Bevat olie of pinda's ook conserveermiddelen dan.quote:Op donderdag 5 januari 2023 12:46 schreef sirdanilot het volgende:
Pindakaas hoort niet in de koelkast. Als het zonder conserveermiddelen is moet je het gewoon sneller opeten.
Nee ik bedoel dat natuurlijke pindakaas zonder conserveermiddelen minder lang houdbaar is dan die gewone waar ook conserveermiddelen inzitten.quote:Op donderdag 5 januari 2023 13:09 schreef Tengano het volgende:
[..]
Bevat olie of pinda's ook conserveermiddelen dan.
twee druppels zonnebloemolie erin en in de magnetron en is prima smeerbaarquote:Op donderdag 5 januari 2023 10:14 schreef roos94 het volgende:
Helemaal leuk dat gezonde 100% pindakaas maar je dient het bewaren in de koelkast en vervolgens krijg ik harde klonten op mijn mes die mijn boterham in stukken scheuren.
En je verliest voedingswaarde.quote:Op donderdag 5 januari 2023 14:06 schreef Marsenal het volgende:
De tip om de pindakaas op te warmen lijkt waardevol, maar iedere keer dat je een product opwarmt en weer terugkoelt, kort je de houdbaarheid in.
Hoezo verlies je voedingswaarde? Het enige dat er kan gebeuren is dat er vocht verdwijnt toch?quote:Op donderdag 5 januari 2023 14:08 schreef Isdatzo het volgende:
[..]
En je verliest voedingswaarde.
Maar ja, je moet wat wanneer je per se de pindakaas in de koelkast wil bewaren hè.
Magnetron > Defrost > Klaar.quote:Op donderdag 5 januari 2023 10:14 schreef roos94 het volgende:
Helemaal leuk dat gezonde 100% pindakaas maar je dient het bewaren in de koelkast en vervolgens krijg ik harde klonten op mijn mes die mijn boterham in stukken scheuren.
Al die voedende suikers zeker?quote:
Ja, dat laatste: vooral eiwitten, en bepaalde vitamines, zijn gevoelig voor verhitting. Bij het een beetje opwarmen van je pindakaas zal wat je misloopt allemaal wel meevallen, maar de voedingswaarde zal in elk geval niet toenemen.quote:Op donderdag 5 januari 2023 14:36 schreef Zwansen het volgende:
[..]
Hoezo verlies je voedingswaarde? Het enige dat er kan gebeuren is dat er vocht verdwijnt toch?
Of heeft het te maken dat er nuttige voedingsstoffen door de warmte worden afgebroken tot minder nuttige voedingsstoffen ofzo?
1000 gram 7,5 euroquote:Op donderdag 5 januari 2023 15:31 schreef miss_sly het volgende:
OK, pindakaas hoeft niet in de koelkast, daar zijn we wel uit.
Dan kan de rest van de hihaho-posts weg blijven en kan er, indien iemand nog echt iets interessants heeft toe te voegen, ontopic verder gegaan worden.
welke? calve?quote:Op donderdag 5 januari 2023 15:42 schreef miss_sly het volgende:
Lekkerste pindakaas wat mij betreft.
Heb wel eens wat uitstapjes gedaan naar andere merken, biologisch en wat nog, maar deze blijft het lekkerste.
Ja.quote:
Boter op je brood is wel heel erg 1980 hequote:Op woensdag 1 februari 2023 18:19 schreef Tegan het volgende:
Laatst had ik kamertemperatuur roomboter, ging toch mijn brood kapot bij het smeren .
Wel meteen weer genezen van brood/boter op brood eten.
Ja klopt. Was een eenmalige craving in vervulling .quote:Op woensdag 1 februari 2023 18:25 schreef michaelmoore het volgende:
[..]
Boter op je brood is wel heel erg 1980 he
Wat maakt het 'fout' dan? Ook de mensen die de pindakaas buiten de koelkast bewaren zijn er nooit ziek van geworden en hebben het nooit weg hoeven gooien, terwijl de pindakaas voor hen makkelijker smeerbaar is, dus ik zou eerder zeggen dat het bewaaradvies 'fout' is.quote:Op donderdag 5 januari 2023 12:12 schreef roos94 het volgende:
Dus jullie doen het allemaal fout en dan mij uitlachen hihaho
Broodje sate komt dat op de tvquote:Op vrijdag 3 februari 2023 10:08 schreef Managarm het volgende:
Het beste is om het in een pannetje te gooien, wat knoflook, gember, sambal erbij en bak dan gelijk ook wat kip. Broodje saté is veel beter dan broodje pindakaas.
Survivor biasquote:Op vrijdag 3 februari 2023 15:47 schreef Harvest89 het volgende:
Eet het bijna dagelijks en heb nooit, maar dan nog nooit pindakaas in een koelkast gestopt.
Ik leef nog.
quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |