YoopY | dinsdag 1 april 2025 @ 12:54 |
Waarom zou je in hemelsnaam kleurstoffen gebruiken in producten die je nagenoeg niet ziet? Ik noem wat voorbeelden: Shampoo, cremes etc. Waarom? Je staat onder de douche en dat spul spoelt direct weer weg. Alle dranken uit blik. Het zit in blik, je ziet niets. Gifgroene Monster energy, waarom? Je ziet de kleur toch niet. Tandpasta: geen idee waarom daar kleurstof in moet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Klacht: nutteloze kleurstoffen in producten. Sub klacht: wellicht ook nog ongezond al die rommel | |
Näsenbar | dinsdag 1 april 2025 @ 12:59 |
Daar zitten nanochips in die jouw hersenen over gaan nemen. | |
YoopY | dinsdag 1 april 2025 @ 13:26 |
Ja maar dat zit toch ook al in spruitjes en Hema tompoucen? | |
SebbeSwensje | dinsdag 1 april 2025 @ 13:28 |
Terechte klacht. | |
Hogwarts | dinsdag 1 april 2025 @ 13:29 |
Komt door smerige aso wappies![]() | |
Mr_Belvedere | dinsdag 1 april 2025 @ 13:50 |
Dat kan te maken hebben met het patent en/of handelsmerk op de formule. Als je daar (onschuldige) moleculen of stofjes aan toevoegt, dan heb je opeens een 'nieuw' recept waar je een trademark of patent op kan aanvragen en krijgen. Daarbij heb je ook nog de marketingmoleculen. Shampoo met ei extract gaat je haar echt niet beter van worden (zeker niet in de zeer minimale hoeveelhedei die wordt toegevoegd aan de shampoo), maar het is leuke marketing voor Andrelon (Unilever) om zogenaamd een nieuw product op de markt te zetten. | |
vogeltjesdans | dinsdag 1 april 2025 @ 14:17 |
Ja, denk aan okergeel. |