abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 24 februari 2023 @ 16:02:19 #1
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208127744
'Schadeafhandeling Groningen moet milder, makkelijker en menselijker'

Allen gegroet,

Over het een en ander is de laatste tijd veel besproken, men moest daarbij erkennen dat rondom de kwestie Groningen lang nog niet alles op een juiste en meest bevredigende manier behandeld dan wel afgehandeld is. *) Binnen meest maatschappelijk gezinde en professionele (financiële) organisaties waaronder op kleine locatie Haarlem :Y) :9 en op een dagelijks wervelende Zuid-as te Amsterdam *), waar regelmatig een welverdiende borrel & bites :9 georganiseerd wordt na zakelijke manoeuvres en inspanningen om op diverse vlakken orde op zaken te stellen :9~ :9, weet men dat politiek Den Haag soms onverhoopt steken liet vallen. :@
Dat laatste neemt volgens ons niet weg de overheid in dezen echt iets te verwijten valt. Temeer vanwege de complexheid van deze jarenlange kwestie die valt onder het kopje 'bevingsschade te Groningen' én alle rompslomp van dien. :7~

Enfin, op hoge posten zit men natuurlijk nooit stil. :s) :s) :s) :Y) Evengoed verbazen alle beschuldigingen over vermeende trage afhandeling van schade die sinds jaar en dag de ronde doet richting de overheid mij niets. Helaas heeft dat te maken met 'slepende kwesties' als gevolg van tijdrovende procedures en dergelijken. :N Heden ten dage is er veel meer te doen dan deze problemen oplossen voor Groningen. :)
Dus al doet de overheid haar stinkende best, zij heeft ook haar handen vol aan van alles wat allemaal de revue passeert en wordt het soms wel erg makkelijk om de overheid waaronder Rutte maar van alles de schuld te geven. In bepaalde gevallen is het voor bewoners best mogelijk om zelf wat te doen, maar spreekt het voor zich dat er mettertijd een redelijke compensatie behoort te komen en het noodzakelijke wachten uiteindelijk beloond wordt. *)

Publieke tevredenheid en het veiligstellen van andermans rechten is zowel voor de overheid als gelieerde professionele organisaties tenslotte een groot goed. *) Derhalve spreken wij van een belangrijk streven om tot een bevredigende oplossing te komen. *) Dat geldt zowel voor de financiële vorm als bijpassende hulp bij het versterken van aangedane panden. :X :|W
Ware het niet dat bureaucratie daarbij een doorn in het oog blijft, en uiteraard op geheel andere vlakken zelfs voor ons soms ook nog. *) :Y) :9
Hoewel in Groningse contreien de wanhoop voelbaar blijft beste mensen :), en die bij deze of gene onverhoopt extremere vormen aanneemt in de zin van gezondheidsklachten :o et cetera, kan men niet verwachten dat alles snel is opgelost, hoe erg begaan men ook is met alle plaatselijke getroffen bewoners. :7~

Er bestaan helaas ook de nodige kanttekeningen over de oorspronkelijke staat van veel panden. :s) :s) :s) Reeds vaker is gebleken dat veel van deze huizen, net als elders en los van de problematische situatie aldaar, totaal niet voldeden aan bepaalde kwaliteitseisen. ;) Laatste valt dan in het geheel niet te wijten aan de oorspronkelijke gaswinning, lichte bevingen door de jaren heen en allerhande procedures nadien. ;( :{
Helaas valt met oog op de huidige omstandigheden niet geheel uit te sluiten dat de gaskraan mettertijd nog 'n beetje open gaat, waarover nog niet zo heel lang geleden een belangrijk publiek bericht uitgegeven werd. :lijstje:

Welnu. Op locatie spreekt men van een noodzakelijk kwaad wanneer de gaswinning enigszins hervat zou dienen te worden. Maar veel meer tegenspoed na eventuele heropening van de gaskraan *) kan bijna niet meer plaatsvinden omdat het spreekwoordelijke kwaad reeds is geschied in het gebied. :lijstje:
Hoe cru het ook moge klinken, er is dus geen redden meer aan, want ook bij het uitblijven van optionele gaswinning zal het gebied niet meer vrij blijven van alle gevreesde toekomstige bevingen. Dus ook bij nieuwe en zeer beperkte mate van gaswinning. :7~

Maar goed, en niet alleen naar mijn bescheiden mening zou het slopen van veel probleempanden een betere en tevens minder hoge kostenpost zijn dan ingewikkelde bouwkundige ingrepen tot volledig herstel, dunkt men op deskundige locaties waar men zich bezig houdt met het financieren van meerdere zaken. :Y) *)
Schadeclaims zijn goed en wel in behandeling. Dus het laatste woord hierover is natuurlijk nog lang niet gezegd. Er zullen vast nog veel emoties bij komen kijken, maar daarom is het van belang om het hoofd erbij te houden en de overheid haar werk te laten doen, aldus ik. *)

Laten we wel wezen, er wordt dus op verschillende fronten tot nog toe veel van de Groningers gevraagd, waarbij helaas het geduld nog even op de proef wordt gesteld, maar alles zal op den duur worden rechtgezet! :)

Voor straks een fijn weekend toegewenst, geniet ervan!

Scjvb

====

quote:
NOS Nieuws • Vandaag, 13:09

ANP

Het bijna 2000 pagina's tellende eindrapport van de parlementaire enquête gaswinning Groningen, dat vanmiddag in Zeerijp is gepresenteerd, is de weerslag van maandenlange verhoren en spitwerk in talloze stukken. Bijna zeventig verhoren waren openbaar, er zijn 128 mensen verhoord achter gesloten deuren en honderdduizenden documenten opgevraagd.

Dat heeft geleid tot een verslag in vijf delen, waarin de commissie op basis van een gedetailleerd feitenrelaas harde noten kraakt over het stelselmatig negeren van de belangen van de bewoners van het Groninger aardgasgebied.

De commissie doet daarnaast elf aanbevelingen, waarin partijen als overheden, het kabinet, de Tweede Kamer, de NAM en de oliemaatschappijen uitdrukkelijk worden opgeroepen hun verantwoordelijkheid te nemen. Nederland, zo staat in het rapport, moet een 'ereschuld' aan Groningen inlossen.

In het kort

• Het rapport is getiteld Groningers boven gas: het was lang andersom

• De discussie over 'veiligheid' duurt nog steeds voort

• Het 'zwalken' van de versterkingsoperatie van de huizen moet stoppen

• De buitenwereld werd door de exploitanten van het gasveld bewust onwetend gehouden

• De Tweede Kamer kwam onvoldoende op voor het belang van Groningers

• Premier Rutte onderschatte lange tijd de ernst van de problemen. Toen hij het wel doorhad, gebeurde er nog steeds niks

• Oliemaatschappijen Shell en Exxon Mobil moeten afzien van verdere claims

• Nederland heeft een ereschuld aan Groningers: er moet niet alleen geld, maar ook zorg en aandacht naartoe

Opvallend is dat de Groningers zelf de aansporing krijgen om te blijven meedenken over hoe de schade in hun omgeving hersteld kan worden en wat helpt om de provincie zijn vertrouwen in de toekomst te laten herwinnen.

"Op deze manier kunnen de werelden van bewoners en beslissers dichter bij elkaar komen, de twee werelden die zo lang gescheiden zijn geweest." De commissie constateert dat in het verleden te vaak over Groningers is gepraat, en niet met hen.

De verhoudingen waren vaak scheef: gedupeerden moesten het in hun eentje, soms zonder rechtsbijstandverzekering, in jarenlange procedures opnemen tegen de NAM, waarvan de aandeelhouders Shell, Exxon Mobil en de Staat zonder financiële beperkingen advocaten konden inhuren bij de duurste en beste kantoren.

Veel geld en investeringen

De afhandeling van de schade moet voortaan "milder, makkelijker en menselijker". Gedupeerden moet meer tijd krijgen om bezwaar te maken en er moet soepeler worden omgegaan met de bewijslast. Meervoudige schades moeten met voorrang worden opgelost.

De regio moet weer toekomstperspectief krijgen en daarom moet er veel geld naartoe. De overheid moet er langdurig investeren en de exploitanten moet het gebied 'netjes' achterlaten als de gaswinning stopt. De bedoeling is dat dat dit jaar of volgend jaar gaat gebeuren.

Uitdrukkelijk schrijft de commissie dat dat allemaal aanzienlijk meer gaat kosten dan waar de NAM nu van uitgaat. Het gaat niet alleen om het oplossen van juridische geschillen, maar ook om het beëindigen van alle onzekerheid en gezondheidsrisico's die Groningers lopen als gevolg van alle stress.

Afzien van schadeclaims

De oliemaatschappijen krijgen in het verlengde daarvan het dringende advies om af te zien van claims op het gas dat nog in de Groninger bodem zit, maar dat ze niet meer kunnen winnen als de gaskraan dichtgaat. Die claims zijn nu in weerwil van eerdere afspraken nog wel aan de orde.

Over verschillende instanties die een rol spelen bij de gaswinning, zoals toezichthouder Staatstoezicht op de Mijnen, ministeries en de Tweede Kamer, schrijft de commissie dat hun positie steviger moet worden.

De publiek-private samenwerking van de Staat en bedrijven zoals 'de olies', zoals Shell en Exxon Mobil in bestuurlijk jargon worden genoemd, moet in de toekomst anders worden vormgegeven. Zo zouden omwonenden erbij kunnen worden betrokken door ze bijvoorbeeld aandelen te geven. Dat zou hun een deel van de winst en medezeggenschap opleveren.

© https://nos.nl/collectie/(...)ijker-en-menselijker
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208127756
Hadden we daar echt een PE+ rapport voor nodig? Wist toch iedereen al dit?

Dus kabinet, stap maar gewoon op.
En vooral markie, trek je conclusies dat je gewoon op meerdere vlakken gefaald hebt.

[X]Ongeschikt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_208127760
Ik ben benieuwd wat dit rapport gekost heeft met de open deuren.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  vrijdag 24 februari 2023 @ 16:06:27 #4
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_208127786
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 16:03 schreef Red_85 het volgende:
Hadden we daar echt een PE+ rapport voor nodig? Wist toch iedereen al dit?

Dus kabinet, stap maar gewoon op.
En vooral markie, trek je conclusies dat je gewoon op meerdere vlakken gefaald hebt.

[X]Ongeschikt.

Zoals ik al in een andere draad schreef; laat de man die fakkeldragers onfatsoenlijk vond, eens het goede voorbeeld geven.

Maar eerlijk gezegd, verwacht ik er niks van.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_208127818
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 16:03 schreef Red_85 het volgende:
Hadden we daar echt een PE+ rapport voor nodig? Wist toch iedereen al dit?

Dus kabinet, stap maar gewoon op.
En vooral markie, trek je conclusies dat je gewoon op meerdere vlakken gefaald hebt.

[X]Ongeschikt.

Aangezien geld naar burgers altijd als ingewikkeld wordt bestempeld zal worden bevonden dan groningen zal aftreden niks uitmaken
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  Beste/leukste mod 2022 vrijdag 24 februari 2023 @ 16:35:13 #6
319979 Fok-it
All is well
pi_208128088
Rutte schaamt zich

En we gaan weer door
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_208128664
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 16:35 schreef Fok-it het volgende:
Rutte schaamt zich

En we gaan weer door
En alle mongolen stemmen 15 maart gewoon weer VVD.
Sicker than your average.
pi_208128689
Rutte rot op!!
pi_208128702
Ik vind het allemaal wel meevallen. De Groningers doen net alsof ze Turkije 2.0 zijn.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_208128805
Geniaal, maar alles uit die buurt wat ermee kampt, mist iets. It’s not the better half…
  vrijdag 24 februari 2023 @ 18:00:10 #11
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_208128923
Ja leuk doen we niks mee gr gr VVD.
Huilen dan.
  vrijdag 24 februari 2023 @ 18:06:23 #12
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208128983
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  vrijdag 24 februari 2023 @ 18:09:17 #13
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_208129011
Nu nog Corona enquête waarin hij ook hopeloos gefaald heeft
En dan is het drie

Hoort kaalgeplukt in de gevangenis die lul :(
pi_208129067
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 17:33 schreef superniger het volgende:
Ik vind het allemaal wel meevallen. De Groningers doen net alsof ze Turkije 2.0 zijn.
Al eens gekeken in het getroffen gebied?
pi_208129081
quote:
4s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:06 schreef Scjvb het volgende:
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
Ik mag aannemen dat dit een grap is, toch? Al lach ik me ook suf bij het zien van die figuren met hun spandoekje, lange haren en baseballpetje, compassie is niet een woord dat in een politiek woordenboek voorkomt.
  vrijdag 24 februari 2023 @ 18:26:26 #16
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208129215
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:13 schreef Seeburg54 het volgende:

[..]
Al eens gekeken in het getroffen gebied?
Jazeker! En behalve schade aan panden als gevolg van bevingen grossiert het Groningse gebied helaas ook in bouwvallen.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208129288
quote:
11s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:26 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Jazeker! En behalve schade aan panden als gevolg van bevingen grossiert het Groningse gebied helaas ook in bouwvallen.
Ja klopt. Het is geen weelde daar van oudsher. Op de dikke kleiboeren na dan, maar ook daar is de room wel al vele jaren af.
Toch stond ik wel raar te kijken, een tijd geleden reden we door een Gronings dorp waar nog maar een paar huizen stonden. De hele hoofdstraat stond gestut, ook de beter uitziende huizen. En dat is in meerdere plaatsen het geval.
pi_208129365
quote:
4s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:06 schreef Scjvb het volgende:
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
Precies! Hij heeft deze ellende ook alleen maar overgenomen van z'n voorganger...
#freeWillemM
Op woensdag 14 juni 2023 19:05 schreef timmmmm het volgende:[/b]
Ik heb in ieder geval liever huidkanker dan dit topic lezen
pi_208129369
Het zoveelste rapport met veel blabla waarvan je nu al weet dat er weinig gaat gebeuren.

quote:
4s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:06 schreef Scjvb het volgende:
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
Ik ben benieuwd of je dit ook had gezegd als jouw huis door bevingen op instorten stond.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_208129551
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 16:03 schreef Red_85 het volgende:
Hadden we daar echt een PE+ rapport voor nodig? Wist toch iedereen al dit?

Eens. De VVD is moreel failliet maar dat is niet nieuw. Opzouten en nieuwe verkiezingen graag.
pi_208129780
quote:
4s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:06 schreef Scjvb het volgende:
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
Ik zag Rutte wel zuur kijken, toen de journalist eens goed deed doorvragen. Dat goed doorvragen doen veel journalisten niet, bij personen zoals Rutte. Dan zou Rutte wel veel sneller geen premier meer willen zijn.
pi_208132426
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 19:10 schreef torentje het volgende:

[..]
Ik zag Rutte wel zuur kijken, toen de journalist eens goed deed doorvragen. Dat goed doorvragen doen veel journalisten niet, bij personen zoals Rutte. Dan zou Rutte wel veel sneller geen premier meer willen zijn.
Daar is Pieter Omzigt ook zo goed in. Je ziet ministers steeds geïrriteerder raken hoe meer hij doorzaagt over pijnlijke onderwerpen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 24 februari 2023 @ 22:31:39 #23
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208133220
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 19:10 schreef torentje het volgende:

[..]
Ik zag Rutte wel zuur kijken, toen de journalist eens goed deed doorvragen. Dat goed doorvragen doen veel journalisten niet, bij personen zoals Rutte. Dan zou Rutte wel veel sneller geen premier meer willen zijn.
De premier heeft het juist nu bijzonder druk met verschillende zaken en heikele kwesties van een geheel andere orde.

Niet geheel vreemd dus dat Rutte wat zuur kijkt wanneer hij door zo'n journalist 'gebombardeerd' wordt met vragen van een 'bepaald karakter' waar hij in dit stadium op 'n paar opmerkingen na verder weinig aan toe te voegen heeft.

Maar deze man heeft een vrij dikke huid en laat zich niet makkelijk uit het veld slaan door random journalisten. En zelfs niet als dat vaker zou gebeuren, denkt men op verschillende posten.

En dat is één van de vele voorbeelden van wat deze premier zo kundig maakt. :)
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208133359
quote:
4s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 18:06 schreef Scjvb het volgende:
Respect voor Mark Rutte!

Hij toont zich immers erg betrokken bij deze vervelende Groningse kwestie, en is zelfs nog bereid het boetekleed aan te trekken waar hem ambtshalve eigenlijk maar bar weinig te verwijten valt, aldus eerder vandaag bij de koffie c_/ op goede locatie.
Respect voor Rutte, nooit van mijn leven
pi_208133380
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 22:31 schreef Scjvb het volgende:

[..]
De premier heeft het juist nu bijzonder druk met verschillende zaken en heikele kwesties van een geheel andere orde.

Niet geheel vreemd dus dat Rutte wat zuur kijkt wanneer hij door zo'n journalist 'gebombardeerd' wordt met vragen van een 'bepaald karakter' waar hij in dit stadium op 'n paar opmerkingen na verder weinig aan toe te voegen heeft.

Maar deze man heeft een vrij dikke huid en laat zich niet makkelijk uit het veld slaan door random journalisten. En zelfs niet als dat vaker zou gebeuren, denkt men op verschillende posten.

En dat is één van de vele voorbeelden van wat deze premier zo kundig maakt. :)
Kundig, in het naar de klote helpen van dit land inderdaad, waardeloze premier die er zit voor mensen zoals jij, de kakkers, de rest van het volk kan het vergeten
  vrijdag 24 februari 2023 @ 23:05:53 #26
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208133769
Bij Rutte is het eigenlijk een beetje zoals bij Robben in 2010: hij had moeten vallen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208134188
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2023 17:33 schreef superniger het volgende:
Ik vind het allemaal wel meevallen. De Groningers doen net alsof ze Turkije 2.0 zijn.
En Turkije doet gewoon alsof ze ramp Y 2.0 zijn etc etc? Beetje een non-argument dit.
Waarheid is datgene dat, als je er niet meer in gelooft, tòch blijft bestaan.
pi_208134932
Ze slaan behoorlijk door. Het is gemeenschapsgeld. En nee, het grondgebied en het gas van Groningen is niet van die mensen daar maar van de Nederlandse Staat en alle Nederlanders.

Rustig in kaart brengen de schade en vergoeden. Emotionele chantage moet eens ophoudenm
pi_208135147
Is rutte al opgestapt?
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_208135161
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 00:12 schreef Confetti het volgende:
Ze slaan behoorlijk door. Het is gemeenschapsgeld. En nee, het grondgebied en het gas van Groningen is niet van die mensen daar maar van de Nederlandse Staat en alle Nederlanders.

Rustig in kaart brengen de schade en vergoeden. Emotionele chantage moet eens ophoudenm
Die regel was er pas sinds dat napoleon hier kwam bezetten. Maar de NLse staat kwam dat wel lekker uit dus is het nooit veranderd.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 25 februari 2023 @ 00:41:22 #31
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_208135218
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 00:12 schreef Confetti het volgende:
Ze slaan behoorlijk door. Het is gemeenschapsgeld. En nee, het grondgebied en het gas van Groningen is niet van die mensen daar maar van de Nederlandse Staat en alle Nederlanders.

Rustig in kaart brengen de schade en vergoeden. Emotionele chantage moet eens ophoudenm
Zo ken ik er ook nog wel een paar _O-
pi_208136146
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 00:33 schreef Red_85 het volgende:
Is rutte al opgestapt?
Nee maar het heeft hem wel hard geraakt! Misschien nog even sorry zeggen, dan is het weer goed.
pi_208136188
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 07:37 schreef Fietsenrek het volgende:

[..]
Nee maar het heeft hem wel hard geraakt! Misschien nog even sorry zeggen, dan is het weer goed.
Tefflon markie

Maar dit kan toch niet van m afglijden?
Met dit rapport en ongehoord onrecht komt toch een stelselmatigheid naar boven van het achterstellen en als voetveeg gebruiken van het NLse volk of deel daarvan?

Rot op man.

[ Bericht 18% gewijzigd door Red_85 op 25-02-2023 07:56:55 ]
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 25 februari 2023 @ 08:03:29 #34
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208136248
Rutte lacht ook dit weer gewoon weg en iedereen in Den Haag vindt dat prima.
  woensdag 12 april 2023 @ 11:56:10 #35
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_208746566
Groningen vreest dupe te worden van ‘instabiel’ kabinet: ‘Als ze er weer een zootje van maken, is het klaar’

Groningen vreest dat de politieke onrust in Den Haag negatieve gevolgen heeft voor de aanpak van de aardbevingsproblematiek in de provincie. Daarom mag het dossier bij een eventuele val van het kabinet niet ‘controversieel’ verklaard worden, stelt commissaris van de Koning René Paas. ,,De problemen hier móéten opgelost worden.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-het-klaar~a33a0433/

Je verwacht het niet :|W
  woensdag 12 april 2023 @ 15:21:10 #36
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208748963
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 11:56 schreef ikweethetookniet het volgende:
Groningen vreest dupe te worden van ‘instabiel’ kabinet: ‘Als ze er weer een zootje van maken, is het klaar’

Groningen vreest dat de politieke onrust in Den Haag negatieve gevolgen heeft voor de aanpak van de aardbevingsproblematiek in de provincie. Daarom mag het dossier bij een eventuele val van het kabinet niet ‘controversieel’ verklaard worden, stelt commissaris van de Koning René Paas. ,,De problemen hier móéten opgelost worden.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-het-klaar~a33a0433/

Je verwacht het niet :|W
En angst is een slechte raadgever. :|W

Alle met deze kwestie belaste politieke neuzen wijzen nu in de juiste richting om deze slepende kwestie voor betrokkenen tot een bevredigend einde te brengen.

Laat men daar nu niet gaan doemdenken a.u.b.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  woensdag 12 april 2023 @ 15:35:08 #37
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
  woensdag 12 april 2023 @ 15:50:09 #38
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_208749621
quote:
15s.gif Op woensdag 12 april 2023 15:21 schreef Scjvb het volgende:

[..]
En angst is een slechte raadgever. :|W

Alle met deze kwestie belaste politieke neuzen wijzen nu in de juiste richting om deze slepende kwestie voor betrokkenen tot een bevredigend einde te brengen.

Laat men daar nu niet gaan doemdenken a.u.b.
Wanneer? Over 10,jaar of zo, Rutte moet oprotten, zijn verantwoordelijkheid
  woensdag 12 april 2023 @ 16:23:36 #40
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208749660
Kamer is het roerend eens met conclusies parlementaire enquêtecommissie, en schaart zich daar volkomen achter met enige kritiek op Rutte. En overal waar gehakt wordt vallen spaanders, derhalve kan men hieromtrent een uiterst drukke Rutte die sinds jaar en dag belast is met allerhande serieuze kwesties niet alles verwijten.

Allereerst even wachten op de dag van morgen, waarna later nog een debat met het kabinet plaatsvindt na een oordeel over het een en ander:
quote:
De enquêtecommissie antwoordt de Kamer morgen. Later is er een debat met het kabinet. Dat komt pas met een reactie op het rapport als de Kamer als geheel er een oordeel over heeft gegeven.

https://nos.nl/artikel/24(...)rse-kritiek-op-rutte
Even geduld nog a.u.b.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  woensdag 12 april 2023 @ 16:34:02 #41
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208749761
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:20 schreef Cupfighter het volgende:

[..]
Wanneer? Over 10,jaar of zo, Rutte moet oprotten, zijn verantwoordelijkheid
Huh :?

Wie wilt u dan voor hem in de plaats terugkrijgen, een links iemand of ander rechts politicus met minder visie en ervaring dan Rutte die vervolgens werkelijk alles verpest?

Deze man, Mark Rutte, is zeer ambitieus en van plan om zijn premierschap voorlopig nog voort te blijven zetten.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208749825
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:34 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Huh :?

Wie wilt u dan voor hem in de plaats terugkrijgen, een links iemand of ander rechts politicus met minder visie en ervaring dan Rutte die vervolgens werkelijk alles verpest?

Deze man, Mark Rutte, is zeer ambitieus en van plan om zijn premierschap voorlopig nog voort te blijven zetten.
Deze man heeft verzaakt de problemen op te lossen en schuift alles voor zich uit, slechtste MP aller tijden die blijft zitten met zijn gelieg en gedraai, maar jullie kakkers zullen blij zijn met hem
Bijna elke politicus zou ik op die plek willen zien met uitzondering van FVD etc
pi_208749851
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:34 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Huh :?

Wie wilt u dan voor hem in de plaats terugkrijgen, een links iemand of ander rechts politicus met minder visie en ervaring dan Rutte die vervolgens werkelijk alles verpest?

Deze man, Mark Rutte, is zeer ambitieus en van plan om zijn premierschap voorlopig nog voort te blijven zetten.
Een echt links iemand zou het toch veel beter doen dan de Ruttes onder ons? Dan zouden moeilijke kwesties binnen no-time zijn opgelost, aangezien de werklust van de echt linkse iemanden vele malen groter is dan de Ruttes onder ons.
  woensdag 12 april 2023 @ 16:53:54 #44
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208749983
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:42 schreef torentje het volgende:

[..]
Een echt links iemand zou het toch veel beter doen dan de Ruttes onder ons? Dan zouden moeilijke kwesties binnen no-time zijn opgelost, aangezien de werklust van de echt linkse iemanden vele malen groter is dan de Ruttes onder ons.
Zou het?

Dat is wat u en misschien ook 'n handjevol andere anti-VVD'ers denken. Het maakt mij verder niet uit hoor maar u bent hier wel erg zeker van, misschien iets teveel zelfs.

Laten we nu eerst even afwachten wat de nabije toekomst brengt wat de kwestie Groningen betreft. :)
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208750052
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:53 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Zou het?

Dat is wat u en misschien ook 'n handjevol andere anti-VVD'ers denken. Het maakt mij verder niet uit hoor maar u bent hier wel erg zeker van, misschien iets teveel zelfs.

Laten we nu eerst even afwachten wat de nabije toekomst brengt wat de kwestie Groningen betreft. :)
Rapportjes en niks doen zoals gewoonlijk bij wegkijker Rutte
pi_208750207
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 16:53 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Zou het?

Dat is wat u en misschien ook 'n handjevol andere anti-VVD'ers denken. Het maakt mij verder niet uit hoor maar u bent hier wel erg zeker van, misschien iets teveel zelfs.

Laten we nu eerst even afwachten wat de nabije toekomst brengt wat de kwestie Groningen betreft. :)
We moeten zeker wachten totdat niemand meer weet hoeveel schadevergoeding de Groningers hadden moeten krijgen?
  woensdag 12 april 2023 @ 17:24:12 #47
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208750265
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2023 17:18 schreef torentje het volgende:

[..]
We moeten zeker wachten totdat niemand meer weet hoeveel schadevergoeding de Groningers hadden moeten krijgen?
Dat hoort u niemand zeggen.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208750288
quote:
15s.gif Op woensdag 12 april 2023 17:24 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Dat hoort u niemand zeggen.
Klopt, dat zullen de belanghebbende ook nooit openlijk bekennen, want dan droogt hun inkomstenbron op.
  woensdag 12 april 2023 @ 17:48:52 #49
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_208750564
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2023 17:26 schreef torentje het volgende:

[..]
Klopt, dat zullen de belanghebbende ook nooit openlijk bekennen, want dan droogt hun inkomstenbron op.
Sorry hoor, maar voor alle critici en doemdenkers onder ons zal het nooit goed genoeg zijn, hoezeer men zich nu ook inspant om deze schaderegeling goed en wel rond te krijgen. :lijstje:

En soms kosten bepaalde zaken wat meer tijd dan aanvankelijk werd gedacht.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_208750619
quote:
6s.gif Op woensdag 12 april 2023 17:48 schreef Scjvb het volgende:

[..]
Sorry hoor, maar voor alle critici en doemdenkers onder ons zal het nooit goed genoeg zijn, hoezeer men zich nu ook inspant om deze schaderegeling goed en wel rond te krijgen. :lijstje:

En soms kosten bepaalde zaken wat meer tijd dan aanvankelijk werd gedacht.
Soms??? Maak daar bij Rutte maar bijna altijd van
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')