abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_10865081
Hoog tijd dat Karel A. weer wat elan in de volksclub Vitesse brengt.

Karel Aalbers

salva cum reverentia
  dinsdag 15 juli 2003 @ 08:57:57 #77
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_11779131
ff nieuw leven in blazen dit topic:
quote:
Vitesse winnaar toernooi in Halle

In het Duitse Halle werd op zaterdag 12 juli om de Chemie Cup 2003 gestreden.
De deelnemende ploegen waren Hallescher FC, TSV Leuna 1919, FC Sachsen Leipzig en Vitesse.

Het volledige toernooischema met de uitslagen:

Hallescher FC-TSV Leuna 1919 uitslag:3-0
FC Sachsen Leipzig-Vitesse uitslag:1-2 (2x Amoah)
Hallescher FC-Vitesse uitslag:1-1 (M.Jansen)
FC Sachsen Leipzig-TSV Leuna 1919 uitslag:5-0
FC Sachsen Leipzig-Hallescher FC uitslag:2-1


TSV Leuna 1919-Vitesse
Eindstand 0-5

Door de winst van Leipzig op Halle was een overwinning tegen Leuna voor Vitesse voldoende voor de toernooi winst. Ter info: TSV Leuna komt uit in de Duitse landesklasse 7e divisie.


zo de eerste prijs is binnen
quote:
Aansluitend op het trainingskamp vertrekt de ploeg naar Denemarken voor het interessante en sterk bezette toernooi in Kopenhagen. Zaterdag wordt om 14.00 uur de eerste wedstrijd gespeeld tussen FC Kopenhagen, de huidige kampioen van Denemarken, en het Turkse Galatassaray, de nieuwe ploeg van Frank de Boer. Om 16.15 uur speelt Vitesse tegen AB Kopenhagen. AB eindigde afgelopen seizoen als negende in de hoogste Deense voetbalcompetitie. Maandag 21 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Alle duels tijdens het Dunlopillo Summer Cup toernooi worden in het Gladsaxe Stadion van Kopenhagen afgewerkt. Later deze week meer over het toernooi in Denemarken.
Maximaal 4 regels
  dinsdag 22 juli 2003 @ 00:19:17 #78
20063 Quasar_de_Duif
Seldom indeed.
pi_11925717
Arbiter voorkomt stunt Vitesse.

Vitesse heeft de finale van de Dunlopillo Summer Cup tegen Galasataray met 2-0 verloren. Het was een zeer attractief duel, waarin de Deense scheidsrechter Poylsen de aandacht negatief naar zich toetrok.
In de eerste helft was Vitesse ondergeschikt aan de Turkse topclub. De grootste kans kwam op naam van Umiy, maar Vitesse-doelman Jevric kon het schot van de spits uitstekend keren.

In de tweede helft vlogen de vonken van de wedstrijd af. Vitesse moest echter al snel gehavend verder toen Michael Dingsdag na het onderuithalen van Umit met een rode kaart moest inrukken.

Galasataray profiteerde vrijwel meteen. De goed spelende Umitscoorde na een fout van Aleksandar Rancovic: 1-0.

Na de openingstreffer jaagde Vitesse vol op de gelijkmaker, ware het niet dat Poulsen hier geen medewerking aan wilde verlenen. Twee maal werd de Arnhemmers een strafschop ontnomen en de natrappende Akman kwam er met een toespraak vanaf. In de 61e minuut werd, overigens wel terecht, een treffer van Amoah wegens buitenspel afgekeurd.

Toen Fabio Pinto vlak voor tijd een counter benutte, was het duel beslist. Vitesse verloor daardoor met 2-0, maar liet een uitstekende indruk achter.

Bron: RTV Gelderland.

pi_12064047
Met ongeloof en verbazing heeft de Arnhemse politiek gereageerd op het nieuwe dreigende geldtekort bij Vitesse. Een groot deel van de partijen eist dat de gemeente snel duidelijkheid geeft bij de voetbalclub.


"Dit is ontzettend frustrerend", vindt duo-fractievoorzitter R. Rikken van de PvdA. "We dachten dat met ons reddingsplan de problemen waren opgelost, maar straks gaat de club alsnog failliet. Een drama."

Collega F. Janssen krijgt een dťjť vu-gevoel. "Vorig jaar, nadat we als gemeente een lening van 5,4 miljoen hadden verstrekt, zou daarmee ook alles zijn opgelost. In september bleek er ineens een enorm tekort op de begroting te zijn. Nu gaat het dezelfde kant uit."

Vitesse stevent dit seizoen, ondanks een gemeentelijk reddingsplan voor de club en stadion Gelredome van 29,3 miljoen euro, af op een tekort van 4,5 miljoen euro. Belangrijkste oorzaken zijn het uitblijven van sponsors en de tegenvallende verkoop van seizoenkaarten.

"Toen ik de meerjarenbegroting zag, had ik al mijn twijfels over de geprognotiseerde inkomsten. Helaas zijn die uitgekomen", zegt VVD-raadslid F. Schoenmakers.

SP'er G. Elfrink, vanaf het begin tegen het reddingsplan, ziet zijn gelijk bevestigd. "Ik heb altijd gezegd dat de huidige begroting niet gehaald zou worden. Voor mij is dit ook geen verrassing."

Fractievoorzitter N. Wiggers van Zuid-Centraal eist opheldering van verantwoordelijk wethouder R. Gast over de cijfers. "Als fractie willen we weten of Rob Gast over alle benodigde informatie beschikt. Als blijkt dat dit niet zo is, dan moet hij zijn verantwoordelijkheid nemen en opstappen. Het reddingsplan was toch om te redden. Dan kan het toch niet zo zijn, dat er nu plotseling nog veel meer geld nodig is."

Nagenoeg alle partijen zijn het over een ding eens: als Vitesse weer geld nodig heeft, dan hoeft de club niet weer bij de gemeente aan te kloppen.

"De club is nu zelf aan zet", vertolkt Janssen het gevoel van het grootste gedeelte van de Arnhemse gemeenteraad.

Volgens Vitesse-betuurders J. Kalksma en J. Snellenburg wordt met name de sponsorwerving bemoeilijkt door het machtsvacuŁm waarin de club verkeert. De gemeente heeft in het reddingsplan geŽist dat alle bestuursleden opstappen. Die hebben zich daarop demissionair verklaard, maar zijn nog altijd niet opgevolgd.

Elfrink vindt daarom dat de schuld niet alleen bij de Vitesse-bestuurders ligt. "De gemeente is ook veel te traag met het uitvoeren van het reddingsplan. Het gaat allemaal in ambtenaren-tempo. Het wordt tijd dat de gemeente duidelijkheid verschaft." Dat geluid klinkt steeds nadrukkelijker klinkt bij veel andere partijen. "Het wordt tijd dat er wordt ingegrepen", vindt Janssen. "Er moet snel een commerciŽle marktpartij komen om het huidige bestuur te ondersteunen." R. Rikken hoopt tevens dat het bedrijfsleven en de supporters de komende tijd alsnog besluiten de voetbalclub te steunen. "Met name voor de 26.000 supporters die elke twee weken op de tribune zaten, hebben we zoveel geld uitgetrokken. Het verbaast me wel dat juist die supporters het nu laten afweten."

[Dit bericht is gewijzigd door DaPinky op 28-07-2003 12:14]

"Wat een gezeik over het pre-pensioen... je kan ook gewoon op je 50ste stoppen.... zoals Willem Endstra"
pi_12064101
quote:
Op maandag 28 juli 2003 12:07 schreef DaPinky het volgende:
Het merendeel van de Arnhemse politici is geschokt. 'Hun' miljoenen kostende reddingsplan voor Vitesse is nog niet uitgevoerd of de Arnhemse voetbalclub kampt alweer met een tekort van 4,5 miljoen euro.

While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia MŲnchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
  maandag 28 juli 2003 @ 15:25:30 #81
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_12068695
Deze club verdiend het gewoon niet om verder te gaan in de HCE. Ze kunnen gewoon hun zaakies maar niet recht krijgen. Eruit flikkeren is mijn advies.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
  maandag 28 juli 2003 @ 18:30:20 #82
20063 Quasar_de_Duif
Seldom indeed.
pi_12073068
quote:
Op maandag 28 juli 2003 15:25 schreef xJapser het volgende:
Deze club verdiend het gewoon niet om verder te gaan in de HCE. Ze kunnen gewoon hun zaakies maar niet recht krijgen. Eruit flikkeren is mijn advies.
De club zelf of de belabberde bestuursleden die het zover hebben laten komen?
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 28 juli 2003 @ 22:24:43 #83
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_12078227
Uit Vitesse aan de grond (op slot)
quote:
Op maandag 28 juli 2003 21:48 schreef Harry het volgende:
"Als iemand een andere oplossing heeft: prima, maar wij zien niet hoe we op andere zaken moeten bezuinigen", tekende woorden van bestuurslid Jan Snelle voor de financiŽle situatie bij Vitesse, tegenover Omroep Gelderland. Want, Vitesse moet mogelijk weer spelers gaan verkopen, zo meldt de Gelderlandse omroep.

Coach Edward Struring is het echter helemaal zat: "Zonder mijn toestemming gaat niemand weg", aldus de geÔrriteerde trainer. Even leek de toekomst van Vitesse rooskleurig, na de hulp van de gemeente. Omdat de gemeente voor 23,9 miljoen euro het Gelredome kocht kreeg het een licentie voor het seizoen 2003/2004. Ook werd een lopend krediet van 5,4 miljoen euro veranderd in een lening.

Maar er zijn nu veel meer zorgen voor de club. Kenmerkend was dat de traditionele persdag werd maandag afgelast wegens financiŽle problemen. Dure spelers als Bob Peeters en Didier Martel worden waarschijnlijk verkocht.


OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 28 juli 2003 @ 22:28:14 #84
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_12078332
Drie artikeltjes uit De Gelderlander...
'Koop een tweede
kaart voor Vitesse'
Door onze verslaggever


ARNHEM - Precies op het moment dat Vitesse opnieuw met grote financiŽle tekorten blijkt te kampen, lanceert VVD - raadslid Anno Zijlstra een 'positieve actie' om de club te redden. Nou ja, een beetje dan.


Zijn idee in een notendop: laat bedrijven en particulieren met een Vitesse-hart ťn een goedgevulde portemonnee een tweede seizoenkaart aanschaffen. De extra kaarten zouden in een 'pool' gestopt moeten worden, om ze vervolgens voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd toe te wijzen aan mensen met een kleine beurs. De minima, bijvoorbeeld.

"Daarmee sla je twee vliegen in ťťn klap", zegt Zijlstra. "Ten eerste doe je iets extra's voor mensen die een seizoenkaart niet kunnen betalen. Kunnen zij ook een paar keer naar een wedstrijd gaan. En daarnaast steun je Vitesse. Het is een signaal dat je vertrouwen hebt in de club. Ik hoop dat we op deze manier voor minstens vijfhonderd extra kaarten kunnen zorgen."

De goedkoopste seizoenkaarten kosten op dit moment 100 euro. De verkoop hapert flink: waar vorig jaar rond deze tijd al ruim 18.000 kaarten over de toonbank waren gegaan, stokt de teller op dit moment bij nog geen 13.000, beaamt Joop Kalksma, vice-voorzitter van Vitesse. Samen met de tegenvallende sponsoropbrengsten betekent dat een fikse financiŽle strop.

Kalksma noemt het tweekaartenplan van raadslid Zijlstra 'een zeer sympathiek idee'. "Ik ga dit maandag bespreken in het bestuur. Ik voel er wel voor. Alleen: er moet een goede instantie komen die de beschikbaar gestelde kaarten toewijst. Het moet eerlijk gebeuren."

De gemeente Arnhem of de gemeentelijke sociale dienst zouden wellicht die rol kunnen spelen, opperen Kalksma en Zijlstra. Zij kunnen controleren wie normaliter ťcht geen geld voor een seizoenkaart heeft. De gemeente moet nog reageren.


Sponsors laten
Vitesse zitten
Door EGBERT VAN DER WEERD


ARNHEM - Sponsors en supporters keren Vitesse massaal de rug toe. De Arnhemse voetbalclub heeft nog geen nieuwe hoofdsponsor gevonden.


Vitesse rekende op 18.000 seizoenkaarthouders. Het zijn er tot nu toe slechts 12.000. Van de 1080 businessseats zijn er nog honderden te huur. Tientallen kleinere sponsors staken hun bijdrage.

Daardoor stevent Vitesse af op een nieuw tekort van 4,5 miljoen euro. Het megareddingsplan van de gemeente Arnhem, waarin tien miljoen euro voor de voetbalclub wordt vrijgemaakt, biedt geen oplossing. Volgens de huidige cijfers zou Vitesse in februari 2004 al geen geld meer hebben om salarissen te betalen. Eerder kwam de club al ruim twee miljoen euro te kort, waarvoor particuliere geldschieters garant staan.

Het helpt niet dat de gemeente het bestuur op een zijspoor heeft gezet. Drie bestuursleden van hen (Veenendaal, Vink en Vaessen) zijn inmiddels afgetreden. De andere vijf werken op verzoek van de lokale overheid met een 'demissionaire' status en mogen alleen lopende zaken afhandelen.

Dat maakt hun positie ten opzichte van mogelijke geldschieters lastig. Onderhandelingen met oude en potentiŽle nieuwe sponsors verlopen weinig succesvol. Veel geldschieters vinden het onduidelijk wie de baas is bij de club en beschouwen de huidige bestuurders niet als volwaardige gesprekspartners.

In de komende weken hoopt Vitesse met gerichte acties een deel van de achterstand weg te werken. Ook is de verkoop of verhuur van spelers (Bob Peeters) nog een optie om de pijn te verlichten. De demissionaire bestuursleden Jan Snellenburg en Joop Kalksma lieten gisteren weten dat er 'te veel afhakers' zijn en erkennen dat er 'een groot tekort' is ontstaan.

Het tweetal wijt de problemen aan een optelsom van negatieve effecten. Economische recessie, een slecht sportief jaar en langdurige onzekerheid over het voortbestaan van de club. Het gevolg is dat de financiŽle pijlers onder club zijn weggeslagen.

Vanwege 'afspraken met de gemeente' wil Snellenburg niet verder op de materie ingaan. Kalksma, die vorig seizoen Bavaria als hoofdsponsor strikte, stelt dat 'het niet helpt dat er geen duidelijkheid is over de leiding'.

Het machtsvacuŁm bij de voetbalclub heeft ook tot gevolg dat oud-voorzitter Karel Aalbers zijn kans weer schoon ziet. Anderhalve week geleden sprak hij in het diepste geheim in het Arnhemse hotel Haarhuis met de besturen van de supportersclub en de businessclub van Vitesse.

Daarbij waren zijn advocaten Hameleers en Knoops aanwezig om de toehoorders ervan te overtuigen dat de nog slepende FIOD-affaire de oud-preses geen pijn zal doen.

Aalbers liet daar weten een nieuwe hoofdsponsor te hebben voor Vitesse, maar die alleen te willen presenteren als hij zelf een functie krijgt binnen de club. Eerder schermde Aalbers al eens met een geldschieter die honderd miljoen gulden had om Vitesse te kopen.

'Vierde van Nederland is vierde van onderen'
Door EGBERT VAN DER WEERD


ARNHEM - Ze vragen zich af of de afgehaakte sponsors toch voor een vierde keer benaderd moeten worden. Met hetzelfde verhaal. Jan Snellenburg en Joop Kalksma vechten voor Vitesse, maar zijn ze er straks zelfs nog?


Met het reddingsplan voor Vitesse en stadion Gelredome is de toekomst van de voetbalclub allerminst veiliggesteld, zo blijkt nu. En dat is een beetje krom, want wat is dan de waarde van een reddingsplan.

Jan Snellenburg en Joop Kalksma zijn bestuurslid en waarnemend directeur bij de club, die stuurloos rond dobbert. Een kapitein is er niet meer, de bemanning is op zich zelf aangewezen.

Het gevecht van de twee lijkt oneerlijk. "Natuurlijk hadden we gehoopt na het reddingsplan een frisse start te maken, maar de publicaties daarna zijn niet positief geweest. Gelredome wilde niet meewerken, er kwam nieuwe onzekerheid. Het is een optelsom waardoor mensen afhaken", erkent Kalksma, verantwoordelijk voor sponsoring bij Vitesse.

Er zijn veel redenen, weet Kalksma, die bedrijven hebben om niet met Vitesse in zee te gaan. Ze hebben niet eens allemaal met de voetbalclub te maken. "Als het slecht gaat, korten bedrijven direct op de A&P-uitgaven, advertentie en promotie. Dat is het makkelijkst. Of het verstandig is, is een tweede."

Voetbal blijft ook voetbal, weet Kalksma en dat maakt het soms makkelijk. "Heel simpel: als je de Europa Cup wint, heb je het een stuk gemakkelijker. Wij zijn, een beetje bot gezegd, van de nummer vier van Nederland, de nummer vier van onderen geworden. Daarbij hebben mensen veel vraagtekens bij ons. Dat maakt het niet makkelijk."

Kalksma werd door Vitesse binnengehaald vanwege zijn contacten in het bedrijfsleven. De gemeente Arnhem eiste van de huidige bestuursleden dat zij hun zetel beschikbaar stelden. Nu zit Kalksma tegenover potentiŽle sponsors die weten dat hij straks misschien wel weg moet.

Kalksma: "Voor sommige sponsors is het inderdaad belangrijk met wie ze zaken doen. Dan gaat het niet over mij, maar om de vraag hoe de club wordt bestuurd en door wie. Mensen vragen zich af of de toezeggingen die ik doe, straks wel worden ingevuld."

Het grote tekort op de lopende begroting baart de clubleiding immense zorgen, maar negatieve publiciteit werkt ook weer remmend. Vitesse hield al rekening met een forse daling van het klantenbestand. Kalksma blijft vertrouwen uitspreken, tegen beter weten in misschien. "Wij willen deze organisatie redden, maar het is heel moeilijk. Ik zou de mensen, Arnhemmers, haast willen oproepen: 'Als je Vitesse wil steunen, doe het dan nu'. Zet er met z'n allen de schouders onder."

Zijn collega-bestuurder Snellenburg draagt al jaren met beide schouders letterlijk en figuurlijk de last van de voetbalclub. De trage besluitvorming rond het reddingsplan voor Vitesse en Gelredome, beschouwt de voetbalbestuurder en private investeerder als 'catastrofaal'.

"Toen het reddingsplan werd uitgesteld, heb ik al direct gezegd dat we tijd te kort gingen komen. Dat blijkt nu. We komen een paar miljoen euro te kort. Vijfduizend seizoenkaarthouders minder en dat komt echt niet door een prijsverhoging van 9 procent."

Er zijn her en der nog contacten die misschien iets opleveren. "Maar we hebben bedrijven al drie keer gevraagd of ze niet willen bijtekenen, nu vragen we ons af of we een vierde keer met hetzelfde verhaal moeten aankomen. We zoeken een nieuwe generatie bedrijven die niet meer op de nieuwigheid van Gelredome afkomt."

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  maandag 28 juli 2003 @ 23:32:21 #85
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_12079999
makkelijk praten quasar, ik heb al die topics van je al gezien en ben zelf ook supporter in hart en nieren, maar als zoveel sponsors het laten afweten, zoveel supporters nog geen seizoenkaart hebben, nog steeds geen volwaardig bestuur (of nieuw bestuur) hebben, geen gemeente die ook wat met het reddingsplan doet dan wordt het wel heel triest...

Wel lollig dat de knvb dan toch zomaar ff een licentie geeft pfff gelukkig maar

maar als je reeel naar de zaak kijkt kan het niet, ff deze week afwachten wat er gebeurt

Maximaal 4 regels
pi_12098338
KNVB twijfelt over het besluit om Vitesse wel een licentie te geven..
De licentie zou alsnog ingetrokken kunnen worden...

Aldus Tv Gelderland

"Wat een gezeik over het pre-pensioen... je kan ook gewoon op je 50ste stoppen.... zoals Willem Endstra"
  woensdag 30 juli 2003 @ 01:55:39 #87
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_12105730
hmm tjah er is op dit moment zoveel aan de hand:
quote:
Voetbal: Snellenburg: 'Tekort Vitesse minder hoog'

ARNHEM (ANP) - Vitesse kampt niet met een tekort van 4 miljoen euro. Volgens bestuurslid Jan Snellenburg is de situatie bij de club precair, maar zal Vitesse 'niet omkieperen'. Het bestuurslid heeft zich de afgelopen dagen enorm geŽrgerd aan de berichtgeving over zijn club.

,,We lopen achter aan de inkomstenkant'', zegt Snellenburg. ,,Maar niet zoveel als wordt gesuggereerd. 50 procent van het genoemde bedrag (2 miljoen euro) komt dichter in de buurt. De politiek gaat nu reageren op bedragen die in kranten worden genoemd. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Niemand van de gemeente heeft zich bij ons gemeld om te vragen hoe het werkelijk zit. Iedereen basseert zich op uitlatingen van iemand van de supportersvereniging.''

Volgens Snellenburg kampt Vitesse met een tekort van ongeveer 2 miljoen euro, veroorzaakt door 'achterblijvende inkomsten'. ,,We hebben minder seizoenkaarten verkocht, hebben nog geen hoofdsponsor en ook de businesssuits lopen nog niet zoals we gehoopt hadden. Vooral de achterblijvende verkoop van seizoenkaarten heeft ons verbaasd.''

De club doet volgens het bestuurslid zijn uiterste best om de opgelopen tekorten, veroorzaakt door de late toekenning van de licentie, zo snel mogelijk in te lopen. De verkoop van dure spelers als Didier Martel en Bob Peeters is daarbij gewenst. ,,Maar we hebben het economische tij niet mee, dat is duidelijk.''

Inmiddels heeft Vitesse dinsdag een gesprek gehad met de KNVB over de nieuwe tekorten. De KNVB zegt te zijn geschrokken van de nieuwe feiten. ,,We beraden ons intern op de te nemen stappen. We geven daarover nog deze week duidelijkheid. Een van de mogelijkheden is het intrekken van de licentie,'' aldus een woordvoerder van de KNVB.

Geactualiseerd om 18.10 uur

(Bron:www.gelderlander.nl)


Maximaal 4 regels
pi_12124562
Weer wat positief nieuws:
quote:
Vitesse bestuur vraagt advies aan Karel Aalbers

Via een lid van de businessclub hebben wij vernomen, dat er de afgelopen dagen 2 leden van het Vitesse bestuur bij Aalbers op bezoek zijn geweest. Dit om advies te vragen over de penibele situatie bij de club.
Dit gebeurde in het bijzijn van een lid van de businessclub. Hieruit kan worden opgemaakt dat er geen bezwaren leven bij het huidige Vitesse bestuur richting voormalig voorzitter Karel Aalbers.


Hoezee!
quote:
Dejan Curovic terug bij Vitesse

Dejan Curovic keert terug bij Vitesse. De voormalige aanvaller en publiekslieveling van de Arnhemse club gaat het commerciŽle team van Vitesse versterken. Ik wil Vitesse steunen.
De 34-jarige Curovic speelde tussen 1994 en 2000 in totaal 109 competitiewedstrijden voor Vitesse en maakte daarin 41 doelpunten. Curovic gaat de relatie versterken met de supporters en de leden van de Business Club van Vitesse. Hij zal zich onder meer bezighouden met de verkoop van Businessaccommodatie.

Curovic: Ik wil Vitesse steunen. Mijn relatie met de supporters en de Business Club is altijd uitstekend geweest. Wij hebben Dejan gevraagd of hij Vitesse op enige wijze kan helpen. Zijn uitstraling en populariteit is ongekend en hij heeft de uitnodiging geaccepteerd, aldus Directeur Joop Kalksma. Tijdens de Open Dag van Vitesse op zondag 3 augustus zal Curovic voor het eerst aanwezig zijn.


En nog een keer hoezee!
pi_12143592
Tja, het is toch best treurig dat zoiets al met gejuich ontvangen wordt in Arnhem tegenwoordig.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_12149513
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 16:26 schreef methodmich het volgende:
Tja, het is toch best treurig dat zoiets al met gejuich ontvangen wordt in Arnhem tegenwoordig.
1. Standaard volkomen zinloze disreply
2. Ik vertegenwoordig Arnhem en de supporters niet
3. Het is in mijn ogen positief nieuws. Waarschijnlijk bevat je het gehele plaatje en de concequenties van dit nieuwsgebeuren niet.

Toen in Amsterdam het nieuws kwam dat Van Basten terug zou keren bij Ajax, waren de meesten supporters het ook emotieloos aan het verwerken? Lijkt me niet.

  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 31 juli 2003 @ 21:50:37 #91
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_12149556
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:48 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

1. Standaard volkomen zinloze disreply
2. Ik vertegenwoordig Arnhem en de supporters niet
3. Het is in mijn ogen positief nieuws. Waarschijnlijk bevat je het gehele plaatje en de concequenties van dit nieuwsgebeuren niet.

Toen in Amsterdam het nieuws kwam dat Van Basten terug zou keren bij Ajax, waren de meesten supporters het ook emotieloos aan het verwerken? Lijkt me niet.


Aalbers is dus de VanBasten van Vitesse

Iedere club krijgt de helden die het verdient

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
pi_12149846
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:50 schreef Doc het volgende:

[..]

Aalbers is dus de VanBasten van Vitesse

Iedere club krijgt de helden die het verdient


Ik doelde meer op Curovic...dat maakt de vergelijking wat rechter.

Raar dat je van die 2 berichten nu net Aalbers pakt en hem vergelijkt met een Van Basten.

Overigens denk ik wel dat Aalbers meer heeft betekent voor Vitesse dan Van Basten voor Ajax.

Opvallend eigenlijk hoeveel mensen van buitenaf denken dat Aalbers een slecht man is, terwijl juist het meerendeel van de mensen die Vitesse volgen en aanhangen, hem uitmuntend vinden.

  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 31 juli 2003 @ 22:21:25 #93
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_12150214
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 22:05 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Ik doelde meer op Curovic...dat maakt de vergelijking wat rechter.

Raar dat je van die 2 berichten nu net Aalbers pakt en hem vergelijkt met een Van Basten.

Overigens denk ik wel dat Aalbers meer heeft betekent voor Vitesse dan Van Basten voor Ajax.


Wellicht omdat ik ook denk dat Aalbers meer voor Vitas betekend heeft dan die Curovic

Als Curovic de betekenis voor Vitas heeft als VanBasten voor Ajax (VanBasten als een van de 3 beste VBL-ers die de club heeft voortgebracht, met een plek in de wereld alltime top 50, of was het zelfs de top 20?), dan is dat nog beroerder...

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
pi_12164530
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:48 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

1. Standaard volkomen zinloze disreply
2. Ik vertegenwoordig Arnhem en de supporters niet
3. Het is in mijn ogen positief nieuws. Waarschijnlijk bevat je het gehele plaatje en de concequenties van dit nieuwsgebeuren niet.

Toen in Amsterdam het nieuws kwam dat Van Basten terug zou keren bij Ajax, waren de meesten supporters het ook emotieloos aan het verwerken? Lijkt me niet.


1. Uiteraard, het past niet in je zwartgele straatje.
2. Gelukkig niet.
3. Natuurlijk snap ik dat wel...

Mijn post was dan ook niet bedoeld om Vitesse in een kwaad daglicht te stellen, maar meer als vergelijking: 3 jaar geleden had men blij geweest met nieuwe spelers, nu is de terugkeer van Curovic in een niet-voetbalfunctie reden voor vreugde. Toch een treurig contrast niet?

Misschien moet je voortaan de reply's eens wat beter lezen en tot je door laten dringen wat er eigenlijk bedoeld wordt, alvorens puntgewijs te reageren.

ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_12171648
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 15:10 schreef methodmich het volgende:

[..]

1. Uiteraard, het past niet in je zwartgele straatje.
2. Gelukkig niet.
3. Natuurlijk snap ik dat wel...

Mijn post was dan ook niet bedoeld om Vitesse in een kwaad daglicht te stellen, maar meer als vergelijking: 3 jaar geleden had men blij geweest met nieuwe spelers, nu is de terugkeer van Curovic in een niet-voetbalfunctie reden voor vreugde. Toch een treurig contrast niet?

Misschien moet je voortaan de reply's eens wat beter lezen en tot je door laten dringen wat er eigenlijk bedoeld wordt, alvorens puntgewijs te reageren.


Je vindt het kennelijk raar dat ik vreugde toon om dit bericht. Het blijft een gevoel dat moeilijk te rechtvaardigen is tegenover vreemden.

Vergelijk het met een belangrijke speler en publiekslieveling die onverwacht terugkomt bij je favo. club. Enige vreugde mag toch wel ontstaan denk ik zo. Zeker in een periode waarin je uitsluitend slecht nieuws hoort.

Maar het betekent niet dat dit bericht net zo belangrijk is als een grote speler die wordt aangekocht.

pi_12364048
uiteraard gaat vitesse trouwens dit jaar wel winnen...
One morning I shot an elephant in my pajamas. How he got in my pajamas, I don't know.
pi_12366723
quote:
Op maandag 11 augustus 2003 20:23 schreef mattttPUNTnl het volgende:
uiteraard gaat vitesse trouwens dit jaar wel winnen...
1 wedstrijd moet lukken..
Of op z'n minst 1 gelijk spelen..
pi_12367007
niet fucken met vitas

wij gaan hard winnen

One morning I shot an elephant in my pajamas. How he got in my pajamas, I don't know.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 11 augustus 2003 @ 22:36:29 #99
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_12367113
quote:
Op maandag 11 augustus 2003 22:33 schreef mattttPUNTnl het volgende:
niet fucken met vitas

wij gaan hard winnen


mattttPUNTnl checkt de Sonsbeekpark...
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  maandag 11 augustus 2003 @ 22:53:03 #100
9105 CAZZO
Povera vaffanculo
pi_12367639
vitas gaat dit seizoen voor veel opschudding zorgen in de hce
omdat ze halverwege het seizoen door de knvb uit de competitie worden genomen
May the seed of your loins be fruitfull in the belly of your woman
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')