Jan_Onderwater | maandag 16 juni 2025 @ 18:29 |
Marco Pierre White over Michelin sterren, ze verdienen, ze behouden en wat dan Bekijk deze YouTube-video Over de druk, het keiharde werken, het bereiken en dan... Hoe hij na 22 jaar in de keuken en de meest succesvolle Chef van zijn tijd was het allemaal op gaf Erg mooi persoonlijk verhaal dat hier wel past | |
nelaeryn | maandag 16 juni 2025 @ 18:33 |
Interessant, die ga ik vanvond wel even kijken. | |
marc0871 | maandag 16 juni 2025 @ 18:46 |
Oorspronkelijk bedacht om meer autobanden te kunnen verkopen. Een hoop gebakken lucht, dus. | |
Hiddendoe | maandag 16 juni 2025 @ 18:48 |
Filmpje niet afgekeken, maar ik raad zomaar dat deze man alles bereikt heeft wat hij kon bereiken en dat er daarna geen enkele uitdaging meer was. Kort gezegd, hij kreeg zijn 15 minutes of fame en daarna de sleur en de vergetelheid. Zo gaat het namelijk altijd met supersterren. Ze gloeien, ze vonken en op een dag zijn ze opgebrand. Verbeter me maar als ik het fout heb. |