Ik moet komend kerstdiner het dessert maken. Ongeveer 25 mensen, dus moet groots koken.
Is bij ons in de familie echt een soort wedstrijdje om het beste te serveren.
Dacht eraan om een trio van tarte tatins te maken als center pieces, en dan met creme brule en caneles op de hoeken van de tafel.
De choco pears zijn een eigen recept, een soort kruising tussen stoofperen en chocoladefondue op een bedje van boter en witte chocolade waarbij de peer omhulst is met pure chocolade ganache
Saus-gedeelte wordt nog bedacht afhankelijk van de tarte tatins...
Probleem is nu... mijn inspiratie raakt op. Hebben jullie goede ideeën voor smaken als de basis?
Denk nu aan een klassieke peer tart tatin, maar dan met rozemarijnkaramel. Misschien een ananas-gember of een appel-kaneel-lingonberry.
Volgens mij past de variatie niet helemaal bij mekaar ook. Misschien wat hartigs erbij?
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]