WeckelB | woensdag 19 februari 2003 @ 14:49 |
Ik las in een restaurant recentie dat ze ergens als onderdeel van een gerecht rauwe asperges serveren...da's toch nie te vreten ![]() | |
DarkElf | woensdag 19 februari 2003 @ 14:49 |
rauwe aspreges uit blik zijn heerlijk! verse moeten voor mij wel gekookt worden. | |
La_Chatte_Noir | woensdag 19 februari 2003 @ 14:49 |
gatver, dat lijkt me nou niks ![]() | |
Fling | woensdag 19 februari 2003 @ 14:51 |
quote:Uit blik zijn toch ook voorgekookt? ![]() | |
DarkElf | woensdag 19 februari 2003 @ 14:53 |
quote:ja das waar, nou ja koud zijn ze iig lekker ![]() | |
Fling | woensdag 19 februari 2003 @ 14:53 |
quote:Eens, plakje ham erom, hmmmm ![]() | |
Nuoro | woensdag 19 februari 2003 @ 14:59 |
quote:Waarschijnlijk flinterdun gesneden, dan is het misschien wel te doen. Mits ze niet al te draderig zijn natuurlijk. Er zijn trouwens wel meer 'vreemde' manieren om asperges klaar te maken. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook als 'tempura' eten. Daarvoor moet je dikke asperges hebben, deze in schuine plakken van ongeveer een halve centimeter dik snijden, door beslag halen en dan in hete olie bakken. Opdienen met Japanse shoyu, mirin en wasabi zijn ze dan | |
DarkElf | woensdag 19 februari 2003 @ 15:02 |
quote:klinkt zalig! | |
dolle_hond | woensdag 19 februari 2003 @ 15:03 |
bah | |
WeckelB | woensdag 19 februari 2003 @ 15:08 |
quote:Was al bekend (met kerst gemaakt ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 19 februari 2003 @ 15:27 |
Neh, maar even koken en dan een eitje erbij koken en dat in stukjes eroverheen kieperen is ![]() En dan heb je verder ook geen jus of iets anders nodig dus het is best WW-verantwoord | |
Nuoro | woensdag 19 februari 2003 @ 15:28 |
quote:Niet alle asperges zijn houterig. Bovendien is dat naarmate je dichter bij de kern komt sowieso minder. Maarre, als een gerecht werkelijk niet te vreten is, dan zou het toch nooit lang op de menu kaart blijven staan? Met uitzondering van de shoarma-pizza natuurlijk... | |
Natalie | woensdag 19 februari 2003 @ 18:34 |
Geen idee... Ik moet bekennen dat ik nog nooit asperges heb gehad... |