abonnement Unibet Coolblue
pi_213973180
https://www.ad.nl/binnenl(...)en-we-gaan~a75e9110/

Zeldzame beelden van gedwongen uitzetting Syriėr: ‘Hoever willen we gaan

Mensenrechtenorganisatie MiGreat wil opheldering over een hardhandige, gedwongen poging tot uitzetting van een Syrische asielzoeker in Nederland. In het vliegtuig verzette de man zich, waarop de marechaussee hem vastbond op de stoelen en zijn mond dichtdrukte, waarna hij riep dat hij geen lucht kreeg. De man zou naar Bulgarije worden teruggestuurd, maar dat ging niet door doordat hij door de mishandeling in het ziekenhuis belandde.

De Syriėr zou op 20 mei uitgezet worden naar Bulgarije, waar hij al als asielzoeker geregistreerd stond. Na zijn vlucht uit Syriė werd hij daar in een detentiecentrum vastgezet en naar eigen zeggen mishandeld. Omdat hij zich in Bulgarije niet veilig voelde, vluchtte hij naar Nederland.

Op basis van EU-afspraken (Dublin-verordening) moet een asielzoeker de procedure doorlopen in de lidstaat waar hij als eerste geregistreerd staat. Nederland moest hem dan binnen zes maanden terugsturen naar Bulgarije. Op de laatste dag voor het verstrijken van die termijn werd de Syriėr op Schiphol op het vliegtuig gezet.

Twee activisten van mensenrechtenorganisatie MiGreat, onder wie directeur Roos Ykema, waren aan boord om zijn uitzetting tegen te houden. Ze zagen dat zijn handen en enkels met tiewraps vastgebonden waren en hij liggend op vliegtuigstoelen werd gefixeerd door de marechaussee. Bovendien was de Syriėr in zijn cellencomplex al vastgesnoerd in een zogeheten body-cuff, een hulpmiddel dat de marechaussee inzet om een uitzetting ‘humaan en gecontroleerd’ te laten verlopen. MiGreat maakte zeldzame beelden van de uitzetting.

De Koninklijke Marechaussee zegt in een reactie dat de begeleiding van de Syriėr ‘op reguliere wijze’ is verlopen. ,,Op basis van een vooraf gemaakt risico-inschatting en de situatie ter plekke is er in dit geval voor gekozen om gebruik te maken van de body-cuff’’, aldus een woordvoerder. ,,Zijn benen werden niet ingepakt, omdat dat vooraf niet noodzakelijk leek. Tot aan de verplaatsing naar het vliegtuig verliep de begeleiding rustig. Bij het aan boord gaan volgde veel weerstand.’’

Onder toezicht van een arts die de uitzetting begeleidde, probeerde de marechaussee de Syriėr op verschillende manieren in bedwang te houden. Op dat momenten kwam MiGreat in actie. ,,Een collega en ik stonden op om de deportatie te verhinderen’’, zegt Ykema. ,,Hij lag met stoelriemen vastgebonden op enkele vliegtuigstoelen terwijl politieagenten zijn mond probeerden dicht te houden. We hoorden hem om hulp schreeuwen.’’

De arts zei dat de Ykema ‘gewoon’ weer kon zitten. ,,Er is niks aan de hand. Deze meneer gaat gewoon naar het buitenland. Zodra we in de lucht zijn is het over, want ze weten dat dit het enige moment is om zich te verzetten’’, aldus de arts.

Op de videobeelden van MiGreat is te zien en horen dat de Syriėr in paniek raakte en riep dat hij geen zuurstof meer kreeg. Op verzoek van de piloot keerde het vliegtuig terug naar de gate en werden Ykema en haar collega uit het vliegtuig gezet.

Toen het vliegtuig voor de tweede keer de gate verliet, werd de Syriėr, die zich bleef verzetten, volgens eigen zeggen geslagen en verloor hij het bewustzijn. Opnieuw keerde het vliegtuig terug naar de gate, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Na ontslag werd hij vrijgelaten, omdat de termijn van uitzetting is verlopen. Nu zit hij in een opvanglocatie en kan hij alsnog asiel in Nederland aanvragen.

Gezondheid achteruit
,,Fixeren en het gebruik van geweld wordt enkel toegepast wanneer dit noodzakelijk is, en als het doel niet op andere wijze te bereiken is’’, zegt de woordvoerder van de marechaussee. ,,Dat komt wel eens voor. Het uitgangspunt is dat we iedere begeleiding zo humaan, professioneel en veilig mogelijk uitvoeren.’’

De Koninklijke Marechaussee ontkent dat de Syriėr is flauwgevallen en letsel heeft opgelopen, maar bevestigt dat zijn ‘gezondheid achteruit leek te gaan’. ,,Als er twijfels bestaan over de medische situatie en niet met zekerheid te zeggen valt dat de begeleiding in goede gezondheid kan verlopen, heeft gezondheid uiteraard de prioriteit.’’

MiGreat wil (medische) rapportages van deze mislukte uitzetting opvragen. Volgens Ykema is het gebruik van geweld niet uniek, maar beelden ervan wél. De organisatie heeft ook contact gehad met het Meldpunt Vreemdelingendetentie, dat monitort hoe (gedwongen) uitzettingen verlopen

Revijara Oosterhuis, coördinator van het meldpunt, vindt het verhaal ‘schokkend’. ,,Helaas komt het vaker voor dat vrijheidsbeperkende middelen en geweld worden gebruikt bij mensen die worden uitgezet’’, zegt Oosterhuis. ,,Sommigen vertellen dat ze als een pakketje het vliegtuig in worden gebracht. Ook wordt vaker een kaakklem gebruikt om te voorkomen dat iemand gaat schreeuwen. Dat is pijnlijk. Soms wordt daarbij ook nog een doek over iemands hoofd gelegd.’’

Het meldpunt ondersteunt asielzoekers bij een klachtenprocedure. Gemiddeld gaat het om zo’n vijf klachten per jaar, maar dat proces is complex en duurt lang. Oosterhuis heeft in detentiecentra asielzoekers gezien die blauwe plekken of een gebroken tand hadden, of mank liepen. ,,Ik schrik ervan hoeveel geweld gebruikt wordt. Er is weinig toezicht op en de psychische ondersteuning is onvoldoende. Hoever gaan we, alleen om iemand terug te sturen? Het zijn geen criminelen. Hoeveel geweld en letsel vinden we proportioneel bij een uitzetting?’’


Ts.

Wat verwacht je dan ?
Dat ze netjes mee gaan en netjes zwaaien ?
Tuurlijk gaan ze schreeuwen, janken , geweld en zicht zelf onderschijten .
Ze willen niet terug .
  woensdag 19 juni 2024 @ 16:29:32 #2
3542 Gia
User under construction
pi_213973301
Qarrad in NWS / Asielzoekers #18 : ze mogen toch niet werken
Is hier ook al gepost. Denk niet dat er een extra topic voor nodig is.
pi_213973380
quote:
Twee activisten van mensenrechtenorganisatie MiGreat
Nog zo'n Nederland is van iedereen-clubje vol clichejargon: https://migreat.org/nl
pi_213973430
Wel grappig om met een voor de asielzoeker gevaarlijke stunt te plannen zodat je met je kop kan deugen op de socials.
pi_213973477
Wat mij betreft gaan ze in kooien in het bagageruim, hoppa weg ermee
pi_213973521
Voor iemand die claimt ademhalingsproblemen te hebben ligt ie anders aardig te kwelen.
Radical islam is the snake in the grass.
Moderate islam is the grass that hides the snake.
pi_213973558
quote:
13s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:34 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]
Nog zo'n Nederland is van iedereen-clubje vol clichejargon: https://migreat.org/nl
quote:
MiGreat gelooft dat migratie de wereld een betere plek kan maken.
Gelukkig geloven ze het zelf....
:')
pi_213973560
Als die man daadwerkelijk mishandeld is, dan is dat natuurlijk schandelijk. Dat dient dan absoluut aangepakt worden, en men mag er ook best op controleren.

Maar ook .. Welke lamlul heeft bij het opstellen van die Dublin regelgeving niet bedacht dat op deze manier, verzet waardoor het vliegtuig om moet keren, beloond wordt? Zet er even een regeltje in over hoe dit soort verzet die 6 maanden termijn dan een paar weken oprekt? Kom op zeg.
"Pools are perfect for holding water"
  woensdag 19 juni 2024 @ 16:46:12 #9
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_213973572
Verzet bij uitzetting is ook een vorm van geweld plegen.
En we laten m ermee wegkomen ook.
Wat is dat paspoort waard als we iedereen die er GEEN recht opheeft het toch maar weer laten proberen ?

"Hoe ver willen we gaan ? " Zo ver als nodig is. Desnoods met geweld.
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  Moderator / Redactie Sport woensdag 19 juni 2024 @ 16:46:35 #10
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_213973579
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:20 schreef suijkerbuijk het volgende:
Na ontslag werd hij vrijgelaten, omdat de termijn van uitzetting is verlopen. Nu zit hij in een opvanglocatie en kan hij alsnog asiel in Nederland aanvragen.
Dit is het enige schokkende aan dit hele verhaal :')
100.000 katjes
Fuck the EBU!
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:01:15 #11
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_213973844
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:46 schreef Pikkebaas het volgende:
Verzet bij uitzetting is ook een vorm van geweld plegen.
En we laten m ermee wegkomen ook.
Wat is dat paspoort waard als we iedereen die er GEEN recht opheeft het toch maar weer laten proberen ?

"Hoe ver willen we gaan ? " Zo ver als nodig is. Desnoods met geweld.
Niks vorm. Het ķs gewoon geweld.

Als je je gedraagt als een wildeman, dan moet je niet raar opkijken als je ook navenant behandeld wordt.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_213973948
Tot aan Bulgarije, best ver dus. Lezen die koppenmakers hun eigen artikelen niet?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:11:04 #13
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_213973960
De zoveelste act van asielcircus Hollanda
pi_213973968
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dit is het enige schokkende aan dit hele verhaal :')
Het is volkomen van de pot gerukt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_213973972
quote:
De Koninklijke Marechaussee ontkent dat de Syriėr is flauwgevallen en letsel heeft opgelopen, maar bevestigt dat zijn ‘gezondheid achteruit leek te gaan’.
Ok. Hoe en waardoor dan?

Het leest allemaal een beetje alsof de piloot de enige in dit hele verhaal is die objectief handelt door tot twee maal toe rechtsomkeert te maken.
"Pools are perfect for holding water"
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:33:21 #16
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974222
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:46 schreef Pikkebaas het volgende:
Verzet bij uitzetting is ook een vorm van geweld plegen.
En we laten m ermee wegkomen ook.
Verzet bij executie ook.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:34:54 #17
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974244
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:01 schreef thedeedster het volgende:

[..]
Niks vorm. Het ķs gewoon geweld.

Als je je gedraagt als een wildeman, dan moet je niet raar opkijken als je ook navenant behandeld wordt.
Het lijkt mij logisch gedrag als je in die situatie zit.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_213974249
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dit is het enige schokkende aan dit hele verhaal :')
Koekoek!....
:')
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:36:52 #19
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_213974275
Fijn ook zo'n figuur/wijf erbij die dit nog even aan het goedpraten is en de boel aan het belemmeren is. :r
pi_213974287
Misschien kunnen ze dergelijke migranten voortaan beter vooraf verdoven.
pi_213974293
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dit is het enige schokkende aan dit hele verhaal :')
Bij het minste of geringste wat niet klopt, alsnog uitzetten. Dan dus niet naar Bulgarije, maar terug naar Syriė.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:44:14 #22
496707 HowardRoark
Tacticalized!
pi_213974352
quote:
Toen het vliegtuig voor de tweede keer de gate verliet, werd de Syriėr, die zich bleef verzetten, volgens eigen zeggen geslagen en verloor hij het bewustzijn. Opnieuw keerde het vliegtuig terug naar de gate, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Na ontslag werd hij vrijgelaten, omdat de termijn van uitzetting is verlopen. Nu zit hij in een opvanglocatie en kan hij alsnog asiel in Nederland aanvragen.
Je verwacht het niet. Nou, dit schept een leuk precedent voor soortgelijke situaties.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_213974367
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:20 schreef suijkerbuijk het volgende:

Revijara Oosterhuis, coördinator van het meldpunt, vindt het verhaal ‘schokkend’. ,,Helaas komt het vaker voor dat vrijheidsbeperkende middelen en geweld worden gebruikt bij mensen die worden uitgezet’’, zegt Oosterhuis. ,,Sommigen vertellen dat ze als een pakketje het vliegtuig in worden gebracht. Ook wordt vaker een kaakklem gebruikt om te voorkomen dat iemand gaat schreeuwen. Dat is pijnlijk. Soms wordt daarbij ook nog een doek over iemands hoofd gelegd.’’
Dit zou natuurlijk allemaal niet nodig zijn als NGO's gewoon vliegtuigen zouden huren voor de retourvlucht.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_213974378
Dit is de gemiddelde 'vluchteling'. Zodra ze niet krijgen wat ze precies willen worden ze agressief en gewelddadig.

We kunnen het beter opgeven. Zij hebben gewonnen.
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:46:49 #25
496707 HowardRoark
Tacticalized!
pi_213974381
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:34 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Het lijkt mij logisch gedrag als je in die situatie zit.
Nee hoor. Zulke mensen hebben hier simpelweg niets te zoeken en moeten hardhandig worden uitgezet. Nederland is niet verantwoordelijk voor deze mensen. Ik snap dat men dit in bepaalde kringen verschrikkelijk vind, want daar wil men heel Syriė en (Noord-)Afrika hier wel opvangen, maar dat is dan maar zo. Geniet maar van alle 'culturele verrijking' die er nu al is.
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:46 schreef Confetti het volgende:
Dit is de gemiddelde 'vluchteling'. Zodra ze niet krijgen wat ze precies willen worden ze agressief en gewelddadig.

We kunnen het beter opgeven. Zij hebben gewonnen.
Dus moet daar keihard tegen worden opgetreden. En dan gaat er vast weer een groep activisten jammeren, maar die moeten gewoon genegeerd worden. Als deze mensen zo graag met Syriėrs, Marokannen en pakweg Eritreeėrs willen wonen, staat het hun vrij de eigen koffers te pakken en naar die landen te gaan.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_213974435
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:46 schreef HowardRoark het volgende:
staat het hun vrij de eigen koffers te pakken en naar die landen te gaan.
Alsof die landen dergelijke schreeuwers binnenlaten. ;(
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:53:02 #27
264415 Jahr00n
Fakkelteit
pi_213974467
Gewoon de taser er direct op bij verzet.
  woensdag 19 juni 2024 @ 17:56:41 #28
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974517
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:46 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Nee hoor. Zulke mensen hebben hier simpelweg niets te zoeken en moeten hardhandig worden uitgezet. Nederland is niet verantwoordelijk voor deze mensen. Ik snap dat men dit in bepaalde kringen verschrikkelijk vind, want daar wil men heel Syriė en (Noord-)Afrika hier wel opvangen, maar dat is dan maar zo. Geniet maar van alle 'culturele verrijking' die er nu al is.
Rustig Bernhard.
Ik zeg dat dit gedrag logisch is vanuit zijn situatie. Ik heb het niet over wel of niet terug moeten.

Misschien dat jij geen ruggengraat hebt en braaf rustig in dat vliegtuig gaat zitten maar zo is niet iedereen.

Ik ben inderdaad meerdere malen erg blij geweest met wel gevormde Noord Afrikaanse culturele verrijking, vooral als het in bed plaats heeft gevonden.

Als ik trouwens een euro krijg voor elke keer dat ik uit jouw mond "in bepaalde kringen" hoor dan hoef ik nooit meer te werken. Koop eens een ander woordenboek.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_213974571
Hoe ver willen we gaan, in handboeien en speciale vliegtuigen.

Doe dit soort shit dan ook niet met regulieren passagier vluchten.
pi_213974585
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:56 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Rustig Bernhard.
Ik zeg dat dit gedrag logisch is vanuit zijn situatie. Ik heb het niet over wel of niet terug moeten.

Misschien dat jij geen ruggengraat hebt en braaf rustig in dat vliegtuig gaat zitten maar zo is niet iedereen.

Ik ben inderdaad meerdere malen erg blij geweest met wel gevormde Noord Afrikaanse culturele verrijking, vooral als het in bed plaats heeft gevonden.

Als ik trouwens een euro krijg voor elke keer dat ik uit jouw mond "in bepaalde kringen" hoor dan hoef ik nooit meer te werken. Koop eens een ander woordenboek.
Dan verhuis je naar noord Afrika.
Jij blij, wij blij, iedereen blij.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:02:19 #31
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974598
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:46 schreef HowardRoark het volgende:
Dus moet daar keihard tegen worden opgetreden.
Kei en kei en kei hard optreden door de overheid. Daar hebben we al zulke mooie schandalen aan te danken de afgelopen 10 jaar.

Zo'n bestraffings fetish buiten een SM club lijkt me niet heel gezond om te hebben hoor.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:03:39 #32
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974623
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:01 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Dan verhuis je naar noord Afrika.
Jij blij, wij blij, iedereen blij.
Ik woon hier. Kom maar naar Nederland toe.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_213974632
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:02 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Kei en kei en kei hard optreden door de overheid. Daar hebben we al zulke mooie schandalen aan te danken de afgelopen 10 jaar.

Zo'n bestraffings fetish buiten een SM club lijkt me niet heel gezond om te hebben hoor.
Vooral jij lijkt een bepaalde fetish te hebben als je met name de hoererij van Noord-Afrikaanse.. mannen? Prijst en dat alleen al een pluspunt vind voor de massa migratie.

Zegt een hele hoop in ieder geval.
pi_213974635
WIE NIET LUISTEREN WIL MOET VOELEN.
We moeten fysiek geweld weer normaliseren.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:05:39 #35
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974653
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:04 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
hoererij
Dit is blijkbaar een woord.
Die ga ik onthouden.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:08:07 #36
496707 HowardRoark
Tacticalized!
pi_213974680
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:56 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Rustig Bernhard.
Ik zeg dat dit gedrag logisch is vanuit zijn situatie. Ik heb het niet over wel of niet terug moeten.

Misschien dat jij geen ruggengraat hebt en braaf rustig in dat vliegtuig gaat zitten maar zo is niet iedereen.
Bernhard?
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:56 schreef Harvest89 het volgende:
Ik ben inderdaad meerdere malen erg blij geweest met wel gevormde Noord Afrikaanse culturele verrijking, vooral als het in bed plaats heeft gevonden.
Hmm.

Dus omdat meermaals jij van bil bent gegaan bij enkele escorts van Noord-Afrikaanse komaf, moet iedereen maar blij zijn met de influx aan migranten?
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:13:34 #37
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213974775
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:08 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Bernhard?
[..]
Hmm.

Dus omdat meermaals jij van bil bent gegaan bij enkele escorts van Noord-Afrikaanse komaf, moet iedereen maar blij zijn met de influx aan migranten?
Lang niet alleen hoeren. Noord Afrikanen zijn net mensen weet je, en het kan gebeuren dat als 2 mensen elkaar leuk vinden dat ze dan samen in bed belanden.

Maar ik kan die vraag ook omdraaien, omdat jij tegen migranten bent moet iedereen daar maar blij mee zijn?
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:21:17 #38
319979 Fok-it
All is well
pi_213974877
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:19 schreef BlaZ het volgende:

[..]
Je moet wat, nu lijkt de regel dat als je je maar voldoende verzet niet uitgezet kunt worden.
Ja, want ze hebben bij deze man na een tijdje maar gedacht "Laten we het er maar bij zitten"
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:24:21 #39
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_213974948
quote:
81s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:21 schreef Fok-it het volgende:

[..]
Nee, want ze hebben bij deze man na een tijdje maar gedacht "Laten we het er maar bij zitten"
Nee, ze hebben simpelweg te weinig middelen om deze taak goed uit te voeren.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_213974994
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juni 2024 16:20 schreef suijkerbuijk het volgende:
Hoever willen we gaan
minstens tot in bulgarije
pi_213975053
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:46 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Nee hoor. Zulke mensen hebben hier simpelweg niets te zoeken en moeten hardhandig worden uitgezet. Nederland is niet verantwoordelijk voor deze mensen. Ik snap dat men dit in bepaalde kringen verschrikkelijk vind, want daar wil men heel Syriė en (Noord-)Afrika hier wel opvangen, maar dat is dan maar zo. Geniet maar van alle 'culturele verrijking' die er nu al is.
[..]
Dus moet daar keihard tegen worden opgetreden. En dan gaat er vast weer een groep activisten jammeren, maar die moeten gewoon genegeerd worden. Als deze mensen zo graag met Syriėrs, Marokannen en pakweg Eritreeėrs willen wonen, staat het hun vrij de eigen koffers te pakken en naar die landen te gaan.
Marokkanen zijn doorgaans geen vluchtelingen. Het aantal Marokkaanse vluchtelingen is op een hand te tellen. Maar wel leuk om hen er weer bij te betrekken.
Allah Al Watan Al Malik
pi_213975084
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:31 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Roemenen ook, maar dit wil niet zeggen dat we er dan daar maar veel meer van hierheen moet halen, dan wel toelaten.
[..]
Marokannen zijn ongeveer de grootste groep migranten hier. Juist veiligelanders kunnen te maken krijgen met uitzetting.
Migranten zijn niet per definitie asielzoekers. Maar juist veiligelanders. Je haalt nogal wat zaken door elkaar.
Allah Al Watan Al Malik
  Forum Admin woensdag 19 juni 2024 @ 18:34:44 #43
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_213975097
quote:
81s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:21 schreef Fok-it het volgende:

[..]
Ja, want ze hebben bij deze man na een tijdje maar gedacht "Laten we het er maar bij zitten"
Sterker nog, deze man heeft alle opties, mogelijkheden en bezwaren al benut. Het houdt een keer op.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:40:53 #44
319979 Fok-it
All is well
pi_213975186
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:34 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]
Sterker nog, deze man heeft alle opties, mogelijkheden en bezwaren al benut. Het houdt een keer op.
Eens hoor. Dan is het helaas pindakaas.
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:43:06 #45
1234 HiZ
Istanbullu
pi_213975238
quote:
6s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:36 schreef S95Sedan het volgende:
Fijn ook zo'n figuur/wijf erbij die dit nog even aan het goedpraten is en de boel aan het belemmeren is. :r
Dit was overduidelijk gepland.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:45:45 #46
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_213975275
Is er overigens geen videomateriaal?
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  woensdag 19 juni 2024 @ 18:52:51 #47
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213975414
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:45 schreef BlaZ het volgende:
Is er overigens geen videomateriaal?
Video staat bovenaan het krantenartikel
https://www.ad.nl/binnenl(...)en-we-gaan~a75e9110/

Zelfde als in de OP
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  woensdag 19 juni 2024 @ 19:22:32 #48
496707 HowardRoark
Tacticalized!
pi_213975791
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 18:33 schreef Mutant01 het volgende:

[..]
Migranten zijn niet per definitie asielzoekers. Maar juist veiligelanders. Je haalt nogal wat zaken door elkaar.
Nee, ik heb het over migranten in het algemeen. Asielzoekers zijn daar een subgroep van. Uitzetting is iets dat van toepassing is op migranten in het algemeen, mogelijk asielzoekers, maar dit hoeft niet.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  woensdag 19 juni 2024 @ 19:24:00 #49
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_213975810
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 17:34 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Het lijkt mij logisch gedrag als je in die situatie zit.
Welke situatie? Als je naar een veilig land wordt gebracht waar je asiel kunt aanvragen?
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  woensdag 19 juni 2024 @ 19:28:05 #50
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_213975887
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2024 19:24 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]
Welke situatie? Als je naar een veilig land wordt gebracht waar je asiel kunt aanvragen?
Als je niets verkeerds hebt gedaan en dan gedwongen in een vliegtuig gepropt wordt.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')