abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 12 februari 2003 @ 05:58:29 #1
43842 snerd
I Come To Serve
pi_8428780
Ik eet nu mijn eerste broodje filet americain. Het is niet bepaald iets wat ik gewend ben, het smaakt zo... anders
Overigens eet ik het omdat ik vrienden ken die het heerlijk vinden. Dus na een aantal jaartjes piekeren en peinzen, nam ik de proef op de som en probeerde ik het zelf. ;{

Ik kan het niet echt lekker noemen, maar ik blijf proberen. Ik moet en zal het eens ook delicatesse vinden !!!

Wat vinden jullie van (een broodje) filet americain?

n_n
pi_8428782
Ik vind dat er altijd een gore kotsgeur aan zit
pi_8428800
ik heb geen idee waarom ze het Filet Americain, hier zouden ze het namelijk nogal uit hun hoofd laten om rouw vlees naar binnen te werken.
Free people own guns! Slaves do not!
  woensdag 12 februari 2003 @ 06:36:35 #4
12780 Dutch
This is redonculous!
pi_8428820
Heb ook geen flauw idee, ze serveren m'n steak niet eens medium-rare want "that could cause health hazards"... nou dat is toch mijn probleem.
Representing Red Sox Nation!
pi_8428841
Ik vind filet americain wel te pruimen, eigenlijk.
Laten we van de dood iets aangenaams maken en geen drakenspel.
pi_8428857
Het maakt wel verschil waar je het koopt vind ik. In sommige winkels ziet het er echt onsmakelijk uit en koop ik het daar niet................prut dus

Maar over het algemeen is het wel jammie

  FOK!fotograaf woensdag 12 februari 2003 @ 07:37:20 #7
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_8428926
Filet american

Die van de C1000 (iig die in Almere-Buiten) of die van de keurslager zijn het best!

pi_8428953
lekker op stokbrood of witte boterham
´prut·ser (de ~ (m.)): iem. die erg onhandig en knoeierig werkt => broddelaar, knoeier
  woensdag 12 februari 2003 @ 07:55:21 #9
14477 kaio
348 best club in town
pi_8428966
leekkkur

veel uitjes en op een stokbroodje
al 3 jaar niet meer gegeten

Surfing with P266mhz,256mg,Radeon7000,Voodoo2SLI, SbLive
  woensdag 12 februari 2003 @ 07:57:01 #10
45339 GHansie2
Wie ik ben? Een k*tkloon
pi_8428978
Men neme: een geroosterde boterham, smeert er een royale hoeveelheid filet american op, een plak kaas, een plak ham evt. een gebakken/gekookt ei. "Eet smakelijk" .
Don't think you are, know you are.
  FOK!fotograaf woensdag 12 februari 2003 @ 08:05:18 #11
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_8429017
met veel uitjes en peper!

* Ronhui weet wat ie voor de lunch neemt!

  woensdag 12 februari 2003 @ 08:05:30 #12
36884 Hells_Angel
Ik ben Gruis, geen bikermuis!
pi_8429021
mmmm bij bakker bart in de stad (den haag) een bartje met filet americain met veel uitjes beetje zout veel peper!!
JAMMIE!!!!
Een engel uit de hel, klinkt als iets moois uit beide werelden.
Lost in the 4400
Know thyself
pi_8429033
Filé American is lekker , ik maak/koop het regelmatig wel eigenlijk.
  woensdag 12 februari 2003 @ 08:11:37 #14
11738 Zworld
Fok!Food Master
pi_8429054
Filet is
Dikke en Zworld zijn de Fok!FoodMasters[br]>>>Forum!<<< [br]MPEG FAQ!
pi_8429058
De pest is dat die filet zo snel bederft en dan vreemd gaat smaken (en ruiken) maar vers spul is echt wel lekker vind ik; meestal check ik of de kleur mooi donkerrood is in plaats van bruinig/uitgedroogd.
fluff for life
  woensdag 12 februari 2003 @ 08:22:00 #16
10331 Plonz
De slingerpad?
pi_8429102
Met veel uitjes, zout en peper smaakt zelfs een stuk rotte vis nog lekker.

Echte culinaire fijnproevers eten:
1) Filet Americain puur, dus zonder toevoegingen
2) Geen Filet Americain

Gebakken ei met peperkoek!
  FOK!fotograaf woensdag 12 februari 2003 @ 08:28:58 #17
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_8429145
quote:
Op woensdag 12 februari 2003 08:22 schreef Plonz het volgende:
Met veel uitjes, zout en peper smaakt zelfs een stuk rotte vis nog lekker.

Echte culinaire fijnproevers eten:
1) Filet Americain puur, dus zonder toevoegingen


Bij gebrek aan uitjes en peper doe ik dat ook!
pi_8429221
Als iedereen hier zegt dat het lekker is moet ik het toch ook maar eens gaan proberen......
  FOK!fotograaf woensdag 12 februari 2003 @ 08:48:31 #19
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_8429277
Ingredienten

400 gram rundertartaar
2 sjalotjes
1 augurk
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel peterselie
1 theelepel mosterd
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
paar druppels tabasco

Bereidingswijze

Hak de sjalotjes, de augurk, de kappertjes, de peterselie, de mosterd, mayonaise, de ketchup en de tabasco in de blender en meng dit. Meng dit door de tartaar, en maak dit af met wat zout en peper. serveer dit op stokbrood of toast. Eventueel met een hardgekookt ei en sla garneren Eet smakelijk

  woensdag 12 februari 2003 @ 08:56:03 #20
1434 Oxazepam
Signature ©Dr.Daggla
pi_8429336
Het werkwoord hoeren betekent hetzelfde als hoereren..(ontuchtig leven leiden)De meest logische vertaling voor ophoeren is dus"Weg hier en ga een ontuchtig leven leiden.."Beetje raar advies;ga slapen of ga hier weg om een ontuchtig leven te leiden
  woensdag 12 februari 2003 @ 09:22:31 #21
34313 glossy
trotse mama van esmee
pi_8429572
er is al een filet american topic
  woensdag 12 februari 2003 @ 10:21:44 #22
24339 amnesiac
mooi was die tijd
pi_8430323
quote:
Op woensdag 12 februari 2003 08:22 schreef Plonz het volgende:
Echte culinaire fijnproevers eten:

2) Geen Filet Americain


Ik ben dus een fijnproever
er is een tijd van komen en gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen :+
pi_8437468
LEKKER!!
  woensdag 12 februari 2003 @ 15:45:41 #24
43842 snerd
I Come To Serve
pi_8437472
Ok, sorry voor het roekeloos posten. Ik zal voortaan beter uit mijn doppen kijken en geen topic posten waar al een topic voor bestaat.

Overigens had ik het broodje op z'n "fijnproevers" tot me genomen, zonder toevoegingen dus. Ik wist niet eens dat je het kon serveren op andere manieren!

Mijn bakje filét americain was mooi roodachtig, het zag er zeer goed uit, en het was nog ongeopend (gisteren gekocht door mn moeder). Dat was de reden dat ik het eens ging proberen.

Mod's, gooi hier maar een slotje op, er is al een andere topic

n_n
pi_8437952
heeeeeerlijk

lekker met roomboter en uitjes erop ofzo

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')