madeliefff | dinsdag 14 maart 2023 @ 11:19 |
Hoi hoi Mijn overnight oats wil maar niet lukken, wie weet wat ik fout doe? De vlokken liggen los van de melk zeg maar na een nacht in de koelkast. Het is net soep met vlokken erin Ik gebruik 35 gr havermout 125 ml halfvolle melk 1/2 eetlepel chiazaad 1 theelepel cacaopoeder Beetje agave siroop | |
eudaemonia | dinsdag 14 maart 2023 @ 13:47 |
125 ml melk op 35 gr havermout klinkt als teveel melk gebruikt. | |
Donna | dinsdag 14 maart 2023 @ 13:52 |
100ml melk op 40gr havermout doe ik altijd. Je hebt teveel melk. Of te weinig havermout. | |
yinu | dinsdag 14 maart 2023 @ 14:11 |
Ik vind het ook een beetje weinig havermout bij veel melk. En wat voor havermout gebruik je? Van die grove, of fijne? Fijne havermout lost bij mij altijd beter op. | |
madeliefff | dinsdag 14 maart 2023 @ 19:30 |
Fijne havermout. Deze: https://www.gwoon.nl/prod(...)vermout/havermout-2/ | |
madeliefff | dinsdag 14 maart 2023 @ 19:31 |
Maar oke minder melk dus de volgende keer dan. | |
No239SquadronRAF | woensdag 15 maart 2023 @ 04:44 |
Je doet niks fout, het hoort zo te smaken, het is gewoon niet lekker. | |
madeliefff | woensdag 15 maart 2023 @ 19:56 |
Lol | |
littlemindy | woensdag 29 maart 2023 @ 20:36 |
Probeer het eens in yoghurt, veel lekkerder. | |
LastRequest | woensdag 29 maart 2023 @ 21:06 |
Ik gebruik deze, dus wel echt vlokken: https://www.ah.nl/producten/product/wi48405/ah-volkoren-havermout. Bij zo'n 60 gram havermout doe ik naar schatting zo'n 120 ml amandelmelk. Ik doe het inmiddels een beetje op het oog, nat genoeg om goed te roeren en dan net nog iets meer. Ik roer er ook een (kleine) geprakte banaan door, misschien helpt dat ook nog wel. In elk geval heel lekker zachte pap 's ochtends! Voor de volledigheid hoe ik het maak: Eerst het droge door elkaar roeren: - 60 gr havermout - Scheut kaneel - Scheut kokosrasp Dan erdoor: - ±120 ml amandelmelk - Scheutje vanillespul (essence of aroma o.i.d.) - Geprakte banaan Zo wegzetten in de koelkast. 's Ochtends wat blauwe bessen erdoor en lekker happen! | |
Molo | woensdag 29 maart 2023 @ 21:44 |
Toevallig vanavond weer een batch gemaakt, birchermuesli-style Yoghurt, havermoutvlokken, geraspte appel, stukjes noten, roeren en nachtje laten staan tot zompig nat beton | |
yinu | woensdag 29 maart 2023 @ 22:22 |
Bircher muesli | |
Molo | woensdag 29 maart 2023 @ 22:54 |
Heb het een keer op het vliegveld moeten inleveren omdat de Zwitsers toch echt vonden dat het een vloeistof was. Was mooie discussie. Die ik uiteraard verloor, zonde man | |
yinu | donderdag 30 maart 2023 @ 01:15 |
|