Niets.quote:
Churros heb ik nog niet in een oliebollenkraam gezien.quote:Op maandag 2 december 2024 11:55 schreef Piles het volgende:
Onweerstaanbaar, maar het valt altijd tegen ja. Hier staat er ook 1 bij de bouwmarkt. Moeilijk om voorbij te lopen, maar meestal lukt het.
Tenzij churros
Is al een tijd zo. Bij de bakker zijn een stuk lekkerder en beter gevuld. Bij de oliebollenkraam krijg je alleen meel met hier en daar een rozijn per bol. Er is duidelijk een groot verschil in kwaliteit tussen de kraam en de bakker. Dat komt door het personeel. Bij de bakker zijn het vaak medewerkers met diploma's. Bij de kraam worden ze gewoon van de straat geplukt.quote:Op maandag 2 december 2024 13:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Kramen ruiken vaak zo lekker maar het valt tegen.
Hier staan ze in het centrum van Roermond al vanaf begin Oktober en als we geluk hebben, meestal nog tot ergens begin Januari of zelfs tot het einde van de maand, mits de vergunning is afgegeven voor de gehele maand. En deze zijn van goede kwaliteit, ik kijk er elke jaar weer naar uit .quote:Op maandag 2 december 2024 11:55 schreef Piles het volgende:
Onweerstaanbaar, maar het valt altijd tegen ja. Hier staat er ook 1 bij de bouwmarkt. Moeilijk om voorbij te lopen, maar meestal lukt het.
Tenzij churros
Is ook niet moeilijk om ze zelf te maken trouwens. Volgens mij hoef je het deeg maar 1x te laten rijzen in een kom met vochtige doek erover.quote:Op maandag 2 december 2024 13:58 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Is al een tijd zo. Bij de bakker zijn een stuk lekkerder en beter gevuld. Bij de oliebollenkraam krijg je alleen meel met hier en daar een rozijn per bol. Er is duidelijk een groot verschil in kwaliteit tussen de kraam en de bakker. Dat komt door het personeel. Bij de bakker zijn het vaak medewerkers met diploma's. Bij de kraam worden ze gewoon van de straat geplukt.
Bekijk deze YouTube-videoquote:Op maandag 2 december 2024 11:33 schreef junkiesietze het volgende:
[ afbeelding ]
Wat koop jij er?
Ik zie ze hier in de stad overal staan, voor minstens een maand.
Beheersen was laatst moeilijk, en heb toen een wafel met banaan glazuur gekocht en een appelflap.
En daar betaalde ik dan 6.50 voor, voor een ongesuikerde appelflap die zo slap was als een trekzak.
Ook de wafel viel tegen, ik wist niet dat het banaan glazuur was en hij was zo groot als die wafels in de supermarkt.
Oliebollen houd ik niet zo van en ik vind dat je die pas met oud en nieuw mag eten.
Wat koop jij er? of heeft jouw oliebollenkraam van de stad speciale versnaperingen?
Ja, zonder???quote:Op maandag 2 december 2024 19:48 schreef Mikeytt het volgende:
op 31 december een paar oliebollen, met en zonder krenten
Ligt eraan hoe je het eet. Met krenten zijn lekker met poedersuiker, maar die zonder krenten zin lekker om te dippen in warme chocolademelkquote:
Wat is daar mis mee? Ik eet ze ook alleen zonder.quote:
Klinkt niet verkeerd, ga ik proberenquote:Op maandag 2 december 2024 20:16 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Ligt eraan hoe je het eet. Met krenten zijn lekker met poedersuiker, maar die zonder krenten zin lekker om te dippen in warme chocolademelk
Ook met sukade? Daar griezel ik van!quote:Op maandag 2 december 2024 21:20 schreef mschol het volgende:
als ik er daar 1 haal: met krenten en rozijnen (zo gevuld mogelijk)
anders maak ik ze zelf met appel, krenten, rozijnen
ik vind het wel lekker, maar als het aan de buitenkant zit breek je na het bakken je tanden eropquote:Op maandag 2 december 2024 21:30 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Ook met sukade? Daar griezel ik van!
Nee gewoon deegballen puurquote:Op dinsdag 3 december 2024 08:22 schreef borisz het volgende:
Met krenten Molo!
Meestal sla ik op 31/12 wel iets in. Maar vooral appelflappen en beignets.
Nee.quote:Op dinsdag 3 december 2024 10:14 schreef Evangelion het volgende:
Eten jullie oliebollen ook wel eens te gulzig waardoor je bijna stikt
Mwa dat zal wel verschillen per kraam en per bakker. Want ik heb ook ooit wel eens echt goede bollen bij een kraam gehaald en een zakje stuiterballen bij de “ambachtelijke” bakker.quote:Op maandag 2 december 2024 13:58 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Is al een tijd zo. Bij de bakker zijn een stuk lekkerder en beter gevuld. Bij de oliebollenkraam krijg je alleen meel met hier en daar een rozijn per bol. Er is duidelijk een groot verschil in kwaliteit tussen de kraam en de bakker. Dat komt door het personeel. Bij de bakker zijn het vaak medewerkers met diploma's. Bij de kraam worden ze gewoon van de straat geplukt.
volgens mij bij ons vroeger paprika enzo.. ik zou de ingredientenlijst eens moeten opzoeken, volgens mij heb ik die liggenquote:
Bedoel je een groentepaprika?quote:Op vrijdag 6 december 2024 09:32 schreef mschol het volgende:
[..]
volgens mij bij ons vroeger paprika enzo.. ik zou de ingredientenlijst eens moeten opzoeken, volgens mij heb ik die liggen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |