abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 december 2000 @ 18:54:55 #1
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_565866
Dolfijntje krijgt steeds meer aambeien van het kijken naar de bus. Allereerst wordt ik doodziek van het nichten gedrag van nederlands bekendste homo uit Texel. Niets is zo erg vind Dolfijntje als een homo die zich artistiek loopt te misdragen. Het gekunstelde acteergedrag en het wannabe creative gevoel van tante Hans roept bij Dolfijntje echt "ram" gevoelens op! Het misselijkste hiervan is nog het meeloop gedrag van Koentje. Koentje lult Hans maar lekker naar zijn mond en houd zich angstvallig op de achtergrond. Nou belgisch eikeltje je kan je beter maar profileren want nu ben je geheel niet in beeld! Koentje als je echt wil scoren dan neuk je Hans als een beest en laat je zien wie de echte haan in het bushok is! Laat Bart onze belgische stofzuiger zien wat echt neuken is!

Zoe wat een...........Volgens mij werden 55 jaar geleden dit soort types kaal geschoren en geplukt. Nu al denken van ik ben de winnaar! Flikker op mislukt typgeitje in de dop! Oh Bart, zou Hans denken dat ik denk dat ik ga winnen????????????? Wat een misplaatst ego! Eerst was dolfijntje echt gecharmeerd van Zoe. Zoe had een lekker figuur en vooral mooie ogen. Nu denk ik bij de naam Zoe alleen nog maar aan het liedje: Twee bruine ogen keken de jager aan............Het infantiele gedrag met Piet Paulusma, de weerkabouter van SBS 6 en 1 van de sterren van pornmidgets van SBS. Tuurlijk als zo'n pedant geil weermanneke in je tuin staat te bleren: Oat Moan!!!!! dan wordt je infantiel. Maar als hij 4 keer vraagt van Zoe wat voor een kerstweer wil jij??????? En 4 keer ga je in de fout????????? Het is toch echt een simpele vraag............Misschien dus geen typgeitje maar een telefoongeitje in de dop???????????????? Misschien hadden de busagiers beter, onder luid geroep van: oat Moan!, Zoe en de porno weerdwerg over de schutting kunnen pleuren waarna Hans heel creative met een slang chemicalien uit het toilet er achteraan kunnen spuiten.........Een goed begin is het halve werk niet waar.

Mariska is weer terug in de inrichting waar zij hoort, restaurant Potpourri. Als je met de kerst lekker reallife wil tafelen dan moet je dus daar gaan eten. Het schijnt dat Mariska een soort kerstspel gaat opvoeren, liggend op het buffet met een appel in haar mond en met een dildo, genaamd Koen, in haar .... Zij zal ook wel handtekeningen uitdelen, uiteraard wel pas nadat zij de afwas heeft gedaan. Misschien maakt zij er wel een dinnershow van, ligt zij zingend op het buffet, uiteraard dan zonder appel in haar mond! Of speelt zij een zingende kerstman. Een blij spontaan zingend kertmannetje. Nou kinderen of bekenden die daar gaan eten, trek de baard er maar eens lekker vanaf! Ontmasker Mariska! Trouwens wat misschien wel leuk is van haar ouders, Mariska doet mee aan expeditie Robinson deel 2, zij gaat een halfjaartje voordat de opnames beginnen al in trainingskamp op een eiland. Inderdaar lezers, Texel is ook een eiland, maar nee, Mariska gaat met een enkeltje na de kerstdagen naar een eiland in de maleisische zee! Voorheen werd dit eiland nog gebruikt door de fransen voor atoomproeven, nu mag mariska daar lekker gaan survivalen. Haar ouders willen dat zij nu eens succes heeft en daar moet je hard voor werken??????????????????

Ja Sandra, ligt een beetje gefrusteerd in de bus. Haar complex is bijna opgelost, maar ja ook net weer niet. Ik denk persoonlijk dat Sandra haar complex pas is opgelost als zij gewonnen heeft. Dan kan zij geheel plastisch gezien natuurlijk, weer opnieuw beginnen.

Ja vandaag weer een morele afslachting onder elkaar. Wie gaat er op de bank????????????????? Persoonlijk hoop ik op Zoe en Bart. Maar ja wie ben ik?????????????? Dat kon zelfs het RIAGG mij niet vertellen!

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
pi_565904
En? Opgelucht?
Jusqu'ici tout va bien...
  Trouwste user 2022 dinsdag 19 december 2000 @ 20:14:32 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_566129
Zeker niet meegedaan aan het "groot dictee"?
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 19 december 2000 @ 20:39:59 #4
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_566202
quote:
Op 18 december 2000 22:31 schreef tong80 het volgende:
Hoe heete dat joch? 13jaar en net in z'n rukfase beland. Mijn god wie produceerd zo'n ventje.
Jij zeker ook niet meegedaan, Tong80?
heete=heette
produceerd=produceert
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  Trouwste user 2022 dinsdag 19 december 2000 @ 20:52:17 #5
7889 tong80
Spleenheup
pi_566233
quote:
Op 19 december 2000 20:39 schreef Larissa het volgende:
Jij zeker ook niet meegedaan, Tong80?
heete=heette
produceerd=produceert
Foudje, bedankt!
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 19 december 2000 @ 22:22:39 #6
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_566552
Opgelucht, misschien..............
Maar Tong????????? Kritiek okee, maar wel iets zinnigs aub......
Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
  dinsdag 19 december 2000 @ 22:28:18 #7
3878 Vork
Manisch creatief
pi_566585
gefrustreerd?

*Vork windt zich nooit zo op om tv programma's*

maar k bennut bestwel met je eens, zoo wat kunnen sommige mensen toch sneu overkomen op tv (daarbij wil ik niet zeggen dat ze dat in 't echt ook zouden zijn, want ik ken ze verder ook maar alleen van tv )

  Trouwste user 2022 dinsdag 19 december 2000 @ 22:37:22 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_566627
quote:
Op 19 december 2000 22:22 schreef Dolfijntje het volgende:
Opgelucht, misschien..............
Maar Tong????????? Kritiek okee, maar wel iets zinnigs aub......
Okee, Dolfijntje, ik wilde mischien iets te geestig zijn. Maar hetgeen mij tegen de borst stuitte was het ongenuanceerde, het groffe. Ironie hakt er vaak harder in dan de botte bijl.
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 20 december 2000 @ 09:26:48 #9
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_567516
Top dolfijntje helemaal met je eens...ik heb echter ook wat medelij met ons lieve Britney-hertje...als zij straks de bus uit is (zonder het miljoen!) en dan weer uitgaat...oei dan krijgt ze het pas moeilijk...meiden die haar keihard in haar naiëve lieve gezichtje uitlachen ... en jonge geile kereltjes die haar wil even willen "lepelen" oo zowie wat ben je toch een sletje..
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')