Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 08:06 |
https://www.ad.nl/economi(...)hamburgers~a383b998/ Mooi milieuverhaal, maar het gaat natuurlijk vooral om het strekken van het product. Dan denk ik, nee, dank je wel AH, maar als ik rundergehakt wil dan wil ik rundergehakt. Ook gaat men kip/rundergehakt aanbieden Wat er niet gezegd wordt of dit kippenvlees is wat mechanisch van karkassen wordt gehaald, zogenaamd seperatorvlees. [ Bericht 46% gewijzigd door Jan_Onderwater op 16-04-2024 08:15:18 ] | |
Nober | dinsdag 16 april 2024 @ 08:25 |
En dan kun je ook nog sparen voor plastic bakjes!! | |
Pizzakoppo | dinsdag 16 april 2024 @ 08:30 |
Klinkt bijzonder goor zeg. Blij dat ik vegetarisch ben. | |
Domnivoor | dinsdag 16 april 2024 @ 08:37 |
Ik probeer me voor te stellen hoe een half-kip-half-koe eruit ziet. Vermoedelijk niet heel smakelijk. | |
111210 | dinsdag 16 april 2024 @ 08:44 |
Dat staat vaak gewoon op de verpakking, niks mis mee want je kan het gewoon veilig verwerken. Zou zonde zijn om het weg te gooien. Persoonlijk laat ik het links liggen, maar dat is voor mij met heel veel bewerkt voedsel. Zolang dit ook gewoon op het etiket staat vind ik het prima, sowieso bestaan al die supermarkt hamburgers voor een groot gedeelte uit toevoegingen terwijl een hamburger niks meer dan gehakt en zout zou moeten zijn. | |
Stepperoller | dinsdag 16 april 2024 @ 08:47 |
Moderne balkenbrij. | |
Vincent_student | dinsdag 16 april 2024 @ 08:56 |
Getverdemme. Ze zoeken het maar lekker uit daar bij Albert Heijn. Nu koop ik daar nooit meer gehakt of hamburgers. "Dat we daar nooit eerder op zijn gekomen." ![]() ![]() Paar dubbeltjes besparing per kilo. Veel geluk ermee daar. ![]() | |
Rostrup | dinsdag 16 april 2024 @ 09:22 |
Het weinige vlees dat ik eet koop ik gewoon bij de slager. | |
Mutsaers__78 | dinsdag 16 april 2024 @ 09:22 |
![]() | |
Aberkullie | dinsdag 16 april 2024 @ 09:23 |
In vleesvervangers zit zoveel rotzooi!!1 | |
Nober | dinsdag 16 april 2024 @ 09:39 |
Lekker insecten eten. | |
Pizzakoppo | dinsdag 16 april 2024 @ 09:43 |
Zijn ook dieren ![]() | |
Farenji | dinsdag 16 april 2024 @ 09:49 |
In alle producten van ah zit al lang bloed van de uitgebuite magazijnmedewerkers. | |
TheFreshPrince | dinsdag 16 april 2024 @ 10:21 |
Met dank aan Midjourney.![]() ![]() | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 11:15 |
LOLOL | |
PiyeReloaded | dinsdag 16 april 2024 @ 11:38 |
Gaat het minder kosten? Nee? Dan is het een scam. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 11:40 |
Cow & Chicken, the incest years | |
Rostrup | dinsdag 16 april 2024 @ 11:51 |
Andere supermarkten maken er net zo'n bende van. Vlees koop je bij de slager (en brood bij de bakker). | |
capricia | dinsdag 16 april 2024 @ 11:53 |
Juist. En als je dat al niet was, dan word je het wel. ![]() | |
rival | dinsdag 16 april 2024 @ 11:56 |
![]() | |
Daffodil31LE | dinsdag 16 april 2024 @ 12:41 |
Als er minder calorieën inzitten, zul je er dus meer van moeten eten. Daar gaat je "besparing" en zo wordt het toch weer DUURzaam. | |
Dauthi | dinsdag 16 april 2024 @ 12:43 |
Er wordt nooit wat weggegooid. Alles wordt gebruikt. Het bijzondere is dat men het nu voor menselijke consumptie gaat gebruiken. | |
dimmak | dinsdag 16 april 2024 @ 12:47 |
Naar de supermarkt gaan voor je vlees. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 16 april 2024 @ 12:52 |
Is toch prima? Ik snap dat de meeste mensen niet willen weten waar vlees vandaan komt | |
Metalfrost | dinsdag 16 april 2024 @ 13:12 |
Ik ga mijn eigen konijnen maar houden denk ik. ![]() | |
maily | dinsdag 16 april 2024 @ 13:14 |
Win-win ![]() | |
Metalfrost | dinsdag 16 april 2024 @ 13:17 |
Het gros komt van de vleesboerderijen, waarna het dier naar een slachthuis gaat. Het dier wordt middels een pen in het hoofd verdoofd en zo geslacht. Vanuit daar wordt het ingepakt en naar de supermarkten vervoerd. Maar blijkbaar heeft het slachthuis ook nog een extra afdeling, waar rommel als in de OP in wordt gespoten ![]() | |
StateOfMind | dinsdag 16 april 2024 @ 13:17 |
Zo'n beetje als een griffioen ![]() Maar dan een ietsje minder indrukwekkend ![]() | |
StateOfMind | dinsdag 16 april 2024 @ 13:18 |
![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 16 april 2024 @ 13:22 |
Daarom vlees bij een slager. | |
HeatWave | dinsdag 16 april 2024 @ 13:24 |
En ironisch gezien het liefst bij een islamitische slager, niet omdat ik daar nou zo'n fan van ben maar je weet 1000% zeker dat daar nooit zo'n linkse meute stampij komt maken om een dood dier ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 16 april 2024 @ 14:12 |
Dat is geen rommel, is juist heel waardevol voedsel. | |
Metalfrost | dinsdag 16 april 2024 @ 14:23 |
Ander vlees in rundergehakt dat niet van een rund afkomstig is, is verkeerd aangeduid vlees en de compensatie die in vlees wordt verwerkt waardoor er minder vlees benodigd is voor het uiteindelijke product, is gewoon rommel. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 14:48 |
Heb niets tegen seperatorvlees, of tegen bloed. Maar als ik rundergehakt wil, wil ik rundergehakt, door de vleeswolf gedraaid rundvlees. Er wordt al genoeg met gehakt gerommeld, snippers uit de hele wereld worden verwerkt, of rund vet van het ene continent met te mager vlees van elders. | |
PiyeReloaded | dinsdag 16 april 2024 @ 16:19 |
Ik zou het in principe prima vinden. Ik heb ook niks tegen seperatorvlees. Waar het voor mij wel misgaat is wanneer labels als "duurzaam" en "gezond" worden gebruikt om producten die goedkoper zouden moeten zijn, vanwege goedkopere grondstoffen juist als duurder te verkopen of voor dezelfde prijs met "pluspunten" en daar vrees ik wel voor. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 16:31 |
Wat heeft weten waar je vlees vandaan komt er mee te maken dat men eiwit uit bloed halen wil om het door gehakt te mengen? | |
Gimmick | dinsdag 16 april 2024 @ 16:32 |
Die twee gaan toch vaak hand in hand? Hoe meer je van een rund weet te verkopen als vlees, hoe lager de milieuimpact per kilo vlees en hoe hoger de opbrengst. Zolang het duidelijk gelabeld is lijkt mij dat dubbel winst. Als dit (https://edepot.wur.nl/211109) factsheet nog klopt, werd bloed niet zo hoogwaardig verwerkt. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 16:34 |
Alsof die allemaal niet net zo handelen, het alleen niet zeggen. Leer mij slagers kennen. Niet meer zo fris vlees behandelen met peroxide of halamide om het kiemgetal terug te brengen. Vlees van de vrijbank en noodslachtingen, een leuk partijtje kopen waarna een schip vol brits rundvlees dat wegens BSE aan de ketting lag was plotsklaps leeg. Allemaal meegemaakt. | |
Sapstengel | dinsdag 16 april 2024 @ 16:38 |
Wel lekker makkelijk voor de AH. Wat afvalproducten door je vlees gooien en dus meer winst maken en tegelijkertijd lekkere virtue signal want "het milieu". En de linkse elite die bij AH shopt kan zichzelf ook lekker op de schouders kloppen. Ik eet vlees, maar het is wel een stuk klimaatneutraler zo! | |
Gimmick | dinsdag 16 april 2024 @ 16:43 |
Meer van het rund gebruiken maakt het nog lang niet klimaatneutraal. Het maakt het iets minder slecht. Iets. ![]() | |
Aberkullie | dinsdag 16 april 2024 @ 16:49 |
Alsof die zogenaamde linkse elite kiloknallers bij de appie haalt ![]() | |
Ghost_Buster | dinsdag 16 april 2024 @ 16:51 |
Bij voorkeur een buitenlandse, daar heb je nog kwaliteit. ![]() Ik haal tegenwoordig mijn vlees bij een poolse slager. Stond laatst een duitser naast me toen ik daar stond te wachten en die zei dat het vlees van de poolse slager de ouderwetse duitse kwaliteit heel dicht benadert. Vraag je gehakt, dan gaat er gewoon een stuk vlees naar keuze de gehaktmolen in terwijl je wacht. ![]() | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 16:52 |
Dit | |
Bzzzzt | dinsdag 16 april 2024 @ 17:19 |
Natuurlijk gaat het minder kosten, alleen niet voor ons! | |
stavromulabeta | dinsdag 16 april 2024 @ 17:58 |
Verwerk je als restaurant een beest van kop tot staart, dan ben je superhip. Doe je het als supermarktketen, dan is het ineens rommel. Op zich vind ik het een prima om te kijken hoe je met restproducten die normaal in laagwaardige toepassing en terecht komen, een hoogwaardigere toepassing kunt verzinnen. Eigenlijk is het niets anders dan de moderne versie van bloedworst en balkenbrij. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 18:01 |
Niets mis met bloedworst of balkenbrij, ook niet tegen seperatorvlees, klassieke cervelaatworst of andere zaken als pens, boudin Blanc of whatever. Het punt is, als ik gehakt koop wil ik gehakt, geen industrieel verwerkt bloedplasma uit Verweggistan. En AH mag dit van mij ook doen, net als producten die bv op gentechnologie baseren verkopen. Maar dat moet dan duidelijk op de verpakking staan, en niet in font 3 op de achterkant onder nietzeggende namen. | |
stavromulabeta | dinsdag 16 april 2024 @ 18:04 |
Mee eens. Het moet wel goed gelabeled worden. Nu ben ik niet iemand die van de leg raakt omdat er in "vega kipstuckjes" geen kip zit maar het moet wel redelijkerwijs duidelijk zijn dat dit geen normaal gehakt is. Noem het desnoods ¨gehakt-fantasie" ofzo. | |
Rostrup | dinsdag 16 april 2024 @ 19:21 |
virtue signal ![]() | |
Rostrup | dinsdag 16 april 2024 @ 19:23 |
Waar kun je vlees kopen waarvan je ervan uit kunt gaan dat het kwalitatief goed is? | |
Pisces29 | dinsdag 16 april 2024 @ 19:27 |
Vlees uit de supermarkt. Mmmmmm. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 16 april 2024 @ 19:28 |
Ik koop het bij een bevriende horecaslager, bij de Hanos of bij een bioboer (Varkensvlees). Ik ga er niet vanuit dat het goed is, ik kan meestal aan het vlees zien hoe de kwaliteit is. De supermarkt en gewone slager verkoopt op zicht, mijn leverancier verkoopt op smaak. | |
PzKpfw | dinsdag 16 april 2024 @ 22:59 |
Ik heb geen zin om voor mijn boodschappen tig zaken af te gaan. Daarom haal ik gewoon alles bij de supermarkt, ook dat is prima te eten. | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 07:30 |
Sommige mensen zijn snel tevreden, anderen zijn kwaliteit gewend. | |
Zwansen | woensdag 17 april 2024 @ 07:43 |
Ja lekker makkelijk als je gepensioneerd bent. | |
111210 | woensdag 17 april 2024 @ 07:54 |
Is dit heel veel meer bijzonder dan de bloedworst die verderop in het schap ligt? | |
BertV | woensdag 17 april 2024 @ 07:59 |
Het mooi vond ik het verloop in de kleuring in boterhamworst. 1. varkensbloed klinkt vies, laten we het anders noemen 2. hemoglobine shit, mensen zoeken het op. 3. bietensap zo, klaar. ![]() | |
Red_85 | woensdag 17 april 2024 @ 08:39 |
Ow ow ow wat is ah goed bezig. Afvalproduct verwerken in het standaard gewicht van het gehakt. Niet dat het goedkoper wordt he hierdoor. Gewoon ordinair winstbejag mooi verpakt in 'groen' | |
Marsenal | woensdag 17 april 2024 @ 08:41 |
Kill...... me.... | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 08:47 |
Vanwege de lagere milieu-impact, uhuh ![]() ![]() ![]() AH had al smerig vlees, no way dat ik er nog vlees koop. Rukkers Als we een keer vergeten zijn naar de slager te gaan ofzo eten we vegetarisch, beter dan supermarktvlees. En dat is dan nog zonder deze commerciële fratsen | |
Pharkus | woensdag 17 april 2024 @ 08:50 |
Voor de AH gaat dit minder kosten. Je kan beter AH aandelen kopen dan AH producten. | |
Vincent_student | woensdag 17 april 2024 @ 08:59 |
Vorige week had ik nog half-om-half gehakt van AH. Gisteren een pondje gekocht bij de slager. Het verschil valt direct op, is enorm! Bij het kneden en balletjes maken valt het al op. De gehakt van de slager is veel steviger, die van AH is "sloppy". Bij het braden komt er veel vocht uit het AH-gehakt, en bijna niets uit het gehakt van de slager. Ook de smaak is stukken beter. Ik heb mijn les nu wel definitief geleerd. Ik weet niet wat voor troep AH koopt of wat ze er mee doen. Ik kan me voorstellen dat de slager betere kwaliteit in huis heeft, maar zo'n groot verschil... Ik wist al dat het verschil tussen de hamburgers al enorm waren, Die dingen van AH zijn gewoon niet te eten. Dan kun je oplossen door er wat kruiden en chilipoeder overheen te mikken. Meestal maak ik ze wel zelf, maar soms ben ik gemakzuchtig. | |
Gimmick | woensdag 17 april 2024 @ 10:30 |
Supermarkten hebben een marktaandeel van 85 procent als het gaat om vleesverkoop. Slagers 15 procent. Dus de fok-hipster crowd die allemaal naar lokaal gesourcete Poolse artisan slagers gaan ('vleesjuwelier' genoemd) is niet representatief. | |
Ghost_Buster | woensdag 17 april 2024 @ 12:04 |
Ik ben niet gepensioneerd hoor, ik werk gewoon. Elke zaterdag ga ik 2 supermarkten langs en de poolse winkel, waar ik ook oud papier en glas kan weggooien. Een wekelijks rondje, werkt prima. ![]() | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 12:06 |
Thuiswerken en langs de dorpsslager kunnen tussendoor ![]() | |
FlippingCoin | woensdag 17 april 2024 @ 12:08 |
De milieukaart wordt maar al te graag gepakt om gewoon meer geld te verdienen. | |
Vincent_student | woensdag 17 april 2024 @ 12:08 |
Dorpsslager is ook op zaterdag open. | |
Vincent_student | woensdag 17 april 2024 @ 12:08 |
Dè smoes om troep troeper te maken. | |
Ghost_Buster | woensdag 17 april 2024 @ 12:09 |
Ik ben niet gepensioneerd hoor, ik werk gewoon. Elke zaterdag ga ik 2 supermarkten langs en de poolse winkel, waar ik ook oud papier en glas kan weggooien. Een wekelijks rondje, werkt prima. ![]() Misschien niet representatief, maar het verschil in kwaliteit is gigantisch. Bovendien gun ik de lokale middenstand mijn geld veel meer dan zo'n AH miljardenbedrijf die de klant met troep afschepen. | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 12:09 |
Lekker op vrijdag gehakt van zes dagen oud nassen zeker | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 12:10 |
En dit ja ![]() | |
Zelva | woensdag 17 april 2024 @ 12:45 |
Alleen dit is al quatsch. | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 13:58 |
Ben ik niet, goed eten vind ik gewoon erg belangrijk. | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 13:59 |
Staat zo in het artikel | |
Dauthi | woensdag 17 april 2024 @ 16:17 |
Ja. Bloed worst voor bloed wordt direct verwerkt. Nu moet het eerste industrieel bewerkt worden om het bloed en plasma te scheiden en dan eiwit uit plasma. Er moet weer eens geknutseld worden. | |
Gimmick | woensdag 17 april 2024 @ 16:29 |
Dit plasma-eiwit wordt al jaren gebruikt in onder andere (goedkope) ham en carpaccio. Om kleine stukjes vlees aan elkaar te plakken zodat het beter te verwerken/verkopen is. Staat op de ingredientenlijst als varkens- dan wel rundereiwit. | |
Dauthi | woensdag 17 april 2024 @ 16:31 |
Dat zeg ik geknutseld. Gelukkig haal ik geen vlees bij een supermarkt. [ Bericht 0% gewijzigd door Dauthi op 17-04-2024 16:39:50 ] | |
Zelva | woensdag 17 april 2024 @ 17:15 |
Dat snap ik, maar het is gewoon weer een truc om het beter te doen lijken dan het daadwerkelijk is. Er wordt vrijwel niets weggegooid bij slachten, alles heeft een functie. | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 17:19 |
Het punt is, je quote mij zo dat het leek alsof ik dat schreef, maar het was een quote uit het artikel. | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 17:21 |
Goedkope ham, ja Maar carpaccio??? Dat lijkt me stug, dat zie en voel en proef je toch meteen? | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 17:23 |
Nope, klopt, men neemt stukjes rundvlees en plakt die aan elkaar in een plastic tube met een diameter van een cm of 6-8 en daar wordt dan carpaccio van gesneden. Als je dus ronde plakjes krijgt, weet je wat je krijgt. Ik meen in deze aflevering te zien https://kro-ncrv.nl/persb(...)van-waarde-carpaccio Of anders was het deze https://npo.nl/start/seri(...)/seizoen-6/plakvlees | |
Zwansen | woensdag 17 april 2024 @ 18:32 |
Maar ga je dan ook altijd voor je groenten naar een groenteboer, voor je kaas naar een kaasboer, voor je koek en taart naar een banketbakker, etc.? | |
#ANONIEM | woensdag 17 april 2024 @ 18:35 |
Die puristen hier zijn zo treurig ![]() Niks mis mee met wat AH doet. Integendeel, dit is kwalitatief beter dan menig slagerij waar de poep bacteriën je om de oren vliegen. | |
Ghost_Buster | woensdag 17 april 2024 @ 19:07 |
Je gelooft het misschien niet, maar inderdaad. Mijn vrouw haalt kaas op de markt bij de kaasboer, onze dochter is gediplomeerd bakker en werkt nu in de bakkerij bij de lidl en bakt de heerlijkste dingen op verzoek. De groente halen we meestal gewoon in de super, maar alleen als het er goed uitziet. Zo niet, dan gaat mijn vrouw in de loop van de week even langs de turkse groenteboer of haalt het op de markt. Ja, we zijn misschien een beetje verwend zo, maar eten wel altijd kwaliteit. ![]() | |
Jan_Onderwater | woensdag 17 april 2024 @ 19:58 |
Als jij meent dat AH goed vlees heeft, dan heb je nog nooit goed vlees gegeten. | |
Mutsaers__78 | woensdag 17 april 2024 @ 22:55 |
Als jij meent dat AH slecht vlees verkoopt, dan is jouw smaak aangepast door je principes. | |
MissHobje | woensdag 17 april 2024 @ 23:00 |
Bij de Turkse of Marokkaanse slagers ook zo fijn, geen bijzaken door je gehakt ![]() | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 23:49 |
Walgelijk ![]() | |
Molo | woensdag 17 april 2024 @ 23:50 |
Is idd zo ja. Wel helaas alles halal geslacht, vind ik beneden mijn standaard | |
No239SquadronRAF | donderdag 18 april 2024 @ 00:01 |
Nee, ze worden gedood door de pen en daarvoor verdoofd, of met gas of met stroom. | |
Gimmick | donderdag 18 april 2024 @ 00:31 |
Heeft iemand inzicht in de bevoorradingsstromen van slagers? Volgens mij komt het merendeel dat via dat kanaal komt ook van Vion en soortgelijke reuzen. Zeker ketens als de Keurslager. Ik vond dat bijvoorbeeld de Groene Weg (biologische slagerij keten) een honderd procent dochter is. | |
Jan_Onderwater | donderdag 18 april 2024 @ 08:06 |
Nog iemand die nog nooit goed vlees gegeten heeft. | |
Mutsaers__78 | donderdag 18 april 2024 @ 16:52 |
![]() Ga lekker tegen iemand anders jouw 'verheven smaak' etaleren. | |
Jan_Onderwater | donderdag 18 april 2024 @ 19:10 |
Heeft niets met verheven smaak te maken, maar alles met de miserabele kwaliteit van supermarktvlees. Als je niet beter gewend bent, tja, dan denk je dat het zo hoort. Maar goed, laat mij dan maar verheven, arrogant en hautain zijn, ik eet beter vlees. | |
Troel | donderdag 18 april 2024 @ 21:02 |
De AH is niet de enige. De knakworsten eigen merk van de Jumbo zijn ook vernieuwd: minder vlees erin (maar ook goedkoper). | |
derLudolf | zondag 21 april 2024 @ 21:27 |
Eierlegende Wollmichsau ![]() | |
Lichtloper | dinsdag 30 april 2024 @ 17:54 |
Ik koop zo af en toe vlees van de slager en dat is wel echt aanzienlijk betere kwaliteit dan van de AH hoor. Heeft weinig met principes te maken. | |
Kreator | dinsdag 30 april 2024 @ 17:56 |
Je bent niet van vlees en bloed? Je bent vegetariër en je eet vegetarisch. | |
Mutsaers__78 | dinsdag 30 april 2024 @ 18:20 |
Een Volkswagen is een prima auto. Een Lamborghini is een nog betere auto. Maakt dat de Volkswagen een slechte auto? Nee. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 30 april 2024 @ 18:26 |
Als je altijd in een Golf 2 rondrijdt vind je dat een prima auto. Dan switch je naar een Audi Q8 en denk je, ja, dat is beter. Na een half jaar stap je weer eens in die Golf 2 . Op dat moment heb je een WTF ervaring. Wat een armoede. | |
Mutsaers__78 | dinsdag 30 april 2024 @ 19:33 |
Zucht.... ![]() [ Bericht 17% gewijzigd door Mutsaers__78 op 30-04-2024 19:48:32 ] | |
Jan_Onderwater | dinsdag 30 april 2024 @ 20:42 |
AH Gehakt komt uit meerdere Afrikaanse landen | |
BertV | donderdag 2 mei 2024 @ 12:02 |
Helemaal terug over het milieuverhaal gesproken. Een Golf 2 persoon heeft, al is het vaak niet een keuze, een veel kleinere voetafdruk dan een Audi Q8 persoon. | |
Troel | donderdag 2 mei 2024 @ 12:07 |
Ik eet liever minder echt vlees, dan evenveel bloedplasmavlees ![]() | |
BertV | donderdag 2 mei 2024 @ 12:17 |
Helemaal eens. Dat gerommeld met vlees, kweekvlees, etc, Dan liever gewoon minder inderdaad. Ik ben in de praktijk bijna vegetarisch omdat ik kook voor een gezin waar 2 van de 4 vegetarisch zijn. Prima, ik word er niet emotioneel van. | |
Jan_Onderwater | donderdag 2 mei 2024 @ 12:33 |
Bij een voorbeeld gaat het om de essentie van het voorbeeld, wat er mee gezegd wordt. Het gaat niet om het voorbeeld zelf. Kortom, wat ik probeer duidelijk te maken is dat als je niet beter kent denk je al snel dat het goed is. Weet je wat kwaliteit is, is AH vlees een teleurstelling |