abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_208432651
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 09:36 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:

[..]
Niet direct. Wat wel belangrijk is om de tegenpartij op een fatsoenlijke en correctie manier te benaderen. Als je daadwerkelijk 4 5 dagen voor publicatie van het stuk, waar je maanden mee bezig bent, met een de vragen komt naar Tom en anderen komt ben je wel rijkelijk laat natuurlijk. Heel de basis is al gelegd vanuit een bepaalde perceptie zonder ook maar de andere partij erbij te betrekken. En als je dan ook nog vragen stelt zonder enige nuance ben je wat mij betreft al af natuurlijk.
Kan je natuurlijk nog steeds op die vragen reageren. Heck ze hebben zelfs Richard Korver als advocaat die precies hetzelfde spelletje doet (zie de reactie van Janke Dekker).

Die 4 dagen van te voren is toch een prima termijn? De krant heeft er veel tijd en werk inzitten, waarom je dit eerder zou moeten doen met de kans dat een ander met jouw werk gaat lopen mag je mij uitleggen. Bij het geval van Mathijs van Nieuwkerk die wist al wel enkele maanden dat er een artikel over hem geschreven werd dus Tom misschien ook
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')