Er ging iets mis met mijn planning van een groentepakket, een half weekend weg en een onfortuinlijke crisp-bezorging, waardoor ik nu met een
koelkast zit die uitpuilt van de groenten. En een vriezer die ook vol zit
- Paksoi, koolrabi, peultjes, edamame, paprika, ui, gember, miso, knoflook, sojasaus, volkoren noedels, cashewnoten
- Pannenkoekjes van kikkererwtenmeel, met gebakken ui en bietenblad. Koriander-peterselie-sojayoghurtsausje
- Rode bieten, kropsla, ui, walnoten, vegan feta (lunch)
- Bimi, radijsjes, tempeh, basmatirijst, teriyaki
- Rode linzensoep met zoete aardappel, tomaten en een berg bladselderij, ui, gember, komijn, kurkuma, gember, knoflook, chilis, garam masala
- Andijviestamppot met plantaardige worst en gebakken ui (en kaas voor de alleseter)
- Linzensalade met postelein, artisjok, tomaatjes, ui (lunch)
- Soep met broccoli, prei, courgette en witte bonen, ik denk met veel tijm en rozemarijn. Knoflook natuurlijk. En edelgist.
- Broccoli, landkraal, bosui, tofu puffs, rijst. Nog even nadenken over smaakmakers hierbij.
Dit hoop ik dan dinsdagavond weg te hebben geknaagd zodat ik alleen met een zielige halve krop andijvie achterblijf voordat de volgende groentengolf zich aandient