Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 12:20 |
Ik merk dat ik een beetje vast zit in een routine en in een cirkel zit waarbij ik elke dag weer kies uit dezelfde 10~ ontbijtjes. Wat zijn makkelijke and quick ontbijtjes die jullie vaak maken? Hier meestal een boterham, yoghurtbowl, 'ei'-stoofje of smoothiebowl in verschillende varianten... Weinig variatie eigenlijk, maar is ook de moeilijkste maaltijd om te variëren lijkt me. | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 12:24 |
vaak wel een tofu omelet:![]() of een PB&j met melk: ![]() of een high-protein smoothiebowl waarbij je wat silken tofu pureert met het fruit: ![]() | |
XDo | zondag 4 mei 2025 @ 12:26 |
Misschien iets met knakworsten! | |
Durmada | zondag 4 mei 2025 @ 12:27 |
Lekker, als ontbijt… | |
XDo | zondag 4 mei 2025 @ 12:30 |
Uit de diepvries. | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 12:35 |
Als ontbijt? bah | |
golfer | zondag 4 mei 2025 @ 12:35 |
Of iets met veel proteinen: CUL / High-protein maaltijd (puree) of pindakaas ONZ / Broodje pindakaas of Knäckebrod KLB / Teveel knackebrod met kaas gegeten of toch maar een flamküchen: CUL / Flammkuchen toppings? | |
Evangelion | zondag 4 mei 2025 @ 12:37 |
Dat zijn 8 standaard-ontbijten meer dan ik. | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 12:39 |
Heb jij altijd maar 2 ontbijtjes? welke dan? | |
Adames | zondag 4 mei 2025 @ 12:41 |
Beyran (met knakworst) | |
SoS87 | zondag 4 mei 2025 @ 12:46 |
Maak eens een smoothie met knakworst | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 12:51 |
Nog nooit van gehoord. Ziet er best lekker uit. Ff kijken hoe je dat maakt | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 13:25 |
Even wat video's gekeken. Ziet er prima uit en een vega variant kan heel snel gemaakt zijn denk ik. Misschien eens uitproberen dezer dagen ![]() | |
Farenji | zondag 4 mei 2025 @ 13:31 |
Je kan het worstvocht uit een blik knakworstjes ook opkloppen en daar heerlijke hartige schuimgebakjes van maken. Kan best als ontbijt. | |
Erosjuhhh | zondag 4 mei 2025 @ 13:38 |
Knakworstjes droogdeppen en door de knoflookpers halen, deze stukjes krokant bakken / frituren. Het knakworstvocht deel je in 2en, de ene helft doe je in een pannetje en doe je aardbeienjam en ketchup bij, dit reduceer je tot een plakkerige siroop. De andere helft doe je in een pannetje met veel suiker en mandarijnen partjes uit blik, deze karameliseren tot snoepjes. Doe alles in de yoghurt. | |
marc0871 | zondag 4 mei 2025 @ 13:59 |
Bohh ![]() ![]() | |
Wantie | zondag 4 mei 2025 @ 14:01 |
Ik eet al 50 jaar Brinta. 1:10 minuut in de magnetron en dan binnen 39 seconden naar binnen werken. Geen stress van wat ik nu weer moet eten, en geen verspilde tijd. | |
Hyaenidae | zondag 4 mei 2025 @ 14:09 |
Ik eet vaak van die Melba toastjes met gezouten Lurpak boter dik erop gesmeerd. Eigenlijk eet ik vooral de boter heel erg graag, maar moet iets hebben om het op te smeren. | |
Lovely | zondag 4 mei 2025 @ 14:20 |
Kunnen al die eet topics niet in een topic? ![]() | |
Feola | zondag 4 mei 2025 @ 14:21 |
Ik blender altijd 500 gram erwten, lekker veel eiwit en handig tussendoortje. Vaak gooi ik er dan nog wat tofu doorheen. Lekker makkelijke maaltijd voor onderweg. | |
Durmada | zondag 4 mei 2025 @ 15:43 |
CUL is toch een serieus subforum? De helft van de reacties gaat over knakworsten of gerechten met knakworsten erin verwerkt. TS heeft eerder vermeld dat hij knakworsten op zichzelf niet zo lekker vindt, misschien een idee om dan niks met knakworsten te suggereren?? | |
Evangelion | zondag 4 mei 2025 @ 15:45 |
![]() | |
Friday12 | zondag 4 mei 2025 @ 16:04 |
VER / Knakworst uit blik invriezen? | |
FlippingCoin | zondag 4 mei 2025 @ 16:07 |
Gehaktbal met pindasaus evt met een broodje | |
Mikeytt | zondag 4 mei 2025 @ 16:24 |
Welke merk melba toast haal jij? Ik heb echt alle versies gekocht bij de AH en allemaal vallen tegen vergeleken met versgemaakte toastjes | |
Marsenal | zondag 4 mei 2025 @ 16:40 |
2 koppen zwarte koffie en een keertje tegen mn wijf vloeken dat ik een nieuw kussen moet kopen, dat is zo'n beetje mijn ontbijt. | |
Hyaenidae | zondag 4 mei 2025 @ 16:47 |
Van der Meulen, de rest is inferieur. | |
Rodgrod | dinsdag 6 mei 2025 @ 21:49 |
Frituren? Kan je ook gewoon blijven liggen |