abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 5 april 2025 @ 11:19:01 #1
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_217293449
Hebben jullie wat tips voor flammkuchen toppings? :@ ben weer helemaal geobsedeerd van dit lekkere gerecht.

Heb de laatste dagen deze combi's gehad, allemaal met creme fraiche als bodem:
- prei, ui en speckjes
- zalm, feta en tijm
- appel, aardbei en kaneel
- peer, nootmuskaat
- ham, ui en rucola
- zalm, asperge en feta
- peer, kaneel, chocola
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  zaterdag 5 april 2025 @ 14:54:54 #2
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_217294853
Mijn lievelings Flammkuchen is met vijgen, geitenkaas en honing.
pi_217294874
Gehakt (op smaak gebracht), paprika, ui
Shoarmavlees, knoflooksaus, ijsbergsla
  zaterdag 5 april 2025 @ 19:31:46 #4
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_217296835
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2025 15:01 schreef Sorella het volgende:
Gehakt (op smaak gebracht), paprika, ui
Shoarmavlees, knoflooksaus, ijsbergsla
Bohh, dan raakt ie wat te veel gevuld ofnie?

En neen aN de ijsbergsla en knoflooksaus dan na het afbakken?
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  zaterdag 5 april 2025 @ 19:32:32 #5
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_217296842
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 april 2025 14:54 schreef kwiwi het volgende:
Mijn lievelings Flammkuchen is met vijgen, geitenkaas en honing.
Dit klinkt eigenlijk wel lekker. Heb nog een jaarvoorraad dadels, dus denk dat vijgen, dadels, geitenkaas en stroop ook wel lekker zou zijn. :@
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  zaterdag 5 april 2025 @ 19:32:50 #6
277627 Seven.
We are Borg.
pi_217296845
Creme fraiche, cherry tomaatjes, lente uitjes en spekjes :9~
Resistance is futile.
pi_217296888
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2025 19:31 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Bohh, dan raakt ie wat te veel gevuld ofnie?

En neen aN de ijsbergsla en knoflooksaus dan na het afbakken?
Niet teveel er opdoen :) Sla na het afbakken
pi_217297548
Heksenkaas (en wat vlees en groenten).
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
High tariffs inevitably lead to trade wars... Markets shrink & collapse; businesses & industries shut down; and millions of people lose their jobs.
~Ronald Reagan
  zaterdag 5 april 2025 @ 20:53:39 #9
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_217297665
Parmaham honing en gehakte pistache
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
  Official ESF Kreviewer vrijdag 18 april 2025 @ 19:03:32 #10
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_217405347
Gekookte geprakte aardappeltjes met jus, kippenlevertjes, artisjokkenhart en ananas.
pi_217407632
Maken jullie zelf de bodem? (zo ja, wat voor recept is dat? Gewoon pizzadeegrecept of anders?)
Somebody that I used to know
pi_217407709
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2025 15:01 schreef Sorella het volgende:
Shoarmavlees, knoflooksaus, ijsbergsla
Dit klinkt wel echt :9 :9 :9 *kwijl*
Somebody that I used to know
pi_217409871
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 april 2025 22:43 schreef Postbus100 het volgende:
Maken jullie zelf de bodem? (zo ja, wat voor recept is dat? Gewoon pizzadeegrecept of anders?)
Ik gebruik altijd het flammkuchen deeg van tante fanny.
  zondag 27 april 2025 @ 09:11:03 #14
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_217477108
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 april 2025 22:43 schreef Postbus100 het volgende:
Maken jullie zelf de bodem? (zo ja, wat voor recept is dat? Gewoon pizzadeegrecept of anders?)
Tante Fanny zoals hierboven :Y Tegenwoordig ook het huismerk van AH omdat ze geen tante Fanny meer verkopen -O- maar smaken hetzelfde.
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
pi_217477450
Ik heb weleens dit flammkuchen deeg gemaakt.

100 gram spekvet (ik kocht spekvetblokjes bij de super en bakte die uit)
200 ml heet water
450 gram meel
Tot een deeg kneden.
Deeg heel dun uitgerollen.
Op 2 a 3 ovenblikken met bakpapier leggen (afhankelijk van hoe groot je blikken zijn) en topping naar keuze erop doen.

Tante Fanny o.i.d. is makkelijker maar dit deeg is wel smaakvoller.
  zondag 27 april 2025 @ 10:09:03 #16
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_217477510
Gehakt mozerella pesto parmazaan harissa
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
pi_217478039
Was laatst ergens waar ze flamkuchen op de kamado aan het maken waren. Hij combineerde de creme fraiche met rode of gele curry pasta. Was erg lekker!
  Moderator maandag 28 april 2025 @ 19:45:31 #18
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_217488932
De keren dat ik Flammkuchen heb gemaakt was met Schmand ipv creme fraiche. Ik dacht ook dat dat er op "hoort", maar je kunt dat in Nederland niet kopen.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_217489154
Brie, pecannoten en honing. Vet lekker. Of kip met spinazie.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')