abonnement Unibet Coolblue
pi_207806574
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2023 13:55 schreef Gia het volgende:

[..]
Die fietsbanden is wat minder, dat is ook gewoon vernieling, n.m.m. De rest kun je je schouders over ophalen. Okay, okay, niet iedereen kan dat. Ik wel. Mensen lullen (roddelen) nu eenmaal. Meestal komt dat door een soort afgunst. Iets wat het onderwerp beter heeft, of beter kan. Je mag niet boven het maaiveld uitsteken.

Bedrijfsuitje gaat sowieso de PV over, meestal. Gewone groepsuitjes regelen groepjes zelf en dan maken ze ook zelf uit wie wel en wie niet uitgenodigd wordt.

Dingen als zinloos werk laten doen, kun je bespreken met een teamchef. Als het de teamchef is die zich er schuldig aan maakt, zoek je het hogerop.

Ja, je kunt ook wegkruipen en jezelf heel zielig vinden. Ik ben iemand die geleerd heeft er boven te staan.
Want dat is wat ze doen? Dat zijn de opties: erboven staan of jezelf zielig vinden?

:X
In some cases, resentment can result simply from being on the receiving end of good arguments. Collini
How much more precious is a little humanity than all the rules in the world. Piaget
pi_207808016
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2023 15:40 schreef Sumppi het volgende:
Heb je door dat je zelf een definitie van pesten opwerpt en je daar dan op verder redeneert?
Dat viel me ook al op. @Gia beweert dat ze zelf ook gepest is, maar als ik zie hoe ze pesten omschrijft, dan zet ik daar grote vraagtekens bij.
  woensdag 1 februari 2023 @ 18:32:38 #103
3542 Gia
User under construction
pi_207808199
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2023 18:20 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat viel me ook al op. @:Gia beweert dat ze zelf ook gepest is, maar als ik zie hoe ze pesten omschrijft, dan zet ik daar grote vraagtekens bij.
Kruk onder mijn arm uitschoppen, toen ik mijn enkelbanden gescheurd had. Heb die gast met de kruk in zijn nek geslagen, althans, getracht. Hij dook nog net op tijd weg, helaas.
Verder was het veel, inderdaad, er niet bijhoren. Ik was in de brugklas best groot. Verder was ik bij de oudsten van de klas, omdat ik ongunstig jarig was en de derde klas 2x heb gedaan. En ik ben van gewone komaf en bij ons op school zaten veel dokters-, notaris- en advocatenkinderen, uit de betere wijk. Daar waren wel wat scheldwoorden voor bedacht. Er werd op ons neergekeken. Heb me daar nooit wat van aangetrokken. En nog niet. Ik woon ruimer dan de grootste pestkop van onze klas. Zij zijn het hele familiefortuin kwijtgeraakt.

Gelukkig was het ergste pesten vooral gericht op enkele leerkrachten.

Ik vermeed het groepje pesters.

Op de basisschool heb ik een pestend meisje een keer een rolschaats naar het hoofd gesmeten. Nooit meer problemen mee gehad.
Bij een vereniging heb ik een pester, jongen die groter en dikker was, in elkaar geslagen en geschopt, waar de voorzitter tussen moest komen, want ik stopte niet. Ook nooit meer last van gehad.

Ik loste dat zelf wel op.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')