Oxazepam | zondag 9 februari 2003 @ 18:48 |
Ik zit nu ![]() ![]() ![]() ![]() Ik moet dit ook eigenlijk aan de slager vragen, maar dat vergeet ik elke keer. Deze filet américain heb ik afgelopen donderdag gekocht. | |
Rewimo | zondag 9 februari 2003 @ 18:48 |
En wat is de houdbaarheidsdatum ![]() | |
Pjederdy | zondag 9 februari 2003 @ 18:49 |
Veel peper, zout en uitjes erbij en je proeft er niks van dattie bedorven is! ![]() | |
Blues | zondag 9 februari 2003 @ 18:49 |
Voor al uw eten en drinken >>>>> Lifestyle | |
PrivateRyan | zondag 9 februari 2003 @ 18:49 |
quote:Eigenlijk, hè? Eigenlijk vraagt ze dat dus. | |
Dr_Evil | zondag 9 februari 2003 @ 18:53 |
Als ie erg bruin is, en niet zo fris meer ruikt zou ik 'm niet meer eten.... | |
Oxazepam | zondag 9 februari 2003 @ 18:54 |
quote:Ja logisch, maar etenswaren kunnen ook bedorven zijn terwijl het niet te zien is. | |
MaartenGrendel | zondag 9 februari 2003 @ 18:54 |
Als het uit zichzelf wegloopt hoe je er iig niet achteraan. Maar meestal blijft verse filet american wel een paar dagen goed, mits koel bewaard. | |
Girly-Suus | zondag 9 februari 2003 @ 18:55 |
quote:Is dit niet wat laat?? | |
FreddyJr | zondag 9 februari 2003 @ 18:55 |
Ontbijten om kwart voor 7 's avonds ![]() | |
Pjederdy | zondag 9 februari 2003 @ 18:55 |
lleen na hoeveel dagen istie niet vers meer? | |
U-lerZzZ | zondag 9 februari 2003 @ 18:55 |
quote:Nee. Ik moet nog beginnen. | |
Stranger | zondag 9 februari 2003 @ 18:56 |
Je kan het beter eerst altijd even testen op een huisdier.. als die er weinig zichtbaar last van hebben, moet jij het ook wel aankunnen. | |
Sweetsixteen16 | zondag 9 februari 2003 @ 18:58 |
quote:briljante reactie!! ![]() | |
Oxazepam | zondag 9 februari 2003 @ 18:58 |
quote:Ik lag vanochtend pas om 10.00 uur in bed. | |
Luchtbel | zondag 9 februari 2003 @ 19:01 |
quote: ![]() ![]() Ik heb een bakje Filet Americain in de koelkast liggen, gister verpakt en volgens de verpakking nog 3 dagen houdbaar...dus als je weet wanneer het verpakt is... | |
Pjederdy | zondag 9 februari 2003 @ 19:07 |
quote:Of mee het bos in nemen en aan loslopende honden voeren ![]() | |
Oxazepam | zondag 9 februari 2003 @ 19:08 |
quote: quote:Maar ik denk dat dat van die 3 dagen wel klopt, want ik moet eerlijk zeggen dat ik net twee happen genomen heb en het toen weggegooid heb omdat het ![]() ![]() | |
Offy | zondag 9 februari 2003 @ 19:40 |
Aah...Dé manier om lintworm te krijgen: filet american eten ![]() (Zo'n beetje iedere koe hier in Nederland heeft lintworm, maar daar wordt verder niets aan gedaan omdat je dat vlees dan blijkbaar niet meer kwijt kan (door de medicijnen). Ook is het bijna onmogelijk om tegen te gaan, en de koe heeft er verder geen last van...dus tjah Mjah, als je daar geen problemen mee hebt: Gewoon doen | |
Schorpioen | zondag 9 februari 2003 @ 19:46 |
Je kan het best een weekje bewaren. Die houdbaarheidsdatum staat er alleen op zodat je het eerder weggooit en nieuwe gaat kopen. De slager zal ook zeggen dat het niet lang te bewaren is. Om het geld uit de zak te kloppen. En om veilig te zitten, ze willen niet aangeklaagd worden als het een keertje verkeerd gaat. Maar het valt allemaal wel mee. Melk die 3 dagen over de datum is is ook nog best goed te drinken, ga je echt niet dood aan. Maar je moet het natuurlijk wel goed gekoeld bewaren. | |
glossy | zondag 9 februari 2003 @ 20:11 |
je ruikt het van zelf en het smaakt zuur filet dat over datum is | |
Mylene | zondag 9 februari 2003 @ 20:13 |
quote:en de kleur | |
Lortnoc | zondag 9 februari 2003 @ 20:21 |
Ik doe altijd eerst even dat laagje met haartjes eraf en dan merk je er niks meer van. | |
Riann | zondag 9 februari 2003 @ 20:21 |
filet american pesto van de AH is lekker smam heeft het zaterdag morgen gehaald heb ik gister wat van gehad en vandaag en nu is ie op. | |
glossy | zondag 9 februari 2003 @ 20:23 |
quote:beetje grauw achtige kleur,tis niet meer mooi rood of wat het ook is voor kleur | |
exec | zondag 9 februari 2003 @ 20:23 |
na opening 2 tot 3 dagen houdbaar d8 ik zo, toch wel handig bij de vleeswaren werken van de appie heijn ![]() | |
MSXUser | zondag 9 februari 2003 @ 20:28 |
quote:Yup, een dag of 2 a 3 (ligt een beetje aan je koelkast en dergelijke). Na de 4e dag begint het toch wel behoorlijk te verkleuren. Ik neem altijd het zekere voor het onzekere en eet een bakje binnen 2 dagen leeg ![]() | |
Schorpioen | zondag 9 februari 2003 @ 20:32 |
Dat verkleuren is gewoon een beetje oxidatie, niks mee aan de hand. | |
Mashimaro_scum_bunny | dinsdag 11 februari 2003 @ 12:24 |
filet Americane is 2 a 3 dagen goed, neemt niet te veel risico met rauw vlees als ik een bakje koop doe ik meestal de ene helft in de vriezer. | |
Athanasia | dinsdag 11 februari 2003 @ 21:23 |
Filet americain...
| |
exec | dinsdag 11 februari 2003 @ 21:35 |
Het verkleuren van vlees komt ook vaak door het licht, bij de AH dus ligt het bij ons in een vak en daar staan aardig wat van die lampen opgericht dus als vlees er een tijdje ligt isset verkleurd, (en dan kopen mensen het niet zo snel, komt dan meestal een halve prijs sticker op ![]() | |
modestus | dinsdag 11 februari 2003 @ 21:37 |
quote:blijf je lekker slank bij ![]() | |
Offy | woensdag 12 februari 2003 @ 08:25 |
Haha...Zo heb ik het nooit bekeken ![]() | |
mister_popcorn | woensdag 12 februari 2003 @ 08:59 |
quote:als je vlees laat liggen in in de buitenlucht, wordt het binnen no-time grijs/bruin. Daar is niets mis mee, alleen zal je dat niet snel zien bij filet omdat dat strak staat van alle kleurstoffen en smaakstoffen en weet ik veel wat nog meer. Ik eet het ook niet meer dat filet, ondanks dat het lekker is, maar goed, dan kun je net zo goed een drol met rode kleurstoffen bewerken en er smaakstoffen type filet doorheen doen. Niemand die het verschil merkt... | |
Loedertje | woensdag 12 februari 2003 @ 09:40 |
Met kleurstoffen ziet het er prima uit.. | |
Oxazepam | donderdag 13 februari 2003 @ 19:50 |
Voorverpakte lang houdbare filet américain vind ik trouwens niet te vreten. | |
DemonRage | vrijdag 14 februari 2003 @ 13:14 |
Merk je vanzelf als je maden gaat schijten. |