Inderdaad.quote:Op maandag 17 maart 2025 16:43 schreef Dutch_view het volgende:
Maar de aflevering gaat helaas niet door!
Zo rood mogelijk, maar alleen als het wild gevangen Sockeye zalm is.quote:Op maandag 3 maart 2025 21:53 schreef Felagund het volgende:
[ afbeelding ]
Welke kleur gaan jullie voor?
Een groot artiest die dikke 60 jaar op de Buhne stond publiek wist te vermaken.quote:Op maandag 17 maart 2025 16:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Inderdaad.
Heel de programmering is aangepast i.v.m. het overlijden van Rob de Nijs.
Nou je kent je talen.quote:Op maandag 24 maart 2025 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik zou graag eens kazen proberen die van buiten Europa komen, Mexicaanse bijvoorbeeld, Queso fresco, Panela, Asadero, Oaxaca, Cotija, Chihuahua en Manchego.
Manchego-kaas komt gewoon uit Europa. Met name uit Spanje en is hier ook volop verkrijgbaar.quote:Op maandag 24 maart 2025 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik zou graag eens kazen proberen die van buiten Europa komen, Mexicaanse bijvoorbeeld, Queso fresco, Panela, Asadero, Oaxaca, Cotija, Chihuahua en Manchego.
Er is wel een onderscheid tussen de Spaanse en de Mexicaanse versie:quote:Op dinsdag 25 maart 2025 11:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Manchego-kaas komt gewoon uit Europa. Met name uit Spanje en is hier ook volop verkrijgbaar.
quote:Mexicaanse manchegokaas wordt gemaakt van koemelk en heeft geen minimale rijpingstijd . Spaanse manchego is een harde schapenkaas, ivoorwit van kleur met een kenmerkende visgraatkorst, en rijpt enkele maanden tot twee jaar.
En in Spanje maken ze ook Tortillasquote:Op dinsdag 25 maart 2025 11:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Manchego-kaas komt gewoon uit Europa. Met name uit Spanje en is hier ook volop verkrijgbaar.
Nee. Geen herhaling. Ging ook niet over het soort koeien, maar over de verschillen in vetpercentages en benamingen die door verschillende supermarkten gehanteerd worden.quote:Op maandag 31 maart 2025 21:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat geen herhaling? Meen dat er al eens zo een aflevering was en de koeien kwamen uit Afrika.
Oh ja, weet ik weer. Destijds kwam al het gehakt van half loslopende koeien ergens in Afrika en werd het hier ontdooid. Hier waren het gewoon koeien uit Nederland. Ik vraag me af in hoeverre de die eerste situatie nog geldt. Daar was overigens ook weinig mis mee als ik het me goed herinner: er was geen misstand oid.quote:Op maandag 31 maart 2025 21:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat geen herhaling? Meen dat er al eens zo een aflevering was en de koeien kwamen uit Afrika.
2004quote:Op maandag 31 maart 2025 21:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat geen herhaling? Meen dat er al eens zo een aflevering was en de koeien kwamen uit Afrika.
quote:Op zaterdag 5 april 2025 22:56 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
2004
https://npo.nl/start/seri(...)rde/seizoen-2/gehakt
Was dat niet met de mosterd aflevering?quote:Op maandag 7 april 2025 21:54 schreef Felagund het volgende:
Hier in het Aroma-magazijn zijn ze toch al eerder geweest? Wel met een andere expert volgens mij.
Ja, dat was hem inderdaad, maar misschien is dat de standaard in de Aroma-wereld.quote:Op maandag 7 april 2025 21:59 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Was dat niet met de mosterd uitzending?
Er zijn in Nederland ook geur- en smaakstoffenbedrijven. Denk alleen niet dat die in de keuken willen laten kijken.quote:Op maandag 7 april 2025 21:59 schreef Felagund het volgende:
[..]
Ja, dat was hem inderdaad, maar misschien is dat de standaard in de Aroma-wereld.
Was dezelfde man als in de mosterd-aflevering.quote:Op maandag 7 april 2025 21:54 schreef Felagund het volgende:
Hier in het Aroma-magazijn zijn ze toch al eerder geweest? Wel met een andere expert volgens mij.
Ik wil er wel 1 maken.quote:Op maandag 7 april 2025 23:33 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Cheescake, of Käsekuchen is razend populair in Duitsland, ben geen fan. Als iemand een recept wil, geef maar een gil
Jeroen Pauw is cameraman bij KvW.quote:Op dinsdag 8 april 2025 20:07 schreef Isane het volgende:
https://www.piecraft.nl/b(...)ngsdienst-van-waarde
Hehe foto erbij
Heb je recept voor mij,van de kasekuche.quote:
Zit er niet in, vervang roomkaas en magere kwark door volle kwark, is lekkerder. Sorry, was niet helemaal duidelijkquote:Op vrijdag 11 april 2025 19:14 schreef Sorella het volgende:
Hoeveel roomkaas want die zie ik niet in de ingredientenlijst staan.
Dank u.quote:Op vrijdag 11 april 2025 19:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Voor de Bodem:
250 g Bastongekoeken aan kruim gestoten
125 g boter, vloeibaar
Voor de Vulling:
200 g suiker
3 el maïzena
750 gr volle kwark
2 grote Eieren
150 g room
½ citroen citroensap
Rasp van 1 citroen
Voor het Topping
250 g zure room
2 el suiker
1 theelepel citroensap
Verkruimel de koekjes, meng ze goed met de gesmolten boter en druk het mengsel op de bodem van een enz enz
Is al eens een aflevering over geweest:quote:Op maandag 14 april 2025 14:55 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Een exclusieve ham van Spaanse varkens die een bijzonder leven leiden, zo wordt ibericoham aangeprezen. Op sommige Nederlandse verpakkingen staat echter dat de ham maar voor de helft van deze Iberische varkens komt. Wat is hier van waar?
Klopt. Dit is dus een herhaling van die uitzending.quote:Op maandag 14 april 2025 15:15 schreef DWMLion het volgende:
Is al eens een aflevering over geweest:
https://npo.nl/start/seri(...)_format=share_button
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |