Ik kan het niet echt lekker noemen, maar ik blijf proberen. Ik moet en zal het eens ook delicatesse vinden !!!
Wat vinden jullie van (een broodje) filet americain?
Maar over het algemeen is het wel jammie
veel uitjes en op een stokbroodje
al 3 jaar niet meer gegeten
Echte culinaire fijnproevers eten:
1) Filet Americain puur, dus zonder toevoegingen
2) Geen Filet Americain
quote:Bij gebrek aan uitjes en peper doe ik dat ook!
Op woensdag 12 februari 2003 08:22 schreef Plonz het volgende:
Met veel uitjes, zout en peper smaakt zelfs een stuk rotte vis nog lekker.Echte culinaire fijnproevers eten:
1) Filet Americain puur, dus zonder toevoegingen
400 gram rundertartaar
2 sjalotjes
1 augurk
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel peterselie
1 theelepel mosterd
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
paar druppels tabasco
Bereidingswijze
Hak de sjalotjes, de augurk, de kappertjes, de peterselie, de mosterd, mayonaise, de ketchup en de tabasco in de blender en meng dit. Meng dit door de tartaar, en maak dit af met wat zout en peper. serveer dit op stokbrood of toast. Eventueel met een hardgekookt ei en sla garneren Eet smakelijk
quote:Ik ben dus een fijnproever
Op woensdag 12 februari 2003 08:22 schreef Plonz het volgende:
Echte culinaire fijnproevers eten:2) Geen Filet Americain
Overigens had ik het broodje op z'n "fijnproevers" tot me genomen, zonder toevoegingen dus. Ik wist niet eens dat je het kon serveren op andere manieren!
Mijn bakje filét americain was mooi roodachtig, het zag er zeer goed uit, en het was nog ongeopend (gisteren gekocht door mn moeder). Dat was de reden dat ik het eens ging proberen.
Mod's, gooi hier maar een slotje op, er is al een andere topic
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |