abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_16251987
quote:
Op zondag 11 januari 2004 20:09 schreef DutchGooner het volgende:
Sterkte jongens met die lul van vd Kraan als nieuwe directeur
What we do in life echoes in eternity
Just relax - It's what Jesus would do
Wat een vrouw!
spits!
  dinsdag 3 februari 2004 @ 17:09:17 #252
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_16853351
quote:
Update blessures Vitesse

Lees hier het laatste nieuws over de blessures in de selectie van Vitesse.
Ruud Knol
Het herstel van Vitesse-verdediger Ruud Knol vergt nog minimaal een week, zo bleek uit een vanochtend gemaakte echo. De echo vertoonde nog een lichte afwijking aan de hamstring. Knol heeft vandaag al wel de looptraining hervat, maar zal zich naar verwachting pas volgende week weer bij de groep voegen.

Theo Janssen
Theo Janssen heeft aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen PSV een kneuzing aan zijn rechterbovenbeen overgehouden. Janssen zal de komende dagen een aangepast trainingsprogramma volgen, maar volgens de medische staf van Vitesse komt het meespelen van Janssen komende zondag tegen Feyenoord niet in gevaar.

Kalle Sone
De breuk in de rechtervoet van Kalle Sone is nog niet voldoende hersteld. De aanvaller uit Kameroen liet maandagochtend een foto maken van het geplaagde gewricht. Sone heeft opnieuw twee tot drie weken rust voorgeschreven gekregen en moet zich vooralsnog beperken tot fietstraining.

Ricky Bochem
Ricky Bochem heeft maandagochtend de looptraining hervat. Bochem ondervindt hinder van een irritatie aan de knieschijf en kreeg hiervoor afgelopen vrijdag een injectie toegediend. De injectie lijkt aan te slaan. Een MRI-scan is vooralsnog niet nodig. Bochem sluit zich als alles goed blijft gaan volgende week weer bij de groep aan.


Bron: Vitesse.nl 02-02-2004
Maximaal 4 regels
pi_16942681
quote:
Vandaag hebben AFAB en Vitesse een driejarig contract getekend, waardoor AFAB met ingang van het seizoen 2004-2005 de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse is en de komende drie seizoenen het Vitesse-shirt zal sieren.

AFAB Geldservice B.V. is sinds 1993 landelijk werkzaam als specialist in voordelige geldleningen en hypotheken. Inmiddels is AFAB uitgegroeid tot de op n na grootste kredietbemiddelaar van Nederland. AFAB werkt met tientallen nationale en internationale banken en financieringsmaatschappijen en is gevestigd in Amersfoort.

AFAB Geldservice B.V. heeft, als huidige shirtsponsor van FC Volendam, inmiddels de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Maasbert Schouten, directeur-eigenaar van AFAB Geldservice B.V. verwacht met de overeenkomst een nog grotere naamsbekendheid te verwerven: "Na dit seizoen loopt ons contract met FC Volendam af. Wij wilden graag in het voetbal actief blijven, omdat wij hebben ervaren dat voetbal niet alleen een aantrekkelijk spel is om naar te kijken, maar ook een podium waarop wij ons kunnen profileren. In Vitesse heeft AFAB voor een langere periode een uitstekende partner gevonden die kan fungeren als intermediair tussen AFAB en al onze doelgroepen. Vitesse is ambitieus en wij zijn van mening dat de club terug zal keren naar een vaste positie in de subtop van de eredivisie. AFAB kan daarbij ondersteuning bieden. Samen met Vitesse willen wij kansen benutten."

Algemeen Directeur Paul van der Kraan van Vitesse: "Het is voor ons bijzonder prettig dat wij al zo vroeg in het lopende seizoen een hoofdsponsor kunnen presenteren voor de komende drie seizoenen. Het vertrouwen dat spreekt uit de overeenkomst is voor Vitesse een bevestiging dat de ingeslagen weg de juiste is."

De huidige sponsor GoGo Tours B.V., die met haar merk Sunweb tot het eind van dit seizoen de shirtsponsor van Vitesse is, heeft positief gereageerd op de interesse van AFAB voor een hoofdsponsorschap. Algemeen Directeur Joost Romeijn van GoGo Tours B.V.: "Wij hebben alle begrip voor het feit dat Vitesse graag wil ingaan op het aanbod voor een driejarige overeenkomst met AFAB en hebben dan ook direct gezegd dat wij hier mee kunnen instemmen. Sportsponsoring was nieuw voor ons en wij hebben zeer plezierig en succesvol met Vitesse samengewerkt. De komende tijd gaan we ons beraden over wat wij volgend seizoen gaan doen op het gebied van sportsponsoring en over een andere vorm van samenwerking met Vitesse. Wij wensen Vitesse in ieder geval heel veel succes toe."

Bron: Vitesse.nl


  vrijdag 6 februari 2004 @ 14:14:46 #254
17897 Cart_man
Love to be hated
pi_16942736
Tot zondag
A.M.A.B
pi_16942866
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:14 schreef Cart_man het volgende:
Tot zondag
Eh, gaan jullie op familiebezoek in Burgers
Want ik hoorde dat jullie Gelredome niet in komen
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')