quote:je bedoeld zeker friet he? Die variand ken ik al
Op donderdag 20 februari 2003 01:48 schreef Dr.Daggla het volgende:
FF voorbakken op 160 graden..Eruit halen..Vet er een beetje af laten druipen, redelijk af laten koelen en afbakken op 180 graden..
Daarna goed het vet eraf schudden en het mandje legen op wat keukenpapier en "pak de patat even in"..(nog meer vet weg).
Beetje zout erover en eet smakelijk..
quote:Er zijn hier eindeloze discussies over gevoerd..
Op donderdag 20 februari 2003 01:51 schreef Quintony het volgende:[..]
je bedoeld zeker friet he? Die variand ken ik al
nog even voor de duidelijkheid een patat=aardappel
quote:Sorry ben zelf van de makkelijke (en snelle) keuken...
Op donderdag 20 februari 2003 01:46 schreef Quintony het volgende:
kwil eens iets orgineels doen met gewonen aardappelen (dus geen diepvries zooi)
sta nog wel open voor een goed recept waar ca. 450 gram spinazie in mag (met aardappels bijvoorbeeld)
quote:Zelfgeschraapte rosti met dadels en kokos, scheutje Grand Marnier
Op donderdag 20 februari 2003 01:46 schreef Quintony het volgende:
kwil eens iets orgineels doen met gewonen aardappelen (dus geen diepvries zooi)
quote:ah friet dus (aangezien bewerkte aardappel iets anders is dan onbewerkte aardappels)
Op donderdag 20 februari 2003 01:53 schreef Dr.Daggla het volgende:[..]
Er zijn hier eindeloze discussies over gevoerd..
patat=aardappel..Klopt..
En friet = ook aardappel dus ook patat..
Ik bedoelde dus gewoon patat..
quote:kwil er natuurlijk ook geen 2 uur over doen he
Op donderdag 20 februari 2003 01:58 schreef Bushmaster het volgende:[..]
Zelfgeschraapte rosti met dadels en kokos, scheutje Grand Marnier
, vanille ijs
quote:Oe das lekker
Op donderdag 20 februari 2003 01:45 schreef Nyame het volgende:
aardappel anders?
Bestaat dat nog steeds?
quote:bakken kost 5 minuten, de rest hooguit 1
Op donderdag 20 februari 2003 02:00 schreef Quintony het volgende:[..]
kwil er natuurlijk ook geen 2 uur over doen he
quote:hmmzzz
Op donderdag 20 februari 2003 02:02 schreef Bushmaster het volgende:[..]
bakken kost 5 minuten, de rest hooguit 1
Snij de aardappel in hele dunne reepjes (heb je al eens gedaan met de reife-kuchen) en snij er evenzo dunne paprika reepjes bij. Dit 3 minuten koken en afgieten en vervolgens een scheut olie ervover en serveren.
Heel lekker
quote:Een aardappel is een aardappel..In welke vorm dan ook.
Op donderdag 20 februari 2003 02:00 schreef Quintony het volgende:[..]
ah friet dus (aangezien bewerkte aardappel iets anders is dan onbewerkte aardappels)
quote:Niet met aardappels, wel lekker: Macaroni met Tagliatella (sp?) saus, spinazie en blokjes ham.
sta nog wel open voor een goed recept waar ca. 450 gram spinazie in mag (met aardappels bijvoorbeeld)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |