michaeldehollander | vrijdag 7 juni 2024 @ 18:40 |
Ik vroeg mij af zijn voorgekookte/ voorgegaarde aardappels uit de supermarkt zo te verwerken in een koude salade? | |
Hyaenidae | vrijdag 7 juni 2024 @ 18:45 |
Het zou niet mijn keus zijn, maar als jij dat lekker vindt dan kan dat zeker. | |
sturmpie | vrijdag 7 juni 2024 @ 18:50 |
als je 't fijn kan knijpen is er niks aan de hand, maar harde rauwe aardappel dat verteert niet makkelijk | |
SnodeSnuiter | vrijdag 7 juni 2024 @ 18:50 |
Je bent terug ![]() | |
Harvest89 | vrijdag 7 juni 2024 @ 19:05 |
Ik zou het eerst zelf proberen voordat je het anderen geeft. Als iets vies is dan zijn het ruwe harde stukken aardappel in een koude schotel/salade. | |
Farenji | vrijdag 7 juni 2024 @ 19:06 |
Nee, voorgegaard is niet hetzelfde als gaar. Je eet toch ook geen afbakbrood zo uit de verpakking? | |
maily | vrijdag 7 juni 2024 @ 19:13 |
Eet er een en je weet het. | |
SnodeSnuiter | vrijdag 7 juni 2024 @ 19:33 |
Er zijn vragen die beantwoord moeten worden Kun je het eten: ja alles kun je eten, zelfs stront Word je er ziek van? Waarschijnlijk niet Is het lekker? Niet op deze manier | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juni 2024 @ 10:35 |
@Doug-Heffernan hij stelt wel echt de juiste vragen, en komt heel snel met de juiste antwoorden. Kun jij nog wat van leren. | |
Curiosity | zaterdag 10 augustus 2024 @ 00:26 |
Als ik koude krieltjes salade maak doe ik het zakje na wat gaatjes te hebben geprikt een minuut of 8 in de magnetron. Dan de salade maken en laten afkoelen. |