abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 22 december 2000 @ 17:25:14 #101
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_576136
quote:
Op 22 december 2000 17:09 schreef Jane het volgende:
En hoe zit het met Robin, dan?
Tja, wat zal ik zeggen, Robin was redelijk ok tot het moment van de 9%. Sindsdien speelt ie met camera's, voert toneelstukjes op en hangt de gevierde winnaar uit.

Zo ook gisteren - zijn reactie op Beau was voorspelbaar, zijn afscheid van Dees geveinsd en op de camera gericht, en zoals ik hierboven al aanhaalde zou het me niet verbazen als hij en alterior motive had voor het expliciet stellen van de vraag 'was ie er'... en het ergste is dat ie me zelfs zo weinig meer boeit dat ik me niet eens druk maak over welk motief dat dan wel kan zijn. Ik ben die jongen echt zat.

  Moderator vrijdag 22 december 2000 @ 17:58:35 #102
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_576220
quote:
Op 22 december 2000 16:11 schreef w.o.r. het volgende:
<..>Gert schreef dat hier ergens al besproken was dat ie niet in beeld had gewild - ik kan dat topic helaas nergens vinden, maar voor mij kan dit drie dingen betekenen. <..>
OK, ik kom niet onder bronvermelding uit geloof ik.

Ik schreef het bovenstaande op basis van het volgende:

In het topic over RUUD schrijft Alwin dat hij uit hetzelfde dorp als Bart komt (Roelofarendsveen dus), en dat Bart niet dezelfde problemen als Ruud kent.

Daarna -en dit bleek gisteravond te kloppen- meldt dezelfde Alwin in dit topic dat Bart die avond wel in de studio aanwezig zal zijn, maar niet in beeld wil.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  vrijdag 22 december 2000 @ 18:12:24 #103
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_576253
Gert --> inderdaad, zonder bronvermelding word je natuurlijk onmiddelijk in twijfel getrokken Thanx voor de linkjes!

Voor andere geïnteresseerden, het ging dus om deze quote:

quote:
Op 21 december 2000 08:09 schreef Alwin het volgende:
Bart is vanavond wel aanwezig in Almere. Hij wil alleen niet in de uitzending en in beeld worden gebracht. Hij zou in ieder geval wel even in gesprek gaan met Desiree.
Jammer dat Alwin niet wat specifieker is over het gesprek dat Bart met Dees wilde gaan voeren, ivm de drie opties hierboven. Ach, dat klote-recht op de privacy ook altijd
pi_576302
Ik ben een beetje laat met mijn reactie maar ik moest ook gewoon ff bijkomen van deze belachelijke uitzending....
Ik vond het een enorm misplaatste 'grap' van Voo en die envelop. Wat was hier nou ingodsnaam de bedoeling van? De hele groep in de war te maken en ze tegen de redactie op te zetten zodat het afscheid wat makkelijker zal vallen??

Ik heb geen uitgesproken mening over de redactie van Hieke, want ik was zelf thuis op de bank al zo in verwarring dat ik me in kan denken dat zij helemaal niet meer wist wat boven of onder was!
Was het de opzet om iedereens' ware aard aan het licht te brengen? Hieke die weg wilde(was een verrassing voor mij) Georgie die niet kon wachten tot ze eruit was? Robin die meteen zei dat hij het een rotgeintje vond. Bianca die dubieus eerst helemaal vond dat ze eruit moest en toen plotseling ook de andere kant eens wilde bekijken. Koos die helemaal stomgeslagen was en Dees, die het allemaal helamaal niet kon schelen omdat dit haar avond moest worden.....?

Ik weet het niet maar ik heb het even helemaal gehad met Hummie en consorten, ik ben echt opgefokt door deze actie!! Laag, laag, laag!!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_576306
w.o.r. ben even verder gaan miss marpelen en heb Alwin de vraag voorgelegd hoe hij dat dan precies wist, in de door Gert genoemde topic. We nemen immers maar aan dat hij dat dan wel van Bart zelf vernomen zal hebben, want uit dezelfde woonplaats maar dat is ook maar giswerk.

Wij dienen immers grondig te werk te gaan, in het belang van, uhm ja waarvan eigenlijk, nou oke, in het belang van de waarheid, ofte de trut, de trut en notting but de trut!

* Bep vraagt zich af wanneer zij en w.o.r. nu toch eindelijk eens ontdekt zullen worden door iets als, Opsporing Verzocht, Peter R. de Vries, de Rijdende Rechter dan wel Ontdek je Plekje

  Moderator vrijdag 22 december 2000 @ 19:38:19 #106
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_576417
quote:
Op 22 december 2000 18:35 schreef Tante Bep het volgende:
w.o.r. ben even verder gaan miss marpelen en heb Alwin de vraag voorgelegd hoe hij dat dan precies wist, in de door Gert genoemde topic.
Tja.. dat spelletje hebben we hier al zo vaak gezien. en 100% waterdichtheid krijg je toch niet. Bovendien vind ik dat in dit verband ook niet zo héél nodig: het feit dat hij het goed had dat Bart
1) wel aanwezig zou zijn, en
2) niet voor de camera's wilde
vind ik voorlopig overtuigend genoeg.

Maar ja dat ben ik. En my middle-name ain't Miss Marple. ;-)

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_576426
Waar Bart woonde weet ik niet ,hij woont nu in ieder geval in Utrecht.
In het BB huis vertelde hij al dat hij een huis had gekocht samen met een (homofiele) vriend.
Dat huis staat dus in Utrecht (rivierenwijk).
she-devil
  vrijdag 22 december 2000 @ 19:56:56 #108
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_576479
quote:
Op 22 december 2000 19:41 schreef DIDI het volgende:
Waar Bart woonde weet ik niet ,hij woont nu in ieder geval in Utrecht.
In het BB huis vertelde hij al dat hij een huis had gekocht samen met een (homofiele) vriend.
Dat huis staat dus in Utrecht (rivierenwijk).
Bart woont op dit moment nog in Roelovarendsveen dat ligt bij Leiden.

Maar is dat belangrijk

pi_576545
quote:
Op 22 december 2000 16:11 schreef w.o.r. het volgende:
Ben ik dan echt de enige die met ingehouden adem zat te wachten op het moment dat Beau zou zeggen: 'Dees, kijk eens om je heen wie er allemaal in de studio zitten?'... Ik heb echt met zweet in mijn handen zitten meeleven met Deesje - staat ie er wel, staat ie er niet?

En toen ie dan wel in de studio bleek te zijn hoopte ik zo voor haar dat ie zich zou laten zien voordat ze nog even met haar medebewoners kon praten - de vraag 'en was ie er?' was te verwachten. Met Hieke had ze kennelijk een code afgesproken 'En, was het zo?'... Robin wist dat kennelijk niet of had andere motieven om die vraag ook nog eens direct te stellen - ik had het heerlijk voor Dees gevonden als ze - tegen de verwachtingen van iedereen in - had kunnen zeggen dat de prins op het witte paard wel degelijk voor haar klaarstond!

Dat Bart er wel was, maar niet bij het hek is gaan staan of pontificaal voor in de studio op haar stond te wachten vind ik klasse. Gert schreef dat hier ergens al besproken was dat ie niet in beeld had gewild - ik kan dat topic helaas nergens vinden, maar voor mij kan dit drie dingen betekenen.

1) Bart vindt Dees echt leuk en houdt zich op de vlakte omdat ie al persoonlijk heeft ervaren dat het opbouwen van een relatie niet makkelijk is als de hele wereld op je let - beter om als twee anonieme Nederlanders eens te kijken of ze elkaar echt leuk vinden, dan een geforceerde zoen voor de camera en gelijk daarna de roddelpers op de stoep.

2) Bart wil geen relatie met Dees, maar wil wel haar vriend zijn (ze hebben leuk gepraat; hij heeft ook ervaring met een tijd lang weinig sociale contacten). Doet dat liever als Bart, dan als BB-Bart. Zat dus gewoon in de studio om haar na de uitzending op te vangen en te helpen omgaan met het hele circus.

3) Bart heeft knetterende spijt van zijn acties met Dees, maar wil haar de publieke vernedering besparen. Heeft haar na de uitzending eerlijk verteld dat ie verder geen heil ziet in een relatie. Was ie niet komen opdagen dan had de onzekerheid over wel-niet Bart en Dees voor Dees nog maanden kunnen duren - nu is ze in ieder geval vrij om verder te gaan - vergeet niet dat Dees niet eens meer bij Robin in bed durfde te liggen, omdat ze dat 'niet kon maken na wat er met Bart was gebeurd'.

Hoe het ook zij, ik heb met verbazing zitten kijken hoe Dees zich door de uitzending heensloeg. Ze was van tevoren zo zenuwachtig, toen de beslissing viel stond ze op het punt van instorten, maar in de studio wist ze door rustig te ademen (door sommigen hier gezien als hyperventileren - ben ik het niet mee eens) toch de rust de vinden om het interview te overleven. Ik vond haar sterker overkomen dan de hele tijd dat ze in dat huis heeft gezeten, petje af hoor.

Verder vind ik
1) dat Hieke zich erg heeft laten kennen door toch niet weg te gaan
2) dat Farid zich erg heeft laten kennen door hard 'nee' te schudden bij het vooruitzicht dat zijn vriendin thuis zou zijn met kerst
3) dat Bianca en Georgie zich erg hebben laten kennen in hun enthousiasme over het lozen van een grote concurrente
4) Ferdi een irritante lul die ik liever nooit meer zie
5) Koos de enige acceptabele winnaar


Mee eens! Tot op ieder detail zelfs.
Dees hield zich dapper overeind en kwam veel sterker over als ik verwacht had.
Hieke's reactie was minstens net zo fout als BB's actie.
Georgie is doorzichtig en Bianca doortrapt. Robin wordt zolangzamerhand een parodie op zichzelf.
Wat mij betreft mogen ze nu ophouden met het programma, Koos de 250.000 geven, Desiree 15.000 voor de moeite en Hieke en Bianca samen in het huis laten zitten tot 2005 (maar dan zonder camera's).
pi_576546
Itsme feliciteerd ook fashionably -late met De Zeur haar vertrek.
pi_576635
quote:
Op 22 december 2000 19:56 schreef marky het volgende:
Bart woont op dit moment nog in Roelovarendsveen dat ligt bij Leiden.

Maar is dat belangrijk


Belangrijk is het niet, maar hij loopt hier toch echt elke dag zijn eigen huis in en uit.
Hoe het precies zit weet ik ook niet meer
maar dat huis is in ieder geval van hem(met vriend)en op het moment is hij ook steeds aanwezig.(of heeft hij een dubbelganger die ook hetzelfde heet en in het BBhuis heeft gezeten )
she-devil
  vrijdag 22 december 2000 @ 21:11:40 #112
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_576665
quote:
Op 22 december 2000 13:06 schreef DIDI het volgende:
Ik heb Dees niet (nog)niet gezien....
en dat nog wel terwijl BB Bart hier in de buurt woont 8)
Zou ze dan vannacht toch alleen in haar bedje zijn gekropen of is Bart met haar meegegaan.
Nee Bartje zat vannacht voor de radio aan de Europa weg/laan met een hot-dogstand bij de dames van lichte zeden,maar eh..Didi volgens mij zit jij erg dicht bij het vuur,vertel al bewoners van BB 1999 gesignaleerd???
Wat is het trouwens voor een huis,of is het een flat.

[Dit bericht is gewijzigd door FarahDibah op 22-12-2000 21:13]

Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_576704
quote:
Op 22 december 2000 21:11 schreef FarahDibah het volgende:
Nee Bartje zat vannacht voor de radio aan de Europa weg/laan met een hot-dogstand bij de dames van lichte zeden,maar eh..Didi volgens mij zit jij erg dicht bij het vuur,vertel al bewoners van BB 1999 gesignaleerd???
Wat is het trouwens voor een huis,of is het een flat.
Bart heeft een benedenwoning gekocht....zo"n 2 minuten van mijn huis vandaan.
Hij haalt een halfje brood bij de bakker en ziet er ook in het eggie heel lekker uit
We hebben hem op het schoolplein al te voor en te na besproken.
she-devil
  vrijdag 22 december 2000 @ 21:31:49 #114
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_576714
quote:
Op 22 december 2000 21:27 schreef DIDI het volgende:
Bart heeft een benedenwoning gekocht....zo"n 2 minuten van mijn huis vandaan.
Hij haalt een halfje brood bij de bakker en ziet er ook in het eggie heel lekker uit
We hebben hem op het schoolplein al te voor en te na besproken.
En al bewoners uit BB1999 gesignaleerd daar,en wanneer is ie er komen wonen?(Tja beetje nieuwsgierig he)
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  vrijdag 22 december 2000 @ 21:36:15 #115
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_576726
quote:
Op 22 december 2000 12:29 schreef lily het volgende:
nou...daar kun je natuurlijk niet zomaar vanuit gaan...
weleens aan de mogelijkheid gedacht dat hij haar gewoon echt leuk vindt?
Nou sorry hoor,maar dan is ie wel 180 gr. andersom gedraaid,na Sabine.Laatst las ik een interview met hem ,daarin vertelde hij dat Sabine echt zijn type was,nou en volgens mij is Dezeuree toch niet zo'n type als Sabine,die had veel meer pit en klasse ,maar dat vind ik!

[Dit bericht is gewijzigd door FarahDibah op 22-12-2000 21:36]

Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_576727
quote:
Gert schreef vrijdag 22 december 2000 19:38 : Tja.. dat spelletje hebben we hier al zo vaak gezien. en 100% waterdichtheid krijg je toch niet. Bovendien vind ik dat in dit verband ook niet zo héél nodig: Maar ja dat ben ik. En my middle-name ain't Miss Marple. ;-)
Dat spelletje al zo vaak gezien, nou ik heb, samen met mijn partner in crime, nog maar in een topic voor detective gespeeld!

Nee natuurlijk is het in dit verband niet zo héél nodig, sterker nog het is volstrekt overbodig maar daarom niet minder leuk, toch?

Gun ons nou gewoon een piepklein kerstmysterietje waar we onze speurneusjes in kunnen steken, of verzin anders een lekker pittig cryptogrammetje voor ons. Tot 27 december neuten, vreten, uitbuiken en pitten en dat keer 3, hou ik niet vol hoor, mijn breintje snakt naar een complot, mysterie, whatever.

pi_576731
Nee nog geen andere bewoners gesignaleerd maar we liggen er ook niet met een verrekijker voor de deur hoor.
Een kennisje woont er aan de overkant maar ja, die heeft ook wel wat anders te doen.
Ook Joop van Tellingen (de roddelfotograaf)komt hier uit de buurt misschien dat die er met zijn telescoop zit te koekeloeren
she-devil
pi_576782
Ik vond Bart er wel super onzeker uitzien hoor daar , of dat zal wel aan mij gelegen hebben . Maar trouwens dat stuk over straatvrees heeft die zelf in BB verteld aan Robin en Desiree.
Ik vind deze groep trouwens zelf steeds meer tegenvallen . Robin vind ik nu echt een Bart kloon . Georgie reactie tegenover Hieke was niet zo raar . Hoevaak heeft hij niet aangegeven dat die het raar vond dat zij in huis zat terwijl ze een kind en een partner had . Bianca was meer raar , maar als zij iets zegt met haar mening doet ze het ook acterend . Het komt eruit maar ze legt er teveel nadruk op dus dat vertrouw ik nooit zo .
We are the weirdo's mr - The Craft
pi_577614
quote:
Op 22 december 2000 16:11 schreef w.o.r. het volgende:
<snip>

Verder vind ik
1) dat Hieke zich erg heeft laten kennen door toch niet weg te gaan
2) dat Farid zich erg heeft laten kennen door hard 'nee' te schudden bij het vooruitzicht dat zijn vriendin thuis zou zijn met kerst


Wel eens aan de mogelijkheid gedacht dat die twee thuis vóór Hiekes inschrijving vast besloten zijn geweest, om de 108 dagen vol te maken ? En dat Fahrid, als ie Hieke ziet wankelen in haar 'volhouden', 8 dagen vóór het eind, dan heftig nee gaat schudden ?
En dat Hieke, zodra ze het belachelijke 'komplot' achter de envelop enigszins begint aan te voelen (nog steeds niet helemaal te begrijpen), dan denkt: nou FUCK YOU Hummie, als jij mij eruit wil op deze manier, DAN BLIJF IK TOCH LEKKER ?
  zaterdag 23 december 2000 @ 10:58:57 #120
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_577829
Nou ik denk dat dit de bedoeling geweest is van BB,wie gaat er puur voor het geld,en, walla Hieke hapt!
Want, als ik zo graag naar huis wou ,was ik sowieso gegaan ,met of zonder 15.000 gulden!mar toen bleek dat ze geen 15.000 gld. kreeg ging ze niet meer
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_577886
quote:
Op 23 december 2000 10:58 schreef FarahDibah het volgende:
Want, als ik zo graag naar huis wou ,was ik sowieso gegaan ,met of zonder 15.000 gulden!
Denk je dat nou echt??? 9 dagen voor het einde???????? Als je de kans loopt op een kwart miljoen, en er al 99 dagen op hebt zitten??!!??
Get Real!!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  Moderator zaterdag 23 december 2000 @ 12:24:12 #122
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_577924
quote:
Op 22 december 2000 21:36 schreef Tante Bep het volgende:
Dat spelletje al zo vaak gezien, nou ik heb, samen met mijn partner in crime, nog maar in een topic voor detective gespeeld!
Ik bedoelde het niet persoonlijk, tante Bep. Er hebben zich hier in het verleden heel vaak posters gemeld die claimden tot de directe vriendenkring of familie van een BB-deelnemer te horen. In de praktijk blijkt het heel lastig om te bewijzen dat dit echt zo is. Ook omdat ze vaak een beroep doen op zwijgplicht, anonimiteit enzovoort. En dan ontstaat 'het spelletje' waar ik het over had.
Zelfs de bloedeigen broer van Bart, die hier onder de nick Jumparound post(te), heeft er twee weken over gedaan voordat-ie iedereen overtuigd had.
quote:
Gun ons nou gewoon een piepklein kerstmysterietje waar we onze speurneusjes in kunnen steken, <..>, mijn breintje snakt naar een complot, mysterie, whatever.
Ja maar natuurlijk tante Bep! Put on your friendly smile, en zoek deze zaak tot de bodem uit zou ik zeggen! Enne.. ik wil ook graag weten hoe het na afloop in de studio is gegaan tussen Dees en Bart. Als je dat los kan peuteren van deze of gene..

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 23-12-2000 12:25]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  zaterdag 23 december 2000 @ 19:09:55 #123
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_578645
quote:
Op 23 december 2000 11:54 schreef fashionably_late het volgende:
Denk je dat nou echt??? 9 dagen voor het einde???????? Als je de kans loopt op een kwart miljoen, en er al 99 dagen op hebt zitten??!!??
Get Real!!!!
Dan zit er toch voor geld,of niet soms!!!ze stuiterde ja haast tegen het plafond omhoog!
En toen er geen 15.000 gld. lag bedacht ze zich toch.
Typisch geval van "ik ga voor het geld" en gelijk heeft ze want,laten we eerlijk zijn als je een spelletje speelt,wil je ook winnen .En dat geldt voor iedereen die er nu nog zit,dat bleek trouwens ook wel toen Ed het huis niet uitwilde,toen riep ze "dan ga ik weg"het comentaar van Bart was toen erg sterk: de bewoners roepen Ed je moet eruit want er staan een vrouw en kind op je te wachten,maar wat de bewoners denken is :Ed sodemieter a.u.b op want je staat in de weg voor die 250.000 gld.
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  zaterdag 23 december 2000 @ 19:18:53 #124
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_578660
Precies Gert,Jumparound Post(te) hier,want ik heb hem hier niet meer gezien,nadat Bart het huis uit ging na de survival,toen heeft ie nog gepost in het topic "Desiree en Bart" jammer, ik kom hier nog niet zo lang dus heb hem maar kort meegemaakt.
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  zaterdag 23 december 2000 @ 19:24:40 #125
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_578677
Een beetje erg laat, maar:

Hypocriet van Hieke om te zeggen dat het haar niet om het geld gaat, en uiteindelijk blijkt het haar daar wel om te gaan. Maar goed, ze had ook beloofd eruit te gaan: "als Ed nog één nacht hier in dit huis blijft, ben ik weg". En dat heeft ze ook niet gedaan. Een rasleugenaar en hypocriet dus, om kort te gaan.

Verder ben ik benieuwd of er Fokkers zijn geweest die rustig voor de tv (is een punt geweest in voorafgaande postings) wel doorhadden welk addertje er onder het gras zat bij het openen van de enveloppe. Ik had het namelijk niet door, op het moment dat Dees (dat ik dat toe durf te geven) het door had pas. En ook omdat je de uitreiking van de 10.000 pieken van vorig jaar hebt gezien, denk je niet zo snel aan zo'n geintje natuurlijk. Dus op zich wel sterk van VOO.

P.S. Ik heb er niks tegen dat ze (of wie dan ook) voor het geld gaat, maar zeg dan niet dat het niet om het geld gaat wanneer het er wel om gaat.

Edit: de P.S.

[Dit bericht is gewijzigd door DiEr op 23-12-2000 19:43]

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')