abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_208681415
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2023 12:10 schreef crowdfundingnederlan het volgende:
Beste X,

Graag willen we je uitnodigen voor onze webinar op 8 mei om 19:00 uur. In deze webinar zullen we algemene zaken bespreken over Max Crowdfund en alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons platform.

Om de webinar zo interactief mogelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om vragen van te voren in te sturen. Deze vragen zullen wij behandelen tijdens de webinar. We willen wel benadrukken dat er niet ingegaan zal worden op vragen die specifiek gericht zijn op de status van leningen. Je kunt de vragen indienen via deze link.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_xJVbuV12R5q3GX1KX0jfzA?utm_medium=email&_hsmi=253317970&_hsenc=p2ANqtz-_oVM5gRJa1sZypJfNPDLirf540t2Cqf5x2Sw7RZXvg6KXAb8eB2opLKsSRqYsSMuB7QqSufx2P6_kSaTQ3JkHxL_NCEw&utm_content=253317970&utm_source=hs_email#/registration

Je kunt je eenvoudig registreren voor de webinar via onderstaande knop. Tijdens het webinar zullen wij zo veel mogelijk vragen behandelen om jou een beter beeld te geven van de huidige situaties omtrent Max Crowdfund.

Registreer voor webinar
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze email, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Het Max Crowdfund team
Kennelijk hoeven we voordien niets te verwachten, niet over Maximise en ook niet over de achterstanden. Eigenlijk zou de AFM aan dat webinar mee moeten doen, ik zal het meenemen in de klacht die ik ga indienen als de beloofde aflossing van 6 C*rb*lo projecten eind deze maand niet doorgaat
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')