abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_210679266
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 20:12 schreef Raw85 het volgende:
Mooi inkijkje in de kamperleef _O_
Nou echt niet hoor.

Heren in de duurdere suites, rekening van de avond (exclusief verblijf) over de 1000 voor 4 personen.

Die waren echt naar, gingen echt te ver. Zijn uiteindelijk vriendelijk verzocht te vertrekken omdat ze de huishouding en bediening lastig vielen.

Die waren een stuk grover dan de gewone werklui die we ook in huis hebben. Die wat amicaal zijn, maar vriendelijk.

Mijn ervaring is dat degene waarbij de 100tjes ruim over de tafel gaan vaak een stuk erger zijn dan degene waarbij de baas beperkt betaald.

Heb nog nooit mijn echte baas erbij hoeven halen om gewone werklui. Wel om een groepje rijke gasten die vonden dat ze een 16 jarig meisje wel lastig konden vallen. Waar handen niet thuis bleven in het voorbijgaan en de huishouding zo gezegd ook niet veilig was.

Niet zo vreemd als je de schandalen van bv de "betere' studenten clubs leest. Als je komt van vrouwen zien als sperma emmers enzo gaat dat later ook niet zo best.
Dat is echt naar. Gelukkig heb ik daarin de steun van hogerhand om het aan te mogen pakken als iemand op mijn vloer er echt last mee heeft, of iemand van de huishouding problemen ermee heeft.
Het is zeldzaam, maar het is ronduit genieten als ze dan op hoge poten eisen dat ze de grote baas willen spreken omdat ze zichzelf heel wat vinden. Om dan te horen te krijgen dat hij dan laat weten dat hij zich voegt naar ons oordeel, dat wij beslissen.
pi_210679324
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 00:15 schreef maily het volgende:

[..]
Of jij als volwassene (!!) in jouw baan zo benaderd wordt (alleen verbaal wat ik hier lees) is nogal wat anders dan een kind wat op schoot gezet wordt bij en door een zatlap met vuile praatjes.
Jij hebt de OP echt totaal anders gelezen dan ik. Als ik even teruglees kan beide waar zijn.

Ik ging ervan uit dat hij haar had gevraagd om op schoot te komen zitten, maar dat ze dat niet gedaan had. En ik ging ervan uit dat het buurmeisje een stuk jonger was dan de buurman, maar wel volwassen - geen kind.
pi_210679325
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 00:15 schreef maily het volgende:

[..]
Of jij als volwassene (!!) in jouw baan zo benaderd wordt (alleen verbaal wat ik hier lees) is nogal wat anders dan een kind wat op schoot gezet wordt bij en door een zatlap met vuile praatjes.
Ik heb vanaf 16 jaar onder mijn beheer staan.
En op schoot getrokken is wat anders dan wat domme lol.

Ik zou het niet pikken als iemand ongepast is tegen iemand uit mijn team.

Maar vaak is het gewoon een ons kent ons. Blijft het binnen grenzen.

Een beetje weerbaarheid is ook belangrijk. Zegt iemand grappend kom er maar bij zitten dan geef je lik op stuk en wordt daar hartelijk over gelachen.

Wel zorg ik altijd dat er iemand anders in de buurt is bij heren die wat meer beschonken zijn, hou ik het jongere spul er of bij weg, of onder het oog van.

Leren we het jongere spul vlotjes om met een knipoog op hun plaats te zetten en om grenzen te trekken.

Best veel van wat onder domme lol valt is direct opgelost met een opmerking terug. Dat wordt zeer gewaardeerd. En dat laten ze ook weten.
En als er wordt gezegd doe even rustig aan dan is even zeggen dat het echt niet zo bedoeld was en anders doen ook geen probleem.

Dat is het verschil tussen domme lol en lastig vallen.
Kan je het makkelijk stoppen een tikje terug geven waar hartelijk om gelachen wordt? Of wordt er niet gereageerd op een tikje of zichtbare ongemakkelijkheid?

Ah, plaag dat meisje/vrouwtje niet zo! Met plaag opmerkingen naar de heer in kwestie ten gunste van de dame in kwestie. Zonder echt te ver gaan.
Dat is normaal.
pi_210679358
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 19:10 schreef Muisje_ het volgende:
Ja denken jullie, en daar gaan we weer, weer een overgeneraliserend janktopic over 'hoe mannen wel niet zijn'.
En dat klopt, dus hou je vast.

Dit wil ik even kwijt. Ik vond het namelijk, naast dat ik het erg ongepast en ook smerig vond, ook wel een interessant fenomeen en ik vraag me af wat jullie gedachten hierover zijn. Waarom zijn sommige (de meeste?) mannen zo? En dan zoek ik geen simpele verklaring als 'verveling, piemel ergens anders in, fantasie' etc. Ik heb zelf gewoon niet het referentiekader of mindset om dit gedrag te kunnen begrijpen.

Een hele tijd terug had ik een buurtfeest. Was hartstikke leuk, niks mis mee.
Nou ben ik op zijn tijd niet vies van een drankje of het periodiek nuttigen van tabakswaren dus ik bleef gezellig na het eten nog even hangen, tot na middernacht. De dingen die me daar opvielen kan ik me tot mijn grote spijt nog steeds levendig herinneren. Ondanks dat mijn tere netvlies het niet had willen zien, zag ik hoe een buurman, wiens vrouw en jonge kind reeds naar huis waren vertrokken, het waagde om bij een veel jonger buurmeisje te vragen of ze even op zijn schoot kwam zitten. De vragen werden steeds grover, tot het vrijwel erop neer kwam dat hij letterlijk aan haar vroeg wanneer ze voor het laatst seks had gehad en dat hij haar wel even in bed wilde stoppen, waarop zij verbaasd reageerde.

En wat schetst mijn verbazing die nacht, hij was zeker niet de enige iets te gezellige buurman die dit deed.

Ik kan me hier dus echt ernstig over verwonderen. Wat maakt het dat sommige mannen, met een beetje drank of zonder toezicht van de eigen vrouw (en ja, zelfs met toezicht van de eigen vrouw heb ik het meegemaakt) zich zo ontzettend laten gaan dat het bijna te absurd is om te geloven?

Ben benieuwd wat jullie hersenspinsels hierover zijn.
Ik mag nu amateurpsycholoog spelen. *O*

Klinkt voor mij als entitlement issues. Sommige mannen hebben nu eenmaal een prinsjesmentaliteit: Ik wil het, dus ik krijg het. En fuck gemeenschapsnormen.

De meesten hebben nog wel een mentale rem of een filter die zulke gedachtes eruit plukt en weggooit, en ze zich dus niet als een hork gaan gedragen. Maar zo'n prinsje heeft daar schijt aan.

Meisjes worden wat dat betreft vaker dan jongens niet op diezelfde manier opgevoed, en kunnen zich daardoor het misschien ook minder goed voorstellen. Dat wil ook nog weleens verschillen tussen regio's en culturen, in mijn ervaring althans.

Natuurlijk heb je ook wel prinsesjes, maar dat uit zich vaak anders; sowieso minder sexual predator-achtig. Dat heeft dan weer met de menselijke biologie te maken denk ik.
pi_210679848
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 19:23 schreef kanovinnie het volgende:
Geen idee. Die komen thuis blijkbaar iets te kort.
Ja, het is de schuld van de vrouw dat zo’n man zich als een smeerlap gedraagt. 😅
pi_210680099
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 00:10 schreef Cause-mayhem2 het volgende:
Veel bedoelen het gewoon vriendelijk, hebben echt niet door dat het best wel raar over komt.

Ik werk al jaren met gasten, nu in de horeca (en dan geen club, disco of iets in die geest).

Moppie, schatje, vrouwtje. Wat heb je een mooi figuurtje tot grappig bedoelde (hoop ik dan) vragen of ik naar hun kamer wil komen.

Als ik vraag of ik er even tussendoor mag met een bord dat ik ook wel op schoot mag komen zitten, of ik er aan tafel bij wil komen zitten.
Laatst een die altijd heel laat nog komt eten die met een knipoog zei dat hij me over die knie zou leggen als de dag soep weer op was. Die heb ik maar even gewezen op de kok die daar verantwoordelijk voor is, dat hij hem dan maar over de knie moest leggen.

Maar het is niet kwaad bedoeld. Persoonlijk zit ik er dus niet mee.
Heel af en toe sta je wel even met je ogen te knipperen, maar het over grote deel is gewoon als wat lol bedoeld. Met wat drank in de man is dat domme lol. Maar zolang het niet 'dwingend' wordt of echt serieus ongepaste voorstellen of zelfs aan je zitten hoef je er niet zwaar aan te tillen.

Je kan ze soms ook lekker terug pakken. En als het gewoon domme lol zonder verdere bedoelingen is wordt dat gewaardeerd. Net zoals jij die rood tot achter je oren wordt leuk gevonden wordt, maar als je je echt niet fijn erbij voelt dat niet de bedoeling is. Ze dan ook echt wel even sorry of we plagen alleen maar zeggen.
Een jong meisje en een oude(re) dronken buurman? Nope, te relativerend, je antwoord. Bovendien werk jij in een horeca-omgeving waar alcohol wordt geschonken, en was dit in de toch min of meer vertrouwde omgeving met buren waar je je veilig denkt te kunnen voelen en dan ineens wordt lastiggevallen door een man die je heel anders kent en die getrouwd is met de buurvrouw die je ook kent.

[ Bericht 4% gewijzigd door miss_sly op 19-09-2023 08:13:51 ]
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_210680780
Alcohol zou verboden moeten worden; het zou een hoop leed schelen. Plus alle mannen worden dan ook niet meer over n kam geschoren. :'(
  dinsdag 19 september 2023 @ 10:14:56 #58
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_210681086
Voor een bepaald type man is dit soort seksueel getinte grappen humor. Ik verdenk ze vaak van een laag IQ, maar zelfs dat is niet zo. Het is imo de meest makkelijke, domme vorm van grappen maken. "Haha, neuken". Ze hebben vaak oprecht niet door dat het niet grappig is, of ongepast is. Je ziet er in dit topic ook genoeg. De intenties zijn onschuldig, maar over de ontvangst wordt verder niet nagedacht. Ze vinden het zelf immers grappig, dus waarom zou een ander dat niet vinden?

Ironisch genoeg vinden de meeste mensen (ook mannen) het ook niet grappig. Als gast laat je dat soort kerels dat ook direct weten door niet te lachen / in te spelen op dat soort fratsen en dan houden ze er vrijwel meteen mee op. Dus het gebeurt alleen als er meer zijn en ze elkaar een beetje aanmoedigen. Met een paar bakkies teveel op is op een gegeven moment elk gevoel voor decorum weg en doen ze het dus ook buiten de kring van intimi.
Ik kan me goed vinden in de opmerkingen van Cause_Mayhem2; dit los je meestal wel op door "quasi lollig" ad-rem terug te reageren. Nogmaals; die gasten vinden dit humor, dus op vergelijkbare manier terug reageren is ook grappig. Even los van of je het zelf ook grappig vindt.

Maar dan de specifieke situatie die TS beschrijft gaat imo wel iets verder dan humor. "Kom maar op schoot" is een waardeloze, ongepaste, grap, en ergens misschien nog een hele lelijke, onhandige maar onschuldige flirt". In de kroeg heel misschien nog lollig, op een buurtfeest al niet meer. "Ben je geschoren van onder" is way out of fucking line. Daar had de hele buurt wat van mogen zeggen, en daar moet die gast gewoon excuses voor aanbieden. Als ik een vader dat op een straatfeest hoor zeggen tegen een van de pubers hier dan zou dat een stevig gesprek worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door AgLarrr op 19-09-2023 10:23:30 ]
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 19 september 2023 @ 10:22:19 #59
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_210681148
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 20:23 schreef PietjePuk2000 het volgende:
:') Dit is me een kuttopic.

Verder als antwoord: Beetje van beiden denk ik. Mannen hebben een hoger libidoen komen daarom vaak te kort in hun relatie. Verder geen excuus om je als een idioot te gedragen.
Nee, niet inherent aan de biologie. Dat vrouwen van nature ‘minder zin in seks’ zouden hebben, is niet waar. Dit heeft meer te maken met onder andere de orgasmekloof en (nare) ervaringen.

Uiteraard is er tussen vrouwen n mannen zelf ook veel variatie.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_210681249
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 september 2023 07:49 schreef miss_sly het volgende:

[..]
Een jong meisje en een oude(re) dronken buurman? Nope, te relativerend, je antwoord. Bovendien werk jij in een horeca-omgeving waar alcohol wordt geschonken, en was dit in de toch min of meer vertrouwde omgeving met buren waar je je veilig denkt te kunnen voelen en dan ineens wordt lastiggevallen door een man die je heel anders kent en die getrouwd is met de buurvrouw die je ook kent.
Een buurtfeest is ook een plek waar alcohol wordt geschonken. Zeker na een bepaald tijdstip blijven enkel degene over die er echt een feestje van willen maken.

Je leest dan ook dat dit was na het eten e.d., dat er al vele naar huis waren gegaan.

Je struikelt over jong, maar waarschijnlijk gaat dat over jong volwassen, in verhouding tot jong
Ik neem namelijk aan dat het om een tijdstip gaat dat de kinders al op bed gelegd zijn. Tot zeker een uur of 9 tot 12 blijven is vrij normaal bij een buurtfeest namelijk.

Het gemiddelde buurtfeest bestaat uit eten gezamenlijk wat vrij braaf is en een soort van afterparty voor de volwassenen.
  dinsdag 19 september 2023 @ 10:51:59 #61
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_210681329
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 10:36 schreef Cause-mayhem2 het volgende:

[..]
Een buurtfeest is ook een plek waar alcohol wordt geschonken. Zeker na een bepaald tijdstip blijven enkel degene over die er echt een feestje van willen maken.

Je leest dan ook dat dit was na het eten e.d., dat er al vele naar huis waren gegaan.

Je struikelt over jong, maar waarschijnlijk gaat dat over jong volwassen, in verhouding tot jong
Ik neem namelijk aan dat het om een tijdstip gaat dat de kinders al op bed gelegd zijn. Tot zeker een uur of 9 tot 12 blijven is vrij normaal bij een buurtfeest namelijk.

Het gemiddelde buurtfeest bestaat uit eten gezamenlijk wat vrij braaf is en een soort van afterparty voor de volwassenen.
Ik begrijp werkelijk niet waarom je zoveel moeite doet om het gedrag van die man uit het voorbeeld maar te vergoelijken. Ik begrijp ook niet waarom je jouw inmiddels jarenlange ervaring met mannen als uitgangspunt neemt voor je ‘neem er maar geen aanstoot aan’.

Ik ben blij dat in ieder geval de procoverende aanname van de TS dat bijna alle mannen zich zo zouden gedragen niet wordt onderschreven door een aantal mannelijke users die imo terecht vinden dat het gedrag van die man in de OP te ver ging en dat andere aanwezige mannen daar wat van hadden moeten zeggen.
The love you take is equal to the love you make.
pi_210681569
Voorbeeld van TS is niet zozeer 'mannen' maar mensen in het algemeen. Ik heb ook chicks smerige shit zien pullen na een avondje zuipen. Uiteindelijk is het gewoon een kwestie van sociale omgeving. Als je inlaat met trash zal je eerder in trashy situaties terecht komen.

De hele discussie of mannen in het algemeen zo zijn hier is wel een dijenkletser verder.
Conscience do cost.
pi_210681647
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2023 10:51 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Ik begrijp werkelijk niet waarom je zoveel moeite doet om het gedrag van die man uit het voorbeeld maar te vergoelijken. Ik begrijp ook niet waarom je jouw inmiddels jarenlange ervaring met mannen als uitgangspunt neemt voor je ‘neem er maar geen aanstoot aan’.

Ik ben blij dat in ieder geval de procoverende aanname van de TS dat bijna alle mannen zich zo zouden gedragen niet wordt onderschreven door een aantal mannelijke users die imo terecht vinden dat het gedrag van die man in de OP te ver ging en dat andere aanwezige mannen daar wat van hadden moeten zeggen.
Joh, ik ben vrij kritisch over grensoverschrijdend gedrag. Dat weet je toch.

Maar ik ken muisje een beetje en ben bekend met zowel dorpsfeesten als gelegenheden waar de drank in de man is zoals het spreekwoord zegt.

Er is vriendelijk bedoeld en wat te ver gaat
Ook mannen zijn niet zo heel netjes subtiel met fiks drank op, dames ook niet.

Het enige wat ik zeg is hou het verschil tussen niet slecht bedoeld en grensoverschrijdend in de gaten.
Hou je eigen grenzen in de gaten.

Muisje vond het veelste ver gaan, vonden degene waar het om gaat dat ook?
Keek de jongedame ongemakkelijk, werd ze een soort van tegen gehouden?
Zo ja, dan is ingrijpen beter of zelfs noodzakelijk.

Even checken of alles ok is.
Maar als dorps mens zijnde en werkende in de horeca weet ik dat wat domme lol van beide kanten ok is
Ook ik heb weleens met rode oren gestaan, waar de man in kwestie net zo hard mee werd gepest als ik. Sterker nog, meer in mijn voordeel omdat ik rood tot achter mijn oren werd

Wat in vooral bedoel is dat als er geen kwaad in de zin is het heel makkelijk gestopt kan worden en er zelfs een stop is als iemand zich zichtbaar ongemakkelijk voelt
Dat is normaal.
pi_210681677
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 20:58 schreef Muisje_ het volgende:

[..]
Het was meer een situatie dat we met z'n allen aan een tafel zaten, velen waren al flink aangetast door de alcohol, maar keken elkaar allemaal wel verbaasd aan en het meisje liep ook weg.

Een buurman die vond het nogal stuitend en was ook van plan hem er achteraf nog op aan te spreken. Weet niet of dat uberhaupt gebeurd is.

Je hebt gelijk dat we er eigenlijk wat van hadden moeten zeggen.
Niemand zegt er wat van. Dat is raar toch. Achteraf 'had moeten' is water na de wijn. Heb je niks aan. Natuurlijk vreemde opmerkingen, maar goed dan weten jullie ook wat die meneer doet als hij een drankje op heeft toch? Niet meer uitnodigen.

Was je verder niet zuur dat de mannen jouw niet zagen staan dat je er niks van zei?
  dinsdag 19 september 2023 @ 11:43:37 #65
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_210681745
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 11:32 schreef Cause-mayhem2 het volgende:

[..]
Joh, ik ben vrij kritisch over grensoverschrijdend gedrag. Dat weet je toch.

Maar ik ken muisje een beetje en ben bekend met zowel dorpsfeesten als gelegenheden waar de drank in de man is zoals het spreekwoord zegt.

Er is vriendelijk bedoeld en wat te ver gaat
Ook mannen zijn niet zo heel netjes subtiel met fiks drank op, dames ook niet.

Het enige wat ik zeg is hou het verschil tussen niet slecht bedoeld en grensoverschrijdend in de gaten.
Hou je eigen grenzen in de gaten.

Muisje vond het veelste ver gaan, vonden degene waar het om gaat dat ook?
Keek de jongedame ongemakkelijk, werd ze een soort van tegen gehouden?
Zo ja, dan is ingrijpen beter of zelfs noodzakelijk.

Even checken of alles ok is.
Maar als dorps mens zijnde en werkende in de horeca weet ik dat wat domme lol van beide kanten ok is
Ook ik heb weleens met rode oren gestaan, waar de man in kwestie net zo hard mee werd gepest als ik. Sterker nog, meer in mijn voordeel omdat ik rood tot achter mijn oren werd

Wat in vooral bedoel is dat als er geen kwaad in de zin is het heel makkelijk gestopt kan worden en er zelfs een stop is als iemand zich zichtbaar ongemakkelijk voelt
Dat is normaal.
Juist als je kritisch bent, dan begin je imo beter niet met goedpraten. Begin met hoe ongemakkelijk zo’n situatie kan zijn voor een jonge vrouw die dat mogelijk helemaal niet eerder heeft meegemaakt of juist wel en van wie je ziet dat ze ervoor kiest om haar mond te houden in plaats van die kerel direct van repliek te dienen (want wat voor ervaringen zijn daar mogelijk al aan voorafgegaan?).

Voor haar kan dit een bepalende ervaring zijn en dan liever dat ze ervan leert dat ze er wat van kan zeggen en hopelijk dat anderen ook zien wat er gebeurt en het niet direct maar een beetje weglachen.

‘Geen kwaad in de zin’ is vooral maar met de mantel der liefde bedekken wat zo’n man doet en zegt als hij te veel gezopen heeft.
The love you take is equal to the love you make.
pi_210682013
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 11:32 schreef Cause-mayhem2 het volgende:

[..]
Joh, ik ben vrij kritisch over grensoverschrijdend gedrag. Dat weet je toch.

Maar ik ken muisje een beetje en ben bekend met zowel dorpsfeesten als gelegenheden waar de drank in de man is zoals het spreekwoord zegt.

Er is vriendelijk bedoeld en wat te ver gaat
Ook mannen zijn niet zo heel netjes subtiel met fiks drank op, dames ook niet.

Het enige wat ik zeg is hou het verschil tussen niet slecht bedoeld en grensoverschrijdend in de gaten.
Hou je eigen grenzen in de gaten.

Muisje vond het veelste ver gaan, vonden degene waar het om gaat dat ook?
Keek de jongedame ongemakkelijk, werd ze een soort van tegen gehouden?
Zo ja, dan is ingrijpen beter of zelfs noodzakelijk.

Even checken of alles ok is.
Maar als dorps mens zijnde en werkende in de horeca weet ik dat wat domme lol van beide kanten ok is
Ook ik heb weleens met rode oren gestaan, waar de man in kwestie net zo hard mee werd gepest als ik. Sterker nog, meer in mijn voordeel omdat ik rood tot achter mijn oren werd

Wat in vooral bedoel is dat als er geen kwaad in de zin is het heel makkelijk gestopt kan worden en er zelfs een stop is als iemand zich zichtbaar ongemakkelijk voelt
Dat is normaal.
Niet slecht bedoeld is niet automatisch niet grensoverschrijdend.
Met geen kwaad in de zin wordt er echt niet altijd gestopt als men in de gaten krijgt dat iemand zich ongemakkelijk voelt. Bovendien moet die ander dan ook maar laten zien dat ie zich ongemakkelijk voel. Het is eigenlijk de omgekeerde wereld dat iemand zulke opmerkingen kan maken en dat de ander maar moet laten weten er niet van gediend te zijn. Je zou het besef moeten hebben dat je bepaalde opmerkingen niet maakt, tenzij je heel zeker weet dat de ander dit grappig vindt.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_210682311
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 september 2023 10:22 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Nee, niet inherent aan de biologie. Dat vrouwen van nature ‘minder zin in seks’ zouden hebben, is niet waar. Dit heeft meer te maken met onder andere de orgasmekloof en (nare) ervaringen.

Uiteraard is er tussen vrouwen n mannen zelf ook veel variatie.
Blijf die mythe vooral verspreiden. Leuk voor de (optische) gelijkwaardigheid maar het lost bar weinig op verder.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_210682341
Benieuwd naar de (ongeveer) leeftijd van het jonge meisje.
Definitely not CIA
  dinsdag 19 september 2023 @ 13:44:46 #69
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_210682934
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 september 2023 11:17 schreef ems. het volgende:
Voorbeeld van TS is niet zozeer 'mannen' maar mensen in het algemeen. Ik heb ook chicks smerige shit zien pullen na een avondje zuipen. Uiteindelijk is het gewoon een kwestie van sociale omgeving. Als je inlaat met trash zal je eerder in trashy situaties terecht komen.

De hele discussie of mannen in het algemeen zo zijn hier is wel een dijenkletser verder.
Vooral dit. Zegt vooral veel over je sociale cirkel TS; het gaat wat ver om dan maar een generaliserende OP te maken met daarin staande dat vrijwel alle mannen zo zijn.

Misschien dat de meeste mannen in jouw omgeving zo zijn, maar again, dat ligt vooral aan je sociale cirkel. Dat soort paupers heb je in de samenleving; hier in de omgeving ook, maar dat is het type mens (ja, ik zeg MENS, want dat soort vrouwen heb je ook... zo speciaal zijn mannen niet daarin) dat ik sowieso niet om me heen wil hebben, dus ik ga er niet mee om verder.

En lafjes als je er zelf niks van zegt inderdaad. Wel uit de hoogte een topic openen met de boodschap dat mannen zo verschrikkelijk zijn, maar uiteindelijk doe je zelf niks als je het ziet gebeuren.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_210682985
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 september 2023 13:44 schreef AlwaysHappy het volgende:

En lafjes als je er zelf niks van zegt inderdaad. Wel uit de hoogte een topic openen met de boodschap dat mannen zo verschrikkelijk zijn, maar uiteindelijk doe je zelf niks als je het ziet gebeuren.
Ze stond met allemaal buurmannen laat op een buurtfeestje alleen wilde iedereen met het knappe buurmeisje praten. :D Wellicht wat zurige nasmaak
  dinsdag 19 september 2023 @ 13:53:02 #71
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_210683015
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 06:52 schreef Sledgehammer. het volgende:

[..]
Ja, het is de schuld van de vrouw dat zo’n man zich als een smeerlap gedraagt. 😅
Hoe kom je bij deze conclusie?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  dinsdag 19 september 2023 @ 14:24:15 #72
502341 Rostrup
Je moet sterk zijn.
pi_210683343
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 19:10 schreef Muisje_ het volgende:
Ja denken jullie, en daar gaan we weer, weer een overgeneraliserend janktopic over 'hoe mannen wel niet zijn'.
En dat klopt, dus hou je vast.

Dit wil ik even kwijt. Ik vond het namelijk, naast dat ik het erg ongepast en ook smerig vond, ook wel een interessant fenomeen en ik vraag me af wat jullie gedachten hierover zijn. Waarom zijn sommige (de meeste?) mannen zo? En dan zoek ik geen simpele verklaring als 'verveling, piemel ergens anders in, fantasie' etc. Ik heb zelf gewoon niet het referentiekader of mindset om dit gedrag te kunnen begrijpen.

Een hele tijd terug had ik een buurtfeest. Was hartstikke leuk, niks mis mee.
Nou ben ik op zijn tijd niet vies van een drankje of het periodiek nuttigen van tabakswaren dus ik bleef gezellig na het eten nog even hangen, tot na middernacht. De dingen die me daar opvielen kan ik me tot mijn grote spijt nog steeds levendig herinneren. Ondanks dat mijn tere netvlies het niet had willen zien, zag ik hoe een buurman, wiens vrouw en jonge kind reeds naar huis waren vertrokken, het waagde om bij een veel jonger buurmeisje te vragen of ze even op zijn schoot kwam zitten. De vragen werden steeds grover, tot het vrijwel erop neer kwam dat hij letterlijk aan haar vroeg wanneer ze voor het laatst seks had gehad en dat hij haar wel even in bed wilde stoppen, waarop zij verbaasd reageerde.

En wat schetst mijn verbazing die nacht, hij was zeker niet de enige iets te gezellige buurman die dit deed.

Ik kan me hier dus echt ernstig over verwonderen. Wat maakt het dat sommige mannen, met een beetje drank of zonder toezicht van de eigen vrouw (en ja, zelfs met toezicht van de eigen vrouw heb ik het meegemaakt) zich zo ontzettend laten gaan dat het bijna te absurd is om te geloven?

Ben benieuwd wat jullie hersenspinsels hierover zijn.
TLNG: TS baalt dat buurmannen niet achter haar aan zitten.
Als je niet gewenst bent ga dan weg.
Verlaat hen voordat ze jou verlaten.
  dinsdag 19 september 2023 @ 14:31:08 #73
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_210683415
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2023 14:24 schreef Rostrup het volgende:

[..]
TLNG: TS baalt dat buurmannen niet achter haar aan zitten.
Was betekent TLNG?
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 19 september 2023 @ 14:35:23 #74
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_210683458
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2023 14:31 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Was betekent TLNG?
Te Lang, Niet Gelezen
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_210683825
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2023 19:10 schreef Muisje_ het volgende:
Waarom zijn sommige (de meeste?) mannen zo?
dus eigenlijk is je hele vrouw waarom volgens jou "alle mannen" zoals jouw buurman zijn....?

Jij echter kent je buurman verder beter dan wij en dus zal je dat vermoedelijk eerder sneller uitvinden door hem zelf te vragen...

maar het is wel een beetje vremd waarom je het beeld van je buurman kennelijk op alle mannen wilt projecteren.... heb je een soort van frustratie of zo dat je je daarop zo richt?
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')