij de chinees als je toch moet wachten.quote:Op donderdag 10 juli 2025 20:57 schreef Nober het volgende:
Gewoon een grote friet met mayonaise en een frikandel speciaal en een lihanbout en een kaassouflé en geef maar vast een gehaktbal uit jus met pindasaus voor tijdens het wachten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |