abonnement Unibet Coolblue
pi_211999203
11 JANUARI 2024
Wat verbergt Big Brother voor de kijkers?
by NICKY JACOBS
Big Brother laat duidelijk niet alles zien!

Donderdag kregen we eindelijk foto’s van het interieur van het ‘Big Brother’-huis. Heel wat mensen hebben die foto’s ondertussen bekeken, ook onze redacteur deed dat.

Wat valt ons op? Er zijn in de eethoek 20 rugleuningen op de bank, dat betekent niet dat er 20 bewoners in het huis gaan, er kunnen nooit 20 mensen op een comfortable manier op de bank.
Er staan twee tafels in de eethoek, het lijkt wel of Big Brother het vormen van groepjes zelf in de hand gaat werken. Er staan 7 stoelen aan de twee tafels. Als we kijken naar hoe de stoelen aan de tafels staan, dan vermoeden wij dat er in totaal 13 mensen aan tafel kunnen eten: 7 mensen die op een stoel zitten en 6 mensen die dan op de bank een plaats aan een tafel hebben.

In de badkamer zijn er opnieuw 12 lades, we zien opnieuw een muntenautomaat voor de douches.

Op de plaats waar vorig jaar de automaat stond waar producten in zaten, is er nu een (nieuwe) ruimte. We zien namelijk een deur op de 15e foto in de reeks op Showbizzsite.be.

En wat te denken van de veertiende foto op Showbizzsite? Helemaal links op die foto lijken we de exit van vorig jaar te zien, maar als je achter de tafel buiten kijkt, zit daar opnieuw een dubbele deur (met die bogen)??? Zou dat de toegang tot een nieuwe secret room zijn?

Maar het strafste hebben we tot laatst gehouden: we zien het huis in geuren en kleuren, behalve twee locaties. Geen foto’s van de toiletten, maar die foto’s krijgen we andere jaren ook niet te zien. Maar elk jaar zijn er wél foto’s van de slaapkamers en die foto’s zijn er dit jaar niet. Wij vermoeden dat Big Brother daar nog een verrassing van formaat heeft. Is er slechts één slaapkamer dit jaar en mogen we dat nog niet weten?

https://nl.nieuws-247.be/wat-verbergt-big-brother-voor-de-kijkers
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_212011066
https://nl.nieuws-247.be/(...)h8I-gM_LYd355pgcDY0E

Het was jullie zonder twijfel al opgevallen dat Big Brother nog geen foto’s van een slaapkamer heeft gedeeld. Een foutje? Niet volgens iemand die bij het programma betrokken is.

Is er voor het eerst maar één slaapkamer in het huis? “Daar mag ik helaas niet veel over zeggen”, klinkt het in een eerste reactie. Na dat aandringen komen we dan toch aan de weet dat er een goede reden is waarom Big Brother niets van het slaapgedeelte laat zien. “Jullie gaan dat snel ontdekken”, knipoogt onze bron.

En de bewoners? Die hebben het ondertussen ontdekt. De vraag is hoe zij reageerden, dat zien we maandagavond in de startshow van Big Brother.
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212012553
Bewoner vervangen?

https://nl.nieuws-247.be/(...)X05qatXFh2iZhQ5wir9k

[ Bericht 52% gewijzigd door Dotteke op 13-01-2024 20:53:10 ]
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212019415
Knappe blondine Alice (19) laat zich meteen zien in nieuwe seizoen Big Brother

https://mannenzaken.nl/ni(...)seizoen-big-brother/

Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212021274
Jij zit op de eerste rij met de livestream van Big Brother en dit 24/7. Op woensdag en op zondag sta je telkens om 17 uur oog in oog met de bewoners.

https://nl.nieuws-247.be/(...)bmmzgm47LPiJn97Uen5E
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 13 januari 2024 @ 23:43:14 #31
335263 freaky40
pi_212021677
Alweer? Vorig jaar was het alleen maar op woensdag het geval en zou het ook op zondag zijn maar dat is gek genoeg nog nooit voorgekomen na aankondiging.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator zondag 14 januari 2024 @ 20:53:09 #32
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_212031757
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 15 januari 2024 @ 00:52:03 #33
335263 freaky40
pi_212033515
Dat zal ze leren... :{ :N
Allemaal cabaretteketet!
pi_212034954


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sabine nu makelaar....
  Moderator maandag 15 januari 2024 @ 15:26:08 #35
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_212038575
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_212048287
Nieuwe Big Brother start met oude liedje: ‘Oh my God, what the fuck, it’s happening’

Het is 25 jaar geleden dat in Nederland de eerste deelnemers een Big Brother-huis binnenstapten. We zijn sinds gisteravond – en ook veel Big Brother-loze jaren – toe aan editie tien, met mensen die in 1999 soms nog niet geboren waren. Kijkers konden veel nieuws zien, maar ook ‘het oude liedje’.

En kijkers? Dat waren er voor Big Brother-begrippen nogal wat. De aftrap op RTL 5 trok volgens deskundige Tina Nijkamp 483.000 belangstellenden. Dat betekent voor het reality-programma als je de achterliggende edities bekijkt een uitstekende start, met bijvoorbeeld meer kijkers dan Camping De Wildernis van Johnny de Mol op SBS6. Big Brother was de afgelopen jaren geen grote hit, dus de vlag kan bij RTL vandaag in elk geval even uit. Ook de Metro-verslaggever behoorde tot die bijna half miljoen, voor de tv-rubriek Blik op de Buis.

Livestream-kijkers Big Brother liggen weer een heel stuk voor
Komt nog eens mee dat er op Videoland twee livestreams meedraaien. Dat heeft een nadeel als je even op sociale media kijkt, terwijl je die streams niet maar alleen de dagelijkse uitzendingen ziet. De mensen op X hebben blijkbaar alle tijd van de wereld en zagen vanmorgen om 6.30 uur al dat woonwagenbewoner Lenie brood stond te bakken. Deze volkszanger (52) kan best een mooi type in het Big Brother-huis worden. Je zou hem al gezien kunnen hebben in Bij Ons Op Het Kamp, ook RTL 5. Hij heeft medebewoners binnen 2 minuten zover gekregen dat iedereen zich op sokken door het huis in Amsterdam beweegt, net zoals hij thuis in zijn woning op wielen gewend is.

Vorige week gaven de makers van Big Brother de eerste acht deelnemers weg (Metro stelde hen toen aan je voor). Wie de aftrap gisteravond zag, belandde in een rollercoaster. Het aantal mensen die het avontuur op weg naar maximaal 100.000 euro prijzengeld startten, is namelijk dertien.

Hemeltergende binnenkomsten in het Big Brother-huis
Terug naar de aftrap, die niet live was. Op zich is dat jammer, want ergens had dat live de laatste stappen in de buitenwereld volgen wel wat. Voor de kijker is het verder niet erg, hoewel je in het eerste half uur door het knip en plak-werk op deze manier wel erg veel informatie voor de kiezen krijgt.

Wél erg: blijkbaar hebben de makers van Big Brother in het standaard draaiboek staan dat als deelnemers voor het eerst ruimtes betreden, verplicht moeten praten. Negen van de tien mensen zeggen in de normale wereld helemaal niets als ze ergens alleen zijn. Maar goed, in Big Brother is niets wat het lijkt de bekende slogan, dus hier gaan de Nederlandse en Vlaamse spelers vanaf het voeten vegen in de ratelstand. Verplicht, dat merk je aan alles. Anders is het niet leuk voor de kijkers, moeten die makers denken. Nee makers, dít is niet leuk. Het is werkelijk hemeltergend.

De vorige twee jaren klonk hetzelfde liedje, sorry als het een stokpaardje van deze Blik op de Buis-kijker wordt. In 2023 was het Chelsea uit Deventer, later een zeer leuke kandidate overigens, die met 46 keer ‘Oh my God!‘ het Big Brother-huis betrad. In 2022 rende Brabantse Grace ‘Jesus my lóóóórd‘ gillend door haar nieuw onderkomen.

Big Brother bewoners 2024
De eerste acht bewoners van Big Brother 2024 die bekend werden gemaakt. Foto: Tom Cornelissen / Rob Jacobs
‘Waar is de kebab? Waar zijn de frietjes?’
Gisteravond viel de eer te beurt aan Rohani (27) uit het Belgische Zonhoven. „Oh my God“, waren haar eerste drie woorden, met haar jaar jas nog over de arm. Gevolgd door: „Ah die keuken is zo mooi.” Turend in de koelkast: „Ah jeeh, ik kan dat niet, iedere dag kwark eten. Waar is de kebab? Waar zijn de frietjes? Waar zijn de lekkere broodjes?” Ja, dat vraag je je natuurlijk af als je vijftien seconden in Big Brother zit. „Ik ben zo enthousiast. Oh my God, dit is de dagboekkamer. What the fuck, wat is dit nou?” Met de blik op een sleutel en een bordje ‘afblijven’: „Aahhhh, dat zal wel belangrijk zijn, dit hè? Er staat afblijven bij. Pffffffff.” Bij het bordje 100.000 in de woonkamer: „Hier staat het geld. 100.000, oké. Hmmmm. Daar mag niks van af gaan hè?”

Rohani moest direct daarop het huis al weer verlaten, om opgesloten te worden in iets nieuws: een mirror-room. Tijd voor de volgende, Ashley (32) uit Schagen. Je raadt het al: It’s happening, what the fuck en oh my God.”

Er gebeurde veel, heel veel
Genoeg gemiept daarover. Maar wel even uit het draaiboek voor 2025 schrappen graag, want het is niet te harden. Dat was het vervolg van de start van Big Brother wel, al kreeg de kijker veel, heel veel. Mensen die hun koffer achter moesten laten, nog iemand in die mirror-room, kleurtjes op het shirt waardoor duo’s werden gevormd, deelnemers die hun eigen koffer moesten kiezen of die van een ander, meteen een eerste opdracht en ga zo maar door.

Op het eerste oog lijken de Big Brother-mensen prima en leuke gasten. Zoals Sonja (26) uit Antwerpen. Leuke dame, zeker in uitzending één, maar ze heeft al aangegeven dat zij, als iets haar totaal niet bevalt, plotsklaps kan veranderen in een ‘onvoorspelbare tornado’. Kijk, dat zien we graag. Dit soort types mogen de makers dan weer niét uit het draaiboek schrappen. Thuis op de bank wil ik wel af en toe ‘Oh my God, what the fuck‘ naar de tv kunnen schreeuwen natuurlijk.

https://www.metronieuws.n(...)my-god-what-the-fuck
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_212057659
youtube aflevering met de kijk van Michelangelo op de 1e uitzending

Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
  woensdag 17 januari 2024 @ 08:54:19 #38
182182 spapaars
Ver onder het NAP
pi_212059929
Big Brother is gênant slecht amateurtoneel geworden
Waar de kracht van de oerversie school in de naïviteit van de bewoners, die oprecht niet wisten wat ze te wachten stond, zijn de deelnemers van nu hyperbewust van de rol die ze dienen te spelen.

https://www.parool.nl/kun(...)l-geworden~b052c2b8/
pi_212069824
Uit dit VRT-programma kan U Danny uit Big Brother kennen

Hebt u de afgelopen dagen ook gedacht dat u Danny uit 'Big Brother' van ergens kende en kon u er maar niet opkomen? Herkenbaar. De mensen van het Instagramkanaal @RealityFBI maakten er ons woensdagavond attent op dat Danny eerder in 'Homo Universalis' te zien was. Dat is ondertussen van in 2022 geleden en wij vonden in het archief deze foto van Danny terug. Geen idee hoever Danny destijds in 'Homo Universalis' geraakte, maar hij hoopt zonder twijfel nog verder te geraken in 'Big Brother'.

Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212076865
https://nl.nieuws-247.be/(...)lN3inpqVj4r6_3WQNGBs

Het heeft niet lang geduurd: Lenie heeft in Big Brother Ashley de eerste coin afhandig gemaakt. Lenie heeft een regel ingevoerd dat bewoners een coin voor het huishoudbudget moeten afgeven als ze dingen laten rondslingeren.
Ashley liet donderdagochtend een string in de douche liggen en dat breekt haar nu zuur op: zij mocht een coin afgeven. En dan te weten dat Lenie eerst aan iedereen had gevraagd of ze alles opgeruimd hadden. Ashley dacht van wel, maar haar string was ze dus op de douchevloer vergeten.
En Lenie? Die genoot van het feit dat hij een straf kon uitdelen. “Stil hé, ik ben de baas hier”, reageerde hij nadat er protest van de andere bewoners kwam.
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212082378
twitter
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_212089315
Kitty uit Big Brother wint loterij

We kennen Kitty Mager nog allemaal als de deelneemster in het roze huispak van ‘Big Brother’. Gewonnen heeft ze toen niet, maar ze heeft nu wel iets anders gewonnen.

Op Instagram schrijft ze het volgende: “Eerlijk gezegd was er niet veel hoop meer dat het er ooit nog van zou komen… Maar het motto… De aanhouder wint is hier wel heel erg van toepassing. Eindelijk na 18 jaar mee te hebben gedaan aan de woninglotterij, kan ik zeggen;.. IK BEN DE WINNAAR, IK HEB EEN ANDER HUIS! Net het verlossende telefoontje gehad. Ben nog ff van het padje van het nieuws! Niet te geloven!”

We weten allemaal dat een huis vinden en kopen tegenwoordig geen evidente klus meer is. We kunnen ons dus heel goed inbeelden dat Kitty erg blij is met haar nieuwe huis.

Bron : https://nl.nieuws-247.be/kitty-uit-big-brother-wint-loterij/?fbclid=IwAR0InW845O4mxxkC0hnBRXGlCh0iaWyMV2kLe2YbIdJkNTUWTl6dTSxza6I
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
  Moderator maandag 22 januari 2024 @ 20:23:17 #43
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_212134443
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_212171585
@ledn81 shownieuws heeft je filmpje gebruikt lol

https://www.shownieuws.nl(...)-deelneemster-ariana
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
  Moderator vrijdag 26 januari 2024 @ 08:12:19 #45
388664 crew  Dotteke
pi_212172585
quote:
16s.gif Op donderdag 25 januari 2024 23:55 schreef rinardo het volgende:
@:ledn81 shownieuws heeft je filmpje gebruikt lol

https://www.shownieuws.nl(...)-deelneemster-ariana
Hij wordt wel goed gevolgd dus _O_
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_212188860
Kandidaat Big Brother krijgt waarschuwing voor in de camera kijken
26 januari 2024 11:36

Als je als gewone sterveling ineens tientallen camera's op je gericht krijgt, is dat begrijpelijk even wennen. En oeps, misschien kijk je per ongeluk meerdere keren vol in de lens. Dat wordt je als kandidaat van 'Big Brother' niet in dank afgenomen.

Het is Big Brother-kijkers die de livestream niet volgen wellicht ontgaan: de waarschuwing aan Doriana, die afgelopen zondag haar intrede in het huis maakt. Omdat de realityster in spe volgens de makers - die de zogenoemde fourth wall graag intact laten - te vaak in de camera kijkt, wordt ze daar vlak na haar entree voor op de vingers getikt.

"Ik kijk te veel in de camera, dus ik durf niets meer te doen. Dat vind ik echt oneerlijk", citeert LoveReality haar reactie in de livestream. Ook op X wordt er verbaasd op deze waarschuwing gereageerd.

RTL Nieuws
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_212230138
Bron
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


“Ik dacht dat ze het wel begrepen had”, horen we in de livestream uit de mond van Ashley. “Neen, ze heeft het twee keer gedaan”, reageert Ariana op haar beurt.
“Ik vind dat echt niet oké, ik neem echt afstand van haar”, gaat Ariana verder.

“Echt waar, ik snap dat echt niet man. Als je dan nog een hechte vriendin bent, dan zou je nog denken ‘moet dit’”, vult Ashley aan. Blijkbaar is er een aanraking van een vrouw bij Ariana geweest, een aanraking waar zij niet blij mee was.

Ariana geeft in het gesprek aan dat ze er met Big Brother over heeft gesproken. “Ik zei tegen hem ‘ik ga haar daar niet over aanspreken, want dan gaat het heel groot worden, dat wil ik niet. Maar als jullie het niet doen, doe ik het. Maar de eerste keer dat ze het weer doet, trek ik haar door het hele huis, camera’s of niet, laat de beveiliging maar komen. Daar blijf je met je poten af, dan ga ik hier écht een scène van maken”, besluit Ariana.
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212233219
Bron
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het is woensdag feest in het Big Brother-huis, want er is er ééntje jarig. De gelukkig is de meest recent bijgekomen bewoner Glenn, hij viert woensdag zijn 33ste verjaardag. Een goede reden voor een feestje, maar dat lijkt er niet meteen aan te komen. Buiten gelukwensen hebben de bewoners niets voor Glenn voorzien. Of komt Big Brother woensdag met een verjaardagspakket in de wall? Het zou kunnen, maar heeft iedereen voldoende coins om iets te kopen? Want echt gul is Big Brother voorlopig nog niet geweest met het uitdelen van coins. En er is nog een ‘probleem’: donderdag is er weer een jarige in het Big Brother-huis.

Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
pi_212295479
https://www.instagram.com(...)gsh=MzRlODBiNWFlZA==

Heb jij een lieve boodschap voor je favoriete bewoner of voor het hele huis? Stuur deze nu naar het onderstaande adres en misschien komt jouw brief op Valentijnsdag wel in het huis terecht 💌

Big Brother
MediArena 2
1114BC Amsterdam
Never explain yourself to anyone. Because the person who likes you doesn't need it. And the person who dislikes you won't believe it.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')