abonnement Unibet Coolblue
pi_573460
Wie is Fahrid?
pi_573461
quote:
Op 21 december 2000 23:30 schreef Cartman1 het volgende:
Als Hieke kloten had gehad was ze direct opgestapt.

Maar die heeft ze niet

En ook geen 15.000,-
En geen Indy met de kerst(of toch nog?)


Natuurlijk gaat ze niet voor niks weg vlak voor het einde, maar nu leek ze te kunnen vertrekken en met zo'n 5 maandsalarissen op zak (als het netto is).
Dat kan best samengaan met het feit dat ze Indy hevig mist.

Ik geef die meid groot gelijk, geen pegels, geen vertrek. En Veronica is de echte looser, want hun dirty trick leverde nul emo-TV op; Hieke bleef er lekker monter onder.

The trick is to keep breathing
pi_573463
Het mag als acceptabel worden aangenomen om geld te bieden om vrijwillig het huis te verlaten ( ZIE bb1). Dus ook nu is het begrijpelijk dat een bewoner de brief als zodanig heeft opgevat en zgn. kiest voor het geld ( het excuus indy is niet relevant). echter welke zieke verknipte geest bij VOO verzint het om er een kryptogram van te maken en iemand die op het topje van de zenuwen leeft, zich er in 5 minuten op instelt weg te gaan, bot te vertellen dat ze wel mag gaan maar dan zonder geld. WAT EEN DOMME LAFFE KLOTE STREEK.
Sorry Hieke is niet mijn favoriet maar toch noch even schreeuwen:
HULDE VOOR HIEKE HOE ZE ZICH STAANDE HOUDT ONDANKS DEZE INHUMANE AKTIE VAN VOO/HUMMIE EN CONSORTEN.
Ik denk derhalve ik ben
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:05:22 #29
7248 Marv
Son of a Bitch
pi_573485
Ze had het er alsmaar over: Ik ga naar Indy !
Niet eenmaal noemde ze Farid....

Echter, wat zij niet wist (en wij wel) was dat Indy niet in de studio zat en Farid en Fewdi wel.
VOO heeft het publiek aardig bespeeld met dit "roodkapje-effect". Reken maar dat zondag Indy wel in de studio is, en dat stemmen nu op Hieke een statement is waar men de belcenten voor over zou moeten hebben.

--Het wel krassen van 15.000; zou dat mooie TV opgeleverd hebben of niet ?

De klussen waar je niet aan begint duren het langst om af te maken
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:08:29 #30
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_573498
Hieke nu : man o man wat een streek... Ik heb er pijn in mijn hoofd van.

Koos : ze willen helemaal niet dat ze er uit gaat, omdat ze zondag moeten bellen. Deze afloop wisten ze !

Hieke : dat krassen maakte me niet uit. Ik had het gevoel echt, dat ik naar huis ging. Ik hoop, dat het gauw zondag is !
Komt er weer een envelop..., en pak ik hem gelijk weer !

Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:14:37 #31
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_573512
Even toch nog wat overpeinsingen (val ongetwijfeld in herhaling van andere posters):

1. Het levert in ieder geval genoeg stof tot discussie en emo-TV op.
2. Natuurlijk allemaal doorgestoken kaart n.a.v. eerdere uitlatingen van bewoners en met name Hieke over het voor geld naar huis gaan.
3. Laffe streek? Elke bewoner kan op elk moment het huis verlaten, dus...geld speelt wel degelijk een rol voor sommigen.
4. Lekker kerst bij Indy kan nog steeds, maar wel tegenvallend dat ze niet daad bij woord voegde.
5. Lekker naar huis gaan, naar Indy, maar niet lekker naar Fahrid????
6. Het is TV, man!!!!! (Alles voor de kijkcijfers)
7. t/m 110..... door jullie aan te vullen..

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:17:21 #32
689 Thorka
World Princess Pretend
pi_573520
Mickel schreef:
--------------------------------------------------------------------------------
Deze actie is bedoeld om ons allemaal te laten bellen dat Hieke naar huis kan op kerstavond. Ze is een te grote concurrent voor Robin, die ze graag willen laten winnen.
Hun bedoeling is dat wij allemaal denken dat ze een slechte moeder is en ook dat we nu weten dat ze eigenlijk best naar huis wil, zodat iedereen op haar gaat stemmen om de volgende keer naar huis te gaan.
Nou daar trappen we mooi niet in.
------------------
Nou, dat is niet ergens intrappen!

Het is gewoon een manier om de beweegredenen en motivatie van de BB bewoners te laten zien.
Wie gaat er uit als ie zeker is van wat geld?
Wie doet net of ie het geld niet hoeft, maar valt daarna door de mand (of niet)?

Ik vond het leuk om te zien.

Ik had al geen hoge oet op van mama Hieke met haar publieke gevoos met een ander pappie, maar nu staat ze er helemaal mooi op. En het is niet V. die dit doet, het is Hieke zelf.
Ze zegt eerst: Ja, ik ga, want ik wil zooo graag naar huis. Ze roept nog tegen het arme kind: mama komt eraan hoor.
Nee, het gaat haar niet om het geld, ze had zowieso naar huis gewilt.
Maar als blijkt dar er geen cash is valt ze gigantisch door de mand!
Tjongejonge zeg, heeft die zich even laten kennen......

Nou, ik heb de telefoon al gepakt om het leed van Indy te verzachten...(en dat van mezelf want ik kan deze scheinheilige friezin niet langer op m'n netvlies verdragen)

pi_573532
Die Hieke toch,het geld is toch belangrijker dan bij haar kindje zijn,ik vind dat ze zich vreselijk laat kennen
pi_573546
Was het niet Hieke die zo vaak tegen iedereen vertelde dat ze er niet voor het geld in was gegaan. Waarom is het nu dan zo wie zo, al niet lang genoeg geweest. Waarom was het geld nu plotseling wel een reden dan. Alleen voor het geld, en dat is nu gebleken, is ze nu gebleven. Nu dat bekend is geworden is ze boos, ik begrijp wel waarom.

Ik sluit me graag bij Thorka aan !!!!!

[Dit bericht is gewijzigd door tanjalies op 22-12-2000 00:26]

  vrijdag 22 december 2000 @ 00:27:16 #35
798 voyeur
bemoeit zich
pi_573560
Het heeft wat moeite gekost, maar de glimlach van de sfinx is nu dan toch gebroken. Door deze bekeken manouvre van een duidelijk geagiteerde redactie is Hieke dan nu toch eindelijk met de billen bloot gegaan. Na bijna 100 dagen manipulatief en egocentrisch gedrag is ze er compleet ingetuind.
De meeste kijkers knapten vanavond vast al af doordat ze alweer niet op de naam van haar geliefde kon komen. Hoe treurig moet het voor Farid zijn dat hij echt nimmer in haar gedachten voorkomt.
Thuis met Indy was het thema van het Friese loeder en wat was ze er blij mee. Met geld, zonder geld, wat wilde ze haar kindje graag weer met Kerst terugzien (Robin 'won toch' dus 'het had geen nut te blijven', verklaarde Mata Hari spontaan in deze verwarring).
Tot het geld verviel en ze voor het eerst naakt voor de camera stond. Geen geld, dan ook geen Indy liefde meer. Mama bleek nog lang niet thuis te komen.

Eerst financieel onafhankelijk zijn van Farid en dan naar huis? Het lijkt me haar regerend thema.

Volgens de nieuwe regelgeving dient iedere gemeente zijn eigen bordelen te formaliseren en vele kleinere dorpen kiezen er voor om er maar één toe te staan; Hieke's woonteplaats krijgt het nog gemakkelijk. Na dik honderd dagen huichelen in de blokhut van Almere zet Hieke haar carriere noodgedwongen straks voort in hét meest bezochte 'huis' van Stiens

Treurig dat ze zonder vette cheque de rode deur niet meer wist te vinden. Nu verliest ze alsnog het programma én de waardering van het publiek. Bovenal raakt ze het respect kwijt van haar vriend en -mocht Indy deze band ooit terugzien- van haar kind.

Had ze maar één moment getwijfeld en ik had haar in mijn hart gesloten en de redactie vervloekt voor dit morele dilemma...


-edit- ik noemde abusievelijk Grou als Hieke's dorp; heb het georrigeerd. Excuses aan alle (?) Grouenaren.

[Dit bericht is gewijzigd door voyeur op 22-12-2000 01:20]

Here we are now, entertain us.
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:29:54 #36
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_573572
Ik zal het hier maar effe herhalen.

Als je van je vent af wil heb je geld nodig.

Ik denk overigens dat als ze mij een vette vis voor zouden houden en je wil eigenlijk naar huis dat ik ook zou grijpen. Aan de andere kant is het nog maar 8 dagen en die overleeft ze ook nog wel.

Dit is overigens niet een aktie om Robin meer kans te geven maar een aktie om Bianca meer kans te geven.

  vrijdag 22 december 2000 @ 00:30:30 #37
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_573574
quote:
Na dik honderd dagen huichelen in de blokhut van Almere zet Hieke haar carriere noodgedwongen straks voort in hét meest bezochte 'huis' van Grou.
Voor de geschiedschrijving : Stiens.
Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:33:41 #38
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_573586
Maar snapte Hieke wel dat ze er desondanks gewoon uit kom stappen? "Oh? Dus ik mag niet weg?" En tegen Desirée: "Ik had graag met je meegelopen hoor, maar ja!" Dat ene 'Je mag er altijd uit hoor Hieke' viel een beetje weg in de herrie en emoties van dat moment. Als Beau (leuk bloesje overigens, woehahaha) nog even een paar keer had geroepen dat ze wél 'mocht' gaan dan was ze gegaan, geloof ik zeker. En dat zal ze zich morgen echt heus wel realiseren. Misschien stapt ze dan alsnog wel op, en neemt ze de rest van de bewoners mee.
(Dat de woede en haat jegens BB zich niet op Bossche wijze van dat huis meester hebben gemaakt is beyond me. Misschien moet het effe zakken en komt het nog. Dit is echt 1984-achtig!!)
Ben te zaai voor een signature
pi_573589
Verwarring alom, luizestreek van BB inderdaad en ja ik vind (als fan van Hieke) ook dat als het niet om het geld ging ze dan evenzogoed op had moeten stappen, maar kennelijk kan ze dat goed gebruiken want ze bleef.

Waarom deze actie, degene die voor de enveloppe zou gaan geeft daarmee te kennen er best uit te willen, dus een concurrent minder voor de winnaar die BB in gedachte heeft, t.w. Koos of Robin.

Wel grappig dat Desiree aan wie kortgeleden nog tot in den treure moest worden uitgelegd hoe de anderen wisten dat zij op Robin had gestemd, want dat maar niet begreep, als enige door had wat er aan de hand was.

Ook Georgie liet zich flink kennen door Hieke flink te gaan zitten pushen, da's alsvast weer een concurrent minder zag je 'm denken.

Al met al een rommelige uitzending, trouwens steeds in de live uitzending dat irri gedoe dat om de haverklap een vd bewoners naar de DBK moet komen in een poging de spanning op te voeren, erg voorspelbaar en vooral strontvervelend.

Bart was toch maar gekomen, diende zich weliswaar niet aan als "de nieuwe vriend", maar zat als alternatief een soort incognito op de tribune, alsof dat voor Dees iets uit zal maken.

pi_573600
Voyeur, kan jíj het me dan misschien uitleggen. Waarom is dit nou zo vreemd? Ze kon het huis uitgaan, met een leuk sommetje. Bianca werd daar tijdens BB1 in het geheel niet om veroordeeld, die werd toch ook niet door de redactie 'ontmaskert?' (En Mona werd luidkeels toegejuicht )

Volgens mij is zo'n geldbedrag louter psychologisch. De kant in je die graag naar huis wil wordt tegengehouden door de logica dat je niet moet 'opgeven', maar het afmaken. Door een geldbedrag te incasseren kun je plotseling een onverwacht doel verwezenlijken waarmee de 'tegenkracht' wordt geneutraliseerd.

Zo logisch!

Toch???

Niet voor velen dus!

Why not?????

The trick is to keep breathing
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:38:55 #41
7248 Marv
Son of a Bitch
pi_573610
Goed stuk voyeur.
Zo kun je column ook kwijt natuurlijk, en nog on topic ook !
De klussen waar je niet aan begint duren het langst om af te maken
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:43:10 #42
1624 ayla1
Sizzen is neat
pi_573628
Voyeur nogmaals Ik wil in mijn geliefde woonplaats geen BORDEEL. Zet maar in Stiens neer alhoewel ik het een klotestreek van BB vind zo'n aktie.

[Dit bericht is gewijzigd door ayla1 op 22-12-2000 00:43]

pi_573629
Ik zie nu toch duidelijk in de herhaling dat G zeer duidelijk de instruktie krijgt. Daar kan geen misverstand over bestaan.

Tijdens het voorlezen zegt hij zeer duidelijk "en de F 15.000,-- pakt" en niet MET de F 15.000,--.

Ze hebben dus weer eens niet goed geluisterd.

Ook tijdens het opnieuw lezen, hebben ze het zelf niet begrepen.

Het is de hebberingheid van Hieke zelf, die de verwarring doet ontstaan.

  † In Memoriam † vrijdag 22 december 2000 @ 00:46:41 #44
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_573645
quote:
Op 22 december 2000 00:33 schreef Roache_ het volgende:
Maar snapte Hieke wel dat ze er desondanks gewoon uit kom stappen? "Oh? Dus ik mag niet weg?" En tegen Desirée: "Ik had graag met je meegelopen hoor, maar ja!" Dat ene 'Je mag er altijd uit hoor Hieke' viel een beetje weg in de herrie en emoties van dat moment. Als Beau (leuk bloesje overigens, woehahaha) nog even een paar keer had geroepen dat ze wél 'mocht' gaan dan was ze gegaan, geloof ik zeker. En dat zal ze zich morgen echt heus wel realiseren. Misschien stapt ze dan alsnog wel op, en neemt ze de rest van de bewoners mee.
(Dat de woede en haat jegens BB zich niet op Bossche wijze van dat huis meester hebben gemaakt is beyond me. Misschien moet het effe zakken en komt het nog. Dit is echt 1984-achtig!!)
Nog maar eens, hier ben ik het dus helemaal mee eens. Hieke zij een paar maal dat ze dus niet het huis uit mocht.
The future is after you
  vrijdag 22 december 2000 @ 00:46:51 #45
798 voyeur
bemoeit zich
pi_573648
Ik had Hieke best gerespecteerd als ze gegaan was, -gelijk Bianca 99-. Die ging zonder bedenkingen en meldde toen ook voor het geld te gaan.
Hieke niet, ik zie nu de herhaling en het is snerpend hoe ze haar 'liefde' voor Indy als reden gebruikt. 'Ik ga gewoon lekker naar huis, ik ga naar Indy. Ik heb er al eerder over nagedacht'.
Let wel, het nevenmotief is dat ze toch niet wint omdat 'robin toch wint'
Weet ze dat ze het huis zowieso kan verlaten? Ja, dat weet ze. Niet alleen zei Beau het in de uitzending, maar het staat in het BB-boek. Iedereen mag ten allen tijde het huis verlaten.

Nee, het zijn de 'vijftienduizend flappen' en ik had ze haar van harte gegund áls ze de moed had gehad er voor uit te komen. Helaas had ze die niet en dan nog is een keer vergeeflijk, maar het is een constante in haar presentatie. Ze negeert Fahrid en gebruikt Indy als boegbeeld, als emotioneel attribuut. Mag allemaal, maar levert mijn sympathie niet op.

-excuus voor dat Grou; Hieke komt uit Stiens, Hieke komt uit Stiens, Hieke komt uit Stiens, ik leer het wel...

[Dit bericht is gewijzigd door voyeur op 22-12-2000 00:53]

Here we are now, entertain us.
pi_573661
Iets wat natuurlijk ook nog meespeelt in dit geheel is de BB-regel dat iemand die vrijwillig het huis verlaat het inleggeld kwijt is.
Misschien dat Hieke zich dat ondanks alle commotie toch ook nog besefte en dacht: "die paar dagen blijf ik nog wel zitten als me dat 10 mille scheelt."?
pi_573665
quote:
Op 22 december 2000 00:43 schreef tanjalies het volgende:
Ik zie nu toch duidelijk in de herhaling dat G zeer duidelijk de instruktie krijgt. Daar kan geen misverstand over bestaan.

Tijdens het voorlezen zegt hij zeer duidelijk "en de F 15.000,-- pakt" en niet MET de F 15.000,--.

Ze hebben dus weer eens niet goed geluisterd.

Ook tijdens het opnieuw lezen, hebben ze het zelf niet begrepen.

Het is de hebberingheid van Hieke zelf, die de verwarring doet ontstaan.


Dat ben ik niet met je eens, alhoewel Georgie heel duidelijk EN zegt, dacht ik daar ook niet aan toen ik het voor het eerst hoorde. En tja, achteraf is het altijd makkelijk praten.

Toch blijft het onbegrijpelijk dat Hieke niet gezegd heeft, dan ga ik eruit zonder het geld!!!

O+. Ripley. O+.
pi_573690
pi_573711
Smike,

En dat laatste, daar gaat het om. Op het moment dat bleek dat ze geen geld kreeg, besloot ze om te blijven. Beau was in de DBK erg duidelijk dat ze als ze wilde er altijd uit kon gaan. Daarmee is haar verhaal van 100 dagen, "ik zit hier NIET voor het geld" een leugen geworden. Nu ze weet dat ze door de mand is gevallen, is ze boos op BB. Ook ik vind het niet zo'n leuk grapje, maar het resultaat mag er wezen.

Morgen zal ze wel begrijpen dat ze nu kansloos geworden is, en dat ze beter wel weg had kunnen gaan.

[Dit bericht is gewijzigd door tanjalies op 22-12-2000 01:05]

  vrijdag 22 december 2000 @ 01:02:17 #50
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_573713
Het woordje "dus" is in deze setting een formaliteit!! (Wie de envelop pakt én...de 15.000 blablabla...
Wat een gemierennaaierijneukfestijnnegorij, natuurlijk krabbel je dan terug!! Ook al heeft Hieke niet begrepen dat ze natuurlijk altijd kan vertrekken, zou dit briefje, dit nare stuk schijtpapier voor mij een reden zijn de boel daar grandioos te gaan verbouwen. Wat nou Big Zeikdoos Hummie, kom maar eens hier, dan pak ik je gelijk een hell's angel Barend en van Dorp te kakken zette! (Ja, dat of iets van die strekking zo ik zeggen....)

[Dit bericht is gewijzigd door Roache_ op 22-12-2000 01:03]

Ben te zaai voor een signature
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')