FrenchDuck | woensdag 18 september 2024 @ 17:24 |
Gekonfijte eendenmaagjes, ook bekend als gésiers de canard, zijn een delicatesse die je zeker eens moet proberen. Deze maagjes worden langzaam gegaard in hun eigen vet, wat resulteert in een ongelooflijk malse en smaakvolle textuur. Het konfijten zorgt ervoor dat de natuurlijke smaken van de eend behouden blijven en zelfs worden versterkt, waardoor elke hap een ware smaakexplosie is. De rijke, hartige smaak van gekonfijte eendenmaagjes maakt ze een perfecte toevoeging aan diverse gerechten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd aan salades voor een extra smaakdimensie, of geserveerd met aardappelen en groenten voor een heerlijk hoofdgerecht. De combinatie van de zachte textuur en de intense smaak maakt ze onweerstaanbaar voor liefhebbers van fijnproeverij. Naast hun heerlijke smaak zijn gekonfijte eendenmaagjes ook voedzaam. Ze bevatten hoogwaardige eiwitten en essentiële vitamines en mineralen, zoals ijzer en zink. Dit maakt ze niet alleen een smakelijke, maar ook een gezonde keuze voor een uitgebalanceerd dieet. Het is even afzien als je het voor het eerst probeert en je weet wat het is maar er staat een genot te wachten om je vingers bij af te likken! Sta jij er voor open of heb je het al eens geprobeerd? | |
Doug-Heffernan | woensdag 18 september 2024 @ 17:25 |
ik sta er voor open | |
HeldShahid | woensdag 18 september 2024 @ 17:27 |
Ik sta er ook zeker voor open. Ben erg verzot op lever, dus ben hier ook wel benieuwd naar. | |
Ama | woensdag 18 september 2024 @ 17:32 |
Nee dankje. | |
stavromulabeta | woensdag 18 september 2024 @ 19:03 |
Er ligt hier nog een blik in de kelder, ooit meegenomen uit de Carrefour. Eens kijken wat ik daarmee ga maken. | |
Boca_Raton | woensdag 18 september 2024 @ 20:02 |
Worden hier eenden voor mishandeld…? Toch even vragen. | |
herverwijderd | woensdag 18 september 2024 @ 21:20 |
Gewoon op je pizza klappen. | |
fluitbekzeenaald2.0 | woensdag 18 september 2024 @ 21:37 |
Niet meer dan voor het vlees. Denk dat het dezelfde eenden zijn, ze hoeven geen speciale behandeling zoals voor foie gras. | |
FrenchDuck | woensdag 18 september 2024 @ 23:45 |
Weet jij het? Dan weet ik het ook? Of vraag je overal waar je eten vandaan komt voordat je het naar binnen schuift? Die vraag kun je voor alles wat geslacht word stellen: van slak tot sprinkhaan, van garnaal tot haai en van kwartel tot een varken, koe of paard en alles wat er tussen zit of buiten valt, dus ook alles wat er wel of niet jouw bord komt te liggen? | |
Boca_Raton | woensdag 18 september 2024 @ 23:48 |
Is dat een bevestiging? Beetje vaag antwoord. | |
Whiskers2009 | donderdag 19 september 2024 @ 00:56 |
Dit leest als marketing via AI | |
FrenchDuck | donderdag 19 september 2024 @ 17:13 |
Dat betekent dat ik geen idee heb waar mijn vreten vandaan komt, en dat ik er ook niet naar ga vragen. Vraag jij in een restaurant wel of je stukje biefstuk wel van goede komaf was? | |
Boca_Raton | donderdag 19 september 2024 @ 18:45 |
Tjee wat grof. Er is meer dierenleed dan jij weet! | |
NoCigar | zaterdag 21 september 2024 @ 01:24 |
Ze zijn iig smakelijk en smaken totaal niet naar ingewanden zoals lever of zo: het is gewoon een klein stukje vlees: niets raars of ontoegankelijks. Lekker in salades. | |
DIJK | zaterdag 21 september 2024 @ 09:35 |
Salade geziers is echt zo’n gerecht waar ik vroeger op vakantie in Frankrijk gek op was maar al zo’n 25 jaar niet meer heb gehad. Dank voor de herinnering, ga het weer eens proberen en kijken of het nog zo is als destijds. | |
No239SquadronRAF | zondag 22 september 2024 @ 07:55 |
Waar kun je dat krijgen dan? |