abonnement Unibet Coolblue
pi_207678381
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 19:32 schreef Pleun2011 het volgende:
Vraag me af wat die vrouw ooit bezielde om iets te beginnen met die levensgevaarlijke loempiavouwer
Ik neem aan dat iedereen morgen verhaal gaat halen bij de loempiabakker op het winkelcentrum?
pi_207678709
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 19:08 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]
Gaaf land.
Ik ben er steeds minder van overtuigd.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_207680221
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 19:32 schreef Pleun2011 het volgende:
Vraag me af wat die vrouw ooit bezielde om iets te beginnen met die levensgevaarlijke loempiavouwer
Veel geld, veel sier, the fast life.
pi_207680242
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 21:54 schreef Isabeau het volgende:

[..]
Nou ja, het kan zijn dat ze dat in het begin niet wist en hij best charmant en lief was. En het kan de reden zijn geweest de relatie te verbreken, dat criminele verleden.
Vaak word je er langzaam ingeluisd ja, maar sommige mensen hebben ook wel de natuurlijke aanleg voor 'foute' types. Alleen al de foto van die kerel.. het moet je smaak maar net zijn, zullen we maar zeggen.
pi_207680331
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 08:21 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]
Vaak word je er langzaam ingeluisd ja, maar sommige mensen hebben ook wel de natuurlijke aanleg voor 'foute' types. Alleen al de foto van die kerel.. het moet je smaak maar net zijn, zullen we maar zeggen.
Soms is een bad boy lekker spannend ja. En veel geld aan je uitgeven zal ook meehelpen. Maar goed, allemaal speculatie natuurlijk. Het is hoe dan ook vreselijk dat die moeder nu dood is door de relatie van haar dochter.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Spellchecker maandag 23 januari 2023 @ 08:55:10 #96
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_207680442
Zwaargewond in het ziekenhuis, je moeder is vermoord, politiebewaking, die gek is nog voortvluchtig ....


:X :'(
  maandag 23 januari 2023 @ 09:27:38 #97
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_207680696
quote:
80s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 16:53 schreef Mano_ het volgende:

Het defineert 'femicide' als 'Het is moord op een vrouw omdat het een vrouw is, door een partner of ex-partner', maar beschouwt elke moord op een vrouw vervolgens als femicide.
Dat klinkt toch hoofdzakelijk als een eigen aanname, want dat haal ik nergens uit het artikel.

quote:
In Nederland wordt iedere acht dagen een vrouw vermoord door een (ex-)partner of familielid.
quote:
Daarmee suggereren ze dat de haat voor vrouwen gemeengoed is. Belachelijk.
Nee, dat doen ze niet. Maar ik vind dat wel een zorgwekkende statistiek. Jij niet?

quote:
Als het nou onderbouwd zou worden met feiten zou het nog wat zijn, maar het artikel bestaat slechts uit projectie en aannames.
quote:
In Nederland wordt iedere acht dagen een vrouw vermoord door een (ex-)partner of familielid.
Dit is volgens jou geen feit? Gaarne onderbouwing, dan.
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  maandag 23 januari 2023 @ 11:06:06 #98
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_207681534
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 18:25 schreef Hathor het volgende:
Man had dus gewoon vast moeten zitten voor enkele zware overvallen en geweldsdelicten, maar liep desalniettemin gewoon vrij rond. |:(
Re-integratie is het belangrijkst!
OEPS hij gaat weer in de fout
Re-integratie is het belangrijkst!
OEPS hij gaat weer in de fout
Re-integratie is het belangrijkst!
OEPS hij gaat weer in de fout
Re-integratie is het belangrijkst!
OEPS hij gaat weer in de fout en nu is er iemand dood

Ze moeten gewoon cumulatief gaan straffen bij dit soort volk. Heb jij ooit vier jaar cel gehad en sta je nu weer voor de rechter voor een zwaar vergrijp? Dan krijg je die reeds gezeten vier jaar cel bovenop jouw nieuwe straf, enzovoorts. Dan had die belchinees voor z'n laatste overval wellicht gewoon 30+ jaar gekregen en was je er als maatschappij vanaf geweest.

[ Bericht 1% gewijzigd door Twiitch op 23-01-2023 11:32:18 ]
  maandag 23 januari 2023 @ 17:11:24 #99
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_207685813
Gevalletje Zuidoost-Aziatische eerwraak, weer eens wat anders.
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_207686054
quote:
10s.gif Op zondag 22 januari 2023 22:26 schreef Momo het volgende:
Net alsof hij op de eerste date kwam met hallo ik ben Minh en ik overval geldtransporten voor beroep
Ik denk dat-ie toen een liedje gezongen heeft, om de sfeer een beetje te verhogen.

"Ben ik te Minh? Ben ik te Minh omdat je vader meer poen heeft?"
pi_207686090
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 18:39 schreef Nober het volgende:

[..]
1 februari 2017 opgepakt
27 juni 2017 veroordeelt tot 7 jaren

Na tweederde (4 jaar en 8 maanden) weer vrij dat is dus geweest op 1 oktober 2021.
Waarschijnlijk met aftrek van voorarrest, dus dat kan ook nog schelen.
pi_207686294
Verdachte schietpartij Zwijndrecht nog steeds spoorloos, politie vindt vluchtauto en zet klopjacht op 'Lucky' voort

quote:
De schutter van de dodelijke schietpartij bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht is nog steeds spoorloos. De politie is met man en macht naar de hem op zoek. De man schoot afgelopen zaterdag een vrouw (66) dood, haar dochter (38) raakte levensgevaarlijk gewond. Hierna vluchtte de verdachte, de 49-jarige Minh Nghia Vuong alias 'Lucky', volgens ooggetuigen in een donkere auto. Buren van de man zijn verbijsterd. In Rotterdam-Ommoord zijn enkele uren na het drama twee invallen geweest. De vluchtauto van de schutter is gevonden in Zwijndrecht.

In Dordrecht wordt gerouwd. Afgelopen zaterdag stierf de 66-jarige Dordtse Michel nadat ze was beschoten door de ex van haar dochter. Lucky schiet eerst in de lucht en dan meerdere keren op Michel, zelfs als ze al gewond op de grond ligt. Dochter Anneke wordt ook onder vuur genomen en vecht twee dagen in het ziekenhuis nog steeds voor haar leven. Ze wordt daar naar verluidt bewaakt door de politie.

De achtergrond van de vrouwen is het milieu van woonwagenbewoners. De poorten van het kamp in Wielwijk waar Michel woonde, blijven gesloten. Van tal vrienden en betrokken families zijn de Facebook-pagina’s op zwart gezet. Ze zijn in rouw vanwege Michel en leven tegelijkertijd tussen hoop en vrees voor haar dochter Anneke. De schutter is na twee dagen nog steeds spoorloos.

Verdachte vermoedelijk op de vlucht in een Skoda Octavia
Het spoor naar de verdachte loopt kort na de schietpartij van Zwijndrecht richting Rotterdam-Ommoord. Bronnen bij de politie melden dat de auto van de verdachte twee keer is gefotografeerd door verkeerscamera’s: op de A16 ter hoogte van Ridderkerk en op de Van Brienenoordbrug.

Lucky is tijdens zijn vlucht van auto gewisseld, want de politie laat maandag aan het einde van de middag weten dat zijn "vluchtauto na het schietincident in de afgelopen nacht is aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht. We vermoeden dat de verdachte nu gebruik maakt van een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F."

Rotterdam-Ommoord
Lucky woonde zo’n vier jaar in een huis in het Pater Pirehof in Ommoord. Zijn vriendin Anneke, de 38-jarige vrouw die hij zaterdag zwaar verwondde, zou daar ook hebben gewoond. Of dat op het moment van de schietpartij nog zo was, is niet duidelijk. Sommige omwonenden zeggen dat ze haar tot kort voor het drama nog in Ommoord hebben gezien.

Inval in twee woningen in Rotterdam-Ommoord
De politie valt volgens ooggetuigen zaterdagavond rond 21:30 uur het huis in het Pater Pirehof binnen. Op vrijwel hetzelfde moment is er een inval even verderop, vertelt een achterbuurman van het Von Ossietzkypad. Hij laat net zijn hond uit. "In het zijpad, rond half tien, zag ik ze aankomen. Tien man met een stormram en een hond. We werden bijna omver gelopen. Ze hebben dat pand doorzocht en stonden ook bij de metro de boel in de gaten te houden, met getrokken wapen. En ik heb thuis een camera, maar de beelden van die inval zijn gestoord, ze zijn allemaal weg.”

Het hoekhuis staat op naam van een vrouw met dezelfde achternaam en leeftijd als de vrouw die zaterdagmiddag werd neergeschoten. Het pand stond al een tijdje leeg, zegt de achterbuurman. Volgens hem is er zo'n drie jaar geleden flink verbouwd. Er zou toen ook een oudere vrouw van Aziatische afkomst in het huis hebben gewoond. "Het is zo’n toen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Dat moet gigantisch veel zwart geld geweest zijn."

Crimineel verleden
Het is speculatie van hem, maar mogelijk zit de buurtbewoner er niet ver naast. De verdachte heeft een crimineel verleden en is onder meer veroordeeld voor gewelddadige overvallen, diefstal van auto’s en scooters en de productie van speed. Hij was daarbij niet bang om geweld te gebruiken, blijkt uit zijn strafblad. In Ommoord stond de verdachte niet officieel ingeschreven. Hij staat te boek als inwoner van Dordrecht. Waarom dat is, is niet duidelijk. Diverse media melden dat Lucky graag onder de radar bleef.

Dennis woont al tien jaar in de buurt en was geen fan van Lucky. “Hij had een dreigende houding, maakte rare opmerkingen. Het was nooit echt prettig met hem en dan liep ik maar snel door.” Dat kon zelfs over het voeren van de eendjes gaan, vertelt Dennis. “Dat mocht dan niet en daar werd ik op aangesproken. En als ik het nog een keer zou doen, dan zou hij er wel wat aan doen. Ik dacht: klein mannetje, met een hoop frustratie. Maar als je dan deze dingen leest, dan schrik je wel."

Man van de rottweiler
Ook andere buurtbewoners kennen Lucky al jaren als de bewoner van het Pater Pirehof. Het huis werd goed beveiligd, zegt een buur die maandagochtend de ruitscherven opveegt die op straat zijn blijven liggen na de politie-inval. “Het waren prima mensen, wel een beetje vreemd. Ze hadden acht camera’s aan het pand hangen en altijd de rolluiken dicht.” Lucky was niet onaardig, volgens hem. Hij zou wel eens geholpen hebben bij een klusje. “Hij was superhandig. Ik heb hem toen een een dagje mee uit varen genomen als dank.”

Meer mensen schrikken zich dood als ze Lucky herkennen op de foto die de politie een dag na de schietpartij vrijgeeft. De buurtbewoners die we spreken, noemen hem allemaal 'de man van de rottweiler'. “Wij zeiden toen die foto op televisie kwam, ‘wat een rotkop, wat een crimineel’. Maar zo had ik hem nooit voor ogen. Het is een keurig wijkje hier, je hoort hier nooit geen narigheid.” Echt persoonlijke contacten waren er niet. Ook niet met Anneke, de neergeschoten ex-vriendin van Lucky. “Die vrouw was ook een beetje achterdochtig. Ik zei haar wel eens gedag als ze de rottweiler uitliet, maar ze zei nooit wat terug”, vertelt een vrouw.

Politie zwijgt
De politie wil maandag niet veel kwijt over de zaak zolang Lucky nog spoorloos is. Inmiddels zitten twintig rechercheurs op de zaak.

https://www.rijnmond.nl/n(...)jacht-op-lucky-voort
  maandag 23 januari 2023 @ 18:41:51 #103
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207686892
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 17:03 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]
De meeste vrouwen worden vermoord als ze hun relatie beëindigen. Dat is een feit.
Door hun ex partner.
Omdat ze nee zeggen. Door mannen die doorgaans gewend zijn hun zin te krijgen, en zo ook al te werk gingen in de relatie. Vaak is er vantevoren ook al sprake geweest van mishandeling en stalking.

Natuurlijk zijn niet alle mannen zo, het merendeel niet, en kunnen ze netjes omgaan met het beëindigen van een relatie, maar 40 dode vrouwen per jaar na het beëindigen van een relatie is toch best een probleem, of niet?
Bijna wekelijks komt een bericht voorbij dat weer een vrouw hierdoor om het leven is gebracht.
En ze hebben alle afkomsten.
Het is idd veel en dat is nog maar het topje van de ijsberg qua geweld tegen vrouwen. Ik denk dat dit een probleem van de hulpverlening is en niet echt van de maatschappij.Ik denk dat het alleen nog maar erger wordt in de toekomst, omdat jongetjes en meisjes zich in hun opvoeding niet meer direct bewust worden gemaakt van de aangeboren fysieke ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  maandag 23 januari 2023 @ 19:20:27 #104
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207687549
https://www.rtlnieuws.nl/(...)lcentrum-zwijndrecht

Wat ik overigens wel bijzonder vind bij de ooggetuigenverklaring is dat het daarin lijkt of de moeder ruzie had met de dochter?
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_207695151
https://www.rtlnieuws.nl/(...)r-gevluchte-schutter Auto is gevonden. Het zou wel handig zijn geweest om te zeggen waar in Rotterdam.

[ Bericht 3% gewijzigd door Mr.Chippie op 24-01-2023 13:14:32 (zo te zien hebben ze het bericht geupdate) ]
  dinsdag 24 januari 2023 @ 16:50:03 #106
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_207697676
Goed dat er in de media zoveel aandacht voor is. Hij zal zich er binnen het criminele wereldje niet populair mee maken een moordaanslag op z’n ex en ex schoonmoeder te hebben gepleegd.
Wie dit leest is een lezer van dit
  dinsdag 24 januari 2023 @ 16:52:20 #107
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207697702
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 16:50 schreef MissButterflyy het volgende:
Goed dat er in de media zoveel aandacht voor is. Hij zal zich er binnen het criminele wereldje niet populair mee maken een moordaanslag op z’n ex en ex schoonmoeder te hebben gepleegd.
Geen idee hoe de crimnelen daar over denken
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  dinsdag 24 januari 2023 @ 16:59:57 #108
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_207697773
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 16:52 schreef Maanvis het volgende:

[..]
Geen idee hoe de crimnelen daar over denken
Kindermoordenaars/ pedofielen en vrouwenmoordenaars staan daar erg laag in rang.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_207697780
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 16:59 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]
Kindermoordenaars/ pedofielen en vrouwenmoordenaars staan daar erg laag in rang.
Wat een onzin :')
  dinsdag 24 januari 2023 @ 17:08:26 #110
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_207697816
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:01 schreef koffiekoekjes het volgende:

[..]
Wat een onzin :')
Vrouwenmoordenaars weet ik niet, maar pedofielen staan laag ja. Er zijn ook veel criminelen die kinderen hebben.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_207697835
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:08 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Vrouwenmoordenaars weet ik niet, maar pedofielen staan laag ja. Er zijn ook veel criminelen die kinderen hebben.
En er gaat helemaal niks mee gebeuren.

De vrouwenhandelaren die minderjarigen prostitueren hebben echt niet opeens een goed geweten :')
  dinsdag 24 januari 2023 @ 17:16:15 #112
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_207697863
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:12 schreef koffiekoekjes het volgende:

[..]
En er gaat helemaal niks mee gebeuren.

De vrouwenhandelaren die minderjarigen prostitueren hebben echt niet opeens een goed geweten :')
Er zitten niet alleen vrouwenhandelaren.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_207697886
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:16 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Er zitten niet alleen vrouwenhandelaren.
:')

Niemand heeft zin om langer de bak in te verdwijnen omdat 1 of andere nobuddie z'n ex en kind probeert te vermoorden.

Het is geen fucking filmset.
  dinsdag 24 januari 2023 @ 17:27:08 #114
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_207697965
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:19 schreef koffiekoekjes het volgende:

[..]
:')

Niemand heeft zin om langer de bak in te verdwijnen omdat 1 of andere nobuddie z'n ex en kind probeert te vermoorden.

Het is geen fucking filmset.
Ik denk dat jij me niet begrijpt. Ik wil niet zeggen dat andere criminelen nu wraak op hem gaan nemen.
Maar zaakjes doen zal wat lastiger worden in het wereldje. Wordt je toch een beetje met de nek aangekeken.
Wie dit leest is een lezer van dit
  dinsdag 24 januari 2023 @ 17:28:25 #115
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_207697978
Plus dat ze zwaar naar hem op zoek zijn.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_207700278
Zag de foto van zijn ex op het nieuws.
Wat bezielt zo'n vrouw om een relatie aan te gaan met zo'n mafklapper met die achtergrond?
pi_207700339
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 20:15 schreef Toine51 het volgende:
Zag de foto van zijn ex op het nieuws.
Wat bezielt zo'n vrouw om een relatie aan te gaan met zo'n mafklapper met die achtergrond?
Misschien had ze in het begin geen idee, who knows. Hij zal de eerste date wel niet vertellen dat hij gewapende overvallen heeft gepleegd. Misschien vond ze het juist spannend. Je weet het niet. In ieder geval naïef geweest.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_207702471
30.000 euro voor de gouden tip die leidt naar 'Lucky', justitie verdenkt hem van moord met voorbedachte rade


quote:
Justitie looft tienduizenden euro's beloning uit voor informatie die kan leiden naar de man die in Zwijndrecht twee vrouwen onder vuur nam. De schietpartij bij winkelcentrum Walburg begon met een ruzie en liep vervolgens uit de hand. Na drie dagen onderzoek gaat justitie uit van moord en een poging tot moord. Er zijn volop aanwijzingen dat de verdachte Minh Nghia Vuong zijn daden goed heeft voorbereid.

Woordvoerder Lilian van Duijvenbode van de politie Eenheid Rotterdam maakte dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht bekend dat de beloning werd uitgeloofd. 30 duizend euro gaat naar de persoon met de gouden tip die naar Lucky kan leiden. Dat is een uitzonderlijk hoog bedrag, de meeste beloningen zijn 10 tot 14 duizend euro.

De man dankt zijn bijnaam Lucky aan het feit dat hij er als zware crimineel goed in slaagt buiten beeld van de politie te blijven. Justitie hoopt dat daar, al dan niet dankzij deze beloning, een einde aan komt.

De 49-jarige Minh Nghia Vuong zocht de twee vrouwen zaterdag op bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Michel van 66 en haar dochter Anneke van 38 hadden daar gewinkeld. Getuigen hebben verklaard dat de vrouwen al ruziënd met een man naar hun auto liepen. De man trok plotseling een wapen en nam de vrouwen onder vuur. Hij gebruikte daarbij een geluidsdemper. Eerst nam hij Michel onder vuur. Toen ze getroffen op de grond lag en bewoog, schoot de schutter nog een keer.

Ook Anneke werd geraakt. Zij raakte zwaargewond en vecht in een ziekenhuis in Rotterdam voor haar leven. In het zieknhuis wordt ze zwaar bewaakt. De vrouw had naar verluidt al langere tijd een knipperlichtrelatie met Minh en was meerdere keren met de dood bedreigd.

Moord met voorbedachte rade
De doodsbedreigingen en de geluidsdemper op het wapen zijn sterke aanwijzingen dat de schutter niet in een opwelling schoot. In de dagen na het drama krijgt de politie meer signalen dat Lucky zijn daad heeft voorbereid. Zo is hij gevlucht in een donkere BMW, die ruim een dag later aan de Veldslahof in Zwijndrecht wordt teruggevonden. Zaterdag na de schietpartij is hij daar vermoedelijk in een ander voertuig overgestapt. Deze Skoda Octavia werd al vlak na de schietpartij op de A16 bij Ridderkerk en de Van Brienenoordbrug herkend via kentekenregistratie.

Dinsdagmiddag bleek dat de Skoda zaterdagmiddag rond 15:00 uur in Zevenkamp in Rotterdam was achtergelaten. Hij stond in een parkeervak in de Kuinder. Dat is niet ver van Lucky's huis, maar ook weer niet om de hoek.

Lucky is vervolgens in een andere auto gestapt, wat ook voorbereiding vereist, of hij is lopend vertrokken. Naar de metro op drie minuten lopen of misschien eerst nog naar zijn eigen huis in de Pater Pirehof, op 21 minuten loopafstand.

Minh staat inmiddels internationaal gesignaleerd, maar de politie sluit niet uit dat hij nog in Nederland is. Ze roept mensen op die hem mogelijk hebben gezien om zich te melden met de uitdrukkelijke waarschuwing om hem niet zelf te benaderen. Minh wordt omschreven als een zware crimineel. Hij pleegde in 2015, samen met twee andere mannen, een gewelddadige overval op een geldloper in een winkelcentrum in Zoetermeer. Ook was hij betrokken bij een poging tot een overval in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam en werkte hij aan de voorbereiding van andere overvallen, blijkt uit stukken van de rechtbank in Den Haag.

De foto die van hem is vrijgegeven, is niet heel actueel en het kan ook zijn dat hij zich inmiddels heeft vermomd, zegt de politie. 'Lucky' heeft Vietnamese roots, maar dat is niet aan hem te horen. Hij spreekt uitstekend Nederlands.

Minh staat inmiddels internationaal gesignaleerd, maar de politie sluit niet uit dat hij nog in Nederland is. Ze roept mensen op die hem mogelijk hebben gezien om zich te melden met de uitdrukkelijke waarschuwing om hem niet zelf te benaderen.

https://www.rijnmond.nl/n(...)et-voorbedachte-rade
Het schooien om geld is ook begonnen.

https://www.gofundme.com/(...)949292dcc6620c953478
pi_207702475
Dit is er dus zo'n eentje die niet gevonden gaat worden. Niet drugsgerelateerd, generiek uiterlijk en waarschijnlijk slim genoeg om pas een vervoersmiddel buiten de EU te nemen.

Hopen dat ie gepakt wordt though.


Edit: 30k is echt een lachtertje. Daar kun je letterlijk niets mee :S En al helemaal niet met deze politiek-ingegeven inflatie.
pi_207703517
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 22:17 schreef Nober het volgende:
30.000 euro voor de gouden tip die leidt naar 'Lucky', justitie verdenkt hem van moord met voorbedachte rade

[..]
Het schooien om geld is ook begonnen.

https://www.gofundme.com/(...)949292dcc6620c953478
Wie schooit er dan om geld?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')